Отговори
# 585
Бобърче, Честит Рожден Ден!  newsm59

Бюти, честита годишнина! Да сте все така щастливи и влюбени и да родите на малък пандолинчо поне една сестричка панда  Two Hearts

Дафи, за секциото - чувствам си го съвсем нормално /все едно, че не е било/, въпреки, че ми е трето  Mr. Green . След второто ми беше все изтръпнала кожата чааак до третото. Не знам на какво се дължи това, че сега съм ок  newsm78.

Ивка, киселото мляко в началото го давах по малко - две-три лъжички, после малко повече и така....Когато захранвах Вик ЛЛ ми беше казала да го смесвам в някакво си съотношение с вода, но не помня какво  ooooh! . Сега с Дейката реших да не се престаравам, но започнах с малко количество за всеки случай.

Женя,  Hug Ами то заради вируса се е задържала тази температура. Давай си Панадола спокойно на какъвто там интервал е писал лекаря и ще се оправите. Обикновено до три дни държи температурата. Но ако се задържи повече от три дни пак бягайте на лекар. Дано бързо се оправяте.

# 586
 И на мен тези дни ми става все лошо, и аз мисля че е от това, че се ограничавам с яденето, много е горещо и ми пада явно кръвното налягане. На нещо мое измислено съм като диета, ям по точки, къде спазя къде не, ама си е кофти, спирам цигарите сега (за кой път!!) и все ми се яде, а гледам да не ям, и махам череши, ягоди и такива цял ден..Явно обаче и на мен ми трябва нещо по-калорично..Утре за първи път през живота си, смеете се несмеете ще ида на фитнес, никога не съм ходила, мразя тези неща, физическите упражнения, но обичам танци, вървене и такива..Времето ми свобондото е сутрин така че ще ходя на страхотния фитнес, когато ММ си е още вкъщи и гледа Петьо.
 Жени, оправяйте се и да се видим  Hug

# 587
Миланова, като каза фитнес и се сетих....ММ от доста време се опитвам да го навия да ми вземе велоергометър, крос тренажор, или гребен тренажор и той все се ослушва. Но.....сега нещо кантарът не го слуша и е решил да се натоварва повечко с упражнения, така, че може най-сетне да намажа някое уредче, че мразя да ходя да тренирам в зала. Ама ми се струва, че и то ще събира прах като масажора  Embarassed

# 588
ВТД, изобщо не ми се влиза там, ама виждам че имам нужда вече серизоно, не съм била до сега с такъв корем и тн тн, трябва малко стягане, не че съмм дебела, но мразя и утре ще ида с огромно нежелание, и пари да ми даваш не обичам такива неща... Close

# 589
  • София
Ивка още не знам кога ще е изпита по кормуване.Ще ми кажат сигурно чак като приключа с часовете.
Бибките Емма може с тях или без.Не е пристрастена към тях,но щом ги има е добре  Mr. Green Само че не може да свикне на бибката 6-12м.Все още смуче 0-6м.  ooooh!
Аз малко кърмих и си беше напълно неуспешно,така че и изобщо не ми липсва  Tired Искаше ми се да успеем,но какво да се прави.

# 590
  • By the sea
Бюти, много семейно щастие ви желая, здраве, любов и хармония в отношенията !  bouquet Two Hearts
Бобърче, малко преди да е отминал, но...Честит празник, бъди здрава, много щастлива и всичко най-хубаво!   bouquet Hug
Абе сетих се, че нали и Софи /не Маринова Mr. Green / се омъжи миналата пролет, Софи, ако ме четеш, да не забравиш да почерпиш Mr. Green Hug
Миланова, споко, и аз никога не съм ходила на фитнес, като малка ходех на художествена гимнастика /за кратко/, по-късно на пилатес и каланетика малко и с това ми се изчерпват физическите упражнения Simple Smile Вкъщи имаме велоергометър, ама аз не припарвам до него, мм му стопява лагерите Wink Обаче Коралчето  Hug сега ме запали много с тоя сайт на мацката-инструктор и ще почна с упражненията, няма как! И диетка ме блазни да почна, то и без това не се тъпча безразборно, най-вече злоупотребявам с килограми плодове Whistling Колелото и то ме чака, ама ще си почака в гаража Whistling
Белверде wavey Hug
Жени, да се оправя Мирайка малка сладка Heart Eyes
Самиии Hug Hug Hug
Роши , усещам земетръъъъс hahaha Шегувам се, абе как ще казваш така - "дебела", то значи и аз да съм такваз, пък и съм поне 2-3 кила над тебе, лека полека ще свалим излишното! Трудно е много да заспиваш с Рош, знам, но ако сте вкъщи когато спи през деня, наложи си да затваряш очите за малко поне, чистнице такава Laughing Hug
Дафи, много съжалявам за мрънкащата беборана, подобно изпълнение имахме следобеда, бях с майка ми и честно, мина ми за секунда през ума да й оставя количката и да си ходя Crossing Arms Embarassed ooooh! ooooh!
За спането, спим заедно по-често отколкото си спи в кошарата, ако спи там ще е до сутринта до към 5-6, после я взимам при мен и така...

# 591
Юхуууу,

Още докато имам РД, набързо само да ви Благодаря още веднъж за прекрасните пожелания !
Изкарахме си чудесно вечерта на едно много приятно ресторантче, а малчо милото днес цял ден се държи сякаш да ми е в помощ / яде и спи точно когато трябва, така че да е в кондиция за игри и забавления в тон с целия ми план за деня / Милото ми то, заспа одеве ужасно изморено и превъзбудено от днешния празничен ден.

Утре ще ви пусна няколко снимки във ФБ-а, че сега ужасно ме мързи  Mr. Green Получих чудесни подаръци, а от ММ още си го чакам, че съм си поръчала нещо извън гранично / май Италия ще е, че нещо ме влече натам /. Ама и аз съм самата скромност, но този път имам юбилей, пак толкова голям ще ми е п разника чак след 10г. Така, че да се възползвам на макс.  Crazy

Само да кажа за спането на бебчовците, малчо си спи само в кошарката. Никога не е спал цяла вечер при нас. И честно казано, ако трябва да спя така цяла вечер, ами аз никога няма да мога да спя. Просто няма да ми е удобно, да не го притисна нещо, да не го смачкам. Не си е работа ! Понякога сутрин през уикендите, когато се събуди примерно към 07ч, а на нас още ни се спи, го взимаме малко при нас, но то не е спане, а едно щипане, ритане и бърборене и в крайна сметка ставаме след 1/2-1 час макс. Направо не знам как успявате да се наспите като бебчовците ви са при вас. Аз ще будувам цяла нощ.

Айде лека ви вечер!

# 592
Бобърче браво, имала си супер рожден ден Simple Smile
За спането заедно в началото когато беше по-малък и спеше в една поза нямахме проблеми, но сега както Коралчето е писала си пречим взаимно, ритане, бутане, сумтене, не става, кърмя го и го връща в леглото му. Така правя от 2 месеца и вече ми е по-удобно и на мен, не се налага да спя изкривена
Абе аз ги изпуснах тези упрaжнения, ще се връща назад да търся. То се е видяло, че ще трябва да почна и аз, с това време нямам никакво движение ooooh! Одеве обаче открих едни приложения на телевизора с различни упражнения и нa всяко пише колко калории се топят
Блонди е хубава работа. Защо така се различават тези указания Thinking
Дафи ти го измисли с кухнята най-после Wink

# 593
Виждам .че доста от вас сте на тема слабеене Laughing и аз така,ама съм много  несериозна Crossing Arms Започнах диетата на Дюкан и на 3-тия ден исках да убивам из къщи Laughing Само подвиквам след мъжа си "пуу отрепа се да ядеш,нарочно ли го правиш?"  Grinning и всякакви такива красоти,та и с тази диета се провалих.
Стана ми интересно какви са тези режими за които говорите?Румяна ли как казахте ,че се казва мацката дето ги мисли Laughing Дайте линкче Rolling Eyes
И БЮТИ би ли ми сподели твоята диета?Доста килца си свалила (извинявам се ако сте го обсъждали вече ,но от скоро отново ви чета редовно и може да съм изпуснала нещо)
Аз да ви се похваля,че моя синковец  вече 3-ти ден ака на гърне Laughing преди няколко дни му купих и то взе че се получи,не че осъзнава за какво става дума,но аз като го усетя ,че ще върши "онази работа" и го слагам на гърнето,много се забавлява Mr. Green
Бюти честита годишнина (на патерици) много семейно щастие,бъди най- обичаната и ценена мама и съпруга Hug
Болните по бързичко да се оправят  bouquet
Днес Дени за 1-ви път яде попара,след доста неуспешни опити,този път му я пасирах и мисля ,че за това се "излъга" да я яде.
И друго щях да пиша ама... newsm78 не ми достигна паметта вече Mr. Green отивам,да се тръшкам и аз ,че малкия пак ще ми се ухили в 06:00ч.  ooooh!
Лека  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 02:17 от feisi

# 594
Аз пак по нощите реших да ви гоня, ама и вие хич не се спирате с това писане...
Коралче, влюбен е и още как... на тате късметчето, на тате геройчето и вика, че била най-борбеното сперматозоидче  Crazy Mr. Green
Иначе се местим с пълна сила, повечето ми багаж  е вече там, до 2-3 дни вече ще е всичко, че луната е пълна в събота, все пак план изпълняваме.  Laughing Laughing Ама и затова ми е лудница ужасна, нито мога на разходка да изляза, нито нещо друго да свърша, на всичкото отгоре компютъра ми нещо ръмжи и ме е страх да го пускам, че Бобо ми го бутна на земята и оттогава е за ремонт, ноо няма време... та сега наваксвам на мъжовия тайно. Crazy
Тайра, аз хич не съм се обидила, само за протокола отбелязах че моята прекрасница не стига че само кърма яде, ми и си наддава съвсем добре...Макар тия дни да почна да хапва и маалко повечко...например 70грама  hahaha
Честит рожден ден, Бобърче! Много любов и здраве да имаш!   bouquet  bouquet  bouquet
Честито годишнина Аргирови! Все такива да сте прекрасни и обичащи се!  Hug Hug  bouquet
Ох, ето какво ще направя първо като се преместим - торта Гарашшшшшшш (Сами  Heart Eyes), ама тя моята е мързелива, без блатове, но пък толкова е вкуснаа, голямо сражаване с вилици настава.. eat eat
Бюти и Месечинке,  Hug Hug
Ей добре, че още си цокаме та да се сетя и аз едно клипче барем да направя...  Flutter
Тефи, да се оправяш бързо  Hug
Бютка, кво говориш, аз си спя и с двамата. Сега като чета посред нощ обаче забелязвам колко се мята това малкото човече, ту ръце, ту крака са върху мен...
Блонди, и аз съм фенка на Вапцаров, ей тая Песен за човека още си я рецитирам от време на време... Crazy

Криси пък днес каза "Мама" - майка ми я беше извела на разходка и тя си кротувала през цялото време, но като наближили входа почнала да  мрънка и да вика така и докато не ме видя все мамосваше... брех как се сеща вече човечето, и игра на криеница играем, голям смях пада и сама ми бута одеялото да се крия...  Heart Eyes
Още щях да пиша, но ми падат клепачите, от 3 часа съм тук, да видим тази сутрин дали пак ще се събудя с ужасно главоболие....ама за целта първо пак да заспя  Crazy

# 595
Утро, банда, днес съм първа, станах в 5  Party Tired

ММ отиде да кара нашите на летището, чайветата къртят и се изкушавам да се мушна и аз под завивките, но ако заспя, после ще ми е гадно, така че се намърдах с кафето пред компа. Кучката ми, докато редим багажа в колата, хванала пътя, та по пижама обикалях и виках като гламава по улиците  Close

Женя, как е Мирайка днес?  Hug

Фейси, Бютката 90-дневната прави, Ивка и тя, доволни са, всички казват, че се сваля. Май само някой се оплака от малко килограми за трите месеца, кой беше  Thinking

Аз съм несериозна с такива диети. Или гладувам или намалявам яденето и минавам на некалорични храни, или нищо не правя  Tired Та видим от днес какви ще ги свършим, снощи едвам си закопчах едни дънки, дето са ми за дебела, а колко чифта си дремят в гардеробаааа  Rolling Eyes

# 596
Добро утро!
Аз се уговорих за ранна разходка с една приятелка,но Бейбито ми изигра номер и като никога още се излежава.
Бюти -Честита годишнина-много слънчеви дни в брачния живот!  bouquet
Бобърче честит юбилей много здраве и щастие ти желая!  bouquet
Рошке- самообвиненията и чувството за вина са лош спътник на диетите. Релаксация, медитация, автотренинг са неща които биха помогнали. Човек,когато е в мир със себе си резултатите са най-добри.
Тайра Бебито е 12 килограма някъде и е почти само на кърма. Максимум изяжда 100 гр пюре и това се случва рядко,примерно веднъж седмично.
Любето-добре дошла!
Бебйбито пастаянно приказва нещо неразбираемо сред което се различава онгъл, ангъл и от сорта. ММ вика,че проговорил на старобългарски hahaha
Аз цяла седмица се прехласвах по селския живот Joy,но като си дойдох в града уж за малко и не ми се връща обратно.някак си ми е липсвал хаоса в къщи hahahaЯвно и с Бейбито е така,тук се заиграва сам,сеща се за мен като му се приспи или като огладнее. За протокола и неговите памперси са по сухи, постоянно ходя след него с едно шише с вода,но не пие много.
Накрая на фермана ще кажа,че откри котките. Само да мерне някоя и се започва едно възторжено мяучене и се присетих за брат му,който можеше с часове да клечи и да се възхищава на някоя котка.Бяхме го водили в Дубровник където в стария град има доста котаци и направо се побъркахме.На всеки 5 крачки се зазяпваше в някой котак и по половин час му се възхищаваше.

# 597
Добрютруу,
приседна ми закуската. Взех маймунката в мен, аз додъвквам последната хапка и той се извърна и кота ме зяпна в устата, едвам преглътнах  Joy ама сега продължаваме  заедно Simple Smile
Вчера излязох със слинга и едвам изкачих 4-те етажа после. Остава май за баща му тази привилегия. А вчера на гимнастиката се простих с представата си, че се движи нормално бързо, най-малък като възраст, обаче само едно 1-годишно дете горе долу с него обикаляше. Дупе да ни е яко Simple Smile

# 598
Пронто smile3534 smile3534
За диетите-Бюти,Софи,Бейбиати и Ивка бяха на 90-дневната ( някои продължават сигурно да бъдат ) и имат завидни резултати.Аз бях една седмица на този режим и качих 2 килограма.Мисля и Миланова май я спазваше,ама да си каже,да не бъркам newsm78
Фейси,пишеш в нета Румяна Илиева и ти излиза нейния сайт.Има показани упражнения и диети,но съществува опция да ти изготвят конкретно за теб програма за отслабване срещу заплащане,както предполагам е направила Коралчето  Peace
Разбира се винаги може да се посети и диетолог Peace

Блонди,успех с режима  Peace
Вчера преди обед бяхте толкова активни тук,а след обед....Хм явно е имало разходки на макс Joy Joy
Женя,как е Мирая днес  Hug
Ей сега да ви питам защо мрънка Рош-нахранен,сложих го да играем на земята,минаха 10 минути и започна да мрънка,сложих го на стола да гледа бейбитв,пак мрънка,сложих го в проходилка,наду ми главата от мрънкане и там ,не му се и спи #Crazy newsm78 newsm78
Ставам да видим какво ще правим,за да не мрънка #Silly #Shocked rotfImao

# 599
  • Стара Загора
Толкова сте мили благодаря че питате,ох снощи сърцето ми се скъса,няма такава мъка на една майка да и е болно детенце- едва сега разбрах какво наистина им е било на всички който минаха през това. HugСнощи имах чувство че за минути се влошава,както сутринта само и  светеше нослето до вечерта течаха реки и балони  Cry дишането се промени... абе изплаших се ужасно .Панадол не дадох, обаче за сметка на това и направих компрес от извара на гърлото и чай от сминдух (ей докато го намеря тоя сминдух,аз го търся в аптеки и дрогерии то моля ви се подправка било  Mr. Green) дадох и 1 ч.л 2 пъти и о чудо сополите секнаха , температурата постепенно спадна и детето спа цяла нощ върху корема ми,а аз седях и се молех само да се оправи.Това със изварата и сминдуха е от съветите на др.Михайлов.Дано да не е временно подобрение и да се оправи.Та така,след малко сме на консултация и се моля гърлото да е ок.Споделям това,ако не дай си боже се наложи на някоя от вас да пробва,поне при Мирая Т с панадол спада много бавно и за кратко ......
Сега се връщам да ви дочета,че бързах да напиша отзивите от алтернативното ми лечение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт