Първо Честит Имен Ден на всички именници - Елс, и на Иглу - маймунката !!! С гордост да носите имената си !!!

Днес много активен ден, след РД-то ми вчера, днес готвене, пране, подреждане, край няма домашната работа.

Аз пък преди няколко дни разбрах, че една приятелка е бременна и ще ражда след 2 месеца. Страхотна новина. Не бях я виждала доста време и гледай каква хубава новина

Жени, радвам се, че Мирая вече е по-добре.
Диони, да ти е живо и здраво твоето пораснало момиче! Сигурно си много горда с нея, тя вече си е направо госпожица. Предстоят ви още по-хубави неща заедно.

Екзо, браво на теб! Продължава напред с дипломната. Айде още малко и да я свършваш, че тез мъници те чакат за игри и закачки. А за цикъла, може и от някаква диета да е.
Коралче, много гот за почивката на Балчик. А плажа да не го пропускате. Имате да наваксвате - водим ви с 2 бани

Бюти, много готино празнуване на годишнината сте направили. Ние също скоро имаме годишнина на 30,05. Абе страхотен е този МАЙ месец. И настина жеста от страна на приятелите ви е бил много хубав. И аз съм така за приятелите, като искам да съм с тях, не ме спират никакви разстояния.

Галка, ЧЕСТИТО!!!!! Това ти е Дар Божи !!! С много любов всичко се преодолява и най-големите трудности минават и заминават, когато имаш добър и любящ мъж до теб.

Ивка, как е Велито, май нищо ново скоро не си писала, или съм те изтървала

Блонди, как прие Ками жълтъка. Аз споделих вече 2 пъти през 2-3 седмици давах на малчо, но нещо му се появиха едни пъпчици по гърба и от страх го спрях. Сигурно другия месец пак ще пробвам, дано 3-пи път е вече за щастие и си го прояде.
Пейпърче, честит ти именник!!!
Ели Никол, честити 9 месеца на Максим!!! Голямо е момчето вече

Васето, честита ти именничка и весело празнуване!
Бюти, това стихотворение твое ли е

Койчева, направо ме разби с твоите обяснения за кормуването

Аууу дайте идеи за подарък за годишнина от сватбата. Бюти