Отговори
# 660
Галка, честито!!! Пожелавам ти най-безпроблемната бременност и здраво бебе на финала. Кога ти е термина? Стрелче ли ще е  Heart Eyes Шапка ти свалям и за изпитите, и за гледането на децата ... все повече се убеждавам, че всичко е въпрос на организация. Иначе ти пожелавам момченце, пък каквото и да е ще се радва на прекрасно семейство!  Hug
feisi, браво за гърнето. И аз съм взела и тези дни ще го пробвам. Знам, че ще е неосъзнато още, ама дет се вика съм си го навила на пръста вече.
Elsun, леко ви местене ... не остана време до пълнолунието. Ооо, и мамосвате вече ... супер  Party
dioni, честита ти рожденичка на патерица. Да ти е жива и здрава!
Бюти, много хубаво стихче  Heart Eyes
Муки, как няма да идеш на сватбите ... ще ти дойде разтоварващо ... взимай Явор с теб  и дим да ви няма  Hug
Бобърче, забравих да ти пиша, че утре пътуваме към Бс, ама този път сме за малко и не е ясно как въобще ще си организирам нещата ...  Crazy
И моето мишле се срамува много напоследък. Вчера една жена му се радва пред блока и той като се врътна настрани и като вкара поглед в земята ... ужас ... дано не е от срамежливите, че аз съм си такава и понякога много ме е яд. Хареса му и спанака, много съм доволна. Днес сме на рожден ден на едно момичеце от квартала, та да видим как ще се държи Ицо. Няма още опит в такива мероприятия.

# 661
Хора забравих да ви кажа, че вчера мойта съседка ми разправя за детето на нейна позната, което е 1 клас  и смуче биба  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy и понеже осъзнава, е е смешно се обръща настрани и смуче яката  Shocked Shocked аз съм в шок и не мога да повярвам, че е възможно  newsm78

# 662
То това си е шокиращо, Бют. Горкото дете, какво ли ще го направят в училище.

# 663
Добро утро  Hug
И ние пълзим, а и ходим хванати за една ръчичка.....искат и сами, ама още не могат.... Иначе им намерих много хубави сандалки с цяла подметка, с ортопедична стелка, отзад на петичката си е затворето и имат опора....сега стъпват много добре с тия сандалки и крачетата си дишат:)
Иначе в нас си ходят босички, катерят се на всякъде и всичко ни е любопитно:)
Аз заминавам да пиша, че.... няма време Laughing Hug
Моят инструктор казваше, че съм камикадзе  hahaha Joy
Иначе не ви се похвалих, че ходих на моминско парти  Mr. Green Тропнах си едно хорце аз, ама се пазя за тази Събота  smile3508, че и ще се "НАТОЧА" както си му викаме по Русенски  hahaha Joy Може да съм раждала и понапълняла, ама искам да изглеждам добре. Купила съм си рокля, само прическата не съм решла как да е, ама и това ще го реша:)  newsm03  
После ще ви пусна някоя друга снимка да ме видите:) Скоро не съм пускала снимки... Thinking
Вече наистина заминавам да пиша, защото иначе, вие ще ми я напишете дипломната хахахаххаа Hug
Приятен и слънчев ден Heart Eyes

# 664
Галка, честито и от мен! Страхотна новина! Аз също залагам на момче! Лека и прекрасна бременност ти желая!   bouquet  bouquet Hug

Мерси и аз за поздравите вчера!  Hug Hug Hug Hug

Нямам времееееееееее..........
  newsm57 newsm57 newsm57

# 665
Здравейте, милички  Hug Hug Hug
Много ми липсвате, ама  не мога да пиша, но пък ви чета Hug
Изпуснах много празници да честитя, За всички с РД, ИД, годишнини- да сте живи и здрави, само щастие и късмет да ви спохожда  Hug Hug Hug
Много ми стана тъжно като прочетох за М и Б, но се радвам, че всичко е по старому  Hug Hug Hug
Не мога да не отбележа Бременността на Галка, Гале, пожелавам ти много лека бременност, здраво бебе, много радост и сила да се справите с трудностите  Hug  bouquet Много се развълнувах, даже ми се преобърна стомаха, все едно аз ще ставам мама  Heart Eyes Heart Eyes И нали знаеш приказката- майка с едно дете има нужда от помощ, майка с 2 деца се справя добре и сама, майка с 3 деца помага и на съседката  Hug
Екзо, после снимки да качиш, като се наточиш  Hug
Муки, дано си намериш нещо, направо ти съчувствам, на теб проблема е, че си висока и слаба, а на мен ниска и леееко пуФкава  Blush
Бюти, ужас, в първи клас и с биба  Shocked Shocked мисля на годинка да почна с отбиването й от нея, да видим как ще се справим  Thinking
Тайра и Койчева, успех с кормуването и скоро да се похвалите с книжки  Hug
Бобърче, аз взех такива неща за обезопасяване от ДМ  Peace
Лино, как сте вие? Сменихте ли апарата на Райан? Оздравяхте ли?  Hug

Сега малко за нас- малкото диване става все по-подвижна, започна да се изправя сама, да се придвижва сама  Shocked, да сяда от легнало положение, или от поза пълзене също сяда  ooooh!
Зъби нямаме още, ама от 2 дни така ме разиграва нощем. Снощи заспа в 12  Tired откачих, и на всичкото отгоре най- нахално ми се подиграва  Mr. Green прави се на заспала и отведнъж прави "буф" и изплюва бибата като оръдие  ooooh! и така до безкрай  Tired
Иначе си хапва, правя и крем супички, манджички, всичко си яде  Heart Eyes
Най-обича като направи нещо да си пляска  Laughing
И не сме циганета, а кърлежчета  Crossing Arms Heart Eyes но вече имаме напредък, поне у баща си стои  Laughing
Забравих да кажа, че като е седнала на облегалката на дивана и се изправя и стои 1-2 секунди така и това сама  Shocked Имам чувство, че ще проходи скоро  Tired
Ставам, че да си направя нещо за ядене, докато спи, че после ме гледа жално, докато ям  Blush

# 666
Привет, ние сме болни - вирусна инфекция, повърна два пъти днес на фонтан и доста обилно вода. Ако повърне още веднъж ще ни хоспитализират. Много ми е смотано. Сега го чакам да се събуди и да се прибираме. Взеха му кръв за изследване и нищо не разбра от това, а на мен ми заседна бучка в гърлото. Трябва да му правя инхалации и да му правя супа картофи и моркови и да му давам по 20-30 мл често. Поне той няма температура и има тонус гука, смее се, играе си.

# 667
Добър ден  bouquet
Коралче,дано не стигнете до болница.Ей,аман с тия болести,зимата настинки,сега вируси,край няма.Стискам палци да се оправите бързо!
Бобърче,добре е Велито,мерси,че питаш HugПрез деня всичко е наред,весела и игрива е,сама се занимава,ама вечер е ужас от няколко дни,страшно неспокойна е,буди се на всеки час с рев,сякаш нещо я боли и нищо не я успокоява.Аз толкова не съм будувала даже новородено като беше,сега е много по-зле,дано е период и мине скоро,че е много изтощаващо.
Тайра,няма да се плашиш,ще свикнеш,шофьор се става с каране и практика.Със скоростите почти всеки има проблем в началото,ама се свиква.Пък и винаги можеш да си вземеш кола автоматик,много по-лесно е.
Галка,евала и от мен,много се кефя на такива оправни мами като теб!За бебчето-да е живо и здраво само,това е най-важното.Ти Снежка със секцио ли я роди,че не помня?

# 668
  • By the sea
Коралче Hug Hug Ще се справите, а и щом е жизнен и весел, няма да униваш, правете каквото е необходимо, ще отмине гадното вирусче! Hug
Жени, как е Мирайката?
Тарантулке wavey Simple Smile
Бобърче, има един бутон "редактирай" Joy
Муки, поръчай си нещо онлайн... рокля, сутиен, обувки... Mr. Green
Ааа, МериДжейн, не, бе, уж спах снощи, ама съм забравила да затворя бг-мама-та Joy

Снощи ми дойде МЦ, след 2 месеца отсъствие Confused

# 669
Привет мацки,

Галка, честито мила! Направо шапка ти свалям.

Лино, все забравям да напиша, че ти си една много силна мама   bouquet , дано скоро всичко е зад гърба ви и се радваш на малкия с пълна сила  Hug .

Коралче, а така като повръща не можеш ли да му дадеш вомитосхил  newsm78 , то е хомеопатично, много ефикасно, ама не знам дали не са още малки. Стискам палци да не ви вземат в болница.

Отивам да приготвям багажа, че още нищо не е готово, направо не мога да се понасям каква мотла съм станала.
Сами, дай един gsm номер на лични, ако сколасам да ти звънна за по бира  beer3 beer2 .

# 670
Коралче, стиснати палчета и от мен да се оправите бързо!  Hug

# 671
Бютката, нема да се шашкаш, тук това е напълно нормално  hahaha И в класа на Кики има едно, дето пристига с бибата в устата, седи гушнато в майка си, смуче, та се къса, после тя го оставя и като идва да го взима, пак с бибата го посреща  ooooh! В колички ги возят до първи клас почти всички  Rolling Eyes Загубена работа  Whistling

Рошле, учудващо след гостите съм свалила 1 килце, та продължавам, уморих един грейпфрут, чакат ме на опашката овесени с канела  Rolling Eyes

Бобърче, добре, няма проблеми засега  Simple Smile Дано при вас нещо временно да е било.С поред мен отложи го до годинката за всеки случай  Hug

Мерси за съветите за магданоза, прибрах го на малки порцийки смлян, днес ще й дам, да видим дали ще се хареса  Simple Smile

Бобърче, не помня  newsm78 Май се изчистиха. Петна не, ами лепило остава, ама мисля, че се чисти.

Тарантулке, радвам се, че се появи, мислех те днес къде си и щях да ти пиша на ЛС  Hug

АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé  hahaha

# 672
Тарантулке, добре завърнала се!  Hug
Коралче, ужас, дано не повръща повече Криси и бързо да му минава! Но пък много хубаво е, че е жизнен!  Hug
Ауууу, Бютка, в такива моменти много се радвам, че дребното не я научи тази биба и няма да ми се налага да я отказваме ...  Peace
Хахахахах, Блонди, добро заглавие!  Joy

Преди малко правя пюрето на Неско в кухнята и бръмча с пасатора, а него го оставих да се забавлява в хола. Изключвам пасатора и гледам нашият стои зад мен и ме гледа умно ...  hahaha Пролазил почти целия апартамент по корем!  Shocked

# 673
Прекрасни, нямам време за писане или по-скоро не ми се пише нещо тия дни, нооо ... няма как да не вляза, за да честитя на Галка - страхотна новина!

Лека и спокойна бременност, Галка! balloon и най-пухкавото бебенце на финала Hug Аз залагам на момченце, малко за разнообразие в женското ви царство Heart Eyes

Още с две думи експресно отчетче от Мандарин - има вече пети зъб, долен страничен резец Wink, съответно не спи изобщо като хората нощем, та и мама с него будува. И освен това вече откри коя съм и постоянно вика: Маммам, мед ми капе на сърцето ви казвам Blush

# 674
  • София
Леле и аз нямам много време, последните 2 страници не съм ги чела, но накратко, докато не е станало съвсем късно:
Бюти, честита годишнина мила, дано с Аргиров сте много щастливи, все така много да се обичате и още един член на семейството ви скоро Hug Супер сте си изкарали Hug
Диони, да ти е жива и здрава принцесата, много да те слуша и радва Hug
Честито именници на всички - Елси, да си жива и здрава, Пейпърче - и твоят мъж, Иглуб - и твоето най-голямо злато, и всички, които вчера бяха именници Hug Hug
И най-прекрасната новина, която и мен ме ентусиазира и нямаше как да не се разпиша:
Честито Галка   bouquet Много мило и вълнуващо, желая ти също лека и безпроблемна бременност, без никакви тревоги, един прекрасен син (аз залагам в негова полза) и изобщо няма да се плашиш и притесняваш - няма по-хубаво нещо от това, щом Господ така е решил Hug Hug Hug Hug
Коралитка, не успях да прочета какво точно се е случило, но по подразбраното - надявам да сте добре и повече да не се повтаря Praynig Hug
Марги, ви е как сте, Рош добре ли е?
Блонди, сериозно ли за бибата #Crazy Ужас ooooh!
Миши, приятно изкарване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт