Отговори
# 150
Има как да се пусне и тук анкета, ама мисля, че всеки, който влезе в нашата тема може да гласува  Mr. Green а знаем, че има и не августинки, които четат  hahaha Иначе аз съм ОК за Стара Загора  Party

# 151
  • Враца
И аз искам национална среща, ама и аз не знам къде е най-добре да я направим. Може би в някой централен град на БГ, че нито морските всичките ще се натръгнат до София, нито пък софиянки ще тръгнат вкупом до морето. Не знам и аз.  Rolling Eyes

Чакайте да ви кажа да се посмеете. Нали се чудихме къде ще пратят ММ да работи като възможностите бяха Белово, Етрополе, или да си остане в Радомир (нощувайки в София). Е вчера шефа му се обади, че отиват с още двама негови колеги в Козлодуй в АЕЦ-а.  Mr. Green Та все още няма да се местим в София. То работата в Козлодуй е за няколко дни де, после ще видим.  Wink

За Криско какво да ви кажа, добре си е той, малко по-нервен на моменти, ама като гледам до няколко дни ще избие и втория долен резец, та затова сигурно. Хапва си обаче, което ме радва.  Heart Eyes Днес го водих и му правиха манту, ченали няма белег. В сряда сме на консултация и ще видим дали ще повтаряме БЦЖ-то или не. И да видим колко е пораснал.  Grinning

Нещо в момента съм в криза от към кърма, пак е намаляла. Всеки месец има такива няколко дни, ама не са обвързани с МЦ, не знам от какво. Всеки път като има спад в количеството кърма и си викам край до тук бях с кърменето едва ли ще се възстанови количеството, ама то пък все се оправя. Ще чакам и сега.  Wink

Друго сЪ не сещам.  Hug

# 152
Щях да спра, ама понеже полемиката продължава да си донапиша Wink

Сами, инфраструктурата и благоустройството са си ценни сами по себе си, но те бяха приоритет на ГЕРБ именно заради европарите и огромното потъване на средства в нечий джоб. Говорим за колосални суми, не е ли разбираемо? А за другите европари и това, че те не могат да се пренасочват - ОК, обаче има толкова много пари по всевъзможни програми, включително за заетост и пр., защо те не стигат до хората? Това са риторични въпроси, запозната съм с разните програми за заетост, помощ за предприемачи и т.н. и знам колко неефективно са управлявани. Просто ГЕРБ бяха твърде алчни, а не уцелиха момента - беше им писано да управляват в условия на тежка икономическа криза, при това европейска и световна, така че основен приоритет на едно далновидно, умно управление, ориентирано към хората, беше преди всичко да се оцелее. А оттам нататък в светлото бъдеще щеше да дойде и моментът за всичко останало. Така че въпрос на приоритети, както се казва. Ако имаха тези приоритети и можеха да балансират между социална политика и всичко останало, сега нямаше да сме свидетели на тоя политически фарс и на това как безстрашният бат Бойко се покри като мишка нейде, едва ли от чиста съвест. По мое скромно мнение той и неговата шайка вече са политически трупове и слава Богу.

За националната среща - аз съм "за" идеята, макар че не знам дали мъж ми ще се навие да ни докара Confused, но това е бял кахър.

# 153
Като стане време за смяна на памперс и ми се реве  Mr. Green Голяма борба е и гонене по леглото. Давам и някой крем в ръцете и действам бързо или ММ, ако си е вкъщи и се прави на маймуна  Mr. Green
За детската кухня, ще взимам, но още не съм решила от 10, 11 или от 12м.  Mr. Green

Ина от няколко дни казва тати, но не на български  hahaha По цял ден вика "папа, папа".

Лино, бързо да ви минава  Hug

И аз съм за национална среща, много ще се радвам да мога да дойда и да се запозная с вас  Laughing

# 154
  • До морето
Айде гласувайте във ФБ за срещата, че Бютиту губи търпение  Laughing

# 155
Шехи, ТМ е Рак, така ли? Направо така, както го описваш, все едно за ММ говориш (постоянно мрънка, че нещо го боли - е наистина много се натоварва, но все пак; прави големи драми за незначителни неща, както казваш ... чудо е, но пък е много добричък и всеотдаен, винаги готов да помогне на всеки)!  Peace
Еличка, честит рожденик!  Hug
Рош, вече му харесва, благодаря. Патардията беше, защото много трудно го качиха горе и каза, че като се местим (някой слънчев ден), диванът ще го остави в наследство ...  hahaha

Иначе и аз като сменям памперс задължително му давам някоя капачка, крем или памперс в ръцете и поне при нас върши работа!

# 156
  • Обетованата земя
Според мъжа ми Стара Загора е центърът на Вселената!  hahaha И аз съм за СЗ !(естествено Mr. Green  )

# 157
При нас също смяната на памперс понякога е цяла трагикомедия. Напоследък го сменям на спалнята, тъй като на шкафа за повиване вече е мисия- невъзможна.
За срещата - с радост бих дошла на разумно до София разтояние(ако не съвпада с лятната ни почивка), но уви ако трябва да дойдем до Бургас (пр.) не бихме могли да си го позволим.
Шех, аз съм фен на Депеш, но не от най-запалените, но бях там. Да си на концерт с такъв мащаб е уникално като емоция. Това е причината и с ММ да посещаваме такива събития винаги, когато имаме възможност. Преди години бях доста скептична и се чудих как може да изсипеш една торба с пари за да идеш на концерт, но веднъж усетиш ли атмосфертата, алелееее... Даже не мога да изброя концертите на които сме ходили вече  Embarassed Опитай, дори съветът ми е да идеш на банда на която не си кой знае какъв фен за да усетиш точно какво имам предвид. Но разбира се говоря за местата на стадиона, пред сцена, защото не седящите места усещането е мхм  Tired

# 158
Шехи, ТМ е Рак, така ли? Направо така, както го описваш, все едно за ММ говориш (постоянно мрънка, че нещо го боли - е наистина много се натоварва, но все пак; прави големи драми за незначителни неща, както казваш ... чудо е, но пък е много добричък и всеотдаен, винаги готов да помогне на всеки)!  Peace

И двете точно описахте майка ми  Sunglasses Тя е на 18.07...Кика пък ми е на 14.07 и двете са един балшой театър та ум да ти зайде  Rolling Eyes

# 159
Муки,  hahaha И забравих да кажа, че Явораки и кака са просто уникално сладки мишоци!  Hug
Бе, вие виждате ли ми лентичката? Защото аз не!  newsm78

# 160
Васето аз не я виждам
Я кажете фикуса отровен ли е? Току що намерих листо в устата му. Не знам дали е успял да глътне нещо Tired

# 161
  • Варна
Лино,
спокойно, не е Hug
Хриси,
не съм давала попара повече, ще пробвам след някоя и друга седмица пак Whistling

# 162
Здравейте милички,
не съм писала, не съм чела, по цял ден се занимавам с малкия, оправяме двора с нашите, сеем в градината. Ако ме види свекървата ще си затвърди мнението, че съм селянка, но тя е от хората които си мислят, че доматите идват от магазина  hahaha
Малкото ми момче вече е на 10 месеца, беснее по цял ден, голяма игра пада с дядо му, много бързо свикна с обстановката. Имаме люлки, пускам го да лази по тревата понякога, днес се разхождахме край морето.
Все още сме болни, той е с гадна кашлица и сополи, а аз съм с болно гърло. Доктора му изписа сиропче за кашлицата, вече започна да се оправя, но аз си знам, че кашлица минава за по-дълго време.
Не съм гласувала, нямам лична карта пък и съм отписана от списъците. Много ми е мъчно за това което става в милата ни родина. Четох и вашите размисли по темата, всеки е прав за себе си, уважавам мнението на всички, истина има в думите ви.
Като бяхме в Бургас разпитвах прабабата за детството на мъжа ми и тя сподели нещо на което много се смях и просто не мога да не споделя с вас. Свекър ми бил рецитирал стихотворение на руски на 8 месеца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На среща може и да не мога да дойда, но все пак ще следя темата и ще преценя.
Памперс и при нас е трудно да сменя. Давам му една шумна играчка и така, но днес не му беше интересна играчката и избяга докато му мажех дупето с крема. После като охлюв имаше следа от крем по пода. И по този повод да си кажа, че не винаги мажа с крем, основно вечер след баня и през деня след като се изака му се зачервява малко кожата.
Изчезвам мили момичета, липсватеми и ще се опитам да се включвам по-често.
Лека вечер на всички, приятни сънища.
.

# 163
Сами, по-скоро от училище и от уни съм забелязала, че ако не напъвам хората да ги организирам всеки чака до последно и после се извинява как, ако имал повече време щял да реагира по-адекватно..та и затова и тук гледам да организирам по-рано нещата, независимо къде е, все някой ще трябва да пътува и не мисля, че  е излишно да знаеш по-рано, че еди кога си ще имаш едно 100 лв разход например  Whistling Whistling

# 164
Привет  Hug
Еличка, да ти е живо и здраво мъжлето  Hug
Блонди, зет ти е пълна противоположност на Ками. По цял ден е с баба си по улиците и даже като наближава къщата и мрънка, че ще се прибира  hahaha Joy Да не говори, че сутрин от 6 до 8:30 си играят в кошарите и като наближи 9, вече се почва с мрънкането да се излиза... Mr. Green
Малеее говоритв за национални срещи, ала бала, аз няма да мога да дойда, няма да има с какво, а и може до тогава да съм духнала към Англитоо:)
А политика хич няма да я бистря, то няма какво да се говори де:)))  Ясно е какво ще  става с младите хора : Терминал 1  Tired за съжаление!
Хайде сладки, успях да се разпиша днес:))) Целувки и сладки сънища  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт