Утре ще дописвам и отговарям, Блонди

Лека вечер

Ние този път ще ги пропуснем. Вече ги гледахме първия път като идваха и наистина беше страхотно. Този път обаче малко по-сложно вече си имаме малко човече и малко повече трябва да е организацията, за да отидем. Нищо ще ги дочакаме за 3-тия път.
Аз свинкото май ще дам след годинката.
Много готина идея за пикника.
Или ако това е просто период, дано минава скоро. Трудно е с ревящо бебе да се чудиш какво да го правиш.
Да си призная, че аз още не съм яла пък камо ли за бебчо. 

За Карп и аз го чета, но съм още съвсем в началото. Ще видя как ще стане, дано имат ефект съветите му.
Ама за съжаление със старите бански, че днес си търсих, мерих, но така и не си харесах. май пак ще търся нещо подобно на стария - триъгълничета, че пробвах от тези, които са без връзки, стоят ужасно. Първо, че парчето плат е адски малко и второ още повече това оптически смалява бюста. Да не говорим, че не изобщо удобно. Поне намерих едно магазинче с ужасно много модели и разцветки, но бях с Дани и не успях да ги разгледам. Само им метнах едно око и май утре пак ще се върна там вече да пробвам и да си купя. За бански съм много капризна какво да правя

Скоро май и втори зъб ще има че вече прозира.Обаче първият й зъб е крив
Ще е като баща си с криви зъби 

Вече дори спрях да й правя,може би по-натам пак
Само сутрин пие и то по не повече от 120-150мл.През останалото време е на твърда храна,дано не е вредно така,че няма как да я накарам да го пие.Май скоро и сутрешното изцяло ще го откаже.Иначе гледам следобедните закуски да са млечни,та да компенсирам поне малко от малко...

Дано се успокои сладката Пандичка! 

когато мм не ми хареса манджата, това ме демотивира да готвя за мнооого продължителен период, примерно за цялото лято
))) ще си хапваме тараторец
И няма да суче ли, така беше умряла от глад, че изсука всичко и за още питаше 

)))
)) и сиренце и масълце, мноооого вкусно 
Преди се чудех как така при положение че всичките ми познати и приятели не са гласували за Герб, Герб - печели, вчера разбрах как се случва този номер
Сега да видим кой ще спечели, и ако отново това е Герб - почвам да разглеждам картата на Европа за нова дестинация за живот

преди няколко години с тази диета свалих доста много киограми и ги задържах докато спазвах режима, после се отпуснах, малко повече стрес на работа и нещата излязоха извън контрол, после бременността ми даде още няколко килца отгоре и те така
Ще се пробвам, пък ако не стане - здраве да е

И аз съм си казвала-Боже,какви грехове изкупувам с такова мрънкащо бебе,особено като срещна някоя позната и тя се похвали със:заспиващо само бебе;бебе,което не се буди вечер от пеленаче;бебе,което седи кротко в количката
Надявам се Анди да минава само през такъв период

за мятането имам предвид
Дано при Камен и това отмине 
Май трябва да увелича дозата на Заебина

моето бебе е най-най-най и не мога да си го представя и на грам да е различен
))) но пък пу-пу не плаче без причина, но пък за сметка на това е хипер много подвижен
не мога да седна да се храня или да пия кафе на заведение, ако той е буден - просто е мисията невъзможна 
.
, накрая изпих една бира и света изглеждаше хубав
.
.

Коралче, честито количка и успех с диетата и двете черти
Иначе и ние ядем същия кус-кус, но ..... пасиран
Определено има по-голея успех от попарата 

Събуждане през 15 минути, буквално! Спали сме на пресекулки и дано да е заради зъби, чееее 
И аз съм го взела същия, а съвсем ситен ми се вижда на пръв поглед /но не съм го приготвяла още, де/ 

Ти си много социално и контактно същество, виждала съм го на снимки Анди все да хъркочи, но като е буден как се държи сред себеподобни? А може би както казват другите, не може да разбере какво да прави след като се изправи и се изнервя
Още преди да се роди Катето, свекитата все ми разправяха какво ревящо и вечно нервно бебе е бил ММ, ела го виж сега - душица

Сега и двамата сме претрепани

Препоръчани теми