Бюти, честита годишнина! Да сте все така щастливи и влюбени и да родите на малък пандолинчо поне една сестричка панда

Дафи, за секциото - чувствам си го съвсем нормално /все едно, че не е било/, въпреки, че ми е трето
.Ивка, киселото мляко в началото го давах по малко - две-три лъжички, после малко повече и така....Когато захранвах Вик ЛЛ ми беше казала да го смесвам в някакво си съотношение с вода, но не помня какво
. Сега с Дейката реших да не се престаравам, но започнах с малко количество за всеки случай.Женя,
Ами то заради вируса се е задържала тази температура. Давай си Панадола спокойно на какъвто там интервал е писал лекаря и ще се оправите. Обикновено до три дни държи температурата. Но ако се задържи повече от три дни пак бягайте на лекар. Дано бързо се оправяте.
Искаше ми се да успеем,но какво да се прави.
Вкъщи имаме велоергометър, ама аз не припарвам до него, мм му стопява лагерите
Обаче Коралчето
Колелото и то ме чака, ама ще си почака в гаража

Шегувам се, абе как ще казваш така - "дебела", то значи и аз да съм такваз, пък и съм поне 2-3 кила над тебе, лека полека ще свалим излишното! Трудно е много да заспиваш с Рош, знам, но ако сте вкъщи когато спи през деня, наложи си да затваряш очите за малко поне, чистнице такава

и всякакви такива красоти,та и с тази диета се провалих.

,но като си дойдох в града уж за малко и не ми се връща обратно.някак си ми е липсвал хаоса в къщи

дишането се промени... абе изплаших се ужасно .Панадол не дадох, обаче за сметка на това и направих компрес от извара на гърлото и чай от сминдух (ей докато го намеря тоя сминдух,аз го търся в аптеки и дрогерии то моля ви се подправка било