Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 59 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
дефинирай хубави Simple Smile Моят е с такъв, страшно съм доволна, но и тук е толкова като пари, даже по-евтин от някои амазонски цени, та няма сми от поръчки. http://www.amazon.de/Dakine-Federm%C3%A4ppchen-ginger-22-8260056 … akine+School+Case

# 661
  • на морето
Оптиките от кога подменят стъкла на слънчевите очила/нали за такива говорим/, а не за диоптрични? Аз съм питала и са отказвали, обикновено очилата са внос?
Аз работя в оптика.Подменяме стъкла на всякакви очила и имаме страхотни слънчеви стъкла-всички са със 100% UV защита и поляризация PeaceЗа всякакви рамки стават,стига да не са евтини китайски,защото пластмасата им е много твърда и не подлежи на обработка.

Супер! Може ли малко инфо от източника  Praynig Като си купуваме скъпи маркови очила, можем ли на място в оптиката да проверим дали са с uv защита и поляризация или плащаме само марката?
aniK мерси за инфото за немския вип, аз мислех, че е като останалите.
keit79 можеш да го върнеш с БГ пощи, ще си платиш пощенските и най-вероятно няма да ти ги върнат, освен ако не е дефектен или не отговаря на описанието, но трябва да ти върнат както парите за колана, така и доставката, която си платила до БГ.
Поправете ме ако греша, ама на мен предния път ми върнаха и парите за доставката до БГ, само че от английския.

Аз работя в малка оптика в малък град-имаме стикер,с който се проверява поляризацията.Но знам,че в големите оптики имат и машина за проверяване на UV защита.Но марката е все пак и доказателство за качество Peace

# 662
дефинирай хубави Simple Smile Моят е с такъв, страшно съм доволна, но и тук е толкова като пари, даже по-евтин от някои амазонски цени, та няма сми от поръчки. http://www.amazon.de/Dakine-Federm%C3%A4ppchen-ginger-22-8260056 … akine+School+Case
За съжаление в нашият град няма хубави несесери. Затова си търся. Благодаря предложението, харесва ми и то много. Peace

# 663
  • София
Ясно, имах предвид да кажеш като тип какво търсиш, някои искат с много отделения и т.н. На синчето този му беше перфектен, идеално събира всичко , което е за деня, като го отвори си вижда всичко, самия той не тежи цял тон и е на половина на големината на общоприетите...Освен това нещата на марката са мн здрави и той и раницата не са мръднали изобщо. В бг са по 25 лв http://www.sportdelivery.com/bg/products/search/USIEYgI6UGAJYAFlUHFSYAZmA3ZSNg--

# 664
  • Sofia
aniK и аз тези поръчах, сподели като дойдат много ли са светли стъклата, че на екран така стоят.

Сега пак ги пробвах - не са светли стъклата  Peace Аз съм с тясно лице, стоят ми добре и не ми падат, като се наведа, както се случва с други унисекс модели, които имам. Дръжките са кафяви, металът в сребристо - специално тях избрах, защото повечето очила с кафяви лещи са със златист метал, а аз нося сребро. Хубави, стабилни (за разлика от последните СК,които върнах на Фешън дейс - бяха като детска играчка), долнатачаст на "бъбрека" ми идва малко по-заострена  Confused Хем ми харесват, хем исках маска - ще ги помисля ...

Моят син си ползваше несесерът към раницата Лего. Миналата година следях темата за първокласници и "гъзарията" беше несесер Milan  Mr. Green Някое момиченце или по-прилежно момченце може и да го оцени и пази. Цената му в Метро в края на миналото лято беше същата като цените в онлайн магазините  Peace

# 665
  • София
Здравейте, гледам че обсъждате вип-овете. Да споделя моите впечатления - поръчвала съм от италианския, от немския и от испанския по един път. Моето мнение е, че испанския е най-удачен, имат много бърза доставка, отделно нещата често са им най-евтини и най-разнообразни. Често немския държи по-високи цени. Доставката там поне при мен беше значително по-бавна. Но друго искам да напиша - бях поръчала от една кампания обувки и ботуши на фурла - ами точно на второто обуване ботушите при леко изкривяване на крака им се разклати тока. Носих ги на обущар-  смъкна табана и беше някакъв талашитен. Обувките съм ги носила само веднъж и не съм им дала шанс, но и те са със същата подметка. Така че аз лично си мисля, че е възможно във виповете да има неща, които са с по-ниско качество. С дрехите не съм имала проблем-  бяха си идеални, макар едната да нямаше етикет и да беше в разпечатана опаковка (видимо явно върната и препродадена). Иначе от английския амазон поръчвам доста често, досега нямам неудачни покупки, всичко е било с идеално качество и опаковка.

# 666
Сега пак ги пробвах - не са светли стъклата  Peace Аз съм с тясно лице, стоят ми добре и не ми падат, като се наведа, както се случва с други унисекс модели, които имам. Дръжките са кафяви, металът в сребристо - специално тях избрах, защото повечето очила с кафяви лещи са със златист метал, а аз нося сребро. Хубави, стабилни (за разлика от последните СК,които върнах на Фешън дейс - бяха като детска играчка), долнатачаст на "бъбрека" ми идва малко по-заострена  Confused Хем ми харесват, хем исках маска - ще ги помисля ...

Благодаря, сега вече ще си ги чакам с нетърпение, дано и аз остана доволна. И моето лице е тясно, нося само такъв тип очила, много е важно да не падат при навеждане, че с малки деца все си си наведен.

# 667
  • sofia
Мацки извинявайте ако е обсъждано ама един бърз въпрос:
http://www.amazon.fr/Levis-213766-875-27-Mules-femme-Marron/dp/B … mp;keywords=levis
ето тези ги дава че са с 40 процента намаление.Правилно ли съм разбрала и ще ми ги доставят ли до България и срещу колко, че нещо съвсем се обърках с френския.С английския и немския сайт нямам проблем, но с този ми е пълен мрак:)

# 668
  • София
daarena, мисля че не доставят до България от френския амазон . Варианта ти е до английски превозвач и от там до България.

# 669
  • sofia
Благодаря много, съсипана съм:(, а отстъпка имат, нали правилно съм разбрала?

# 670
  • София
Да, правилно си разбрала, но трябва да въведеш кода, който пише и ще ти направи отстъпка. Ако го поръчаш до английски адрес имаш и 6 евро пътни. Общо сега го погледнах мисля беше около 56 евра. После ще имаш около 3-4 лева до България, но ще падне чакане. Прецени си Simple Smile

# 671
  • sofia
Мерси много,точно за зимата ще ми дойдат.Ще гледам да ги издебна намалени във английския или немския

# 672
  • София
Виж в jivari.fr те доставят до бг
http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__gw/276-9119971-9632349/?on … 7&x=9&y=9 тук също нещо отдолу пише за 40% отстъпка...въпреки, че мисля, че и амазона тряба да доставя до бг, но  никак не съм наясно с френския...

Иначе има и превозвачи от франция до бг, може и с такъв да пробваш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713028.0

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 15:43 от Angel_Dust

# 673
  • Бургас
Ако нещо е пратено от Амазон днес с Дойче пост кога горе-долу мога да го очаквам? И до адрес ли идва? За п рви път поръчвам директно...

# 674
Момичета, купували ли сте дрехи от тази марка и доволни ли сте? Не ми дава директна доставка до БГ и ако реша ще оскъпя още с превозвач, затова се колебая. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт