Отговори
# 675
Васе, Пейпърче  Hug
Блонди, много мило от твоя страна, че си се сетила за мен  Hug
Скрит текст:
Бях нещо кекава напоследък. Преди около 10тина дни вдигнах изневиделица Т- 39,3 направо се сковах. Ей, така от нищото, бях съвсем сама с малката, легнах, не можех буквало да се мръдна, а тя отказа и да суче  ooooh! Мина ми за 3 часа, не съм вдигала Т от тогава, не знам от къде се появи. Обаче последваха дни на зверско главоболие, като ставах ми причерняваше, все едно с чук ме тресяха по главата. Ама и това мина ooooh! Сега пък съм с кръстобол, едва си взимам детето, ама и това ще мине  Mr. Green
Коралче, какво му е на малечко? Как така от 2 повръщания и хоспитализация? Милото, дано не се налага  Hug
Дафи питаше за белега от секциото, моя не ме боли, ама е надут, като чета, че някои казват, че е едва забележимо, чак се чудя. Ама, каквото такова, няма да ходя дибидюс навън  Mr. Green Много ми харесваше и това, че след операцията нямах никакви косми, никъде  Shocked ни по крака, ни под мишници, никъде  Flutter ама, пак си се появиха  Crossing Arms[/color]

# 676
Влизам да покажа на Галка, на каква реклама попаднах, като си отварях пощата..
Количка: http://e-chipolino.com/products/product_id/3402/седалка%20за%202%20деца%20duoseat%20+%20сенник%20%20(за%20Urban%20Rider)#&panel1-2
 А тая е пък е гати извнземната  Mr. Greenhttp://e-chipolino.com/products/product_id/2992/Origami#&panel1-1 вижте клипчето  Shocked Аз поне не бях гледала до сега такива...

# 677
Коралче, лекаря ли ви каза, че е вирусна инфекция? И Борко вчера 2 пъти повърна и то много. Но днес е добре. Сега се филмирах. Има ли други симптоми? Дано не се налага хоспитализация. Hug
Тарантулке, да не си и ти бременна Mr. Green Една позната си мислеше, че е болна от някакъв вирус с твоите симптоми, но после се оказа, че е бебе Party
Екзо, ще чакаме наточени снимки Grinning

# 678
  • Враца
...Да не си Овен - те са много волеви, или Стрелец / сега Васето и Фери се хилят от кеф  Mr. Green /
Аз съм коза, няма за какво да се хиля тук, но пък ММ е стрелец и е много добричък.  Heart Eyes
...много пазех колата и минавах бавно и плавно през дупките hahaha hahaha hahaha hahaha
Е то на първа няма как да минеш бързо през тях.  hahaha

Бобърче, нас ни няма, ама ти май искаш сама да изпишеш темата.  hahaha

Егати с биба в 1 клас! Ужас, дано не се случва на никоя от нас.  Mr. Green

Коралче, бързо оздравяване ви пожелавам.  Hug Дано сте си вкъщи не искам да ви хоспитализират.  Tired

Ууу, Блонди, екстра заглавие.  Hug

# 679
Екзо,това е количката на повечето холивудски звезди  Crazy

И днес нищо за мен  Crazy А като гледам как напреднахме с финансите няма и да имаааа  Crazy
Пейпърче,за онлайн не мога и да си помисля- не съм за всяка материя без да видя и меря не взимам нищо.Не съм чак толкоз луда аз  Crazy

# 680
Коралче, надявам се, че сте си у дома, по-добре.

Галка, ето тази двойна количка харесвам аз, но са много скъпи. В Германия покрай Хайди Клум станаха модерни преди години Simple Smile
тук я видях за първи път.

# 681
Да, има ги и при нас тези колички, гледах ги и им се възхищавах, леки са, маневрени, чудно направени. Но и цената им е добра, да  Crazy

# 682
Здравейте, мамани!С голям зор съм се дотътрила да ви питам как аджеба да запиша малката за детска ясла в ИСОДЗ.Попълних профилите за детето, майката и бащата, и дотам, нито ме пита (сайта) кои детски градини са ми приоритет, нито нищо.Потвърдих в имейла си всичко и сега какво?Нищо не разбирам...Помогнете, ако знаете как се прави, моляяяяяяяяяя Cry

# 683
Корал,  Wink вомитусхил на свещички или капки /по-лесно/ ще му помогнат много! Помисли си!
Температура има ли? Как решиха че е вирусна? Дано се подори и не се стигне до олница  Hug

# 684
Койчева сополи и кашлица
 Хоспитализираха ни, благодаря за подкрепата номичета Simple Smile

# 685
Еееееее,Коралче   Hug Hug Hug Дано сладурчето бързо се оправи Hug Hug

# 686
Коралче, дано бързо се оправяте  Praynig

# 687
Коралче  Cry дано бързо, бързо да се оправя, много прегръдки  Hug
Блондииииииии, заглавието е супер яко  Hug а за бибата ужас  Sick Sick
Муки, ние сме с една четирицифрена сума назад, ама живи и здрави все някога ще я върнем  Mr. Green само да не даваме парите за лекарства, пък другото..  Whistling
Галка, ама много се радвам за теб да знаеш - и въобще за всяка следваща ще ми е супер густо, толкова е хубаво  Heart Eyes Heart Eyes
Аз си поръчах от Англия 72 пюрета  Joy Joy Joy йогурти и дуети на Хип, утре ако успея ще си ги взема и ще ви кажа колко ми излезнаха точно, но по мои сметки някъде към 1.75 лв пюрето  Flutter Flutter

# 688
Здравейте,

Коралче, много съжаляваме за болницата. Ооо, дано се оправи малчо възможно най-бързо  Hug
Фери, извинявай объркала съм ти зодията. Абе честно и аз се замислих преди да пиша, ама не знам що така съм запомнила  Thinking
Екзо, тази хай-тек количка ужасно много ми хареса. Направо ми се прииска да си купя една такава.
Блонди, супер заглавие!!!
Бюти, това за детето с бибито -ви клас е направо ужас. Милото сигурно му се подиграват в училище. А тези пюрета, що чак от Англия ? Не ти излиза доста скъпо транспорта, че са бурканчета и тежат ?
Тарантулка мерси за идеята - ще проверя и в ДМ
Ивка, видях че си пуснала нови снимки на Вели, много сладка  Hug А нощния рев, то пак дежурната фраза, ама да не и пробива зъбче ? Даваш ли  и нещо за зъбки ? Аз от скоро почнах Дентокинд и мисля, че помага.
Даниела Ди, ти в кой град си ? В различните градове май са различни електронните системи.  newsm78

При нас нищо кой знае колко ново, малчо вече е усъвършенствал лазенето, сега вече тренира скорост, става все по-бърз и пълзи като пехотинец. Отваря шкафчета, разхвърля си играчките навсякъде, и става много бърз като види дистанционно или телефон. Любими са му още всички зарядни, кабели и други такива все неподходящи неща. Какво да ви разказвам още, все неща които сто на сто сега са актуални и при вас.

# 689
Бюти,ти освен тази рецепта
Скрит текст:
1 ч.ч брашно, 1 ч.ч каша /аз сложих пшеничен грис на Тьопфер/, 1 настъргана круша, 3 с.л зехтин и 1/4 ч.ч вода
, не беше ли постнала и някаква друга,с едни зърна,печене и после сушене в печката?

Общи условия

Активация на акаунт