Само да кажа, че няма да мога утре да съм на разходка с евентуалните желаещи, защото ММ ми направи страшна изненада. ..Заведе ме той в събота на Централна гара и изведнъж от главната врата излиза майка ми..аз така се зарадвах..а те се разбрали тя да дойде, за да може ние да отидем на Бон Джоуви...Йеееее:) Имам си страхотно семейство..направо ме разтапят тези дни

Относно изборите..яд ме, че все по-малко хора ходят да гласуват..как после всички роптаят, а дори не са си направили труда да идат до избирателната секция. Е, аз не съм от тях, няма да оставя тези милиони орди ромско население да избират моето бъдеще и това на децата ми.

Лино

Ивка, честито зъбче. Айде следващите да излизат неусетно

Бютка, много ми стана мъчно от поста ти..нервните сривове са много тежки и истински те разбрам. Може би има нещо в къщата, което го напряга, щом не е някакво физическо разстройство. Да не би да му е скучно? Топло? Пречиствали ли сте апартамента? Говоря съвсем сериозно

Тайра, Йоан също не заспива в новата количка, оказа се, че няма и легнало положение и много се ядосах с нея...но майната му, свърши

Дафи

Биби, как е Сашето?
Отивам при мама да си бърборим, до после сладки мои