хич не обичам да чета постове на шлиокавица, затова не искам да ви тероризирам с такива. Ще се мъча, надявам се ММ през почивните дни да седне на Д-то и да оправи кирилицата. Вчера поне кредорът работече, днес и той не ще. На Камка и писна от мляко толкова месеци и сега стачкува, а? Нищо пък, да хапва каквото иска детето.
Муки,
милата. И ние с ММ сме малко... на ной тези дни, но поне нямам дразнители от рода на свекъри. Ако те са проблема и причината за кавгите ви наистина вдигайте се и се махайте. Такива екземпляри могат да отровят всичко.
Миланова,
я не се връзвай на сънища. Това са просто сънища, а като си притеснена за малкия е нормално да сънуваш кофти неща. Бързо да се оправя Петйо. (охххх, ПетЙо, сега да не помислите, че не знам как се пише)
Гале,
не иска Борко от шише, чеше си венците и плйуе водата.

И накрая ми писна и реших, че няма да се ядосвам, няма да я натискам да пие мляко, каквото иска да яде и това е
Сега само сутрин и вечер пие мляко. И през нощта. Но то не и достига доста, аз я дохранвам само вечер със 100мл. Та колко пие не знам, но сме далеч от препоръчителните 500мл. дневно.
И да я дохраня, и да не я дохраня, все по едно и също време си става да яде
Вече може и да пълзи, като кученце тича след мене, и понеже се опитва бързо да пълзи, да не ме изпусне отвреме навреме забива глава в пода, много е смешна
Снежанчица, с картофите на пъпа 
Не се шашкай за Петьо, колко има да боледуват тепърва, гадно е, но минава

.То млякото отдавна забелязах,че го пие за глезотия,а не за наяждане...
Дано се оправите бързо

Иначе всичко друго яде с кеф, купешки пюрета- зеленчукови, не ще й да види. Аз си й готвя, правя по- голямо количество и замразявам. После само претоплям
) до вече прохождащи буболечки 

На мама папагалчето!