. През деня забелязах, че Дейката нещо не беше възхитена от сукането. Докато си сучеше за приспиване биваше, но после като се събуди да яде и ....само се разсъни, изкриви се \хич не ми мина през ума, че може да е гладна, защото не е изсукала нищо\. Преди малко я сложих да суче преди лягане - ами мота се около час и на двете, но вместо да заспи стана крива. Дадох и 120мл. АМ - изпи го на един дъх, успокои се и като я сложих на гърда заспа докато я лапна. И предните дни сякаш не беше доволна от обичайния си режим на хранене, но през ума ми минаха какви ли не други неща, ама не и, че може да няма вече нищо за папане. Утре ще открия къде съм сложила помпата \щото съм много прибрана и не помня\ и ще пробвам дали ще излезе нещо. Като си помисля, че и месец кърмене не си давах, десет месеца са си направо рекорд 
,предполагам бих дала.

Знам, че няма да издържите дълго време без да пишете или четете, затова ви поздравявам специално 
подадохме и документи за европейски здравни книжки, въобще добре оползотворихме работната събота
аз изкарах и един акт за раждане за чужбина и го оставих за превод и легализация
та... ще ходим в чужбината за няколко месеца, но тъй като още не е сигурно на 100%, когато стане ясно - ще споделя къде 
обикалям градинките и кафетата като за последно и ми е такъв невероятен кеф
това майчинството в хубаво време е невероятно удоволствие и особено ако бебето спи или гледа кротко 

уф ама много съм несериозна с това слабеене, дано поне сега най-накрая се хвана както си му е реда, защото иначе всичко ми е вкусно
и то не по една две хапки ами ехееее 
)) може и ние да вземем по-нататък и само при кратки разходки. Засега си мислим за люлка в двора на нашите - ще е много гот за малчо 

Мъчно ми е за милото ми детенце, все с тия кабели, все с рани, а си ми е такава душица, днес луди игри играхме с него, накрая в 8 едвам се държеше, но го сложих чак в 9 да спи. Вече ми приказва, когато иска да му обясня нещо или се чуди на нещо и ме гледа и ми вика а, а, а и така докато не му обясня всичко
Щом се налага ще си пие млякото,но както ти каза мляко има и в каши,дуети и тн.Аз на тях наблягам,а мляко си пие сега по 2-3 пъти като глезотия,понеже се оказа,че не се нахранва
Давам мляко и след половин час приревава от глас и опуква 190гр пюре
Давам го сутрин като се събуди и вечер като заспива и ако се събуди нощно време.

Може пък да й вземете след време,нали през почивните дни ще излизате на разходки 

Фери беше споделила,че има такива периоди 

Определено не спазвам предписанието на лекаря 
Не чистих

Мислих да дам коричка хляб
Но така претърпях провал с краставицата и се съмнявам да отрази и хляба

И познайте...докато ММ уж го гледаше,падна от спалнята..Приземи се на гръб и глава,поне така го видяхме на пода
Сега гледам нищо му няма,но ще го наблюдавам през деня

които нямат деца и няма да си говорим само за бебета
нищо че Криси ще е с мен, уговорихме се да се видим по време на неговия поспалив период и после времето му за хранене, така че се надявам да е добър и послушен.
пишеше някъде че упражненията спомагат и за по-добра стойка и за намаляване на болките в гърба и кръста - та ще я видим тази работа така ли е или не е така