Само да кажа, че няма да мога утре да съм на разходка с евентуалните желаещи, защото ММ ми направи страшна изненада. ..Заведе ме той в събота на Централна гара и изведнъж от главната врата излиза майка ми..аз така се зарадвах..а те се разбрали тя да дойде, за да може ние да отидем на Бон Джоуви...Йеееее:) Имам си страхотно семейство..направо ме разтапят тези дни

Относно изборите..яд ме, че все по-малко хора ходят да гласуват..как после всички роптаят, а дори не са си направили труда да идат до избирателната секция. Е, аз не съм от тях, няма да оставя тези милиони орди ромско население да избират моето бъдеще и това на децата ми.

Лино
Както казваше баща ми..: "Няма все да е така" Скоро всичко това ще е един кошмар. Повтаряй си го, за да привличаш хубава енергия

Ивка, честито зъбче. Айде следващите да излизат неусетно

Бютка, много ми стана мъчно от поста ти..нервните сривове са много тежки и истински те разбрам. Може би има нещо в къщата, което го напряга, щом не е някакво физическо разстройство. Да не би да му е скучно? Топло? Пречиствали ли сте апартамента? Говоря съвсем сериозно
Не може да няма никаква причина 
Тайра, Йоан също не заспива в новата количка, оказа се, че няма и легнало положение и много се ядосах с нея...но майната му, свърши

Дафи
И Йоан е пламнал по ръцете,ужасно е. Намазах го онзи ден със скъпия слънцезащитен и сега е направо огън. Мамите с АД, с какво мажете на децата 
Биби, как е Сашето?
Отивам при мама да си бърборим, до после сладки мои
демек другите гласували за ГЕРБ
но щях да гласувам за Яне Янев напук

тук не отстъпвам и на йота
Хихихих, Блонди, и аз така
) Съжалявам за всички, на които не им се чете по темата, обаче и аз се ядосах на простотията българска и най-вече на този политически фарс, на който ставаме свидетели. Откровено казано, жалко за България и тежко на народ, който втори път си слага един и същ хомот на шията - но и аз имам подозрения, че реално гласувалите по убеждение за ГЕРБ са единици. Всичко останало е машинация както е било винаги, но сега вече в много крупни размери, точно така както действа една мафия, слята с държавата. Не бих обвинила никого в простотия и безмозъчност като цяло, само защото е гласувал на изборите с номер 15, но определено виждам много тясна връзка между чалгата и посредствеността (в най-общ смисъл) и "електората" на ГЕРБ. По мои наблюдения тази "партия" се подкрепя от хора добре поставени в социалната стълбица, особено младежи и девойки с афинитет към парите, показността и фалшивия блясък, с една дума - към чалгата, разбира се, безумно арогантни и без особени ценности извън гореописаното (и аз съм "имала честта" да познавам разни мутрафони от типа Бойко и бях отвратена от отношението им към хората като цяло - нищо общо с човешкото, просто извратена психика). След като това е съвременна България - или поне това ни се внушава - ами значи съвсем скоро качествените българи просто ще заминат достатъчно надалеч, за да за запазят себе си и децата си не само от беднотията чисто материално, а преди всичко от огромното количество чалга в огромни дози ежедневно. Дано политически тази гротеска, а не партия, намери заслуженото си място в забвение или още по-добре - в затвора, за което има достатъчно основания... Толкова от мен по темата, не че не бях изчерпателна
) и от 2 дни съм на точковата диета - препоръчвам я на всички, много е приятна, няма особени ограничения, а според мен е ефикасна, аз вече усещам промяна и съм особено доволна

Човек да има желание и да не може
То поне да имаше за кого, всички са пълна скръб и душевна печал. Жалко, че някой от тях все пак ще управлява.