Отговори
# 75
  • Бургас
аххахах Весе, аз като ви разправям че и аз съм голяма, вие не ми вярвате Simple Smile Тука Мисти беше си слагала килограмите да си ги мерим  Joy Шкембето расте с пълна сила Simple Smile, добре че раста само на шкембе уж Simple Smile

А за киселините принципно по 1 капсула Ланзул сутрин на гладно пази през целия ден, ама аз се сещам да го пия само ако предния ден съм получила киселини....дори като ги получа тогава го глътвам и ако е толкова неспазяемо взимам и един Талцид за да мине по-бързо. Иначе Ланзула създава филм в стомаха който пречи да се образуват киселини за период от 24ч мисля че беше...докато Талцида е с моментно действие да ги потуши и после не те пази вече Simple Smile Снощи от киселините щях да повръщам и аз, бях много зле, надига ми се на няколко пъти, но аз нали мразя за повръщам и гледам да се сдържа....

# 76
  • varna
Добрутър   bouquet Пак сте сварили да изпоизпишете 5 страници.
Карам по ред без лични обръщения, че забравих кой какво каза  Laughing
За срещата, изядохме им пицата, ама никоя не щя бира, за сметка на това им изпихме киселото мляко под форма на айряни  Twisted Evil 14 тумбака на една маса, страшна гледка, не можем се наприказваме  Mr. Green
За кучетата, ми Брена например е лабрадор, най-лигавото и обичливо куче на планетата, не случайно ги ползват за слепи и инвалиди. Тя е абсурд да седи сама на двор по цял ден, свикнала е с хора и търси компания постоянно. Като ми кажат, ау ама каква е огромна, как се гледа, ми как тя по цял ден си лежи в краката ми или на дивана и хърка, бетер от котка, само като види каишката в ръцете ми и откача  Laughing
За разгонването, Гери, аз си я държа с гащи през цялото време, махам ги само, когато излизаме със или без нея, че иначе от яд, че я зарязвам ги изяжда гадината. А за кастрацията, информирала съм се много и освен това имам огромно доверие на вета, защото тъкмо той я излекува, когато трима други не можаха и се погрижи за крачето й, а той също е против кастрация.
За храните, ами не е съвсем вярно, аз мразя да готвя всякаквите там фенери, шийки и кво беше още, тя си е на гранули от бебе, само че си имат всичко вътре. 13 кг чувал е 100на лв, а отива за 2.5 месеца при нас, което изобщо не е чак такъв разход. Задължителната ваксина е веднъж годишно и тя не струва милиони.
А пък за градинките и площадките, ей това ми е най-болната тема. Значи естествено, че не я пускам в градинки с люлки, добре поддържани, ама и за кучовете няма грам място. Тука от две години лъжат, че ще правят в морската и още не са я почнали. Еми сори ама на място, където тревата е избуяла на мен до кръста, има всякакви стъкла, хартии и спринцовки, да не говорим за човешките екскременти, от какъв зор трябва аз да си прибирам акитата на кучето? Иначе от публични места, ако случайно не се сдържи, го събирам, много ясно.
Ох, и накрая за хвалене ли е не знам ама,
Скрит текст:
бащата на милото докара пресен козунак от Кауфланд, ами изчезна целия преди малко с две чаши мляко - голямо съм прасе, значи  Embarassed

# 77
Пеперудке, вероятно е заради храненето предния ден, не се притеснявай! Следващия път като ти пускат кръв, просто си погледни колко е кръвната захар, ама без да си гризкала шоколади предния ден. Щом глюкозата ти се извежда нормално бързо през следващите часове, няма основание за гестационен диабет. Hug

Момичета, аз не искам сега с този разказ да ви отказвам, особено ако лекар ви праща. Но е безсмислено да се прави примерно само щото сте над 35... Плюс това, имаше едно момиче, което каза, че много обичала сладко и с кеф си сръбваше глюкозкатано според мен това си е мазохизъм. Вкусът е като да лапате пудра захар с черпак многократно.

Така ще направя  Peace Колкото до вкуса на глюкозата- олее колко точно си го описала! УЖАСНО СЛАДКО Е!  Laughing

# 78
  • София
Ох, ама вие така да ми развалите деня  Sad
Предните пъти що морета направих, що палатки... еле, нямаше интернет тогава...
И сега кво - остаряла ли съм?  newsm78
Ще си помисля все пак, може би и да се реша на риск.
А на тампони съм откак се помня... не мисе е случвало да имам бактерии никога, ама никога  Thinking

....

Ура, ура, извадих летния гардероб и се оказа, че имам много потничета, които ми стават!  Hug

Хахахах  Joy Joy Joy
А надооооолу? С какво ще си?
Че и аз извадих летния - горнища дал бог, но с долнищата закъсвам якооо!
Вече във всяка дреха, която все още ми става, се оценявам с оценка "една идея по-добре от пижамата"  Crazy Бях се депресирала дори преди няколко дни, но кат че ли отмина... ще си ходя хипопотамка. Не всички можем да бъдем мъхчета  hahaha

Хера, Карли е съвсем права за консистенциите на кучешката / котешката храна. Но ако съдя по цената на тази, която купувате, а и грамажа, който давате, вашата ще да е от високия клас - храни наистина полезни и богати на всякакви вещества  Peace
За ветеринарите... потърси и други мнения от специалисти, както се казва...
За съжаление, те останаха едни от най-неинформираните по въпроса с кастрациите и досега доста добри ветове си пеят старата плоча: "Полезно е да роди веднъж, пък после кастрация" - което е ... теория от времената на триумфа на антибиотиците...

ГериТО, каква е пък ся тази Джеса?  hahaha

# 79
Момичета, имате ли някаква група във фейсбук, че ми е трудно да следя форума?

# 80
Какво стана сега, аз качих снимки в снимка.бг, а албума го няма отпред  Rolling Eyes
Във Фейса не се пише почти, тук всички са по-активни

# 81
  • Бургас
Мирянка не ти виждам албума в снимка.бг. Трябва да влезеш с нашия профил и да си го качиш вътре албума...ама някой да ти напише паролата че аз не я помня.

За сметка на това виждам едно много бременно мъхче е качило 2 прекрасни снимки Simple Smile Супер си, за какви хипопотами говориш не мога да разбера Simple Smile

# 82
Даде, вътре съм в юлки  Rolling Eyes

# 83
Ааааа стана, явно е трябвало време да изкочи   bouquet

# 84
  • София
Гуарана,
В темата на майските мами стана злоупотреба с фейсбук групата им. Та и ние покрай тях се параноясахме. Аз предполагам, че никой вече няма да публикува (поне нещо съществено) там. Доста момичета излязоха въобще.
Тъй че, ако имаш интерес, следи темата тук - определено е по-активна в момента  Peace
Тук всички сме анонимни - такива, каквито искаме да останем  Peace

Забравих да изразя възхищението си към ВарненкиHug
Голяма работа сте, ееей! Браво, сериозна групичка сте заформили   bouquet

# 85
  • София
Сандалче, станахме много Герита и в повечето случай се чудя за мен ли се отнася или за другата... А и има една неприятна особа, която ме следи във форума, та време беше  Mr. Green  Laughing
На вас ви стават дрехите, ама на мен нищо не ми стават, освен широките рокли и полите... Потниците абсурд... те са до половината на корема  ooooh! Та ще ми се наложи да купувам туники.
А за киселините аз вече от много време насам нямам  Flutter почнах да пия редовно прясното мляко сутрин и най - вече вечер, ама топло! За мен това ми действа безотказно с/у киселините.  Crazy
Гледам, че говорите за кучета  Crazy Те са другата ми слабост, освен котките... Сега сме решили да вземем немска овчарка, но за нея ще е идеално във вилата, а по-късно (след 2год) ще се прибираме в апартамента и не знам как ще й се отрази  Thinking А и имам коте вкъщи - персийче...  Crazy което си е диване...

Абе, болят ли ви костите? Аз нощем където и да се обърна след 10-тата минута ме заболява и се обръщам... Единствено по гръб не ме болят, но пък ми става лошо... Няма угодия  Mr. Green
И аз съм станала като наркоманите за сладкото... НЯма ли сладко, ставам отвратителна и почвам да треперя...  ooooh! Никога не ми се е случвало! Ето сега меся в хлебопекарната да си направя канелени пръчици с масло и захар  Tired Не пиех 3в1, а само чисто и късо кафе.. А сега трябва да има и захар в кафето - задължително!
Проядох най - сетне мръвчица и ям като ненавиждала  Crazy  newsm47
Всичките в албума сте големи сладури  smile3521

# 86
  • Assenovgrad
Как е профила в снимка.бг може ли на лично?  newsm78  bouquet

# 87
  • София
Бавничко зареждат албумите. И моя го чаках 15 мин да се появи.

Аааа, Таничка, те лаборантките така ме кръстиха - малко хипопотамче, аз инак не претендирам за А групата, само за голям корем Simple Smile Даже са ми спаднали и гърдите, а бяха бая наедрели преди.

Миряна обаче - само мускули виждам аз, бе къде ги криете тия бебета?  newsm78

Сандалке, ти някакви нови доказателства няма ли да качиш, да видим къде ти е тая гъзина и тая хипопотамственост, щото аз така се бях захласнала по кюлотите, че никаква гъзина не видях!

Пък Росито, имам чувството, че си похапнала повечко и може би си изпила 2-3 бири, а не да е бебе вътре. Поне няма да ви боли кръстът.  smile3501 Аз пък не виждам да ти е широк ханша, не знам...може от ъгъла на снимките да е.

А какво стана с Бела, с М-тина?

# 88
  • Бургас
Росито вече си е с бременно коремче като гледам снимките Simple Smile Време беше и на нея да й проличи Simple Smile

Мъхче, не се коси за гърдите, каквото такова Simple Smile

# 89
  • varna
Е, Сандалке, като ще е гарга, да е рошава, тия насипните по магазините освен другото ми и миришат отвратително. Хем сме дали маса пари да си я вземем от развъдник с всичките му там анджаклами, хем да не я храня като хората, ми не става. Все пак е млад шампион на БГ  Mr. Green
А ти я си ходи на море и хич да не те е еня, аз в неразположение винаги с тампон ходех на плаж и грам нищо не ми се е случвало. Само си избери някое по ненаселено местенце, че тука настава ад и ужас като се препълни.
Герито, е сега Джеси ли да ти викаме  Shocked Болят ме кокалаците и мен, ама стискам зъби, какво да се прави...

Общи условия

Активация на акаунт