Лелее, Койчева, цели 8 зъба
Искам вече и Ина да има зъби, от 2 дни е страшно мрънкало, нощем от 12 до 2 не спи, това вече 2 нощи така, сутрин се събужда в 6, искам да се наспяяяяя
Вчера дори навън мрънка, а тя никога не мрънка навън 
За сиренето аз не посмях да го оставя във вода толкова дълго, мислих, че много бързо се разваля така
Васето, и на мен ми се струва много далечно прохождането, въобще не ми се мисли за обувки

И малко да помрънкам

Първо бяха само по гърба и реших, че е от топлото, гърба и е винаги мокър като заспи в количката ли в столчето за кола. Обаче се появиха и отпред и стана петънце до петънце. Нашия педиатър го няма и я водих при този, който го замества, е няма такъв доктор. Приличало му на АД, но можело и от топлото да е, не знае човека. Изпрати ни на дерматолог. Тази, при която ходихме за АД не беше на смяна и ходихме при някаква друга. Каза, че е от топлото. Е айде кажете ми тогава как може да ми изпише кортикостероиден крем за 6 дни, капки Фенистил за алергии и някакъв спрей Джин Джира, не съм го чела за какво е. Като видях какво ми изписа пак я попитах от топлото ли е, тя каза да, от топлото е
Не и ги купих, в петък сме на консултация и ще видя и нашия док какво ще каже. Дано да и мине до тогава де

А пък вие да го дарите с още внученца
Ама в БГ е така, като има натиск и погрешно възприемане на нещата и всеки дудне от всички страни едно и също е много трудно да се върви срещу течението.
Проблемът е да си намеря от магазините нещо, дето да ми хареса, много съм трудна на покупки
Присъединяваме се към "новородените"...ег.ти
...и цял ден ще сме без вода...