НВ-ВМХ - част 58

• 33 022
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Това за 30-те грама протеин на всяко хранене предполагам, че тепърва ще се появи и в други блогове и ще се коментира. И на мен ми звучи малко странно, защото в крайна сметка хората имат различно тегло, различна мускулна маса и различни нужди според физическата активност и други фактори. Така че е редно да има някакво нюансиране все пак... Може би имат предвид, че това е минимумът независимо от тегло, мускулна маса и т.н., но пак ми се струва съмнително newsm78 Ще видим дали ще се появи още по въпроса.

Jana Ina, без млечни със сигурност отслабването ще върви по-бързо при всички Peace Но наистина и на мен ми се струва, че имат полезност все пак - и калцият, и бактериите (специално в киселото мляко и сирената, заквасената сметана), и вит. К, и мазнините. Аз специално от месеци почти не консумирам краве кисело мляко, а изключително биволско и овче. Просто ми харесва да е гъсто, а кравето вече ми стои като водичка. Но пък купувам сирена и сметана от краве мляко, а всеки ден пия и прясно. Да, количеството млечни за деня, което консумирам сега, е по-малко от количеството преди една година, но за момента не съм взела решение да ги спра напълно.

Йоана, бързо оздравяване! Hug

# 721
Изтрих.

# 722
  • гр.Бургас
Ioanna82 пожелавам ти успешно оздравяване  bouquet

# 723
вики, не се самообвинявай
никой не знае защо малки деца и то предимно момченца развиват левкемия
вина никой от вас няма
но виж, твоята позната кой знае какво ще докара на дететто си с това угояване

аз много се притеснявам и за другия племенник
от малък консумира в огромни количества коли, фанти и сладоледи
вода не пие
у тях, има-няма пари, се сяда на масата с огромни бутилки безалкохолни, пълни със захар или подсладители
няколк пъти е бил с нас, а ние такива боклуци не толерираме, освен по чаша кола през уикенда
жега голяма, той търпя, търпя и накрая изпи 3л мин. вода
майка му не можа да повярва, че е пил вода

Ioanna82, бързо оправяне
ако имаш апетит, си се храни режимно
ако нямаш, каквото ти се яде
най-добре е нещо тип супа - сега течностите са супер важни за теб
едно телешко варено прави чудеса, даже и само бульона да изпиеш
относно спорта - категорично съм против
даже и да се чувстваш добре, това може да натовари сърцето допълнително
но все пак ти си решаваш

Скрит текст:
синчето изкара една тежка вирусна пневмония на 7
имаше само лека кашлица 3 дни, която мина и му остави само задна хрема
добре, че го заведох на лекар въпреки всичко
той като го чу и видя снимките, се хвана за главата
а като го гледа как подскачаше, не му се вярваше грам да е болен

моето какаово масло става и за ядене
но аз го купих от сладкарски магазин

# 724
W'A'S'P'  Hug bouquet.

# 725
Момичета, и аз нещо се поразболях, и мислех да пия едно от тези разтворимите прахообразни с парацетамол, че по-бързо ми действат.
Никога досега не съм чела съставките основно от-до, но сега виждам, че е пълно със "захароза, малтодекстрин, силикон диоксид, 2-3 Е-та" ooooh! ooooh! ooooh!
Направо съм в потрес, някой знае ли защо ги слагат всичките тези неща в лекарствата?

vici, много се радвам, че вече сте по-добре всичките  Hug Hug
Помня, че преди време, май точно във вихъра на събитията бях чела и направо се бях разплакала, дано всичко занапред да е само "на хубавия край", както казваше баба ми  Laughing Laughing

# 726
To4e   bouquet дано! Молим се всеки ден  Praynig каквото мина никога да не се връща и никой да не минава през него.

Между другото и аз съм се зачудила с тези витамини какво да правя. Аз при такова ядене на месо и животински като цяло стойностите ми на вит. Б12 са занижени постоянно, та вземам допълнително вит. Б12, обаче толкова сладко това хабче, че ще повърна от сладост и реших да го гълтам. Добре ама то ттова сладкото по един или друг начин си остава в мен. Иначе пише че нямало захар в него, но то друг боклук има като няма захар. И като ги свърша ще търся нещо из нета да си купя, само да не нацеля същите.

# 727
  • SA
vici75, аз преди доста време пиех едни таблетки вит.В12 на GNC , които не бяха сладки.
А ти защо не пробваш 1-2 месеца да си го правиш мускулно този витамин? Той се поставя ведньж месечно. Ако разбира се имаш наистина проблеми, заради дефицита му.
А разните му прахчета ги подслаждат уж за да са по-приятни за пиене. И то за повечето хора наистина това е приятно.

# 728
ооо кам-че не два месеца, 2 години по 6 месеца в годината си го слагах (1000 единици) като първия месец една седмица всеки ден и няма наваксване има подобрение, обаче наваксвам само докато прескоча критичния миниум (долната граница). И след това ако не вземам и пак пада. След последните кръвни личната ми препоръча по 2500 на ден да вземам. Никакви проблеми нямам и оплаквания. Никакви отпадналости, замаявания и тем подобни. Аз ако мога денят да е по 24 часа най-добре ще се чувствам, толкова енергия имам. Но сега като са ми казали че не трябва тези стойности да са прекалено ниски и ме дразни и за това искам да се поправя. Обаче все сладки намирам и са ми много гадни или ги спирам или вземам когато ми падне. Сега ще се разровя за твойте. Дано не са скъпи.

Редактирам се да те питам ти Fish Oil пак на тях ли вземаш GNC? Погледнах Б12 не са скъпи $12 за 90. Гледам че и вечерна иглика имат. Аз едни купувам от едно място, други от друго, трети от трето и ми писна всяко от някъде. Искам да си поръчам всичко на веднъж. Ама пусто все някой се намира да каже, тези фалпиви, онези ментеливи и се обърквам и подвеждам, та за това от сто места всяко.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 00:26 от vici75

# 729
  • SA
Ами аз на GNC сьм ползвала дьлго време рибеното им масло, мисля че не е лошо. Купувала сьм сьщо вит.В12, едни цитрусови биофлавоноиди ( за брат ми) и не помня още какво.
Сега с твоя вит.В12 направо ме учудваш. При такива големи дози, които си си правила мускулно, дьлго време, не може да имаш недостиг. Една моя сьседка- баба с тежка анемия, в резултат на дефицит на този витамин (беше толкова зле, че не можеше да се дьржи на краката си), с подобни дози ведньж месечно се вьзстанови напьлно жената. Хайде, ако само през устата го приемаш - да каже човек, че имаш проблем в усвояването му. Но мускулно... такива дози, плюс че ядеш месо почти ежедневно... много странно. Винаги в една и сьща лаборатория ли се изследваш? И след като нямаш никакви симптоми и крьвната ти картина е наред, защо изобщо ги пиеш тези добавки? Аз на твое място бих ги спряла и бих си изследвала крьвната картина през определени интервали, за да видя как ще ми се отрази.

# 730
  • USA
Cioccolata, и аз харесвам само много гъсто кисело мляко, иначе не го ям. Аз сама си го квася, защото децата обичат, слагам му и около 500 мл. течна сметана на 4 литра мляко и става много гъсто и хубаво. Въпросът ми е, като го изцеждам за себе си, това, което изтича(не знам как се казва Embarassed) с каква хранителна стойност е? Защото децата пият много айрян и отскоро им разреждам млякото с това, вместо вода и на тях много им харесва... но да не би да е вредно, не знам newsm78

# 731
Камчеда и на мен ми е много странно даже първия път направо и се изсмях на докторката, понеже гледах симптомите при такъв дефицит, а аз се чувствам точно на обратното им. Тестовете вече трета година ги правя на различни места и все едно и също показват. Само първата година дето бях точно на долната граница и после все съм към долната но с 50-60 отгоре. Даже ето ти хемоглобина ми: 12,8GM/DL, RBC-4.00. Защо ги ппия и аз не се знам-понеже личната ми каза Embarassed Grinning. Но сега може и да ги спра, щом казваш че може и без тях. И без друго всякакъв вид добавки много ме дразнят, пък било то и рибено масло. Хич не мога да вземам таблетки, не е било път в който да взема и да не почна да се давя. Мъжо вече на подбив ме взе Grinning. А иначе си знам че ако не ги вземам и нивата на Б12 спадат. Оная година ги зарязах и тази пак съм на косъм. Нищо де, щом не е от такова значение може и да ги спра.

# 732
 Hug болните да оздравяват.
Гледах двамата лакоми италианци и единият каза, че сиренето те прави силен и повишава половата мощ.  Grinning

# 733
...Гледах двамата лакоми италианци и единият каза, че сиренето те прави силен и повишава половата мощ.  Grinning

Joy
ми то си трябва нещо да противодейства на пастата  Mr. Green

да не си гледала двама чичковци с порядъчни
шкембенца, обикалящи из Италия и местата
от детството си, готвещи и похапващи
сладко-сладко
че аз съм гледала едни такива, аха всеки
момент ще родят, такива топки бяха
глътнали и продължаваха да хвалят пастата
на мама и баба

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 09:02 от Анонимен

# 734
SkyBlue, това, което изтича, не е ли суроватка (цвик)? newsm78 Така знам. И също знам, че е много хранително и полезно. Във всички случаи не е вредно и няма нужда да се изхвърля.

А Чаз Боно е минал на НВ-ВМХ и е свалил 30 кг за 5 месеца: http://www.christianpost.com/news/chaz-bono-65-lbs-weight-loss-i … tter-video-96130/ Wink Тук има повече инфо за резултати и стойности: http://gnli.christianpost.com/video/chaz-bono-talks-weightloss-battle-9788 А тук всъщност д-р Дейвис е публикувал писмо от диетоложката на Чаз за хранителния му режим: http://www.wheatbellyblog.com/2013/05/chaz-bono-joins-the-wheat-free-movement/

Днес във ФБ се появи една статия на Инес Субашка (от 30.05): "Как да не прекалявате с мазнините на НВ-ВМД". Дава много хубави насоки как да си определяме количеството мазнини, които да консумираме. Напр. казва, че не е нужно да се добавя и сланина към пържолите или пък половин пакетче масло към сварените яйца, а е достатъчно просто да се използва мазнина при приготвянето на храната. Знам, че Милко казва, че към месото трябва да се добавя и сланина, но това според мен би важало за филе, не и за нормална пържола Peace А и знаем, че Милко е малко краен.

И други полезни съвети дава за определяне на подходящото количество Peace

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 09:19 от Cioccolata

Общи условия

Активация на акаунт