Колко неща преживяхме заедно, а вие сега се скарахте като ученички за глупости!
Ми и моите очила са едни орифлеймски за 9 лева, ма к'во да направя кат нема пари за повече ... И кухня ще вземам ... Но пък може и някоя от вас да ме откаже примерно ... И на нас не ни стигат парите, ама ще си го гледам до 2г., дори да е нужно с баща му да се лишим от нещо.
Различни сме, то е ясно, и не трябва да допускаме такива глупости да ни развалят отношенията! 
Сами, аз не съм Марли, ама от гледна точка на около 11 килограмовото ми бебе, ще споделя, че аз ползвам Молфикс 4 или 4+, но няма голяма разлика между двете!
Аз да си похваля дребосъчето - предната вечер се събуди в 7,25 без да се буди цяла нощ, а снощи пък в 6,10!
Е, вярно че заспива към 10,30-11, но пак много се кефя!И за още нещо да го похваля - не яде нищо, което му предлагат други хора (като кученце е)!
Ама аз така го научих, понеже до сега винаги само аз го храня (и един път баща му). Поне съм спокойна, че трудно ще му напъхат някой боклук в устата, ако ме няма!

Хахахахах, твоите са много добри, 

Снощи беше С 39Т, през деня нищо му няма, ама рано сутрин(към 4-5-6), все я вдига
Пробуди любопитство какво си взела на Ками и като отварям снимката
Аз ходих в РУ и там нищо, пратиха ме в педагогическия, от там ме пратиха в библиотеката на Русе, а от там ми изготвиха библиографска справка, която си плащам с/у 10 лв и отделно 5 лв за регистрация и подлудявам вече. Тая справка е трябвало да ми я даде научната ръководителка, ама нея хич не я вълнува
Не само за героизма и чисто физическото справяне,ами и за желанието и ентусиазма.На мен винаги са ми липсвали що се отнася за учене и зарязах моето следване точно на финалната права- буквално.Оставаха ми само изпитите,но дори не се напънах да отида на нито един