Отговори
# 90
На мен изведнъж ми изкочи корема и имам вече. Само чакам 7 да стане, че да си направя 4-тата снимка.
Всички сте хубави бременни  Hug

# 91
Гери, аз ще си ти викам Гери. какви са тия Джесита  Crossing Arms

За яденето аз съм много зле. Нямам никакъв апетит. Чак ми се гади. Милото ме пита - кажи бе, какво ти се яде и веднага купувам. А аз - ми нищо. И верно нищо не ми се яде. Карам само на домати и краставици и много вода. И ВСЕ ПАК дебелея !   Shocked
А сладко пък не съм яла не знам от кога.....Днеска с 300 зора съм изяла една баничка, че той направо ми я поднесе до устата. И това ще ми е за цял ден.

herairness, за пръв пътв живота си чувам за ветеринар, който да отрича кастрацията. Не мога да повярвам. Ама той си прави секс, нали? Не се въздържа? Сигурно и деца има? Хм, странно.....Ама кучето нали е куче, дай да го тормозим да се разгонва...Но то си е твое, и само ти решаваш какво ще се прави, да не ми се обидиш само  Hug Ама при положение, че целия цивилизован свят доказа ползата от кастрацияа за животинките, че вече и в БГ даже, пък някой да се дърпа.....странно е.  Thinking Жалко, че животинките нямат думата и не могат да говорят Sad

Хора, защо такъв зор за групата във фейса? На мен тук ми е по-кеф. Simple Smile

Весе, ти защо повръщаш сега? Да не си бременна  Mr. Green Не, наистина, да не се разболяваш?  Sad

Да се оплача, че въпреки обещанията си, от НОИ все още не ми преведоха парите. А трябваше уж тази седмица. Вече съвсем се сдухах заради тия Sad Ще стоя без пари за рождения си ден  Confused

# 92
Мамита за морето знам,че не е хубаво да се влиза,миналото лято моята кръсница беше бременна(тя е мед.сестра) и нейната шефка(лекарка) и забранила да влиза във водата,та корката само си топваше краката.Освен бактерии,можеш да получиш и контракции,една рускиня пред нас щеше да роди,викнаха линейка и незнам какво стана после,но за вмомената получи контракции.

# 93
  • София

Весе, ти защо повръщаш сега? Да не си бременна  Mr. Green

JoyАма как те обичам теб, само ако знаеш! Как ме разсмя хубаво!  Joy

Предполагам, че връщам заради киселините. Ужасни са при мен.

Гери сори, ама аз Джеси не мога да ти казвам. Та как да ти казвам, като нашата кучка така се казва.

Мъхче бая са те надули твойте Мъхли!

Ааааа Сандалка виж какво пише Елица. Никакво море! Седи си тук, че какво му е, мръсна София, прашна и задушна. Какво по-хубаво!
Другата година ще идете с бебо.

# 94
  • varna
Забравих да кажа, ми то само на Ахи, Весето и Танчето им личи да са бременни. Качих и аз ей сега една снимка от 26-тата седмица, ама се пулих, пулих и не можах да разбера как да сложа катинарче на албума, някой да помогне  newsm78

# 95
И аз продължавам да нямам апетит, но и не дебелея. blizna4e, много тъпо с това НОИ. И мен миналата година ме бяха изправили на нокти. Аз вече съм нагласила парите, а те ми пратиха любовно писмо цяла страница, в което ми обясняваха, че не съм се осигурявала по този параграф. Да бяха си направили труда за 30 секунди щяха да влязат в тъпата система, вместо да ми се плюнчат с разни членове и алинеи.

Аз пък съм против кастрацията. От кучета не разбирам, но съм убедена, че това е бизнес. Била съм на обучение за ветеринари и там изрично им се обясняваше, че трябва да убеждават клиентите да кастрират наред, защото само 2 седмици след това животинките минават на специална храна, която естествено е по-скъпа. Всичко беше толкова директно, че ми се доповръща да ги слушам. В крайна сметка изхранването е възпроизводството са основните инстинкти. Не стига, че сме им отнели лова, като сме ги прибрали вкъщи, ами да ги лишаваме и от любов. Аз не мисля, че имам такова право. Това е осакатяване.

# 96
Бременните могат да ходят на плаж, ако нямат проблемна кожа и не им излизат петна. ИНаче под чадъра, с шапка, мазило и задължително много вода.
Тук бременните си ходят на плаж. Рускинята не е получила контракции от водата (това за първи път го чувам), а най-вероятно от прегряване. Жегите са опасни, защото нагрее ли се тялото може да се предизвика раждане. На плаж се ходи рано сутрин или следобед   bouquet
А що се отнася до гъбичните течения, спорите са навсякъде във въздуха, дори от ароматизираната тоалетна хартия се хващат гъби. На мен ми е малко гнусна водата, като се напълни с народ и разни мазила се появяват на повърхността й, затова предпочитам извън Бургас на бистра водичка на юг на някое заливче   bouquet

# 97
Весе, взаимно е  Hug

Аз да ви кажа нашата Нури колко е проста. Вчера в марулята намерихме един гол охлюв (или плужек по нашенски). Викам на милото - пусни го на Нури, тя е хищник ще го изяде. Обаче Нури изобщо не го отрази. Накрая голия охлюв излплува от аквариумчето и тръгна да се катери да бяга. Наложи се да го изхвърлим. И сега като е толкова проста и не се сеща...няма прясно месце. Ще яде гранулки, те поне не могат да изплуват и да избягат.

# 98
От лекари знам (повече от един), че къпането в морето е напълно безопасно и разрешено по време на бременност - солено е, няма риск.

Хера, на мен не ми ли личи, че съм бременна?!  Laughing  Последните снимки гледай, няма как да се сгреши  Wink

Аз имам намерение да ходя на плаж, живеем на 3мин пеша от плажа, винаги съм ходила само рано сутрин. Даже днес, каквато е жега - 25 градуса, се замислих, че мога да открия сезона, но ме домързя.

# 99
При нас дохода на член от семейството е малко над 350 лв.,  не съм вземала детски или еднократна помощ с първото дете ама го прочетох в сайта на Социално подпомагане... Извинявайте момичета ако съм ви подявела.
"Eднократна парична помощ при бременност - 150 лв.
  Бременните жени, чийто доход на член от семейството е по-нисък от 350 лв., имат право на еднократна помощ при бременност, когато нямат право на обезщетение за бременност и раждане по реда на Кодекса за социално осигуряване и живеят постоянно в страната.

Това е разковничето, аз също не съм вземала детски или еднократни помощи, НО ако работиш и имаш 12 месеца стаж имаш право на обезщетение за бременност и раждане по реда на Кодекса за социално осигуряване, а ти казваш, че все още си на работа. Това е за такива, които нямат трудов стаж, например току-що завършили и забременели.
Иначе добре дошла в нашата тема.
Djessyto Гери какво е това сложно име, което си избрала  newsm78
herairness не само на тях и други има, но с някои от снимките нали се филмирах с проблема в майската тема, почвам да се чудя дали и тук няма измама. JoyЧе няма да ви казвам кои обаче бременни в 7-ми месец имат по-малък корем от моя преди да забременея newsm78
Весе е ти пък с това повръщане не може да надебелееш като хората, първото тримесечие беше ясно, ама сега  newsm78 Аз така и не повърнах нито веднъж, чак ми е странно що пък не повръщам  ooooh!

# 100
  • varna
Мисти, споко, и аз само веднъж повърнах досега и то не от друго ами от лакомия за сладко Laughing
Пина, нали те видях вчера, не си от най-личащите се мами пък  Mr. Green

# 101
Мисти, споко, и аз само веднъж повърнах досега и то не от друго ами от лакомия за сладко Laughing
Пина, нали те видях вчера, не си от най-личащите се мами пък  Mr. Green
Е как да не й личи, ти не си видяла сигурно снимката от 29гс, не е като да няма корем.
Виж Мъхчето, има корем, но чак пък за две мъхчета  newsm78

# 102
  • София
Весе, надуват мъхлите, мчи как, горките представи си какво им е вътре, тясно, тъмно, че и някой ги рита!
Мисти, те щото се гушкат и се мъхкат вътре, та са компактни. Завити са на кравайчета едно около друго, малко като ин и ян. Ама на мен чувството ми е, че ще ми спраскат мяха!

Таничка, въобще ми е се тая за гърдите. Мъж ми, дето много се прехласваше само в началото, като че ли успя да се облажи...обаче друг път! Аз му рекох, че те вече не са за него, ми за храна за дечинята. Само да имат кърма, иначе ми е все едно как ще стоят декоративно Simple Smile Ако трябва да ги загащвам после - ще си ги загащвам и толкоз!  Joy

Абе, всеки път като погледна темата и ми се набива този козунак от заглавието в главата. Дано да я изпишем по-бързо, че иначе не знам колко козунаци ще изям! Добре, че не са включени и някакви дини и череши, че щях да откача!

# 103
  • София
Ей точно си мислих и аз от къде се присетих сега пък за козунак. А то пред очите ми било.
Умирам от глад а не знам какво да ям без да ми излизат тези гадни киселини.
Сутринта ядох хляб и сирене и пак ме почнаха. Сега освен да изкусам една чаша вода с лъжица друго не се сещам. Само дано да се нахраня преди да се прибере мъжът ми, че иначе ставам звяр.

# 104
Добър ви ден Simple Smile
Весе, киселините ти могат да са и от хляба. На мен от тестени изделия веднага ми тръгват. Но не печени, например хляб или някоя закуска, а от макарони, спагети. Като ги избягвам, съм окей. Имах в началните месеци от мандарини- можех да ям само препечени филии, изкиснато сирене, дори и това повръщах. Единствено те ме освежаваха малко, но за жалост такива адски киселини ми образуваха, че не е истина.
Видях ви коремчетата- всички сте супер, моя не е за показване вече, защото е огромен  #Crazy вчера в НАП, една от служителките ме извика от вътре да вляза преди всички/ 46 човека, чакащи преди мен/, сигурно женицата се уплаши да не взема да родя на стола Laughing А нощем какво е пуфтене и потене, три пъти ставах да си преобличам тениската, от довечера ще спя гола  Simple Smile
Друго нямам какво да кажа, така че хубав и слънчев ден на всички  Crazy

Ааа, исках да ви споделя, че имам предчувствие, че до края на май ще съм се "окотила" вече. Но както казва, Мисти, може и да пренося, знае ли се  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт