Отговори
# 90
Да мина и аз да се разпиша Grinning
Честита малка Ида на мама Бел Hug Hug Hug Страхотна новина Party
syllvi, направо ни стопли душицата с тази снимка, голям сладур Heart Eyes и изобщо не изглежда малък, а напротив  Wink За това и поисках да стана част от групата във ФБ, за да мога да се радвам на бебешорските снимки и да споделя и моите, но случката с фалшивия профил временно ме отказа от групата ни в тази социална мрежа Rolling Eyes
Jos, благодарско за темата, много е готина Hug Hug Hug Дано се наредят нещата при теб и всичко да мине добре на 29 и ти пожелавам да успееш да гушиш бебо преди празниците, за не се притесняваш как ще се получи с док Hug
При мен няма кой знае какво-кръвно-в норма, килограми-без коментар  Crazy , киселини-няма, болки в кръста-налице, подуване на глезените-ммм дааа  Mr. Green
това все едно аз съм го писала Laughing
Занимаваме се с чистене с таткото. Най-накрая си приготвих багажа за родилното. До събота трябва да приключим с козметичните ремонти и чистенето и от неделя мисля да почвам с прането на бебешките дрешки Grinning Иначе днес ходих до работата, както вече споделих за научната работа няма болнични, отпуски и т.н. Grinning Ама така трябва да не се отпускам съвсем Grinning
Хайде лека нощ и да видим коя мама ще се отчете утре с детеродна дейност да ни повдигне духа на неочакващите обебване скоро Party Wink имам предвид близките десетина дни Grinning

# 91
reniboro,  Hug
благодаря, айде тия дни да излиза бебо.
той ММ си е командировка де, ама както казва док, ее, той може и да не е тук  Wink
аз изпрах днес и столчето за кола да съхне тука.

в групата на малката има скарлатина от вчера случай, контактни деца в блока, чудя се как да се опазим тия дни... навън сме на едни катерушки, пейки...  ooooh!  ooooh!
на всичко отгоре и братчето на едното е с варицела, пак от блока ни, и майката преди да знае за скарлатината пусна контактния батко на градина...
дано сме здравички, добре, че я спрях малката, и дано не прихване нещо съседско.
а как ще изтребят тоя стрептокок в градината  #Crazy - не ми се мисли, едва ли всички ще са съвестни...

# 92
  • София
На мен ли ми се струва или тази година има бум на скарлатина и варицела. Като слушам от познати, мин. и по-мин година , не е имало толкова много .

Джос , дано не сте прихванали нещо   Praynig, особено  сега последните дестина дни. Като дойде момента за бебока има ли на кого да я оставиш малката

# 93
Силви, страхотен а малкият Алекс, пу пу да ви е жив и здрав, и найстина никак не изглежда мъничак.НЕ с епритеснявай, още мъничко и двамата ше се приберете вкъщи.Жос добе те е посъветвала, а и като почне той да суче, ще се увеличи си мисля аз.Много е сладичък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дидолиния, успех и дано съвсем скоро да можете да си ги вземете вкъщи сладурите Hug Hug Hug Hug

Жос, не се притеснявай, доки ми каза , че скарлатината изобщо не е притеснително нещо и си се лекува като обикновенна по-сериозна настинка с антибиотик и няма риск за бебчето.Дано и варицелата се размине Hug Hug Hug Hug

# 94
Силви, много ти е хубав юнака Simple Smile Пожелавам ви скорошно изписване от болницата и да си го гушкаш и да му се радваш в къщи. Simple Smile  Praynig  Hug

# 95
Здравейте и благодаря за пожеланията  Hug  Ние днес се прибираме, всичко е наред. Малко с кърменето не можем да се напаснем.Ида заспива и не суче.Имам чувството, че спи непрекъснато.Слагам я на гърда и уж прави нещо и след няколко минути е заспала и спира да суче.Опитвам се да я разбудя-не..спи си, хич не и дреме. Но аз изцеждам малко... 10-20 мл..Сестра ми като се приберем ще ми помогне и ще ми покаже.  Иначе ще питам и ЛЛЛ, но ми е стресирано още, искам вкъщи да видя как ще е.Но мисля, че ако престане да спи толкова, ще се получат нещата.
Не знам за другите родили, но аз не знам какво да я правя  Laughing ММ вика"Нали имаш инстинкт, какво и е сега?" , а аз я гледам и се чудя това мойто бебе ли е  hahaha Малко ми е като извънземно.

# 96
nanina, благодаря  Hug
kanye, някой ден има, друг - няма, организирала съм 4ма души  #Crazy
сега точно - няма, има и такива моменти.
за нощта поне привиквам по някой при нас и винаги има човек, ако е нощем да не я разкарвам с мен малката.
Belle, ще си я познаеш, има време, първите дни е така Simple Smile после няма отлепяне  Joy
слагай я на гърда, но да знаеш, че първите дни бебо е много поспаливо, а и жълтеница като кара, още повече, не я увивай много като я кърмиш, да й е по-хладно да не заспива и така да суче, първите дни и 20мл е ок да суче, кърма тръгна ли или е коластра още. много е хранителна и първата кърма, и коластрата, няма страшно, разбуждай я, може бързо да изсуква де. познава се, че суче по движенията като чак към слепоочието се усеща движението. иначе е само игра.
всичко ще е ок, добре се справяте  Hug

# 97
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте!
Силви, Дидолиния  Heart Eyes Hug
Бел, честита дъщеричка - да ти направи цветен живота малката Ида!   bouquet Hug идобре дошли у дома!
Не се притеснявай, само трябва да си спокойна и уверена в себе си, всичко ще си дойде на мястото! Peace
Jos,имам чувството, че тая тема се превърна в отчетна на шарките - кога къде и какъв вид върлува  Joy Мине, не мине ден и някоя мама се оплаче.
 Всичко ще бъде наред - вижте каква пролет пукна - хъбав ден!!!  Hug Hug Hug

# 98
Бел,и от мен честита дъщеря,да е жива и здрава!
Мен хем ме е страх,хем нямам вече търпение да видя и гушна нашия малък мъж.Ние сме готови с приготовленията,днес мъжо и свеки правят по обстойно почистване и всичко е на 6.

# 99
Cigarette, така е, ама пусто като не съм я карала, и се ядосвам какви родители има...
айде да отминават и тия вируси и бактерии по-бързо!

ти как си?

# 100
jos, стискам палци да не ви хваща нищо и бързо да се успоят нещата около вас Hug Ти и с дете и с тати в командировка..герой си ти Hug Намери ли някой да гледа детето ако се наложи да тръгнеш във всеки един момент към болницата? АЗ поне съм спокойна, че мъжа ми е предупредил, че във всеки един момент може да си наложи да си вземе няколко дни отпуска при начало на детеродна дейност, за да гледа детето и мен в болницата:) А и той не пътува, работата му е стационарна и във всеки един момент се знае къде е:) И ние с каката така..катерушки, пързалки след градината..аз сядам някъде на някоя пейка и като поседя повече от 10 мин така се схващам, че едва ставам Crazy

# 101
reniboro,  Hug
за нощта намирам, от вчера ангажирам с нас да спи още един от родата да не я разкарвам малката през нощта, ако е.
през деня обаче понякога сме сами, иначе 4ма се включват, когато могат, кой на работа, кой не може... през деня обикновено сме сами, няма как  Crazy
гледам да готвя по 2 тенджери манджа да има за малката и който е тук, мляко и плодове, лудница ми е.
вече не помня писах ли, но от вчера разбрах, че съм с 3-4 см разкритие като бях на прегледа.
аз и с миналата бременност пак така си карах колата и док ми вика, ооо ми ти си с 3-4 см разкритие, а какво да съм усетила, едно-две стягания  Rolling Eyes
и снощи май ми падна тапата, едно колкото нокътче различен цвят, и сега в 12 пак същото.
не съм ходила никъде, щото едно-две стягания усещам и нищо, малко кръста съвсем леко на моменти ме заболва, ама не знам от ходенето ли с малката по разходки.
просто се чудя, предполагам ще имам силните и болезнени предродилни контракции, нали? че при второ боли ли, не боли ли повече  newsm78
та си чакам де.

# 102
Jos, че ти направо си си в предстартова позици- ще чакаме да споделиш ако тръгне да излиза бебчето.Мама казва, че с второто и е било в пъти по-лесно, повечето ми познати с по-две деца също така казват.Ама нали знаеш. малко е индивидуално.Но уж с второто е по-лесно и много по-бързо, поне при мама така е било.

Белл, не се притеснявай, според мен достатъчно си  изцеждаш като за първи дни.Тя душичката постепенно ще почне повече да хапва.Моята прителка, за която споделих, че е от априлките , роди  петък и дне ссе чухме каза, че се хранят по 1 час и нейната бебка също заспива на гърдата, явно си е нормално нещо.Ще се напаснете двечките  Hug Hug Hug

Аз сега се върнах , дръпнах една голяма разходка и малко ме пристегна отдолу.Офф не знам всички кават , че съм станала вече огромна, че съм пораснала изведнъж.Мама е питеснена, защото в неделя заминава за Бургас до 10-ти някъде и и криво, че няма да е до мен.Аз уж не съм притеснена, ама нещо ми е мног криво и спечено някакво гадно ми е Sad

# 103
  • София
Момичета, исках да попитам следното. В момента ставите в таза ми са охлабени, а главата на бебето е слезнала доста ниско и като цяло имам добре изразени болки в тази област. Сигурна съм, че и други от вас имат подобни оплаквания. Някоя от вас говорила ли е с лекар кое е препоръчителното в подобна ситуация - да се движа повече (леко ходене имам предвид), или да не натоварвам и повече почивка?

# 104
stanislavchen, естествено разходки  Peace
кво да се пазиш, дори и в предродилна може да ти кажат да се разхождаш  Peace
аз приспивам малката ама ми е криво вече да лежа всякак се въртя.
до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт