Отговори
# 165
Не бях ви чела 3 дни и не мога да смогна Hug
И аз гласувах за ГЕРБ ,и аз го приех лично и искам да напиша 1000 неща, но нямам нерви да се обяснявам 3 месеца и да споря. Не слушам нито чалга, нито ме влече материалното и показността му. Комунистите създадоха мутрите на времето,н,( ще ме извиняват на Станишев фенките Hug) а те са най-долните от всички.Всичките са крали, но не се е раздухвало като сега, а жалкото е, че сега политиката(особено на Бсп) се превърна в създаване на компромати и изливане на помия по други.Турците изобщо няма да пиша, ако знаете какво става в Родопи( все едно е турско) Леле много се наех.........Няма да пиша на тази тема.

Лино,  Hug ужасно . Възхищавам се на майки като тебе!
Бютка Hug .
 Онзи ден така се ядосах и се поразвиках на Борко пред родата на ММ, защото  плюеше пюре по цялата количка( току що изпрана) и не беше ял цял ден, та всички ме гледаха като най-долната утрепка, то и аз така се почувствах. Напоследък направо съм пред нервен срив, всичко ме дразни и се разтрепервам и рева...., свеката направо... #Cussing out
Благодаря за пожеланията на всички Hug
Съжалявам за отрицателния пост Blush
Ще ставам уж шофьорка и гледам като намеря време да решавам листовки. Единствено мога да седна вечер, но така ми се спи и в 21ч. вече клепам.Сутрин Борко се буди в 6 .  И той взе да пищи само като изляза от стаята ooooh!иначе е голям сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еличка да ти е жив и здрав ММ Hug
П.С Боли ме кръста, яхнала съм яко метлата и се чувствам подута,  наболяват ме яйчниците, ако не цъфна сега....не знам кога ще да е

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 22:10 от s.koycheva

# 166
Койчева, има разни начини за овладяване на нерви, но най-ефикасния е да си се наревеш, навикаш и др. такива по-безобидни реакции, и най-важното да не ти пука какво е мнението на околните. От опит знам, че събирането на емоции води до вулкан и изригването му при най-дребни неща. Напоследък съм станала ужасен непукист и изобщо не плащам данък "Обществено мнение", каквото ми е на душата такова, не е полезно складиране на отрицателни емоции. Правя си едни 10-15км разходки и всичко ми минава, ако трябва пошляпвам, повиквам и така. Имам и любима мисъл по този повод - Безгрешния да хвърли камък по мен.
Разходките ми помагат и за тонуса, покрай него и за теглото, отделно и от около година постепенно намалявам сладките храни, изобщо добре ми действат нервните ситуации ако задействам тази верига.

# 167
  • София
Кашпи, я покажи какво поръча на Никито, че и аз трябва на Пепи да поръчвам Wink
Слънчо и хриси, много мили жестове са ви направили мъжете Simple Smile
Муки, Яворчето ми е ммммммного сладко Simple Smile

# 168
ох толкова съм изморена ... мисля че е от зъбобола. Зъболекарят ми така и не откри какъв е проблема, въпреки че ми направи няколко снимки. Ще ходя на панорамна снимка тези дни, защото те били по-ясни. Каза че е възможно просто да са ми по-чувствителни зъбите. Обаче мен си ме боли особено вечер.. както и да е, ще ми мине Simple Smile

койчева, когато ми се насъберат много отрицателни емоции, издебвам момент, влизам по душа и хубаво си поревавам.

днес обрисхме парадайс център, харесах си безбрай много дрешки, но ще купувам след около месец Simple Smile според зависи Simple Smile

честити зъби, рожденни дни и каквото друго има днес, но не запомних нищо Simple Smile днес на Галена прическата е много яка Simple Smile

# 169
Коралче и мен ме болят зъбите, цялата лява страна на чейнето, при мен е на нервна почва, особенно в стресови ситуации винаги ме болят, понякога и предните. Да не ти се е насъбрал стрес нещо?

# 170
Коралче, Лино, аз си имам три зъба от време оно дето се вика и все си ме болят, и пломби ми правиха, и снимки, даже на единия май нерва ми извадиха и въпреки това си ме болят  #2gunfire кви ли не теории имаше, че може да ме боли от съседен някой, че не знам си кво, ама дуке, мразя ги тия зъби, а баща ми е с парадонтоза и аз я имам също, накрая ще опадат и ще съм  tooth Коралче, дано ти мине все пак  Hug

# 171
  • By the sea
Вече няма почти никой на балкона по това време Tired  Може ли да помрънкам малко Rolling Eyes
Днес в късния следобед така ме прецака продавачката в един детски магазин тук #2gunfire Даже ме метна, че ми прави 7 процента отстъпка, като се прибрах вечерта и сметнах цените по етикетите излиза, че ми е взела 8 лв. отгоре, че и без отстъпка, е.ати #Cussing out Ама то и аз съм си виновна, нищо не сметнах наум, доверих се на сляпо и утре ще ходя да се обяснявам, а как мразяяяя. касова бележка нямам, че била приключила за деня и ми ги смята на калкулатор, Божееее ooooh! ooooh! ooooh! С мрънкащо дете на покупки не се ходи, не, не иииии не! Naughty

Много е лощо на нервна почва да болят зъби... Дано да се разбере причината, коралче Hug

И да добавя..голяма съм уФцЪ...може така тъпо да ми свърши деня!!! Сега трябва да си легна...неудовлетворена от живота и с накърнено чувство за справедливост Joy Joy Tired ooooh! Crossing Arms

# 172
Аууу не ми говорете за стоматолози,че ми става нервно.ММ след едно за мен ненужно вадене на мъдрец направи абсцес.Колко снимки отнесе и последно един доц. от факултета ни заяви,че може още няколко пъти да направел абсцес-така се чистел зъба #2gunfireНа друг пък му се привиждат парчета от зъба и го праща на 5та снимка,отнесе един ЯМР в тази връзка....и вече не знам,дано вземе да се оправи сам,че и мен взеха да ме болят всички зъби.
За срещата нали знаете,че географския център на България е на Узана,чудно място за срещи Heart EyesНие там сватбата си празнувахме.
Днес моите младежи пощуриха едно пиле.Големия си го изпроси от една баба,цял ден му носи храна с едно камионче,малкото пък се опитва да го сгепса за главата, пипа му краката,побутва го,пилето му кълве ноктите и той се хили.
Щях да пиша,че и аз още съм без цикъл,имах едни гадни болки и бях решила,че имам кисти,но покрай проблемите на мъжете в къщи се излекувах набързо.
За изборите всеки си е прав за себе си и май май всеки се спасява поединично.Все пак сме уж потомци на номади.

# 173
С това включване по никое време си припомних бременноста. Тогава все в 5 се наспивах.
И аз съм без цикъл и имам такива болки особено напоследък.Бях се сгънала онзи ден и си числих чи свърши рахата но не  Whistling

# 174
  • Варна
Муки,
ти ли се наспа или те събудиха? Защото на мен ми се спи, та две не виждам, но си имам едно слънце, което се научи да изгрява всяка сутрин в шест без десееееет Crazy (имаше няква песен такава май Mr. Green )
Пейпър,
може пък да е била неволна грешка, кой я знае какво е смятала таз продавачка. Дано се разберете Hug
Като говорим за тъпи случки снощи на път за вкъщи ММ си загубил документите, ама всичките накуп - лична карта, шофьорска книжка, талон на колата, бележки за данъци, застраховки, дебитни карти... абе всичко ooooh! Хукна да ги търси по магазините дето е пазарил, направооо се поболя. И след час три девойчета на по 15-16 години ми звънят на вратата и ги носят - намерили ни по адреса в талона, разпитали един комшия къде точно се намираме, че то при нас адресът е малко на въображение и дошли, аз с Бобо на ръце даже не можах да реагирам като хората и да ги прегърна, викам дайте едно име, телефон, да пием по едно кафе утре поне, те не, не, няма нужда и заминаха. Но преди това ми викат обадете се на мъжа си да не се тревожи. Душици. ММ щеше да се разплаче от облекчение като му звъннах.

# 175
Добро утро,
Попрехвърлих темата,  признавам не съм чел задълбочено,  след изборни страсти...  Аз съм изгубила всякаква надежда,  признавам.  Гласувах за глас народен и да си гледат работата с всичките им приказки,  че нямало смисъл да се гласува за малка партия.  Аз лично никога няма да гласувам за никоя от тези четири партии.  Светът е голям,  но нас спасение не ни дебне отникъде уви...
Paper., ужас.  Отивай се разправям с тази.
Месечина,  браво на момичетата и добре,  че те са намерили документите.

Аз съм с блистери на двете гърди боли и ,  вчера твърди и на бучки и,  ужас някакъв...
Заминаваме в дън гори тилилейски без нет и телефон   но със свекитата  видим как ще е

...

Пиша от телефон,  дори за грешките,  поправил ми гърди на гърци,  бучки на бузки,  Абе смях Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 08:59 от иглуб

# 176
  • До морето
Ееееее, Месечинке, браво на децата! Ето това дава надежда, че не сме чак толкоз прост народ! И моето слънце изгря по- рано днес, но то защото беше зацапало гащите  Laughing

Зъбите гледам сте подхванали, аз в петък имам час за почистване на зъбен камък и избелване, че много са ми пожълтели и упреквам бременността за това  Crossing Arms Иначе моите долни два са си млечни  Laughing Никога не съм ги сменяла! Освен това венците им са оголени и единственото, което ги държи стабилни е зъбният камък. Сега като го почистя и почват да се клатят и има един период от време, в който карам предимно на супи  hahaha

Само да кажа, че мен преди да ми дойде за първи път след раждането ме болеше така сякаш някой ме е ритал в яйчниците. Направо като натъртено го чувствах, преди не ме е боляло така!

Аз и тука да кажа, май наисина най- правилно ще е да се съберем някъде по в центъра на България или направо в центъра на Вселената - Стара Загора  Grinning

КиК, браво на свекър ти за рецитацията на 8 месеца  Laughing Моят (свекър) пък е проходил на 7 месеца  Joy Joy Joy Ние къде да се скрием с тези деца не знам  Laughing

Екзо, пиши по- често! Много хубаво ми стана като те прочетох, направо си представих колко си добре при мама и далеч от оня вампир!

# 177
  • софия
Ох подхванали сте болната ми тема -зъби. Аз си слагам имплант и в събота бях на зъболекар. Сега устата ми е разпрана от едната страна, имам конци, винчето на зъба ми дразни езика и направо ми иде да се гръмна. Как ще изкарам 3 седмици не знам.

Моето слънце и то изгря в 6:20 после в 8:20 пак заспа и сега вече е готов за подвизи.

# 178
Добро утро  Mr. Green

Снощи започнах да пиша, но ужасно ми се спеше. Едва приспах малчо и аз отнесах плувката бързо.
Еличка, ЧРД на ТМ. Да ти е жив и здрав и много да се разбирате и обичате. Peace
Елмаз здравей и добре дошла  Hug
Блонди, много странна тая работа с нежеланието на Ками да излиза  newsm78 newsm78 newsm78 И преди ли беше така ? Да не е нещо пролетна умора  Thinking Whistling
Тефи, супер за концерта. Ние този път ги пропуснахме, но предния бяхме там и наистина беше разтърсващо  Mr. Green
Бюти, записах си и аз твоята рецепта за бисквитките и ще я пробвам скоро.
Муки, много сладък Яворчето  Hug А басейнчето дето сте му взели е супер идея. Стои ли да си играе вътре дълго време или иска да излиза ?
Пейпър, Кити явно се интересува от политика, щом е изчакала да види всички пресконференции. Mr. Green
Хриси, честито изправяне на Ицето. Hug При нас е същото положение със смяната на памперса - направо мисията невъзможна. Доскоро и аз се борех с него като дойде този момент, но вече му хванах цаката - давам да си играе с някое шумящо пакетче кърпички и той се занимава, а аз сменям памперс. Но все пак трябва и известна бързина, че интереса му бързо отминава.
Шехи, за детската кухня, няма спор, че домашното си е най-вкусно, но като започне човек работа, трудно може да насмогне да предлага изключително разнообразие всеки ден и то прясно сготвена храна. Но всичко си е до желания и убеждения. И все пак не може да са толкова ужасни детските кухни. Надявам се  Praynig И аз сигурно след като навърши годинка ще го запиша.
Лино  Hug Hug Hug Hug Дано се оправяте вече !
Еее, Диди какъв късмет - живеете в центъра на вселената  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Васето, няма ти я лентичката  Whistling Иначе и аз си имам 2 рака - майка ми и сестра ми. Офф, кво да кажа - ужасно преувеличават нещата понякога и ту напред- ту назад  ooooh!
Кик, айде почвайте и вие руските стихотворения  Joy Joy Joy
Файв, много ме изкефи поста ти - така си е, човек трябва да изпуска парата, не само да трупа в себе си негативни емоции.  Peace Peace Peace

За национална среща май е най-подходящо наистина по средата, че за всеки да е що годе достатъчно близко и далеч. Иначе накъде по морето също било супер, но сигурно трудно ще може да се получи по едно и също време да е удобно за всички.

За удрянията, и Дани е непрекъснота с малки синини по ръцете и краката, ама то си е такова шило и непрекъснато се мята, че как да го пазиш  Heart Eyes

До после, че малчо започна да беснее и ме вика  ooooh!

# 179
Месечинке, браво на момичетата  Hug

Бобърче, и преди, не е отсега нехаресването навън  Simple Smile

Екзо, радва се, че се включи  Hug

Отиваме до Германия на лов за пюрета и да видя ще има ли там сандалки в Дайхман (така ли се четеше) или не  Crossing Arms

И аз трябва да ходя да чистя зъбен камък, че не съм от две години и сигурно има, а така не ми се ще  Tired Сами, колко струва избелване в БГ? И аз имам нужда, ама тук ми искат 300е  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт