На екскурзия в Малта?

• 142 416
  • 845
  •   1
Отговори
# 615
Ехааа, Мелани - страхотно описание  bouquet  Можете ли да качите няколко снимки ?

# 616
_Мелани_, много съм изненадана от това,че сте плащали за вход в Сан Антон.  Ние ходихме през октомври и входа беше свободен.

# 617
_Мелани_, много съм изненадана от това,че сте плащали за вход в Сан Антон.  Ние ходихме през октомври и входа беше свободен.

Вероятно се е объркала от многото места, през които са минали. Сан Антон е public garden, няма вход. Нито в Китчън гардън, от другата страна.

# 618
Аз се надявам никой да не си води бележки от този пътепис нито за цени, нито за каквото и да било.  ooooh!

# 619

Вероятно се е объркала от многото места, през които са минали. Сан Антон е public garden, няма вход. Нито в Китчън гардън, от другата страна.

Не съм се объркала!! Знам и чета какво посещавам!
 Входа беше задължително дарение ( donation в размер на 1.50евро). Може преди да е било безплатно,сега ни ги изискаха.

# 620
Аз се надявам никой да не си води бележки от този пътепис нито за цени, нито за каквото и да било.  ooooh!

Така ли??? И защо???

# 621
Мелани, няма нужда да ми се караш на лични съобщения. Аз и днес бях в Сан Антон, ако нямаш нищо против. Може да сте нацелили благотворително събитие и затова да са ви искали дарение. Градините са парк с безплатен достъп, откак крал Джордж ги е "дарил" на обществото. Вход няма, не е имало и няма изгледи да има в обозримо бъдеще. Дори няма къде да се плати, освен на чичото със снаксовете до входа.

# 622
Мелани, няма нужда да ми се караш на лични съобщения. Аз и днес бях в Сан Антон, ако нямаш нищо против. Може да сте нацелили благотворително събитие и затова да са ви искали дарение. Градините са парк с безплатен достъп, откак крал Джордж ги е "дарил" на обществото. Вход няма, не е имало и няма изгледи да има в обозримо бъдеще. Дори няма къде да се плати, освен на чичото със снаксовете до входа.

Не ти се карам,но не ме изкарвай неграмотна или объркана!

Имаше изложение на зайци,така че е възможно това да е била причината

# 623
Завърнахме се. Изкарахме си страхотно  Simple Smile
Програмата изпълнихме 100 %. Посетихме - Валета, Слима, Сейнт Джилиян, Блу Грото, Марсашлок, Трите града, Медината, Рабат и катакомбите, занаятчийското селище, Моста, Синята лагуна, Гозо, Попай вилидж.
На линия съм, ако някой има въпроси.

# 624
Първи въпрос. Кое е Медината?  Laughing

# 625
Първи въпрос. Кое е Медината?  Laughing

Май е по-правилно да се напише Мдина  Simple Smile Нямам идея как се произнася.

# 626
Ами то така и се пише. Mdina.

# 627
Здравейте, знаете ли дали в момента времето в Малта става за плажове. Заминавам тази седмица и ще остана до 10 юни, чудя се да взимам ли плажните принадлежности? Освен това и да попитам дали има възможност да се ходи по басейни?

# 628
Става, плажовете са пълни, но водата е студена.

# 629
Според мен не става за плажове, защото има още един леко хладен вятър, но към края на тази седмица температурите ще са към 28 през деня, така че ще става. Цялата друга седмица обаче максималните ще са 21-22 градуса. Туристите са на плажовете, но те са от страни, където още се ходи с якета, така че е разбираемо.
Температурата на водата в момента е 19 градуса, което според мъжа ми е идеално. За мен също е ОК, ако температурата на въздуха е достатъчно висока.

Общи условия

Активация на акаунт