Отговори
# 690
# 691
  • София
Момичета,вие нищо не сте изписали бре  Crazy
Екзо тая количка като извънземно  Mr. Green Егати удобството  Whistling
Блонди супер заглавие,аз съм с две ръце за  Peace
Коралче много неприятно.Да се оправите по-бързо  Hug
Даниела Ди аз като попълних профила и после си влизам по райони в определена детска градина и си я добавям за кандидатстване и после си ги нареждах в самия профил на детето по приоритет.
Галка тук често виждам количка и към нея закрепена една седалка да седи по-голямото дете.То Снежи ще е тогава вече ще е доста по-големичка,най-вероятно ще ходи вече и сигурно така седалка ще е удобна за теб,когато й омръзне на малката да си седи в нея.Ако някой има снимка на такава количка може да пусне,не знам дали си виждала такава,аз не бях,но тук в квартала имаше една мама точно с такава.
Емма одеве тъкмо заспа и след 10 мин се събуди с ужасен рев и не можах да я успокоя 10 мин.Нещо кошмарче е сънувала,понеже си личеше,че не е будна още.Накрая ми се ухили като зелка и все едно нищо не е имало...
Днес пробвахме на Бейбивита пюре за 8м. и се оказа страшно вкусно.Емма на два пъти го яде,понеже е 220гр,и тя го яде на две половинки.Добре се справи с ориза да го сдъвка и гълта.
Да похваля и малкия мъж на Джиджи-Биджи че и той вече направи първите си стъпки с помощта на мама  Hug Гледаше Емма и още едно приятелче как обикалят около него и накрая и той тръгна  Mr. Green А за малката сега се чудя дали да й взема уолкър да се упражнява на него.Ходи си доста стабилно,но задължително иска да се държи за нещо.Само не знам дали няма да се пребие с такова чудо  newsm78

# 692
Ние сме по-добре, въпреки многобройните опити на сестрите да ме разстроят или ядосат, ама за това друг път. Малчо мрази инхалациите, а аз мразя да му ги правят, вляха му една система заради обезводняването, не е повръщал и не е кашлял и няма висока температура, но за всеки случай ще ни задържат още две нощувки тук..... И има зачервено гърло.

И да ви почерпя виртуално по случай втората ни годишнина с мм от сватбата Simple Smile)))  chef ние и предишната годишнина почти не в отбелвзахме на датата понеже мм беше в командировка,  та и тази явно ще се празнува след като мине  Rolling Eyes

Пазете се и се радвайте на хубавото време Simple Smile

# 693
  • софия
Коралче, честита годишнина! Пожелавам ти всички останали да си ги празнувате заедно!
Бързо да се оправяте и да се прибирате! Hug Hug На сестрите не им се връзвай.

# 694
  • София
Коралче, бързо да оздравява малкия и да излизате от там Confused Много ви прегръщам и двамата Hug Честито ви годишнина, да сте живи и здрави, много щастливи и задружни, и понеже знам, че  искате, дай Боже скоро и още едно попълнение в семейството ви:hug: Значи тази разкошна сватба е била май месец Flutter
Като стана въпрос за сватби - и аз ще ходя Blush На 18 август, точно когато ми беше терминът за дребния, но той нали е мамин Кольо, реши да си постои още малко в мама Laughing Моя приятелка - кардиолог, сега специализира съдова хирургия в Германия и лятото ще се върнат за малко, и сватбата ще е тук на Лебеда в Панчарево Heart Eyes На тях преди 2 мес им се роди син и общо взето август се очертава много луд месец, изпълнен с много емоции Heart Eyes Поне с един тоалет ще мина и за сватбата и за кръщенето на малкия Crazy
Муки, по твоят казус, можеш да сложиш от тези съвсем ниски токченца - по 2-3 см, от този вид (само тока имам предвид) пак стои много елегантно и да може да отива на роклята. На теб пак ще ти е удобно Hug
Абе момичета щях да ви питам, как така размер 4 ви е малък от памперсите и сте минали на 4+, все пак 4-ката е до 18 кг Rolling Eyes Всъщност май това е размерът, който се носи най-дълго време Crazy
Ние още нямаме зъб, някой друг като нас? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 09:35 от belverde

# 695
  • До морето
Коралче, радвам се, че сте по- добре  Hug Снощи като си легнах си мислех за вас, че лежите в някоя болнична стая и кой знае колко ти е тежко  Hug Честита годишнина! Това да е последната година, в която сте разделени с ТМ и не можете да празнувате заедно  Hug

Тайра, Емма вече стабилно ли си ходи? Браво на момичето  Simple Smile Моят дундьо още не може да се изправя от легнало в седнало положение  Laughing Пречи му шкембенцето  Laughing

Бюти, какво направи ти бе момиче, 72 пюрета  Joy Кой луд се нави да ги донесе? Свеки ли? Само да съм чула лоша дума за жената  Laughing

Блонди, какво става гладуваш ли вече?

Марлииииии, къде си? Още ли си в немско? Айде идвай да разказваш за Бийонсету, верно ли е бременна пак?

Белверде, тъкмо си мислех да кача малко снимки в Снимката заради тебе, ама така ме мързииииии. За памперсите ние снощи в 8 се оказахме без памперси, а в Пикадилито до нас нямаше 4ка от белите, та взех 4+ от зелените. Ми те са си същите, само дето са много по- тънки от белите

Аз пък развълнувана от новината за Галка, снощи цяла вечер зяпах колички за близнаци и породени  Joy. Ама супер се бях задълбочила, чета характеристики, сравнявам, по едно време се усетих, че все пак няма яз да купувам  Joy Joy Joy

# 696
Коралче, бързо да минава и да се прибирате  Hug Честита ви годишнина  Hug
Охх, влюбих се в тази извънземната количка  Mr. Green
Днес, ако Ина е послушна мисля да пробвам да и направя бисквити.
Белверде, и ние още нямам зъб, ха сега да видим кой ще е последен  Mr. Green
Размер 4 даже ни е голям  hahaha Лепките ги застъпвам, а памперса и стои доста над кръста  ooooh! Но пък 3 е малък, трябва да измислят 3,5  Mr. Green

# 697
Привет, момичета!  Hug
Не ми остава време за форума, минах ви диагонално  Crazy
Галка, страхотна новина, лека и безпроблемна бременност и на финала здраво бебче  Hug
Коралче, бързо оздравяване и честита годишнина  Hug
Блонди, заглавието е супер  Heart Eyes

И малък отчет от нас - Дани е 8400 и 74см. Още няма зъбчета, не пълзи, има голямо желание да ходи. По цял ден не млъква, "баба", "буба" "буууу", само на свяко си казва "Како"  hahaha. Маха с ръчичка за чао, показва колко голям ще стане, всеки ден по нещо ново, чак се изумявам как бързо расте и се променя  Heart Eyes
Изчезваммммм  Hug

# 698
Добро утро!
Хм,много сте тихи,не пишете,дано да е заради много хубави причини  Heart Eyes Поправям се,докато си напиша поста,ето има вече 5-6 коментара  Mr. Green
Коралче,много се радвам за Коралчо!Дано и гърлото мине бързо и да си ходите вкъщи при тати Hug А сестрите-изсъскай им веднъж със зъби и ги пускай по течението Peace
Честита годишнина   bouquet
Бютка,благодаря,че постна отново рецептата  Hug Аз търсих назад в темата,ама нъц,не я открих Hug Hug
Белверде,много ми е драго,че се разписа  Hug Липсват ми постовете ти Hug
Беше питала за Рош,благодаря за което.Той е добре,не е чак толкова петнист вече,мрънка,скача и все в белята наврян.Вършее с проходилката и няма спиране Crazy
А за памперсите,ние сме с 4+,зелените,бяхме взели мисля 3-ка,или 4-ка (не знам дали имат ) от белите,но не ми допаднаха и затова преминахме на зелените.За мен са ок зелени 4+,имайки предвид,че Рош април месец беше 9660гр.  Shocked
Сами,какво стана с вашата количка?Ремонтираха ли ви я?Замениха ли ви я?Извинявай,ако си писала,но съм пропуснала Hug
Албена,браво на твоето момче.Рош нищо не знае.Решава и започва да пляска,но като му кажа аз да плсяка ми се смее Simple Smile
Да ви споделя,че вчерашната среща със съфорумките,ме зареди много  Hug Hug Hug Момичета,благодаря ви  Hug Hug Hug
И друго да споделя-след месец на режим,който признавам не спазвах стриктно,кантарчето отчете днес сутринта -6кг  newsm44 newsm44
 newsm08 newsm08

# 699
  • Варна
Коралче,
бързо оздравяване на малчо Hug
Белверде,
и Бобо е без зъби още Whistling
Уф,
прецака се кирилицата на компютъра, кредорът също не работи, ММ си прави оглушки да го оправи, а аз не разбирам. Използвам един кирилизатор в АБВ, но си е мъка.
За памперсите - и на Бобо с 4-ката Тойур му застъпвам лепките, но аз така съм свикнала, ако не са застъпени имам чувството, че му е тесен памперсът - примерно на ДМ-ските не успявам да застъпя, но те много му стягат, ластиците се впиват в крачетата му. С Тойур не е така. (Сори за ТоЙура, но толкова моЙе кирилизаторът Whistling)
Ееее, само аз ли не съм на сватба това лято Crazy
Мама на Рош, браво Simple Smile

# 700
Добро утро, банда  Hug

Камелия не ще мляко вече  Crossing Arms От 3 дни денем категорично ми го отказва, държа по 7 часа без да е яла, но не и не и пак реве от глад и я нахранвам. Нощем пийва някакви си 50мл и това е  Crossing Arms Ма ако ще, няма да се ядосвам  Simple Smile

Коралита, бързо оздравяване, май беше излишно чак хоспитализирането ви, ама важното е малчо да е добре  Hug

Сами, горе-долу  Rolling Eyes Какво стана с кърменето, Сами отби ли се или е било временен отказ онова?  Hug

Албена, голям мъж  Hug Свяко каква рода се явява?  Embarassed

Дафи, то различните марки имат разлики и в размера. Бях взимала Хъджис номер 3 и са значително по-малки от тройката на Памперс  Simple Smile

Шех, темата скоро свършва, чакам си фермана  Close

Е, Белверде, аз на 17-ти ще съм, ти на 18-ти  Party Тоалета измислила ли си го?  hahaha Поне с обувките няма да имаш грижи  Joy Hug

Тайра, а Джиджи-Биджи що не ще да пише  Grinning

Бютка, супер за пюретата  Simple Smile По-евтино излизат от Бг сигурна съм, аз ще си купя от Германия и ще си пратя за лятото, хем ще са немски, хем ще са по-евтини  Rolling Eyes

Рошле, браво  Hug

Месечинке, Тойур  Joy Пиши на латиница, ако ти  по-лесно, пак ще те четем  Hug

# 701
Добро утро !
Щях да ви пиша и по-рано ама викам айде няма пак като вчера аз първа да си пиша самичка из темата  hahaha hahaha hahaha

Коралче, стискам палци да се прибирате вече в къщи. Дано бързо минат 2-та дена. Честита ти и годишнина! Ще празнувате като се прибере и всички следващи годишнини дане сте вече заедно.  Hug

Белверде, страхотен избор на ресторант за сватбата си е направила твоята приятелка - Лебеда е настина страхотен. Преди като живях в Сф, съм ходила няколко пъти и ми е останало едно много приятно чувство и спомен от там.

Сами, май много си се ентусиазирала покрай Галка за количките, да не искаш и породени  hahaha

Дафи, дано станат добре бисвитките.

Албенка, да нагушкаш адашчето  Hug

Роши, браво за -6кг. Супер сте си изкарали явно на срещичката. Момичета аз вчера не успях да дойда, но ще се запиша следващия път  Hug

Блонди и Дани напоследък пие много малко мляко - сутрин около 60мл и следобед пак толкова. Вечер преди лягане наваксва примерно с около 180-200мл.

Аз пък днес правя едни тиквички на пара за малчо. Тези дни съм се захванала с приготвяне пак на зеленчуци за фризера, че посвършиха запасите. Тези дни ще му взема и черешки - да си хапнем двамата.  Wink

# 702
 Tired
Да пиша.....не ми се пише....а така да имам нужда да си помрънкам  Tired
Скрит текст:
Тук тъпизмите се завърнаха с пълна сила и точно старата песен на нов глас...та даже и на същия.Що ли бях толкова наивна да си мисля че всичко ще е ОК.Все едно изживявам дежа вю!Вчера наща леля казала че съм й крещяла  Shocked , а днес да очкавам че съм я и била /това й е особено люимо обвинение/ Свекъра и той с претенции,че не съм го поздравявала  Shocked Изобщо се намирам в центъра на най-великите абсурди! Калина е започнала да се държи ужасно- баба й е на особена почит и пиедестал,удря Явор,бута го...после реве и се извинява.Цирка е пълен.Днес си вдигнаха чукалата и са нанякъде та ми е малко по-спокойно,но пък със съпружеското тяло започнаха кривотии- говори се за адвокати,за разводи......  Знам че си обещах да търпя за да се оправим по-бързо и да се махаме,но незнам как се търпи- всеки ден ни ровят в боклука и вадят това което смятат че ще се ползва,казуса с правенето на хляб го споменах,пълнят на Кика главата с глупости...... Усещам как ще си събирам багажа и в началото на юни обратно в Пловдив.Два месеца изкарахме  Crazy А един приятел залагаше че ще е едно лято  ooooh!

# 703
Здр, чета ви ама съм премазана все едно от влак.

Галка, честито много хубава новина, толкова се зарадвах, лека бременност и едно прекрасно бебче на финала, аз залагам на момче  Hug

Блонди, Петьо пие тези дни мляко но имаше период, в който не искаше да близне, каквото такова не са толкова малки, Камито ще прави 10 месеца  Hug

Хора, тези дни Петьо ми пподдържа температута 37.8-38, водих го на лекар нищо бил здрав, освен температурата друго нищо няма, казаха че е от зъби, цяла вечер се върти не спи, мъркоти аз не съм свикнала, той спеше идеално, чувствам се зле и изтормозена, сънувах кошмари, като ги проверих сега значат лоши работи, хвана ме страх за Петьончето ми и се втресох.  Днес пак ще го водя на лекар, до сега той е нямал температура, не вярвам да е от зъби, но гърло, уши, гърдички всичко е чисто, не кашля, какви ли не мисли ми минават от умора вече през главата, само се втелясвам.

# 704
Момичета, още веднъж благодаря за пожеланията! Не ми се възхищавайте, хич даже не съм от организираните, просто и аз незнам как ми се получават нещата. Бързам да вземам изпитите, че после с 3 не се виждам Simple Smile Само дипломна работа ще ми остане да пиша.

Екзо, гледах я тази Оригами наистина е страхотна. Аз още се чудя дали въобще имам нужда от двойна количка. надявам се Марли и Диди24 да се включат със съвет. Иначе се влюбих в на Хайди Клум количката и ако спечеля от тотото - това ще е моята количка. Simple Smile

Бобърче, зодия лъв съм. А новото бебе трябва да е Стрелец. Една приятелка ми завижда как и трите ми деца ще са огнени зодии.

Коралче, съжалявам че се стигна до болница.Бързо възстановяване на детенце! Честита годишнина - нека наистина е последната, в която сте разделени.

Бюти, аз защо ли немога да се зарадвам както трябва незнам  Hug Браво за пюретата - и аз бавно, но славно преминавам на тях, колкото и да ми ги няма финансите напоследък. Моите картофи вече на пъпа и поникнаха на Снежанчица.

Самимами, накараме да се засмея Simple Smile Искам теб специално да те попитам като даваш кашата Лека нощ с лъжичка ли я даваш или с биберон? И колко твърди хранения имате в такъв случай? - 4?

Рошке, браво за постигнатите резултати с кантара. Все така да сваляш.

Блонди, ми като не иска, не иска - важното да е спокойна.

Тайра, браво на Ема за ходенето. Снежи още няма идея за какво иде реч.

И сега към всички: Снежи яде следобед към 5-5.30 каша, обаче после към 8-8 и нещо пак е гладна. Ако тръгна да и давам АМ - заспива по никое време и после в 4-5 сутринта е наспана. Преди я кърмех, но не и стига вече, а и искам да я отбивам полека-лека. Според вас ако въведа каша Лека нощ дали ще е много фатално - ще стане с 4 твърди хранения и 2-3 пъти пиене на АМ.

Месечинка, щях да ти пиша, че Снежи пропи вода с шише с мек накрайник. Е, не пие по много - между 30-50мл на ден, но все пак е начало някакво.

Муки, съжалявам за неприятностите, а ти къде си всъщност? При свеки? Нали бяхте на квартира? Надявам се мъжа ти да застане на твоя страна и да не стигате до адвокати ....

Б*си, пети път не мога да публикувам. (цензурирах се)

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 10:21 от ~Галка~

Общи условия

Активация на акаунт