[/color][/b][/i]

Гледаше Емма и още едно приятелче как обикалят около него и накрая и той тръгна
)))
ние и предишната годишнина почти не в отбелвзахме на датата понеже мм беше в командировка, та и тази явно ще се празнува след като мине
Честито ви годишнина, да сте живи и здрави, много щастливи и задружни, и понеже знам, че искате, дай Боже скоро и още едно попълнение в семейството ви:hug: Значи тази разкошна сватба е била май месец 
На 18 август, точно когато ми беше терминът за дребния, но той нали е мамин Кольо, реши да си постои още малко в мама
На тях преди 2 мес им се роди син и общо взето август се очертава много луд месец, изпълнен с много емоции
Поне с един тоалет ще мина и за сватбата и за кръщенето на малкия 

Снощи като си легнах си мислех за вас, че лежите в някоя болнична стая и кой знае колко ти е тежко
Честита годишнина! Това да е последната година, в която сте разделени с ТМ и не можете да празнувате заедно 
Моят дундьо още не може да се изправя от легнало в седнало положение
Кой луд се нави да ги донесе? Свеки ли? Само да съм чула лоша дума за жената
. Ама супер се бях задълбочила, чета характеристики, сравнявам, по едно време се усетих, че все пак няма яз да купувам

Честита ви годишнина 
Лепките ги застъпвам, а памперса и стои доста над кръста
Но пък 3 е малък, трябва да измислят 3,5 

. Маха с ръчичка за чао, показва колко голям ще стане, всеки ден по нещо ново, чак се изумявам как бързо расте и се променя 
Поправям се,докато си напиша поста,ето има вече 5-6 коментара
А сестрите-изсъскай им веднъж със зъби и ги пускай по течението 

Аз търсих назад в темата,ама нъц,не я открих

Липсват ми постовете ти 

Момичета,благодаря ви

)

От 3 дни денем категорично ми го отказва, държа по 7 часа без да е яла, но не и не и пак реве от глад и я нахранвам. Нощем пийва някакви си 50мл и това е
Ма ако ще, няма да се ядосвам 

Свяко каква рода се явява? 

Тоалета измислила ли си го?
Поне с обувките няма да имаш грижи

По-евтино излизат от Бг сигурна съм, аз ще си купя от Германия и ще си пратя за лятото, хем ще са немски, хем ще са по-евтини 
Пиши на латиница, ако ти по-лесно, пак ще те четем

А един приятел залагаше че ще е едно лято 

Само дипломна работа ще ми остане да пиша.
Браво за пюретата - и аз бавно, но славно преминавам на тях, колкото и да ми ги няма финансите напоследък. Моите картофи вече на пъпа и поникнаха на Снежанчица.
Искам теб специално да те попитам като даваш кашата Лека нощ с лъжичка ли я даваш или с биберон? И колко твърди хранения имате в такъв случай? - 4?Препоръчани теми