Сами, и на 2г. да отбиеш все ще ти е мъчно.
Бюти, беба си спи в кошарата, към 6ч. сутринта я кърмя и оставам при мен да си доспим.
Бобърче, като заспи към 20.30, яде 3-4 пъти и спи до 7-8ч.

а помеждудругото имам очила за 150 лв за компютър, които не ползвам
и искам да те питам теб, а може и друг да отговори, понеже съм пишман цветарка и днеска си взех едно мушкато, ама от тия дето пълзят надолу
Не знам дали е правилно, но май това помага, за разлика от Дентокинда 
И аз те помня и много благодаря за милите думи 
Цикатрикса се образува при струпването на съединителната тъкан и не се оправя за съжаление, освен с някакъв лазер
Иначе моя не е чак толкова голям и изпъкнал, но не е и обикновен разрез (като бяла чертичка), а е леко розов, около 2мм е изпъкнал, а дължината 7-8см. Доктора ми каза, че е супер, имало къде-къде по-големи и по-зле, а нямам идея дали на всички става така. Мислех да го можа с нещо, но той каза, че нямало смисъл, само едно чудо помагало, струвало около 400лв и се поръчвало само от чужбина 

ще пие някакви капки с екстракт от ехинацея и панадол.Днес при поредния пик на Т пробвах какво ли не и на 38,9 пак панадол.Сега я смъкнахме до 37,7 и спинка в мен.И носленцето и светна 

аз си лягам с него и така.
Като се опитам да му дам с чаша само бърка в нея и мокри всичко 
, но освен очите, ако са големи очилата пазят и кожата около очите, която не стига, че е най-нежна, ами и кремовете с фактор за тази зона се броят на пръстите на една ръка, а под очите директно така или иначе не се маже, та съвсем.
Ина ме подлуди. Никога не е правила така и то навън. Не иска да седи в количката, става и иска права да се вози, като е с коланите реве, мъчи се с тях да се обръща, ужас просто. Не се спря. Мисля, че и беше и много топло, защото и се спеше, а спа само 20-30мин., а тя спи поне по 2 часа. Днес е изпила около 100-120мл. вода
Утре е наказана и няма да излизаме 
Сега съм на тази вълна, проучвам киселите млека 
))
Сигурна съм че си справила отлично! Желая ви любов, скрит текст, любов, текст и много много любов!
))
Сигурна съм че се е справил с контролното и двойното н 

станахме в 6 с малчо и аз метнах упражненията, а той игрите - добре ни се получи, почти цялата тренировка издържа, но към края вече ме налази и се опитваше да саботира разтягането накрая
Спазих си всички хранения, грамчета и мерилки на храните и не останах гладна, но честно казано липсва ми шоколадчето
сега съм скапана и не мога повече да пиша, отивам да се хоризонтирам до малчо
ние не спим в 1 легло, пречим си взаимно - аз не могада спя, а той рита ли рита