Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Снощи нямаше Ариел, но имаше Диксан за 63 пранета на 16,99 лв. Защо ли не взех  Thinking

# 181
Току що бях в Карфур и няма Ариел- питахме персонала, свършил е и не са потвърдени допълнително количества
За първи път ми се случва с тяхна промоционална стока- да не е налична  Sad
На тази цена клиентите са го овършали още докато беше 23 лева и сега се пукат от яд, но това е типичен карфурски кален номер - да намалят нещо допълнително. Преди време имаше един италиански прах Ace, на който два пъти му бяха смъквали цената, но пак не можаха да го продадат изцяло, защото не е известна марка тук. И Диксан от миналата брошура си стоеше, макар че реално е великолепен прах (Диксан в Гърция отговаря на марката Персил в България, Германия, Австрия и други държави).
Отделно, много се чудя как докарват такава ниска цена. В Гърция такава голяма кутия струва около 15 евро и обикновено е с подарък по-малка опаковка течен препарат или омекотител. В магазините за паралелен внос големите кутии Ариел, Скип и Диксан вървят между 29 и 34 лева, което е реално, знаейки цените в Гърция.

Аз Дискан и Скип си ги взимам от една жена, често с мъжа й зареждат от Гърция (прахове, веро, таблетки за миялна...) - не са магазин. Праховете ги взимам на 22-23-24 лв. Винаги в тези граници. И съм адски доволна, сега на промоцията на Диксан се сдобих с 3 кутии  от Карфур обаче Mr. Green за мен, майка ми и свекърва ми. Повече от чудесна цена беше.

# 182
Видимо нямаше Ариел, не питах, за да не се ядосвам допълнително  Crossing Arms

# 183
Течния Персил в Кауфланд не е ли само за бяло пране?  Sad

Имаше 2 вида в понеделник, в Младост - зелен бяло/п-в петна и син за цветно.

# 184
Знаех си ,че трябва да се разходя да проверя, нямам идея защо реших като гледах брошурата ,че течния Персил в Кауфланд ще бъде само за бяло и си взех от промоцията на Ариел от Карфур, надявам се да ми хареса ,но си предпочитам течен  Cry

# 185
  • Бургас
Аз от Кауфланд си взех течен Персил за цветно,въпреки че в каталога не пишеше,че течния ще е за цветно.

# 186
  • Пловдив
Някой да е виждал промоция за захар и олио ?

# 187
Мога ли да сменя в Кауфланд прах Персил с течен такъв от промоцията, че майка ми е взела на прах за цветно, а искам да е течен?

# 188
  • София
Мога ли да сменя в Кауфланд прах Персил с течен такъв от промоцията, че майка ми е взела на прах за цветно, а искам да е течен?
Може да го върнеш, може и да го смениш. Никакъв проблем! Simple Smile

# 189
Може да го върнеш, може и да го смениш. Никакъв проблем! Simple Smile
Остава да има такъв за цветно Simple Smile като отида

# 190
  • София
Знаех си ,че трябва да се разходя да проверя, нямам идея защо реших като гледах брошурата ,че течния Персил в Кауфланд ще бъде само за бяло и си взех от промоцията на Ариел от Карфур, надявам се да ми хареса ,но си предпочитам течен  Cry

В Банишора за бяло беше течен, а за цветно беше на прах.  Hug

# 191
  • Пловдив
Някой да е виждал промоция за захар и олио ?

# 192
Само да попитам в новата брошура на Пикадили, на първата стр., пише следното :"Пазарувай за над 50 лв.  и спечели ваучер за до 500 литра гориво в OMW; 1 ваучер за 500 литра гориво...

Това означава ли че всеки, който пазарува за 50 лв печели този ваучер, че не ми се вярва newsm78
Вие какво мислите?

# 193
Сигурно означава, ще всеки пазарувал над 50 лв има право да се включи в томбола  Peace

# 194
Само да попитам в новата брошура на Пикадили, на първата стр., пише следното :"Пазарувай за над 50 лв.  и спечели ваучер за до 500 литра гориво в OMW; 1 ваучер за 500 литра гориво...

Това означава ли че всеки, който пазарува за 50 лв печели този ваучер, че не ми се вярва newsm78
Вие какво мислите?

Пише "до", което значи, че може и 1 литър да спечелиш. Ваучер ще има, ама за колко е друг въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт