Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 776
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А добър вечер на всички! След края на работния ден ..............

Скрит текст:

# 571
и аз чакам да го вземе повече от 1 път на 3 год. ама .... женска му работа.  Laughing

Joy Joy Като не искат, не искат, то на сила не става. Пробвах, предложих- отказаха ми. Щом няма нужда, значи няма нужда. Може би след  30 години ще има такава, но дали те ще имат!?
в смисъл  не се оплаквай. има и по-тежки случай  Laughing

# 572
Несправедливо бидох поругана ази от изкукалото височество, добре че Хепито и Либова ме защитиха  Mr. Green Айде аз с хормони да се оправдая при нужда, а Фионата с какво ще се оправдае, а, а?

Торнадо, отдавна ми е легнал на сърце твоя БНД. Сред фаворитите ми е, още от творчеството му тук  Joy Едвам се удържам да не му налетя, ама на - държа фронта все още  Joy

# 573
  • На черешата

Торнадо, отдавна ми е легнал на сърце твоя БНД. Сред фаворитите ми е, още от творчеството му тук  Joy Едвам се удържам да не му налетя, ама на - държа фронта все още  Joy

Артист ни е голям той.  Mr. Green И поет си пада, няма да ти е трудно да му налетиш.

# 574
Торнадо, аз от таквиз възвишени принципно бягам  Joy Но твоят е перла просто, не че моят пада по-долу  Mr. Green

# 575
  • София
Добро утро на всички!

Скрит текст:

# 576
Добро утро ! Hug

Силно се затруднявам да си избера между БНД-тата на Шамс и Торнадо ! Sunglasses
И двамата са неотразими просто ! Mr. Green Mr. Green

# 577
  • На остров
Добро утро и от мен Hug

Избирайте си този или онзи БНД аз ще ви гледам и ще се забавлявам Laughing Crazy.

бонго, да не би да не съм разбралаправилно или твоята МНД наистина не иска да си общува с детенце?

# 578
  • Не от София.
Добро утро!  Heart Eyes
Шамсовата да си затваря устата,казах вече,че онеправданата и неразбраната съм аз в случая....с какво да се оправдавам?Че аз винаги имам оправдания ама в случая няма да си ги хабя  Crossing Arms
Торнадо,що вървиш да му се подлагаш на тоя твоя?!Не го ли разбра вече колко струва?Ми той ако е искал разширен режим щеше да ти каже.Не е ли така?? Rolling Eyes

Днес ми е ден за кафета и масажи...по изключение  Joy
Приятна работа на всички трудещи се   bouquet

# 579
Добро утро  Hug
Желая ви, прекрасен и усмихнат ден!

и аз чакам да го вземе повече от 1 път на 3 год. ама .... женска му работа.  Laughing
Защо ви е толкова строг режимът  ooooh!

# 580
Добро утро ! Hug

Силно се затруднявам да си избера между БНД-тата на Шамс и Торнадо ! Sunglasses
И двамата са неотразими просто ! Mr. Green Mr. Green

Mоя избери бе   Mr. Green

# 581
Добър ден! Hug

На затруднените в избора мога да предложа и моя, лика-прилика си е с другите двама от компанията Mr. Green. Зачудих се ако БНД-тата ни се намерят някъде, както ние тук, как ли би изглеждал евентуалният им разговор  hahaha.

# 582
Девойки , да се похваля официално ! Grinning
Излезнаха резултатите от матурите .
Детето има 6,000 по математика и 5,598 по БЕЛ , което е прекрасно ! bowuu bowuu bowuu
Особено като се има предвид , че по БЕЛ не ходи на уроци .

БНД-тата ( моя в т.ч. Mr. Green Mr. Green ) са все с конкурс избирани , та наистина е голяма драма кого да си избера ! hahaha hahaha hahaha

Либче , ти подаде ли документите ?

# 583
Хепи, браво на девойката! Страхотни резултати Simple Smile.
Ние кандидатстваме за пръв път чрез електронна система. Попълнила съм каквото трябва, но е рано за класирането. Чак след това вече ще подавам документи... Crazy

# 584
  • На остров
Хепи браво! Наистина страхотни резултати  bouquet! Сега остава тя да направи своя избор, и да се наслаждава на една прекрасна ваканция Hug!

Вал не съм я виждала отдавна Rolling Eyes, дано празнуват някой празник и за това да я няма Hug!

Общи условия

Активация на акаунт