Отговори
# 120
Еличкааа, да ти е жив и здрав ТМ и много да те слуша Hug

# 121
Еличка, честит ти рожденник - да е жив и здрав  Hug
Елмаз, добре дошла   bouquet
Да ви кажа бисквитите станаха страхотни, мекички и сладички, въпреки че са без захар, тая сутрин си хапна с масло и сиренце  Heart Eyes
А за моя изненада на обяд си хапна и от ориза  Shocked значи кус-куса, киноата и прочие не му пречи, че са едри, ами явно не ги харесва  newsm78

# 122
Кашпи, радвам се, че всичко е наред с Ивайлето, не съм се и съмнявала, но е хубаво да си спокойна  Hug

Рошле, напълно е възможно. Специализираните млека следват една и съща формула от раждането, нямат 1,2,3 и т.н. Смяната на числата е именно заради незасищането и недостатъчните вещества и хранителност в млякото, които вече иска растящият организъм, затова се сменят. Но специализираните са все едно постоянно номер 1, което в повечето случай идва недостатъчно. Ако не можете да го смените даваш по-начесто и това е  Hug

Бюти, както се описваш, все едно за себе си чета. А и гласовете са ни еднакви  hahaha Heart Eyes

Момичета, твърдо вече установих, че Камелия страшно мрази да излиза. Независимо с кола ли, с количка ли, на ръце ли, не обича и това. Щом излезем от къщата, смръщва веждите, придобива едно мъченическо изражение и търпи стоически. Започва да пее, после скъсява дистанцията между песните, накрая започва да тропа с крака нервно и ако не сме се прибрали още, започва да крещи недоволно.  Rolling Eyes Общо взето лимитът й на търпение е не повече от час. Като ви чета как по цял ден стоите навън, за нас това е абсурд  Crazy

# 123
Изплъзнахте ми се този уикенд, но сега докато Явор спинка сладко-сладко ви изчетох  Hug
Политическата тематика въобще няма да я засягам, имам едно на ум  Embarassed Не се палете, макар че ви разбирам, аз самата паля, но не и тук във форума.
И разбира се Гласувах. Иначе резултатите и мен учудиха, ама  Rolling Eyes
Бютка, сещам се, че Явор имаше един много нервен период. Направо бях избушила. Тогава забелязах, че влияние оказва, че телефонът ми постоянно звъни. Чуе ли го почвада мрънка. Дразни го човека, та сега го държа на без звук. Виж да не би някакъв шум да го нервира.
Моля дайте идеи с какво да мажа, когато се удари. Имаме две цицини, едната е черна вече  Shocked Ималонякакъв мехлем, с който се маже и не посинявало. Пазя го, залепени сме, обаче с това изправяне е неудържим  Rolling Eyes

Ииии Депеш бяха страхотни. Калка, съжалявам, че не си успяла  Tired Толкова обичам концерти, но за първи път се усетих така уморена в края. А къде-къде на по-тежки концерти и фестове сме били. Така е, умората от Явор и старост-нерадост  hahaha

# 124
  • Стара Загора
Бюти рецептата между редовете ли я изпуснах  newsm78 Mr. Green задължително ще се обадя от кога премрънквам ама не ме огрява
Тефи аз нямам специални мехлеми мажа веднага със зехтин(от майка знам че в такива случаи помага нещо мазно тя се маже с олио и помага),колкото и да ги пазим няма как да ги опазим на 100 %
Аз давам от бисквитките с лимец и ябълка,хубави са

# 125
Женя, благодаря  Hug И на мен ми казаха да мажа с олио, но не посмях  Hug Но не се ли цапа така, като започне да се търка  newsm78

# 126
Блонди  Hug Hug
Тефи, и аз знам с олио, веднъж го цапнах, той вече всеки ден се дрънка по китарата и не го мажа  Blush
Блонди, странна работа, уж повечето обичат навън  Tired ще го преодолее сигурно  Crazy
Женя, какви са тия бисквити, готови ли  Hug а рецептата не я написах  Blush 1 ч.ч брашно,  1 ч.ч каша /аз сложих пшеничен грис на Тьопфер/, 1 настъргана круша, 3 с.л зехтин и 1/4 ч.ч вода

# 127
Тефи, то олиото попива Wink
Блонди сигурно е много чувствителна и у дома й е най-спокойно, как ще пътувате лятото Crazy
Аз направих една поръчка от Джордж на Никсъна и му накупих сума неща за 50 лв, даже въведох кодове за 20% отстъпка Crazy сега следва Мадъркер, че на Ивайлето една рокля за РД съм харесала Flutter

Аз пък кускуса на Плазмон не го пасирам, като го преваря си става супер мекичък Grinning

# 128
Добър ден,момичета!
Еличка,да ти е живо и здраво мъжлето!
Кашпи,радвам се,че с Ивайлето всичко е наред.
Тефи,аз мажа с олио,за да не става синина,действа,ако се намаже веднага.
Блонди,и ние сме така с разходките,Велито не им е фен,още по-неспокойна става навън.Сега в новата количка като е седнала е по-добре,заглежда се,проявява повече интерес,ама като цяло най-добре й е вкъщи.
По политическата тема-и за мен квалификациите и обобщенията са излишни,тук сме се събрали интелигентни хора,всеки си има някакви политически възгледи и е нормално да си ги защитава.Шех,за съжаление чалгата,липсата на ценности,арогантността и мутрите нямат политическа принадлежност и са на мода далеч преди ГЕРБ да се появи и обобщенията и поставянето на всички техни привърженици под общ знаменател не е правилно.Аз ги харесвах,на предните избори гласувах за тях,мислех,че нещо ще променят,не стана,затова сега изобщо не гласувах.За мен смисъла на гласуването не се изчерпва просто с пускането на една бюлетина,колкото да се каже,че си изпълнил обществения си дълг и да можеш да плюеш спокойно после.Важно е да подкрепиш някой,чиито възгледи споделяш,да му имаш доверие,и да вярваш,че е в състояние нещо да промени.Ами няма такава партия в нашата действителност,на всичките сме им сърбали попарата и знаем какви ще ги надробят пак и затова не гласувах,просто е безсмислено за мен.
Та така,не се карайте за политици,те наистина не заслужават.Дайте да си говорим за по-приятни неща,толкова ни е хубава и уютна темичката,да не я разваляме  bouquet

# 129
  • Стара Загора
ами готови са на мен нищичко не ми се получава в кухнята  Tired взех ги от био магазина-пише идеални за деца,дажи ги бях показала
Скрит текст:

Тефи на мен ми се наложи да я намажа на скоро по челото ми не се цапа то попива как казва и Кшпичка

Благодаря за рецептата  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 13:19 от {Женя_Иванова}

# 130
Кашпи, ще трябва да пътуваме, то това не ме притеснява толкова, ами се чудя как ще я бъде със спането в София и на морето  Rolling Eyes

Много ми хареса какво е написал Иво Беров: "в парламента народът е избрал 30% бандити, 27 червени, 10 турци и 7 идиоти..."   Laughing Само дето не е смешно  Tired

# 131
# 132
Уф, аз с острия си понякога език току предизвикам караница – извинявам се много, бях хаплива наистина. Иначе много ясно, че не визирах SamiMummy или някой друг конкретно, писах по принцип. И имах предвид чалгата не като музика, разбира се, а като начин на мислене и живот – халтурка, плъзгане по повърхността на живота, опиране на външния блясък без никакво навлизане в дълбочина. Да, това съществуваше и преди ГЕРБ, така е, но точно тези мутрафони направиха тази, хм, ценностна ориентация модерна. Общо взето, стана така – ако си млад, готин, богат и по-възможност безскрупулен, значи ти си ОК. Ако обаче не си, а си да кажем с ниска заплата, без връзки, инвалид, тежко болен, с други думи – не носиш кинти на държавата и не изпадаш в див възторг от бащицата, значи ти си утайка и проблемът, че живееш зле си е твой. И ако изобщо циничното говорене и поведение на гербаджии е ОК в кръчмата, то не е ОК нито по медиите, нито изобщо в политиката, особено когато то носи огромни вреди на един цял народ физически, морално, всякак. Стана така че, цитирам, „утайката на обществото си въобрази, че е каймакът” и започна на всичко отгоре да потиска и тероризира тези, които многократно я превъзхождат и да им вменява вина. И, да не забравяме, да реже триумфално лентички пред погледа на хора, които вечер отварят празен хладилник. Казват, гербаджии единствени били „направили нещо”, но при резонния въпрос: „Какво по-конкретно?”, се вдигат рамене. Срещам чат-пат такива поддръжници и наистина ми е непонятно... Още нещо – за мен лично смисълът да си политичен е в това да имаш обоснована позиция и да подкрепяш политика, а не личност/и. Затова и симпатизирам на Иван Костов, да кажем, именно защото той каза конкретни стъпки какво може да се направи, за да спаси България, а не защото го харесвам като личност или защото съм част от тази „софийска интелигенция”, към която очевидно не принадлежа. Ако някой друг от водещите политици беше излязъл с конкретен план за действие (между другото, въпреки крайността на тази партия и лудостите на Волен Сидеров, в плана на Сидеров срещу колониалното робство също има добри идеи) щях да симпатизирам на него – обаче се чуха само разни популистки призиви. Да видим какво ще се случва сега в къкрещото гърне България и дай Боже да е в полза на хората най-вече, понеже ако човек погледне малко по-надалеч от собственото си (текущо) благополучие, ще види как живеят повечето хора в България и ще му стане най-малкото тъжно и обидно за тях. Спирам.

Урааа, Алексей днес изяде най-после нещо различно от гладко пюре – преди малко хапна почти цяло бурканче едно хипско ризото със заешко и броколи, за което не подозирах, че ще е с почти цели зрънца ориз (дават го от 8-ми месец). Успокоявам се, че бебето ми все някога ще прояде човешка храна Wink Днес като цяло е голям кротушан, от половин час тича с проходилката наоколо, вади листа от бюрото, увива се в пердето и все още не му е писнало. Пълен релакс за мен Grinning И мама е човек!

За мъж ми – ох, болна тема Wink Той е чудесен съпруг, изобщо е добър човек, има неподражаемо чувство за хумор и много го обичам, както може да предположи човек... Но с тези му рачешки постоянни смени в настроението, голямата му драматичност (способен е да прави драми от невероятно дребни неща) и лека инерция в поведението (аз съм по-експанзивната от двама ни, определено) понякога ме изкарват от кожата ми, при все, че съм доста търпелив човек. Но какво да се прави – той ми бил писан, такъв какъвто е, въпреки тези понякога трудни моменти във връзката ни щастието е повече...

Бютка, как се държи Пандата днес? Има ли някаква промяна или пак ревтуни?
Блонд, ще ме убиеш с тази необичаща-да-се-разхожда Кам Wink Тя какво домошарка ли ще излезе? Да не повярваш за Лъвица Wink Ами щом така е решила, ще си стоите затворени вкъщи и това е Laughing

За точковата диета, за малко да забравя за нея – ето линк към темата във форума. Накратко, диетата е с ограничен прием на въглехидрати (до 45 т. или 45 грама въглехидрати дневно, толкова има например в 100 г пица) за сметка на белтъчините и мазнините, които са почти неограничени като количество. Пие се много вода. Препоръката е въпреки въглехидратите в тях, да се ядат ежедневно и зеленчуци, и плодове, за да не се получават кофти последствия за организма от типа на тези при Дюкан. Аз лично си позволявам и въглехидрати (включително и шоколад) ежедневно, просто количествата са пренебрежимо малки. Мисля, че е ефективна диета, но все пак си зависи от организма.

Гледам, че някои от вас са били на Депеш снощи - браво! Аз съм им фен, но не чак такъв, та да отида на концерт. Виж, на Патрисия Каас много ми се ходи, обаче още обмислям - ще стане, ако успея да навия една приятелка франкофон Wink

# 133
  • До морето
Оффффф, последно пиша и млъквам, не знам кого е имала предвид Шехина, но аз съм единствената в темата, казала, че е гласувала за ГЕРБ и когато след моя пост някой каже, че тези хора са такива и такива, без да ме изкара от числото, естествено, че ще го приема лично! Това и се опитах да кажа, ама явно в 1 през нощта мисълта ми не тече толкова гладко - глупаво и доста обидно е да се правят такива обобщения и да се слагат хора под общ знаменател, да се квалифицират като тъпи, слушащи чалга, обичащи материалното, без ценности и какво още беше, само защото са пуснали някоя бюлетина - умните хора не правят така! Ето сега ГЕРБ няма да може да състави кабинет, ще минат в опозиция и честито на печелившите, пак се докарахме до ДПС да ни управляваА за земеделците  -  ГЕРБ ги карат да плащат акциз, махнаха им националните доплащания и останаха само Европейските субсидии, от държавата нищо не получават, но за сметка на това вече няма монопол при изкупуването на зърно (както беше преди 2009та) и цените се вдигнаха!

Колкото до слушането на чалга, явно иронията ми не се е усетила  Laughing Чалга не слушам, но пък да танцувам ориенталски танци мога и то много добре  smile3534

Рош, айде де отказвай го това сладко, аз чакам покана на нисък старт!

Елмаз, добре дошла отново!

Бюти, айде наистина кажете за националната среща!

Блонди, период е, ще мине  Laughing Това ми е любимата фраза напоследък. Каквото и да кажа за детето си винаги се появява някоя майка, която усърдно кима с глава и казва: "Период е, ще мине!"  hahaha

Муки, Явката е супер пич, а ти защо не каза, че си с Лола. Аз наскоро си оплюх брадата тука да се пеня, че не ми е удобна, пък ти си траеш  Laughing

Оп, видях, че Шехина е писала! Ами наистина не искам да задълбавам, но специално в нашия регион и особено по селата ГЕРБ направи доста- оправиха м/уселските пътища, боядисаха читалища, училища, градини, направиха площадки. Сигурно не е много, ама когато по 20-30 години нищо по селцата не е пипано, една нова ограда на читалището знаеш ли как бие на очи? Хората асфалт не ядат, ама като няма път да отидат до съседното село да си купят хляб или лекарства, изведнъж асфалтът става много важен! Какво им трябва на бабите и дядовците в малките населени места, казват ето Бойко направи оградата и пътя, другият мандат ще направи още нещо, на нас ни стига! Бургас свети заради кмета си, ето и Кашпи каза, че бургазлии масово са гласували за ГЕРБ, не е задължително да си фен на ББ или да си мутра трето поколение, за да избереш ГЕРБ!

# 134
Сами,че какво да кажа  Laughing На мен също не ми е особено удобна особено ако побутам друга количка с цяла дръжка например,но да кажем че вече й свикнах и не ме впечатлява чак толкова. За селските улици си е направо всъдеход.С много малко неравности не се справя и си я карам.
Определено количка с големи гуми и цяла дръжка по би ми била удобна.Моята не се налага да я сгъвам и прибирам особено често- седи си под стрехата,не катеря стълби с нея,а преди квартирата ни беше на 1 етаж и там зор не съм видяла.Но за здравина съм я признала като знам девойката дето е возила преди каква е дива.Хубаво е и че е двулицева и се сваля тапицерията,достатъчно легнала е. Каквато и да е песента й е изпята- ще изтикаме лятото с нея и после имам от Кики една лятна на кангару май беше  newsm78
А с вашата какво стана? Мярнах че си я пуснала в продавалника,ама защо ?

Общи условия

Активация на акаунт