Отговори
# 90
Здравейте,милички.
Само да кажа, че няма да мога утре да съм на разходка с евентуалните желаещи, защото ММ ми направи страшна изненада. ..Заведе ме той в събота на Централна гара и изведнъж от главната врата излиза майка ми..аз така се зарадвах..а те се разбрали тя да дойде, за да може ние да отидем на Бон Джоуви...Йеееее:) Имам си страхотно семейство..направо ме разтапят тези дни Heart Eyes
Относно изборите..яд ме, че все по-малко хора ходят да гласуват..как после всички роптаят, а дори не са си направили труда да идат до избирателната секция. Е, аз не съм от тях, няма да оставя тези милиони орди ромско население да избират моето бъдеще и това на децата ми.  #2gunfire #Cussing out
Лино Hug Както казваше баща ми..: "Няма все да е така" Скоро всичко това ще е един кошмар. Повтаряй си го, за да привличаш хубава енергия Hug Hug Hug
Ивка, честито зъбче. Айде следващите да излизат неусетно Praynig
Бютка, много ми стана мъчно от поста ти..нервните сривове са много тежки и истински те разбрам. Може би има нещо в къщата, което го напряга, щом не е някакво физическо разстройство. Да не би да му е скучно? Топло? Пречиствали ли сте апартамента? Говоря съвсем сериозно Sad Не може да няма никаква причина newsm78
Тайра, Йоан също не заспива в новата количка, оказа се, че няма и легнало положение и много се ядосах с нея...но майната му, свърши #2gunfire
Дафи Tired И Йоан е пламнал по ръцете,ужасно е. Намазах го онзи ден със скъпия слънцезащитен и сега  е направо огън. Мамите с АД, с какво мажете на децата Cry
Биби, как е Сашето?
Отивам при мама да си бърборим, до после сладки мои Hug

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 23:32 от slun4o

# 91
Според ММ статистиката, която си водим тук въобще не е реална и ние сме били интелигенция  Joy демек другите гласували за ГЕРБ  Joy аз не успях да гласувам, два пъти ходихме - все по 40 души опашка имаше, трети път не отидохме  Blush но щях да гласувам за Яне Янев напук  Twisted Evil Twisted Evil
Благодаря ви, до следобяд беше средно зле, после пак почна много да мрънка  Mr. Green ама като бяхме в Лидл на пазар не спря да си говори нещо "да да да" и да се плези  Heart Eyes смятайте по едно време колко се бях изнервила щом рекох, че утре не искам да се събуждам  Joy
Блонди, лелее - бягай да гушиш Кам, то бебе мечта  Hug
Коралче, така е - здравето е най-важно, стискам палци, когато трябва да стане при вас  Hug
Дафи, със сухари ли и прави попарата, браво че и е харесала  Hug аз сега правя някакви бебешки бисквити да му давам сутрин или следобяд с плодово пюре да видим дали ще станат и дали ще ги хареса  Twisted Evil иначе днес му правих ориз с моркови, лук и месо, и чесън малко  Mr. Green да видим утре дали и това ще му хареса  Mr. Green
Ехаа, Слънчо, супер изненада  Hug Hug
А как беше концерта, завид завид  Heart Eyes иначе и аз си мисля за освещаване скоро да направим  Crazy Crazy

# 92
Здравейте  Heart Eyes
Липсваме ли ви? Heart Eyes Надявам се скоро да имам време да ви следя. Сега съм седнала да си пиша дипломната и по цял ден съм ето така  smile3529  typeuu  Crazy  Искам да я приключа и да се отдам на релак и спокойствие:) Иначе сме си добре за сега:) Нали сме при мама, много мии  е хубаво, само ММ много ми липсва....ама надявам се скоро да сме си заедно пак:) Иначе тук в къщата си е е гати кефаааааа, сутрин си пия кафето в градината под сянката и ми чуруликат птичките....бе  релакс.....  Heart Eyes Вечер мама ми помага с малките, дава им да хапват и мога да кажа, че се и понаспивам..... много добре ми се отразява тук Heart Eyes Малко егоестичен пост, но като не съм ви следяла и не знам на кой, какво да напиша.... Ще се завърна скоро, но за сега се отдавам на дипломната....  Tired  Липсвате ми, но ви следя във фейса  Hug Hug Hug Сладки сънища прекрасни и да се пазите:)))
П.С. Абеее нямаме ли си някоя бременна вече??? Blush Heart Eyes Grinning

# 93
СамиHug говоря принципно, че народът ни е прост, не можем да го отречем. Не визирам никого лично, слагам себе си също към българския народ. Говоря глобално. И много не разбират, като не го казвам с лошо, а като че не са навътре в нещата и не знаят, нормално е да се заблужадават. А и лесно се водим и се мамим, това също е вярно. Малко ни трябва прах в очите и айде готово.
Затова казвам, че идеята да бистрим политика тук никак, ама никак не е добра. И около мен абсолютно всички плюят Герб и уж никой няма да гласува, пък то се вижда какво става.
За истерията с Царя навремето - който се занимава с политика или се интересува, беше ясно, че и този спукан балон ще изгърми.  Simple Smile
А че Бойко е простак се вижда от самолет  hahaha тук не отстъпвам и на йота  Mr. Green

За българина и диктатурата - за жалост така е, по друг начин оправия не виждам как ще има  Rolling Eyes

Бютка, и ММ каза, че иска да гласува за Яне Янев  Mr. Green

Така или иначе беше ясно, че герб и комунягите ще се набутат и ще спечелят, така че изненади няма. Остава да видим колко по-зле може да стане още положението в БГ  Whistling  Sad

Лека нощ на всички с кротко спящи бебоци и до утре  Hug

П.С. Нещо много се изчерпах откъм идеи за храна, все едно и също й въртя, чак на мен ми писна, пък на нея не знам  Rolling Eyes

# 94
Бюти, много ясно, че не си се провалила. Може да е период, а може и да е по-ревливо бебе. Не е задължително нито да е болен, за да плаче, нито пък да не е забавляван достатъчно - някои деца просто плачат. Ще отмине скоро, приеми го  като даденост и ще ти е по-леко  Hug

Тайра, и Дея почти отказа млякото. Суче понякога сутрин в 6.00ч /или направо закусва към 8.00-9.00ч. Наобяд след като е яла се приспиваме на гърда и вечер се приспиваме на гърда, но само като засуче и заспива, така, че едва ли яде нещо. Тъй като от шише не пие повече от 60мл. гледам да слагам в другата и храна млечни продукти.

По никакъв начин не мога да я накарам да яде тиквички. Може само едно парченце да съм сложила в пюрето и го отказва категорично с писъци. Вече два дни караме предимно на каши и банани. Сега ще изхвърля всичко, което съм приготвила с тиквички и утре ще готвя нещо с МЕСО  Mr. Green

Коралче, хайде успех с опитите  Heart Eyes

Лино, много кофти нощ сте изкарали. Поне резултатите добри ли са?

Фери, - за гласуването - по-скоро ще си отрежа ръката, отколкото да гласувам за тях. Иначе ходих да гласувам - за друг /един приятел на Блонди  Mr. Green/. Кашпи,  Peace Хихихих, Блонди, и аз така  Peace

# 95
Хелоу, прекрасни! Heart Eyes Открадвам малко време за писане, след като вече приспах без хиляди кандърми мандарин Wink) Съжалявам за всички, на които не им се чете по темата, обаче и аз се ядосах на простотията българска и най-вече на този политически фарс, на който ставаме свидетели. Откровено казано, жалко за България и тежко на народ, който втори път си слага един и същ хомот на шията - но и аз имам подозрения, че реално гласувалите по убеждение за ГЕРБ са единици. Всичко останало е машинация както е било винаги, но сега вече в много крупни размери, точно така както действа една мафия, слята с държавата. Не бих обвинила никого в простотия и безмозъчност като цяло, само защото е гласувал на изборите с номер 15, но определено виждам много тясна връзка между чалгата и посредствеността (в най-общ смисъл) и "електората" на ГЕРБ. По мои наблюдения тази "партия" се подкрепя от хора добре поставени в социалната стълбица, особено младежи и девойки с афинитет към парите, показността и фалшивия блясък, с една дума - към чалгата, разбира се, безумно арогантни и без особени ценности извън гореописаното (и аз съм "имала честта" да познавам разни мутрафони от типа Бойко и бях отвратена от отношението им към хората като цяло - нищо общо с човешкото, просто извратена психика). След като това е съвременна България - или поне това ни се внушава - ами значи съвсем скоро качествените българи просто ще заминат достатъчно надалеч, за да за запазят себе си и децата си не само от беднотията чисто материално, а преди всичко от огромното количество чалга в огромни дози ежедневно. Дано политически тази гротеска, а не партия, намери заслуженото си място в забвение или още по-добре - в затвора, за което има достатъчно основания... Толкова от мен по темата, не че не бях изчерпателна Embarassed. Апропо, съвсем съгласна съм с всичко написано от Блонди, Кашпи и Коралчето по темата Peace
А за тоталитаризма и необходимостта от него по нашите земи - с това изобщо не съм съгласна. Че е нужна твърда ръка и правила - със сигурност, но тези правила трябва да за всички. По тази логика бат ви Боко и шайката му престъпници отдавна трябва да са в затвора. Така че това изобщо не е твърда ръка - това е демагогия, не се връзвайте на несвързаните приказки на този шут за силното управление и бла-бла. Това беше управление, което доведе повечето хора до просешка тояга и не си мислете, че ако в момента аз, ти или тя сме добре, то утре ще е същото - когато тръгне да потъва една държава, всички рано или късно са под водата. Затова в момента ни трябва преди всичко социална държава да спасява народа от потъване непоправимо дълбоко...

Иначе много ми е кофти, че пиша рядко тук Confused - напоследък не мога да се организирам изобщо, чета, но все не стигам до писане, а толкова си обичам форума и хич не ми харесва така... О, да не забравя да спомена Фери - душа, радвам се, че ти харесва аватара ми, с такъв мерак си го избирах Simple Smile Харесва ми или не паунът е любимата ми птица, колкото и да е демонстративна и считана за глупаво пиле Mr. Green Аз го свързвам с пъстротата и естествената красота на живота, и затова без да му мисля, си се идентифицирам спокойно с него Wink

Да споделя сега какви ги вършим ние с мандарин напоследък - добре е козуначето на мама, по цял ден беснее с проходилката, играе съсредоточено с играчки (върти ги във въздуха и ги гледа по един направо изследователски начин, загивам от смях с него), много е енергичен, направо ми изпива силите, а как ли ще бъде като проходи, не смея да мисля Wink Иначе навън е много кротък, обожава да зяпа всичко и рядко капризничи Wink С храненето напредваме, останали са ми много малко храни - основно меса като телешко, свинско, риба, някои зеленчуци - чушка, краставица, от плодовете - само по-екзотични и цитруси, но с тях не бързам. Мисля да намаля обаче темпото от тук нататък (така или иначе нито ще го пускам на ясла, нито ще взимам кухня, та да бързам), защото петънцата суха кожа около лактите, за които ви бях писала, си остават, даже и малко понарастна едното Confused Много ми прилича на атопичен дерматит и мисля да помоля педи не само да следим петната, но и да ми даде направление за дерматолог евентуално. Гледам все пак да не се шашкам предварително, възможно и да не е от храна, не знам - при всички случаи и с храната е по-добре да внимавам май.
С яденето - всичко ОК, обаче това будене нощем по 1000 пъти вече е нетърпимо, дано изникнат скоро всички възможни зъби и да се нормализират нещата. Ама кога ли Laughing

Като казах храна, момичета, да ви споделя моя потрес от това, което видях като хранене на малко дете наскоро. Аз може би, защото общувам все с по-напредничави и начетени мами, та бях направо в шок като видях как дете на приятели (сега е на 1г8м) яде буквално непрекъснато, то не беше луканка, след това 2 опаковки бонбони от типа на Бонибон, после няколко плодови сока от тези пълните със захар, междувременно солети, да не забравя и сладолед в изобилно количество. Въпросното дете на 6м е ядяло от всички видове пюрета, а на 1 година вече е споделяло храната на големите. Направо бях шашната, честно ви казвам. Може да сме облъчени във форума, ама със сигурност е за добро - аз си мълчах пред приятелите ни, все пак са много свестни хора и много си ги обичаме, но направо съм изумена от липсата на всякаква хранителна култура...
По темата за папането на малкия - уф, само моето бебе ли се дави от всичко, различно от гладко пюре? Simple Smile Абсурд е да му дам дори малко по-едро намачкан зеленчук, какво остава за кус-куса на Плазмон, дето и аз като повечето от вас съм предвидила. Трябва да пробвам да го пасирам и аз, да видим как ще се приеме. Абе явно мандарин както не е особено капризен, така ще хапва само гладки пюрета поне до годинката Wink

Хранителна култура - темата ми е много актуална и на мен тия дни Mr. Green, защото не съм особена фенка на диетите, но стана наложително при мен (10 килограма + Sick) и от 2 дни съм на точковата диета - препоръчвам я на всички, много е приятна, няма особени ограничения, а според мен е ефикасна, аз вече усещам промяна и съм особено доволна Heart Eyes Ще видим кога ще ми падне това бреме от снагата, че с тоя фин кокал тия 10 кг ги усещам като поне тон...

Бютинце, много кофти с този особен нрав на Пандата напоследък - дори не мога да предположа от какво може да се държи така, много е трудно да прави предположения за малко познато дете. Като се замисля, то и собственото ми често ми е такъв лабиринт неразгадаем... Докато започнат да си казват, така ще е Confused Съчувствам ти обаче, представям си какво ти е и дано премине скоро този период!

Ех, този пост го пиша вече три часа... и пак не можах да напиша и 1/100 от планираното, но нейсе - next time... Забравям и това си е, старост - нерадост! Mr. Green Тия дни откраднах малко време за дисертацията си - ами открих, че концентрацията ми е ужасно слаба, чувствам се изключително тъпа и информирана най-вече и предимно по особено дисертабилната тема пюрета, каши, памперси и пр. Blush Или по-скоро харесва ми да мисля само за това, ако може Laughing

О, да не забравя, наистина няма ли да се похвали вече някоя бъдеща мама на породени? Приемам и аз да съм, ама някак първо трябва да си сваля килата, че ако тръгна в нова бременност с тях, ще мина спокойно 100-те, предполагам Joy А и да ви се оплача, как да мисля за второ с един постоянно оплакващ се мъж, който всеки ден страшно сериозно ми обяснява как щял да умира -  Crazy, че си има някои здравословни проблеми, така е, ама чак да умира. Направо може да подлуди човек - има си две мантри, едната, че ще мре скоро, другата - че ще го съкратят от армията (и той, видите ли, гладен ще остане) и денонощно ту едната, ту другата. Само моят мъж ли е такова непоносимо мрънкало Laughing

# 96
  • София
Блонди не искам да й спирам твърдата храна,понеже на тая възраст не може само на мляко вече да карат.Иначе да я намаля...ми тя не яде много.Не е като преди по 190гр за нищо да ги няма...Спокойна съм,че следобедната закуска задължително е млечна,кашата и тя е млечна,та около 3 приема на ден си има на млечни неща,като едно е само мляко.В зеленчуците слагам сирене,което пак е млечно,но е малко и не го броя  Naughty
Хриси не мога да го снимам за да го пусна.Расте си накриво.От едната страна си е по издигнат отколкото от другата...Има си връхче от едната страна.
Аз пък не гласувах,защото нямах право  Crossing Arms Човек да има желание и да не може  Laughing
Слънчо нашата новата има пълно легнало,но явно им е още тресене.Все пак 9 месеца са били в други колички и изведнъж в някакви чужди  Crazy  Дано се оправи по-бързо малкия сладур Simple Smile
ВТД от няколко дена й готвя на Емма и си хапва тиквичките с кеф,но ги меша с други неща.Много й харесва картоф,морков,тиквичка,чушка,лук и пилешко,а може и без.Днес иначе яде спанак и много й допадна.Само не знам утре какво да й правя,че вече редувам месо или без и утре се пада без  newsm78

# 97
Шехи, както винаги много изчерпателна. За килограмите при породените - първия път качих 36  Shocked . След това посвалих, но на втората бременност качих само 15 /пак до същото тегло/, третия път качих само 10 /пак до същото тегло/. И сега всичките са за сваляне. Мисля, че ако си бил изкуствено слаб, организмът ти качва колкото му трябва, дори и да не ядеш изобщо. Някои мами имат късмета да са генетично слаби и през бременността не напълняват. Така, че по-добре си забременявай сега, че да не те е яд много после ако качиш, пък след това ще сваляш.
За мрънкащите мъже - като отидох с ММ преди години на зъболекар и той ми вика да му държа ръката, че го е страх от упойката, и аз естествено реших, че ме бъзика и го зарязах на стола - е до сега ми го напомня. А веднъж ходихме до Испания за три месеца - и се бъзикаха с Джипито, че трябва да дойде с нас, че да му е под ръка, ако се разболее  Mr. Green Ние жените сме доста по-МЪЖКИ момичета от повечето мъже май май.

Тайра, Дея уважава най-много месото. И аз давам тиквичката смесена с нещо друго. И преди бях забелязала, че не ще да яде пюре, в което има тиквички, но реших, че може да е от зъби или нещо такова. Но напоследък си хапва всичко с кеф, а аз вчера сложих само две кубчета тиквички в храната и ....край. И сега съм сигурна, че в това е проблема. А това са само две дребни кубченца в три дози пюре  Shocked Как ги надуши не знам.

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 00:21 от VikTanDeya

# 98
Тъкмо мислех и аз да споделя че всичко по-различно от гладко смляно пюре го задавя  Rolling Eyes Чак съжалих че не му дадох още от самото начало да се учи да дъвче,а предпочетох собствения си комфорт и исках да избегна мацаниците.

Сирене не съм давала още.Блъскам си главата кое да бъде.Тук няма особен избор,а се бях спряла на едно което купувах от Метро- Зоров.

Взех му един надуваем зандан  Laughing да циркулира вътре,че ми писна да го гоня из цялата къща.Вратата към стълбите се отваря лесно,а не съм обезопасила и изтръпвам кога ли ще го намеря на долния етаж.Новото приспособление е сполучливо и съвсем достъпни финансово.Пуснах му вътре едно чувалче топки от Джъмбо и ги гони по цял ден.

# 99
Лино,ужасно е с бебе в болница,с теб сме.
Маминка днес беше много идейна:)предложи да сготвим на бебето бакла.Само от погледа ми разбра,че е нагазила в дълбоки води:)))).Днес два пъти му готвих,първия път отиде за кучето,че го изпльоках на пода-и то да хапне био-мио.Бебето го почерпих с лозови сърми,харесаха му.
Блонди,квастта я взех готова от девер ми,смятам да правя обикновен хляб.Той беше направил веган кекс,квасен с фурми,стафиди,от камут без захар и яйца.Много ми беше вкусен,но сега нямам продукти.Иванчо колко е велик не знам,но за мен е единствения разумен избор.
Като си говорите за Макларън колички имаме една на вилата на поне 25 години,от Лондон купувана:)))Дизайна е тип пазарска количка:)))Слагам Бейбито вътре,батко му бръмчи с него по улицата,онова ти ми бебе се хили като ряпа,като циганета са.
Бюти направо не мога да си представя какво ти е.Аз лудвам от хленчене,забива ми се в мозъка.
Коралче чакаме да ни зарадваш с хубава вест.
Слънчо,страхотна изненада!Ей прости му на този мъж:)

# 100
Здравейте,

Днес влизам и чета няколко пъти, но изобщо не ми се пише. Иначе имахме прекрасен слънчев и топъл ден. Направихме първа баня, първо плажче не само за малчо, но и за нас тази година. Той си потопи и крачетата малко във водата  Mr. Green Поигра си на хавлиите, потъркаля се и така.
А следобеда хапнахме на едно много приятно местенце с изглед към морето, то буквално си е на морето, но там няма плаж. Както и да е страхотен ден, дано всички са такива от тук нататъка.

За изборите, и аз съм на мнение, че трябва да се гласува и също се възползвах от това си право. Всеки гласува доверявайки се на собствените си виждания и убеждения, но ми е ужасно тъжно, че  всички политици в страната ни са хора, които се намърдват в политиката единствено, за да постигнат собствена облага.  Tired

Малчо от няколко дни не пие много мляко вечер. Ако до скоро си изпиваше 260-290мл, сега не изпива повече от 180-200мл. Не че е малко, но просто свикнах, че има нужда да пие повече, а сега намаля количеството, става по-голям на възраст.

Айде лека ви вечер !

# 101
Лино стискам палци всичко да е наред и повече да не ви се налага да влизате в болница!

Нямам никакво намерение да гласувам, да ходя в другия край на града, да се редя на едни огромни опашки през посолството, не, благодаря Stop То поне да имаше за кого, всички са пълна скръб и душевна печал. Жалко, че някой от тях все пак ще управлява.

ЕЕее, като чуя млади хора да говорят така и много паля  Rolling Eyes
Ами точно щото всички мислят така мангалите от махалата ще определят кои ще управляват Crazy

Така е, Кашпи, но просто нямам сили за подобна гимнастика. Ако бях в България, със сигурност нямаше да пропусна. В Атина има хиляди българи и едно посолство с максимум две секции, понеже никой не си прави труда като мен да пише заявление и да се отворят повече на брой, освен това е забранено отваряне на секция извън посолството. На предните избори висях към 2 часа на опашка, за да гласувам за ББ, но като цяло съм много разочарована от ГЕРБ и по-точно от обкръжението на силния на деня, което и в други формати (при царя например) беше същото -безскрупулни и жадни за власт и облаги. Дори и ББ да е честен и народен човек, около него има какви ли не бояджии, сменили по няколко партии през годините. Пропорционалната система вкарва много "парашутисти". Аз не искам да гласувам по принцип, искам да знам кого точно подкрепям. А гласовете на българите от чужбина се изсипват в трета глуха, и аз не знам в кой град ще ги разпределят и кой е в листата там. А между другото, точно ББ искаше да спре българите от чужбина да гласуват, ясно заради кого. Може скоро и да стане, така че и да искам, няма и да мога. Пък да ти кажа, те и циганите не гласуват вече, защото плащат по 40 лева на глас, сигурно половината задържа посредникът, за тези пари те няма да се мръднат да отидат до урните.  hahaha

Tayra ти пък защо не можеш да гласуваш?

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 01:14 от MaryJane

# 102
Коралче, стискам палци тогава следващият тест да е с две черти!  Hug
Калисто, да не би да чакате номер три?  Whistling Иначе и аз съм още без цикъл - боля ме кръст няколко дни и викам айде, ще цъфна, но не би! Peace
Дафи, дано се оправи бързо Ина и нямате повече тревоги!  Hug
Хриси, и аз продължавам с цеденето за кашите, ама и за мен не е кой знае какво да изцедя 60-70 мл!  Peace
Лино, просто ми е бедна фантазията през какво минаваш всеки път ... Дано скоро свърши мъчението!  Hug
Сами,  hahaha
Слънчо, поздравления за семейството!  Hug

Ооооо, аз винаги гласувам, откакто имам това право, в случая не за водещите партии!  Rolling Eyes А България е абсолютна пародия на държава!
Реших вчера да вляза в един магазин за обувки и да пробвам какъв номер ще му стане на дребния ... Еми 20-ти му е точно сега, за прохождане ще ми трябва поне 21 ...  newsm78

# 103
  • София
ВТД тежък случай сте значи  Mr. Green От малки има неща където обичат и където мразят  Joy
Мери Джейн нямам българско гражданство и затова не мога  Rolling Eyes

# 104
  • До морето
Айдеееее, нови квалификации! Шехина искрено ме впечатли- по едното гласуване успя да ме разбереш каква музика слушам  Rolling Eyes За това как живея и дали изпитвам любов към материалното, предполагам сведения имаш от темата, все пак вече година и половина сме заедно  Simple Smile  Чалгата, обаче не започва и не свършва с Бойко, нито бедността, нито мизерията, нито световната финансова криза. Българите сме изключително къоспаметен народ и винаги сме склонни да благославяме миналото и да храчим по настоящето. Примерът с Костов е много показателен, това което Блонди каза за най- добрия политик, съм  го чувала и от други, може и да е така. Ама Костов като слезе от власт много умно се покри и 4 години не му видяхме очите, сигурно заради всенародната любов! Разкараха го с рекорден вот! Сега отмина малко време и пак го заобичаха!  Хората просто бързо забравят! Забравиха каква мишка беше Станишев, как Масларова караше бананово Бентли ( пенсиите си бяха пак мизерни) и как Доган "разпределяше порциите" и ето днес пак сума ти народ гласува за тях (каква ли музика слушат?). В крайна сметка аз не разбрах ти гласува ли и за кого? Не ми казвай, не ме интересува, едва ли ще те разбера  Confused все пак съм обикновено герберче  Hug

Права беше Блонди, че темата не е място за политически дебати, на мен наистина ми загорча и мисля да спра, че ми дойдоха в повече квалификациите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт