Отговори
# 105
Мери Джейн нямам българско гражданство и затова не мога  Rolling Eyes

А, ясно! Името ти във ФБ истинското ти ли е? Аз си мислех, че ти е прякор Blush

Хей, момичета, не се обиждайте на тема политика, те политиците не заслужават това! Сами, Шехина надали е искала да те обиди. Костов си има един твърд електорат от определен софийски елит, това отдавна съм го забелязала хаха. Историята ще даде най-точната оценка. За хората е важно да живеят по-добре тук и сега, но не знам какво се случва, та все не се получава.

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 01:26 от MaryJane

# 106
брей, споко доко Simple Smile не се карайте моля моля Simple Smile любимата ми учителка от гиманазията, при публичното ми очудване във фейса за изборните резултатите ми написа: "....те са много. И трудно би ги заподозряла, но те са там..." затова сме различни хора, с различни възгледи и интереси, разбирания и нужди. Никого за нищо не укорявам, изборите са момента човек да изрази гражданската си позиция и всеки трябва да го прави, за да не мрънка после, видите ли на мен не ми харесват управляващите  hahaha Не че пък ако спечели любимата му партия - задължително ще му харесват управляващите, но поне ще мрънка легитимно! Simple Smile Май и преди съм го писала, но според мен управляващите трябва да са много добри специлисти и професионалисти в областта, за която отговарят и да са богати и с добро име, за да не ги изкушават парите твърде много Wink И по цъзможност да са чужденци, наети да ни управляват и без имунитет  Joy но това са си доста невъзможни неща, надали някога ще ни се случат хех Simple Smile
връщам се в леглото, нещо ме цепи глава безумно и не разбирам защо Wink
иначе ще се похваля разбира се, ако се намери с какво, но след като мине първия триместър, за да спазя традицията  #Crazy  bouquet
Шехи, мрънкащите мъже са посевместно явление, когато един мъж ти е близък той мрънка, ако не ти е близък - просто не мрънка на теб Wink а най-близките мрънкат най-много  Heart Eyes

# 107
  • София
Мери Джейн нямам българско гражданство и затова не мога  Rolling Eyes
А, ясно! Името ти във ФБ истинското ти ли е? Аз си мислех, че ти е прякор Blush
Истинското ми е  Mr. Green

# 108
Първаааа  Heart Eyes За първа сутрин се вреждам, че докато се наканя и то станало обяд, или пък вече имало и доста по-ранобудни и писали още в 06,30ч

Айде стига с тази политика, не се карайте, събрали сме се тук къде къде по-важни теми да обсъждаме - бебета, манджи, обувки, почивки и сватби...  hahaha hahaha hahaha hahaha Шегувам се разбира се, кой както преценил така направил и всеки си има своите "ЗА" и "ПРОТИВ", така че бъдете толерантни и уважавайте чуждия избор.

Коралче, успех с новите опити  Peace
Лино, ужасно съжалявам за лошите събития покрай вас отново. Бъди силна и ще се преборите. Hug Hug Hug Дано това е скоро за гърба ви.
Бюти, как е пандата ? Вече в по-добро настроение ли е ?
Шехи, каква е тази точкова диета ? Сподели ?
Слънчо, супер изненада  Hug Ей, толкова е хубаво да те изненадат приятно любимита хора.
Сами, изцяло съм съгласна с теб за късата памет на българите  Rolling Eyes
Хриси, плажчето беше супер. Ще пусна снимки тези дни.  Peace

# 109
Лелеее, за плаж говорите мискини такиваааааааааааа  Twisted Evil Twisted Evil а морето е след 3 месеца чакккккккк, искам вече  Crossing Arms Crossing Arms въпреки че тази година пак ще съм си тюлен, ама другото лято обещавам да съм русалка  Joy
Шехи, аз по принцип съм много несгоден характер, все не знам кво искам, все мрънкам, все съм недоволна, така че няма как друго дете да ми се падне  Twisted Evil Twisted Evil лошото е, че по принцип много се паля и не си сдържам нервите и искам поне това да промени Анди в мен... ММ вика, че съм била по-търпелива с него, ама аз пак усещам на моменти колко съм ядосана и как му се карам на хайвана все едно разбира нещо  Confused но наистина на моменти си е изнервящо, а и сега ми е много емоцията покрай държавния, за който нямам никакво време да уча  Mr. Green сори за отклонението  Blush
След 1 седмица ни е първата годишнина от сватбата, сега само мъдря менюто, ще се съберем с кумците и кумувете  Heart Eyes
Пандата засега е добре, ще видим, денят тепърва започва  Joy
Искате ли наистина да си изберем някаква дата за национална среща? за да има време всеки да каже кога и дали и къде е най-удобно  Blush

# 110
Добро утро, банда  Hug

Шехи, радвам се на всеки твой пост много  Heart Eyes Коралчето добре го е казала, че мрънкат на най-близките, макар че знам, че мъжете много мразят мрънкащи жени  Rolling Eyes ТМ не дава вид, че ще се мре скоро  hahaha какво му има здравословно?  Hug

Аз знам, че най-глупавата птица е щрасуът  hahaha като оставим настрана главата в пясъка, съм виждала как "кълват трева" , koqto wsy$nost e една метална, боядисана в зелено ограда. С часове "отскубват, дъвчат, гълтат", направо да паднеш от смях  Joy

Иначе и аз мисля, че ако искате второ бебе, да действате без да гледаш сега килцата, а не да ги свалиш и пак да ги качиш. Действайте сега и после ще сваляш спокойно. А и с две малки деца искаш-не искаш ще ги свалиш  hahaha Hug

И аз искам подробности за точковата, но ще питам и чичко Гугъл сега  Simple Smile

Сами, Шехи не е визирала теб, не ги приемай толкова лично нещата. Преценила си, че искаш да гласуваш за Герб - гласуваш, ти си решаваш. Ние само си казваме нашите виждания  Simple Smile
И само да вметна, че Костов не са го разкарали тогава, а той подаде оставка, без да има грам вина, но просто така е редно да постъпват истинските политици. По устав и съвест  Simple Smile И нека не забравяме, че вършеем из Европа свободно и сме в ЕС именно благодарение на него. И не само това. Спирам по темата   Hug

Тайра, нямах предвид да спираш всичката твърда храна, а просто да премахнеш една от тях, аз така направих. И като изгладнее и не предложа друго си го пие, няма да се остави гладна. Ти си знаеш. За мен да изпие шише мляко не е като да добавиш в някое ядене. Пак е нещо, де, спор няма  Hug

Да-та, да-та  newsm18 newsm18 newsm18

# 111
Добро утро  Hug
Станах аз с идеята да си изпия кафето и да гледам нещо разтоварващо- не съм гледала нашенска ТВ от много време,а то какво - наясякъде избори  Tired

У нас мрънкам аз  Embarassed И то особено много откакто дойдохме тук. Просто неудобствата ми идват в повече,а време да се въведен ред все няма.Моя мъж нищо не го бута и притеснява и все сечуди какво да свърши ....за другите,а моите молби остават нечути.Да не говорим,че преди да се преместим "слушаше" повече като че ли  Laughing Тук като си бие камшика и не мога да му хвана спатиите- като си е вкъщи по цял ден се гоним и се търсим я по комшии,я по двора.
На тема здраве не мрънка,но се е изучил и точно като го помоля нещо да ми помогне изведнъж го заболява нещо ключово и видиш ли има нужда да полегне,да си изпъне кръста  ooooh! Лошо го научих май,че всичко мога и сама и му изтървах юздите  Whistling

Исках да напиша нещо за неспокойните бебета- и при нас има такива моменти.Нощем почти не спя,кърмя и гушкам през час.Единици са нощите в които се буди само веднъж или два пъти за кърмене и то съм щастливка ако е така и тогава успявам да поспя,но някак си свикнах.Не се опитвам да правя връзки как е бил през деня,а това за многото хора и впечатленията отдавна не го вярвам.Създадохме си ритуали- всяка вечер баня /преди пропускахме/ ,оставям го хубаво да се измори,да пляска във водата и ако трябва да заспи след 23ч. Не мога да си представя дори какво е това рано заспиващо дете ,а така да имам нужда от час,два в които да си пооправя нещо за да нямам струпана работа за деня или просто да изгледам някой филм или да почета,но уви нито с едното нито с другото дете ще ми се случи. Успокоявам се че ще се спи след две години  Crazy
С Кики бях по нервна спрямо нея.Най-лекото мрънкане ме подлудяваше.С Явор търпението ми е безгранично .Приех някак си че когато е крив има защо,нещо му е некомфортно и го притеснява и се опитвам да го разгадая  Crazy Сменям памперс,гушкам,завивам,отвивам,кърмя,разнасям... Няма вечно да са ни по ръцете и да мрънкат.Търпението само може да ни помогне да сме по спокойни  Wink
В тази връзка съм много щастлива,че започна да се събужда в нормално настроение ане врещейки и ревейки като преди. То било чудно да видиш усмивка на личицето му  Heart Eyes

И да ви споделя какъв афинитет има към ябълки  Crazy Незнам как ги разпознава,но види ли ябълка става нещо страшно.Онзи ден в Кауфланд всички разбраха че сме там  Laughing Щеше да счупи количката от блъскане да докопа торбата с ябълките и като му дадох една настана дива радост.Като се опитах да му я взема нададе вой до небесата.Заспа с парченце ябълка и същата истерия настана като се опитах да му я взема за да не си измокри дрехите от сока й.Щом му я дадох си я прегърна и заспа на секундата  Crazy

Това е от нас муцки  Crazy Бягам че одеве се понапъна,да видим какви ги е свършил ....Хубав ден и до пак Wink

# 112
Влизам само набързо да ви почерпя, днес ММ остарява с още една годинка  Laughing

# 113
на мен наистина ми загорча и мисля да спра, че ми дойдоха в повече квалификациите  Rolling Eyes
Hug Hug Hug Сами,напълно те подкрепям!Стига квалификации кой какъв е и какъв не е Peace
Сами,и чалга да слушаш,и да имаш афинитет към материалното,на мен пак ми харесваш и с удоволствие ще те приютя за месец,че и повече като реша да отказвам сладкото  Hug Hug Hug Hug
И последно-не смятам,че ситуацията в България е резултат само от управлението на Герб Peace

А сега Добро утро Mr. Green
Рош е кривондел на Н-та степен  Shocked Shocked Shocked Зъби ли е,що ли,вече не знам колко вечери под ред не спи спокойно Crazy Crazy Crazy

Лино, Hug Hug Hug
Бютка,как беше положението вчера с Анди  Hug Hug Ти вече си писала
Васето,ТМ убеди ли се,че си избрала много хубав диван   Heart Eyes
Блонди,понеже имаш поглед върху доста видове АМ,да ми кажеш,възможно ли е нашето АПтамил АДЦ,което е за алергия,вече да не го засища  newsm78 newsm78 newsm78 Буди се по 2 пъти на вечер да яде  newsm78 newsm78
Този пост го пиша от сумати време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но сега и аз като Муки трябва да проверя какъв е резултатът след такива шумни напъни  Joy Joy Joy

# 114
Рошкова мама, при  Явката бяха никакви резултатите  Joy Язък за старанието да напъва .

# 115
Добро утро Hug бързам да пиша докато Ивайла още спи Shocked

МериДжейн радвам се че не си тънкообидна и не се обиди от написаното от мен Peace
Сами не се сърди, всеки има пристрастия, нормално е Peace И Блонди и Шехина говорят по принцип, за общата маса не визират теб Peace Всеки има право да гласува за когото си прецени и всеки говори според собствената си черга.Аз например НЕ гласувах за Герб, защото ББ искаше да намали майчинството на 1 година, обаче земеделците са си доволни от него и си гласуват за него.И да споделя че от време на време слушам чалга, многооо ме разтоварва тая музика JoyГлас народен, глас Божи, стига да не е закупен Peace

Да отговоря на Блонди за ендокринолога, преди няколко дни водихме Ивайла на преглед, вече се бях примирила че ще я водим на ендокринолог, оказа се че косъмчетата й от дудата са започнали да опадват.Много съм щастлива Party прегледа я обстойно всичко е наред, здрава е Crazy Оставихме прегледа за хемангиомите за понататък, засега съм спокойна, наблюдавам ги Grinning

МериДжейн, запалила съм се аз по Гърция и организирам една екскурзийка до Мететора, но есента като мине сезона Crazy

# 116
  • Стара Загора
Привет   bouquet
Бюти така като си се описала хич не мога да ти повярвам,аз останах с впечатление че си мила,добра,спокойна и уравновесена,а пандичката беше толкова кротък  Heart Eyes Сигурно е етап и ще отмине  Hug
Политиката хич на и отива на хубавата ни тема,знам ли .. въпреки че и аз съм изумена уж никой не гласува за тях,а пак Герб печелят.Аз също НЕ гласувах за тях
Сами и аз съм убедена че Шех не е визирала теб  Peace даже ни най-малко  Hug
Лино искрено ти съчувствам за трудния период през който и вие минавате,дано изследванията да са добри  Praynig
Съжалявам,че не пиша редовно,но за сметка на това ви следя  Peace
Моята мишка вършее в целия апартамент,изправя се почти на всичко до което се докопа,пренарежда шкафове,скубе цветя,яде пръст,лази като стрела,издирваме даже и в банята.Почти нищо не яде само кърма и каши с плодове,от зеленчуци,меса,сирена и т.н и се гади и повръща-съотвено не я насилвам,когато иска тогава ще прояде.
Еличка да ти е жив и здрав   bouquet
иииии чакаме  EFP  в най-скоро време от Коралчетооо  Hug

# 117
Муки,при нас бяха бомбастични  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 118
Ааа, Жени, аз съм си добра и мила  Joy то не ми пречи да съм и ангелче, и дяволче  Mr. Green
Хехе, сладката Мирая  Hug като идвате към Пловдив да се обадиш за кафе задължително  Hug

# 119
Здравейте момичета,
В началото се бях записала в темата, но поради някои неприятни събития в живота ми спрях да пиша. От скоро започнах пак да чета. Момченцето ми се роди на 2 август. Расте нормално, напоследък е неудържим в лазенето и катеренето, включително по столчето за хранене....докато хапва:) Още го кърмя, пристрастен е и никога не отказва. Когато не е в настроение само това го успокоява.
Искам само набързо да подкрепя Сами, тк ми е много симпатична и явно сне на едно мнение относно политиката.аз също гласувах за Герб (магистър съм, работя в областта на финансите, не слушам чалга, майка ми е доктор по философия, гласува по същия начин... мисълта ми е, че профилът на хората, които са гласували за Герб не е толкова недтостоен).
Желая на всички ви прекрасен ден и бих се радвала да се запозная с всички ви:)

Общи условия

Активация на акаунт