На екскурзия в Малта?

• 141 479
  • 845
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте, да споделя какво видяхме ние. Мина време от тогава, но Малта остана в сърцето ми. Много ми хареса. Различно и неповторимо.
https://-spam269-.com/2013/03/29/%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE … 0%BB%D1%82%D0%B0/
Но наистина има хора, на които такива спокойни места не им допадат.

# 721
Здравейте!

Бих искала да ви попитам за картите за градски транспорт и по-конкретно за "12 Single Day Journeys". Ако правилно разбирам от сайта им, картата може да се ползва от няколко човека едновременно, трябва да я чекирам/перфорирам при качване толкова пъти колкото души я ползват ли? А също така single journey отново ли се има предвид пътуване до 2 часа?

Благодаря ви!   

# 722
Аз също планирам пътуване до Малта!Започвам да чета назад Simple Smile

# 723
# 724
Ужасна новина!!! Cry
Ще останем само с прекрасните спомени и снимки! Sad

# 725
Както каза един приятел: "На Тюленово е същото!" Но срам и позор - още не съм била там.

# 726

Вчера си гледах с тъга снимките от преди година и нещо...........ужасна новина!

# 727
Много тъжно. Малтийци страдат ужасно, както и туристите по света.
Аз също, защото планирам ходене и това беше в топ списъка ми. Жалко.
Аз имам въпрос за Чарли и Дискъвъри. Разбрах , че прави общо 3 тура на ден.
2 до Blue Caves in NW part of the island.
1до синята лагуна на Комо.

Въпросът ми е къде са тези Blue Cave? Знам, че до мястото където беше Азурния прозорец има Blue hole. На Гозо. До там ли ходи или до BLUE Grotto в долната част на о-в Малта. Обърках се с тези сини пещери и дупки. Embarassed

# 728
Много тъжно. Малтийци страдат ужасно, както и туристите по света.
Аз също, защото планирам ходене и това беше в топ списъка ми. Жалко.

Въпросът ми е къде са тези Blue Cave? Знам, че до мястото където беше Азурния прозорец има Blue hole. На Гозо. До там ли ходи или до BLUE Grotto в долната част на о-в Малта. Обърках се с тези сини пещери и дупки. Embarassed

Сините пещери са BLUE GROTTO, точно обратно на Гозо и прозореца. След като го написах се сетих, че на обиколката с корабчето до Гозо, Синята Лагуна и Лазурния прозорец имаше хора, които си доплатиха, за да посетят някакви пещери. Значи и към Гозо има пещери. Ние ходихме на BLUE GROTTO, които са в другата част на острова.

# 729
Има,  да.На Гозо и в южната част на Малта. Аз питам Чарли до кои точно прави  2 тура на ден?

# 730

Откъде са тези цитати? Трябва да има някаква неточност. В Малта няма Комо, Синята лагуна е на Комино. Предполагам, че е и т.нар. Blue Caves са някаква свободна интерпретация на нещо друго (например Blue Grotto), но Блу Грото е не е на северозапад, а на югоизток.

# 731
ок,  който е пътувал с Чарли моля да каже маршрута. 
Комино -моя е грешката при изписването.

# 732
ОК, успех, щом е такава тайна откъде си взела маршрута. Идеята ми беше да погледна и да ти кажа, дали е грешка при превода и откъде минават.

# 733
Не е тайна. Чарли ми писа във фб в отговор на въпроса ми са туровете,  които прави. Питах го за разяснение,  но влиза рядко и още не е отговорил,  а аз сега съм свободна, за да помисля за  програмата и реших да питам тук. Цитата на английски е от неговото съобщение. Ще го пусна тук след малко.
П.п.
Ето го:
Hi, my trips start in April from Golden Bay.  I do 3 trips daily, 2 to the Blue Caves which are along the NW coast of Malta. This trip is approximately one hour and 15 mins and there is a chance to swim in one of the caves. The times are 12 noon and 2.30pm.  I go to the Blue Lagoon at 4pm visiting Popeye Village along the way. You have approximately one hour and a half at you leisure/for swimming in the Blue Lagoon leaving at approx 6.15pm arriving back at Golden Bay at around 6.35pm  Price to the caves is 12 per person and €20 per person to the Blue Lagooon.  You can call me on 99486949 the morning of the day you wish to do a trip. If you need any more info please let me know.
Thanks and Regards
Charlie

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 15:06 от gerka

# 734
Ужасна новина!!! Cry
Ще останем само с прекрасните спомени и снимки! Sad
Може ли да споделите за какво става дума, накратко, че не мога да преведа на телефона, благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт