Отговори
# 645
Здравейте,

Първо Честит Имен Ден на всички именници - Елс, и на Иглу - маймунката !!! С гордост да носите имената си !!!  Hug

Днес много активен ден, след РД-то ми вчера, днес готвене, пране, подреждане, край няма домашната работа.  ooooh!
Аз пък преди няколко дни разбрах, че една приятелка е бременна и ще ражда след 2 месеца. Страхотна новина. Не бях я виждала доста време и гледай каква хубава новина Heart Eyes

Жени, радвам се, че Мирая вече е по-добре.

Диони, да ти е живо и здраво твоето пораснало момиче! Сигурно си много горда с нея, тя вече си е направо госпожица. Предстоят ви още по-хубави неща заедно. Hug

Екзо, браво на теб! Продължава напред с дипломната. Айде още малко и да я свършваш, че тез мъници те чакат за игри и закачки. А за цикъла, може и от някаква диета да е.

Коралче, много гот за почивката на Балчик. А плажа да не го пропускате. Имате да наваксвате - водим ви с 2 бани  Whistling

Бюти, много готино празнуване на годишнината сте направили. Ние също скоро имаме годишнина на 30,05. Абе страхотен е този МАЙ месец. И настина жеста от страна на приятелите ви е бил много хубав. И аз съм така за приятелите, като искам да съм с тях, не ме спират никакви разстояния.  Hug

Галка, ЧЕСТИТО!!!!! Това ти е Дар Божи !!! С много любов всичко се преодолява и най-големите трудности минават и заминават, когато имаш добър и любящ мъж до теб.  Hug Аууу не така - май трябва да я спирам, че нали и аз уж съм на 90-дневната. А иначе и аз съм за МОМИЧЕ!

Ивка, как е Велито, май нищо ново скоро не си писала, или съм те изтървала  newsm78

Блонди, как прие Ками жълтъка. Аз споделих вече 2 пъти през 2-3 седмици давах на малчо, но нещо му се появиха едни пъпчици по гърба и от страх го спрях. Сигурно другия месец пак ще пробвам, дано 3-пи път е вече за щастие и си го прояде.

Пейпърче, честит ти именник!!!

Ели Никол, честити 9 месеца на Максим!!! Голямо е момчето вече  Peace

Васето, честита ти именничка и весело празнуване!

Бюти, това стихотворение твое ли е  Shocked Аууу, аз досега къде блях в тиквите и не разбрах, че си поетеса  Hug Много си талантлива!!!

Койчева, направо ме разби с твоите обяснения за кормуването  hahaha hahaha hahaha hahaha
Инструктора се притесни да не му изкъртя лоста Joy и не мога да спра, докато си превключвам скоростта да гледам лоста, а не пътя  hahaha С тези моите "дълги " крака вкарах седалката под волана, че да стигам педалите

Аууу дайте идеи за подарък за годишнина от сватбата. Бюти  newsm78 идеи ? Ама ти каквато си романтична душа ще ми кажеш стихотворение, а аз не мога да пиша. Ще потърся нали има за всяка година от сватбата какво се подарява.

# 646
feisi, юхууу, на гърне  Heart Eyes . Браво! Шампион!
Ние сме много далеч оттам. Елементарни неща не мога да я накарам да прави, а пък после откривам, че ги може - характер та дрънка. Само пляс, пляс ръчички прави с кеф.

Бобърче, добре сте си изкарали. Хубав подарък си си избрала. Не харесвам Италия, но не защото не е красива, но това е история за друг път  Simple Smile. Ще си изкарате страхотно  Peace

Екзоооо, нали знаеш онова за породените и близнаците  Laughing . Да не станем свидетели на двойна радост  Rolling Eyes

Блонди,  Joy Joy Joy за белгийското лято. То почти като приказката за това кога не вали в Лондон.
Магданоз се съхранява просто измит /след като изсъхне/, нарязан както го предпочиташ в кутийка или торбичка във фризера /без сол/. Предполагам, че като го врътнеш през миксера без вода резултатът ще е същия.

Галка, това е страхотна новина  Hug Hug Hug . Друго не мога да кажа...много се разчувствах....

s.koycheva, аз вече съм имала велоергометър, ама беше един такъв дето се сгъваше и след като го ползвах десетина дни го сгънах "само за малко" зад вратата в спалнята и .....след няколко месеца го подарих на една приятелка. За това ММ сигурно не иска да пълни апартамента с уреди  Laughing Laughing Сега искам гребен тренажор, ама за него ми трябва много място, пък напоследък нямам.

Имах наум да пиша разни неща, но Галка много ме зарадва и се разконцентрирах....хай за добра кауза, друг път  Heart Eyes

# 647
  • Враца
Блонди, аз нарязах в кухненския робот магданоз и стана много ситно, сложих го в пликче и бум в камерата. Ти защо искаш да е пасиран, мисля, че те първа сега започват да хапват и по-едри консистенции, ще може да яде и накълцан, а не пасиран магданоз.  Wink

Галка, честитоооо!  Hug   bouquet Пожелавам ти всичко да е наред до края.  Hug Аз съм за момче.  Peace

Честито и на всички именници!  Hug Hug Hug

Дафи
, аз си поръчах ето това. Пие се 3 пъти по 2 капсули на ден и цял ден се оригваш на шарена сол.  hahaha Ама иначе увеличава (поне при мен) кърмата.  Peace

И Криско обикаля с кеф при всеки, който иска да го държи, до сега само 2 пъти е реввал от баща ми и от един приятел, ама те и двамата да високи осанки и може и заради това.  Grinning

Тръц и аз да кажа, че си имам тогава две циганета  Mr. Green Mr. Green
Галка, аз залагам на мъжко.....  stork-boy, а защо не и близнета  stork-boy stork-boy Да сте фифти-фифти Mr. Green Heart Eyes
За малко, четейки, си викам сега ще каже, че си е  направила тест и тя си има бебенце.  hahaha

Бюткаа, много яко стихче! Не изглвжда да е на недоволна, необръсната (и кво още беше, че забравих) лелка.  Hug

# 648
Галка страхотна новина Simple Smile Честито, ще се справите, не се притеснявай. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и залагам на момче Heart Eyes
Блонди аз магданоз купувам няколко връзки, чистя, мия го, режа на ситно и слагам в кутия без сол, замразявам и си го ползва със седмици Peace
И при нас така с лятото, нема го никво, но ние открихме днес сезона на цър пър Mr. Green
И моето пиле е цигане, за сега може във всички, а за баща си как реве. Аз съм до него и му говоря, хич не ме отразява, само да види че ММ излиза от стаята и рев Laughing
Днес няколко пъти ми каза мама Heart Eyes, не мога да разбера още дали е случайност, а буквално за един ден се научи да сяда и сега се напъва да става, но пода е паркет и няма стабилност. Май ще го събувам бос
Да за велоергометъра е вярно, моя приятелка и тя го ползва за закачалка Joy

# 649
  • София
Емма пък се радва на всички,засрамва се веднага след това,а ако иска някой да я гушне преди да са минали 5 минути и изпада в рев и иска МАМАААА  Mr. Green Иначе при познати обожава да се гушка  Whistling Ама и всички обичат да я гушкат понеже е много пухкава и мека  hahaha
Койчева и при мен седалката влиза под колана и инструктора все ми вика,че май съм прекалила  Whistling Ми какво да направя като съм си нисичка  Joy Иначе ние вече се мъчим до 5та да стигаме,ама нещо не се получава много...На мен ми беше 5то ходене днес,а взимаме по 2 часа накуп,така че все едно 10 часа вече съм взела от 32,а не мисля,че съм кой знае колко добре засега...От следващия път си почваме само градско по тесни малки улички така че мамитата от центъра да не си паркирват колите по улиците  Stop
Сами и аз си мислех нещо към първи клас да има пълен брой млечни зъбки и аха да стигне дотам те ще изпопадат за нормалните зъби,които сигурно пак толкова време ще никнат  Crazy

# 650
Благодаря ви за пожеланията, момичета!   bouquet

Нямам никакви симптоми на бременност, дори и гърдите не ме болят. Даже си кърмя още Снежка, но много ми намаля кърмата, това ми казаха, че ще се случи и консултантите по кърмене. Пия и дуфастон, така че без угризения мога да я отбивам....ама нещо се ослушвам Simple Smile. Иначе всичко е нормално към момента, не се налагат инжекциите и другите хапове както със Снежи - незнам пуснала съм се по течението и не го мисля изобщо. Два дни сме без асансьор и качвам количката със Снежи до 7-мия. Глупаво и безразсъдно, но нямах избор.

Кашпи, нямам предчувствие, просто не може природата да ми се гаври и след коловоза с момичетата да ми изпраща момче.  Laughing Не стига, че се сбъдва ужаса ми - породени деца и бременност през лятото.

Самимами, мисля, че съм началото на 10 г.с. Нямам даже линийка още Simple Smile. Не съм споделила по-рано, защото исках да кажа на работата първо, че незнам кой, къде, какво чете.

Най-големият ми проблем е бъдещата нова количка - чакам съвети от майките с породени Simple Smile

Отивам да лягам, че и изпит имам утре. Абе мултифункционална съм, като кухненски робот.

# 651
Галка, честито! Лека бременност и пухкаво човече на финала! Залагам на момче, но и момиче да е, няма да го върнете, я Joy И аз съм на 90-дневната хаха, свалих 6 дотук, но да не се хваля много, че напоследък леко я поомазах

Бютка, честита годишнина! Много ми хареса стихотворението ти, напомня ми Христо Фотев

Dioni, честит рожден ден на каката!

Койчева, сега слушах новините, никъде не казаха за тежки пътни инциденти  Joy значи си оцеляла
rotfImbo

Пиши по кое време излизаш да караш, да си стоим у дома Mr. Green Шегичка!  Hug Колко съм сменяла и аз скорости без съединител, веднъж инструкторът навири краката и навря главата под задната седалка, защото ровеше отзад за вестник, пък аз нещо рязко намалих Joy

Велоергометъра аз го подарих моя, но май нещо съжалявам, сега си казвам, че ако беше тук, щях да го карам, но съм 100% сигурна, че пак щях да се спъвам в него и да го ползвам за закачалка, то и без това времето за нищо не ми стига... Даже и гирички няма кога да вдигам.

Жени, много хубаво, че малката е вече добре!

При нас е голяма жега. Малкия го слагам да спи почти гол и пак се събужда потен. Климатик не ми се пуска. От седмица отказва през деня да цока и се налага да се цедя Tired нощно време уж смуче, но днес ми се събуди със сух памперс.  Thinking Но кърма имам като се цедя. Отделно дупенцето му е станало на пъпчици. За капак и желязо ни изписаха, въпреки че желязото ни е вече в норма, но феритинът е много нисък, тоест железните запаси. Досега се съпротивлявах, но ме хвана шубето от евентуална анемия и му давам от железния препарат.

Гледам и Пейпърче е нощна птица като мен Grinning

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 01:40 от MaryJane

# 652
Добрютруууу Simple Smile
благодаря на всички, които вчера се сетиха за маймунката  Hug

Ох, много ми е горещо, вече спим само с чаршаф и аз пак се потя като за световно. Ужас, а е само май  Rolling Eyes искам си пролетта пък  Whistling

Браво на кормуващите, леко и безаварийно Simple Smile и да се научите от сега да спирате на пешеходните пътеки  Peace

# 653
Добро утро прекрасни !!!

Аууу, Галка, ти верно си мултифункционална - имаш 2 дечица, 3-то напът, а и на изпити ходиш. Доскоро се тормозеше и с диета - шапка ти свалям  Hug Много силна воля имаш.  Hug Hug Hug Ти коя зодия си ? Да не си Овен - те са много волеви, или Стрелец / сега Васето и Фери се хилят от кеф  Mr. Green /

Койчева, Тайра, по повод кормуването - спомням си аз като карах курсовете, което беше отдавна - преди повече от 10 г - и си спомням, че хич не карах на високите тогава за мен предавки - демек 4 и 5-та.  Crazy Голяма шматка съм била.  Crazy Crazy Crazy

Малчо пълзи все по-бясно из цялата къща. Вече няма спирка !!! Тези дни отиваме да купуваме закопчалки за шкафовете - непрекъснато гледа да ги отваря и да си играе така. Още не се защипал, ама сигурно и това ще стане скоро. А уж все го гледам кви ги върши, но вече е много бърз. Вие купихте ли, от къде и какви ? Дайте някой линк

Уффф, малкото човече нещо намирисва  ooooh! Изчезвам

# 654
Бобърче, с Криско такива ползвахме, сега пак такива ще взимаме (то изобщо има ли други?)  Simple Smile

Това за ъглите и това за контактите  Hug

# 655
Good morning my big august family smile3534 smile3534  love001
Спахте ли тази вечер?И как спахте?В хоризонтално или вертикално положение newsm08 newsm08 newsm62
Днес май съм в настроение,след като вчера успях да си изчистя кочината и вечерта да се наспим  Mr. Green
Сега ще правя малко земетръс и после ще излизаме на разходка с Рош,че не му понася горещото време.Снощи смело го оставих да спи по потник боди и на открехнат прозорец....Ми спа спокойно и като хапна в 03:00 часа отнесе плувката до 08:30 часа  Mr. Green
Галка,верно ти си...не знам и аз как да те определя...Браво,че успяваш да се справяш с толкова много неща  bouquet  bouquet  bouquet
Блондита,как е гладодиетуването  Hug

Аз утре ще тегля телесата,та да видим колко кг съм отслабнала за 1 месец Shocked

За кормуване си говорите...по-трагичен случай от мен дали съществува не знам.Стигах до 2-ра скорост за ужасТ и потрес на инструктура ми hahaha Не обичах да изпреварвам,абе охлюв отвсякъде.Но пък за сметка на това,каза,че съм най-внимателния шофьор,много пазех колата и минавах бавно и плавно през дупките hahaha hahaha hahaha hahaha
Оставям ви,сладки,отивам да се треса,после и дрехи да  wash

# 656
Галка,Честитоооо  Hug Много лека бременност ти пожелавам и всички да те слушат  Hug

Аз с нашите 4 сватби ще се хвърля от високо.....казвам ви  Close Вчера обиколих града,слънчасах и си докарах главоболие- не харесах нищо! Или е ултра късо,или ултра разголено,или моята кофти фигура не носи на нищо  Tired Склоних и на нещо скъпо.......ами не и не!!!
В първия магазин дори ми се прирева- продавачката хиляда тоалета изкара и след всеки повтаряше "на едно токче ще заспи" заболя ме устата са повтарям,че "токче" не нося.Накрая няма да ида на нито една...и без това с това кърмене и малката пиявица ми е сложно всичко.....и с тъпото село дето съм забита и не мога да са се върна когато си поискам  #Cussing out
Пфууу......бая съм събирала  Rolling Eyes

Днес ще се обикаля втори курс......макар нещо необиколено не остана. Поне стъкмих Калина.

Вчера на комшийката детето са му дърпали пишката и се видяхме с тях...... майка му я беше страх да му даде вода и когато най сетне му даде разбрах защо  Cry Горкото така запищя,трепереше чак от болка докато пишка.

# 657
За кормуване си говорите...по-трагичен случай от мен дали съществува не знам.Стигах до 2-ра скорост за ужасТ и потрес на инструктура ми hahaha Не обичах да изпреварвам,абе охлюв отвсякъде.Но пък за сметка на това,каза,че съм най-внимателния шофьор,много пазех колата и минавах бавно и плавно през дупките hahaha hahaha hahaha hahaha

Роши, много си духовита днес. Личи си, че си си починала снощи.  hahaha hahaha hahaha hahaha Ох, как го каза само - "охлюв" си била  hahaha hahaha hahaha А за дупките, моя инструктор пък ми казваше, че съм била първенец и нито една не съм пропускала  Mr. Green

Муки, това за комшийчето е ужасно. Това ли ни чака и нас  Cry Cry Cry Айде днес дано да ти е на късмет с тоалетите и намериш нещо подходящо по вкуса и джоба ти. И нали знаеш "на едно токче ще стои прекрасно"  hahaha hahaha

# 658
Здравей Блонди,

Мерси за линковете за закопчалките. Да за контактите и аз такива ще взема. А за шкафовете те май повечето са с такива лепки. А остават ли после петна по шкафовете като се свалят ?  newsm78

# 659
Абе къде се губите днес всички, оставили сте ме сама да си пиша на воля. Малчо спи и сега имам време за вас, пък тука нема никой....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт