Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Туиг', не знам дали те устройва и дали търсиш още тоал. хартия, но да кажа от 16-ти до 31.05. в Елитис парфюмериите има Милде 24+6 за 15,49лв.

А също и душ гел-крем Нивеа 500мл за 3,99лв, в Лидл същият от другата седмица ще е 4,39лв ...  Peace

# 136
Аз вече наистина се отказвам да вярвам на мнения от форуми за качеството на един прах или друг. Хората масово не знаят как да дозират праха и после при един перял хубаво, при друг изобщо не перял, при трети много пяна правел и т.н.

А когато перем с капсули, по една капсула за колко кг пране слагате? Конкретно за Ариел ми е чуденката. Пералнята ми е за 8 кг. и си я пълня порядъчно - като кг не съм ги мерила, но изпълвам обема, така да се каже. И една капсула ми се струва крайно недостатъчна, опитах да слагам по 2, но по пяната разбирам, че идва доста. Ясно е, че зависи от замърсеността на дрехите... питам за детски дрехи и за седмично пране - т.е. средна работа. Сякаш имам нужда от капсула и половина, което прави стандартните капсули неприложими в моя случай и май пак ще си мина на течен персил /от него съм най-доволна от течните/.

# 137
Една капсула е за 4-5 кг сухо пране. За пълна 8-килограмова пералня най добре е да се сложат две капсули.
Аз не ги харесвам капсулите по причината която си посочила - не можеш да си определяш сам дозата според замърсяването и количеството. Плюс това излизат по-скъпо на пране от праха или гела.

# 138
Аз преди перях с таблетите на Ариел, 2т за 5г, страхотен резултат .

Сега пера със Савекс Stop . От бебешките контейнерчета за кърма имам доста останали и едното го използвам да си дозирам - на 100мл отбелязани на чашката, смятам, че това са 100мл прах.  Thinking Щото не ми го искат в грамове - 100гр прах е много по-различно от 100мл. За това си мисля, че правилно си го дозирам. Просто не съм доволна как пере петна. Ако сложа малко повече, уплътнението ми е цялото в сапунка, което не ме радва...

# 139
За мен категорично  - савекс не пере Пробвам го по веднъж през 3 години, още от времето, когато беше само Ехо. Няма промяна: Не става!  Stop
Втори ми е рекс в тази класация /отзад напред/. Това са прахове, които бих взела само ако ми ги подарят.
Извинявам се за офф-а и спирам. Peace

# 140
Аз преди перях с таблетите на Ариел, 2т за 5г, страхотен резултат .

Сега пера със Савекс Stop . От бебешките контейнерчета за кърма имам доста останали и едното го използвам да си дозирам - на 100мл отбелязани на чашката, смятам, че това са 100мл прах.  Thinking Щото не ми го искат в грамове - 100гр прах е много по-различно от 100мл. За това си мисля, че правилно си го дозирам. Просто не съм доволна как пере петна. Ако сложа малко повече, уплътнението ми е цялото в сапунка, което не ме радва...
Те ти го дават и в грамове - 100 грама на пране. Но е неудобно. Ти ще вадиш ли всеки път като переш кантар, за да мериш праха за пране? Затова за по-удобно дозиране са го пресметнали в милилитри. При Савекс 100 грама прах се равняват на 140 мл. И понеже си от София и водата ви е мека, можеш да слагаш с 35 мл по-малко прах, т.е. дозираш го го правилно (е, с 5 мл по-малко, но то е без значение).

# 141
Всичко за дозирането е много добре обяснено от Guess Who Ще вметна само, че праховете от супермаркетите в темата са с по-големи дози от тези в магазинчетата паралелен внос и е въпрос на настройка колко слагаш. Hug

# 142
  • София
В Кауфланд има Лаваца Крема Густо на промоция 1+1.  Peace

# 143
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам питане за сол за миялна - Сомат или Финиш. Дали са намалени някъде, че хич не ми се дават 6 лв. редовна цена за кутия от 1,5 кг.

Сисето - цена на Лавацата?

# 144
5,89/250г+250г - с 4% е намалено, от 6,19 newsm78

# 145
  • Бургас
Да,5.89 лв са двата пакета.

# 146
Някой да каже къде има прИмоция на филаделфия с мед и по принцип на филаделфия Embarassed

Някой да каже дали е взимал случайно мрежата с рамка за врата от Пени?

# 147
Аз имам питане за сол за миялна - Сомат или Финиш. Дали са намалени някъде, че хич не ми се дават 6 лв. редовна цена за кутия от 1,5 кг.

соли frisch-aktiv 4 лв за 2 кг.

# 148
  • София
От Лавацата има и в 345 магазините и в Била! Simple Smile
Аз си взех. Купих си преди това кафе, но не можах да устоя на промоцията и да не се заредя Simple Smile

Иначе за Милдето - и там ме е яд, че точно бях купила т.хартия !
Но като свърши, дано хвана пак промото - има и в ДМ - 24+6 за 16лв.

# 149
  • Бургас
Не се ядосвай.Преди 2 седмици в Кауфланд Милде 32+8 беше на 16 лв.Може скоро пак да пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт