Отговори
# 615
nanina, стискам палци, по-добре да сте под наблюдение, а и има едни хапчета дето предизвикват контракции, може от тях да ти дадат.  Hug  успех и да пишеш.
smile, rainy, дано всичко да е наред и при вас.  Hug
fanagoria, ти как си?
ох, още кой има термин тия дни да пише.
Мон, ние днес не излизахме, че мноо силен вятър тук в квартала... пък излизаме от 2-3 дни дето се вика..
ама количката се оказа голямо спасение днес, един-два пъти само се сви да проплаче, и хубаво спа в количката.
ее, добре, че се сетихме вчера.
как са другите бебоци, каки и батковци?
ММ замина рано командировка и нямам отмяна. дано всичко е наред  Peace
засега се оправяме,де. добре, че снощи напазарувах, че днес не можах да изляза..

# 616
Ха успях да седна на компа за малко  Mr. Green
Белле, Мон, Жос, Полета с тези колики е ужасно вчера беше кошмарно той плаче и аз със него че толкова ми е жал да го гледам как се свива и скимти и плаче и така се напъва че чак личицето му става червено   Sad   И днес отидох до педиатърката ни и ми изписа Инфакол - вълшебни капки още от първия пием се успокои и заспа днес цял ден е спокоен и кротичък и си спинка само малко след хранене се присвива и после край, а вчера цял ден от мойте ръце в на баща му даже вечеряхме на смени че то милото не можа и да заспи.
На чакащите мами много стиснати палчета.

# 617
 И аз взех инфакол , наистина поспива малко повече , че преди това на час се будеше. Пише , че са с натрупване и след дни ефекта ще е по-голям.

Дано на всички да минат по - бързо и да има спокойни нощи. Peace

# 618
Сестра ми ми беше казала за тези инфакол, но им бях забравила името. Може да ги опитам.Трябва ли да звъня на педиатърката или сама да действам  Rolling Eyes ?
Аз може би съм някаква лоша майка или лош човек, но когато плаче не усещам тъга или късане на сърцето.Да плача и аз с нея или нещо такова.По-скоро ме избива на нерви, яд и се чудя къде да се дяна  Laughing Май не владея много емпатията.
Днес изгледах двете дечурлига. Беше същински ад.Племенницата гледаше Ида с някаква смесица между шок и учудване.  Но не беше особено заинтересована. Ида плаче, Юлия я гледа и врещи и тя. Не можах да поспя, обаче, през деня  Tired Сега ММ я къпе и мисля после да се трупясваме двете.

# 619
Трябва ли да звъня на педиатърката или сама да действам  Rolling Eyes ?
  Tired Сега ММ я къпе и мисля после да се трупясваме двете.
Аз отидох до нея да я питам, защото Алекс взима и желязо на капки и незнаех дали може да го съчетавам с нещо друго. Но док ми каза че няма проблем и тези капки за колики са напълно безвредни и може да се дават без проблем дори и по-продължително време.

# 620
syllvi, браво на вас
Belle-Etoile, много гушкане на бебето да се затопли коремчето и минават коликите по-бързо. коремче към корем или гърди.
не си лоша майка, естествено, всяка майка реагира по различен начин, дали ще си изкара емоциите като счупи 5 чинии или нареве един леген сълзи, дали ще мълчи или ще крещи в банята, няма значение, стига да й олекне и това да е моментно състояние, което да не предаде на бебето. да се зареди с положителни емоции и сили, които да почуства и бебенцето, да му дари повече усмивки, топлина и майчина обич, да не си го изкарва на бебо, независимо дали й е криво, дали й се плаче. 9 месеца е било част от нея, такова и остава.
да покажеш любовта си именно в такъв труден за бебо момент, когато нещо го боли, е голяма сила!
малко патетично се получи  Thinking
ама лоша майка няма, само постъпките и думите й може да са такива ...

аз сега гледах танци манците старс и бебо си го бях гушнала, каката приспах по-рано, а преди това си ги гушках и двамата на дивана, можех да го оставя да спи де, ама си го гушках на дивана и сега го сложих в кошницата. много е мило.

как сте, ей, майчета в предродилна треска?

# 621
Здравейте и от мен на всички майски мами Simple Smile Аз съм може да се каже ново попълнение и съм в очакване, поради което пиша този коментар в 23,30ч. Simple Smile))) Термина ми е 30 май и се надявам бебо да поостане още малко вътре,защото излязох в болничен едва на 7-ми май и сега мога да се порадвам на свободно време и то не какво да е а майско Simple Smile))) лека бременност на всички

# 622
  • ВАРНА
.....
Аз може би съм някаква лоша майка или лош човек, но когато плаче не усещам тъга или късане на сърцето.Да плача и аз с нея или нещо такова.По-скоро ме избива на нерви, яд и се чудя къде да се дяна  Laughing ...

Аз бях така с първата щерка и се чувствах ужасно - мислих си как може да се ядосвам,че реве това мъниче,но понеже от коликите не можеше изобщо да спи - разбирайте след кърмене задреме за 10-15мин,аз тъкмо вляза в банята или седна да хапна и айде пак рев,направо обезумявах.....ВСичко се дължи на хормоните според мен,не се обвинявай  - и ти си човек,нормално е.Дано наистина намериш начин да изпускаш парата,за да не се трупа в теб тази нервност  Hug

Аз презаписах датата за секциото....Стори ми се че 18май е раничко за термин 2юни и се обадих на доки за 27май,дано устискам дотогава,че и баба ми има тогава рожден ден и ще са 2в1  Mr. Green Само да ми е жива и здравичка бебка,че нещо се психясвам и аз все повече колкото наближава момента  Rolling Eyes

# 623
Момичета, запознати ли сте с допълниятелният полагаем отпуск на таткото? Някой възползвал ли се е? Интересува ме какви документи и пред кого се представят, работодателя ли внася документите в НОИ? Абе въобще цялата процедура.

# 624
Добро утро, момичета Simple Smile Аз стгам багажа за болницата и пускам разни неща да се перат ,че нашия татко да е изпран и изгладен Simple Smile
Белле, не се притеснявай, нормално е това нещо, но не значи, че си лоша майка.И аз понякога се ядосвам и то много на племенницата на ММ и в такива моменти се чувствам много гадно, защото е дете.Ама все пак всички сме живи хра а и сега не са ти никак малко притесненията и грижите на главата. Hug Hug Hug Hug Hug

Пресиана, моята счетоводителка ми дде една декларация за тази отпуска, би трябвало от счетоводството на ТМ да ти дадат, иначе е най-добре той тях да попита, ще искат и документ от родилното а датата на изписване, защото тези 15 дни започват от изписването, и банкова сметка, ако не е давал преди това,защото се превеждат парите като тези от болничните.
Моргана, добра дата си избрала, нека да сте си две в едно колкото се може повече, да и е добре на беба и да си поседи още мъничко.

Смайли, Рейни, когато можете ,пишете как сте.Предполагам,че има бебчета ече, щом не сте се отчели
Мон, Жос вие как сте днес?как са бебоците

# 625
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Добро утро!
Ох, Бел, на мен така ми избиваха хормоните, че ревях от безсилие и яд.  Whistling
nanina_87_, само да си спокойна днес ти пожелавам, другото не зависи от теб.
Бременелки, хубав ден ви пожелавам, а на майките с бебоци - СПОКОЕН.
ПС: на мен пък ми писна от изследвания - в сряда правих урина - лоши резултати, в четвъртък - стерилна - няма нищо. Вчера сутринта резултата пак ми е ужасен - левкоцити, бактерии, кристали. Сега ще ходя днес пак и този път ще направя 2 пъти в 2 лаборатории, че вече имам съмнения за едната, че не са и читави резултатите. Може ли такова нещо ?!

# 626
нанина, стискам палци всичко да е наред, леко раждане и да минава бързо  Hug
сили ти пращам!

Cigarette, какви са тия резултати от стерилна урина ли, ее, дано да няма нищо сериозно.

доста майчета не пишат, дано скоро се похвалят с добри новини и бебчета.

ние сме ок, не смея да излезем в тоя вятър.
малчо е спокоен, сега от 8 си спи макар с малката да вдигаме врява за 4ма  Joy
има едни гурелчета на очите сутрин, малко са, ама не ми се капят капки, капах му ги 2 дни в началото, но не му се залепват очите и се надявам да минат с водичка.
как им миете очите, на банята е ясно де, ама иначе? аз с марля и преварена водичка.
 за 10 дни съм свалила 1 кг без диети де и такива усилия разни, така че излишъците се топят  Mr. Green
и общо взето това е, оправяме се тримата. направи ми пауза снощи бебо от  полунощ до 5, та си поспах.
сега сготвих едни вкуснотии, вива ля бързозагряващите котлони.
понякога си поплаквам за майка ми и така ме е яд, че я няма сега... но да не се отплесвам така в тия дебри...
хубав ден и разходки днес, утре в по-слънчево време!

# 627
не ми излизат лентичките тук, при вас така ли е или да си търся причина в моя комп?

# 628
не ми излизат лентичките тук, при вас така ли е или да си търся причина в моя комп?

и на мен. От вчера забелязах

# 629

и на мен. От вчера забелязах
и на мен от вчера Peace
нанинка- стискам палци Praynig Hug Praynig
За всички преносващи също  Hug Praynig Hug Имам подозрения за Смайли, Рейни че вече не са 2 в 1 Party
Иначе да се отчета ...ок съм. Малко ме наболява корема, нещо много прекалих със супа вчера, и на обяд и на вечеря и коремчето ми е малко разстроено. Crazy Надявам се болките да са само от това, но не съм на 100 процента сигурна.  Rolling Eyes Но иначе вече усещам че момента наближава. Party 
Тази сутрин каката се събуди навреме на градина и каза, че иска да ходи на градина. Досега не ми се е случвало да стане сутрин и да каже , че иска да ходи на градина. Това много ми повдигна настроението ( че сънувах едни кошмари свързани с роднини  Crazy ) и денят започна добре.  Party
Сега следва гладене на бебешки дрешки, разходка с приятелка и после на консултация привечер.
Нещо не мога да си проверя в сайта на НОИ дали ми е занесен болничния и дали се обработва. Дава ми че страницата не може да бъде отворена като вляза с ЕГН и ПИК, като че изчезва интернета. А пък си има нет, нямам проблеми с другите сайтове. newsm78
Хубав ден бременелки, а на останалите да нагушкате бебоците Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт