Отговори
# 435
  • София
Муки точно за такова говорех  Mr. Green Ами малката не е най-големия фен на количката,ама не знам дали пък в онова ще миряса  Joy Ще го обмислим явно още малко  newsm78

# 436
Тайра, аз триколка няма да купувам, за мен са излишно харчене на пари за нещо, от което няма смисъл!  Peace Един ден видях една майка да вози детето си в такова и то милото заспива, главата му се кандилка, пък тя му се моли да стои будно докато се приберат ...  hahaha Тогава тотално се отказах!  Peace
Рош, зарежи шетането!  hahaha И у нас има какво да се желае ама хич не си давам зор!  Rolling Eyes И браво за упражненията!  Hug
Пейпърче, моето чудо не е в такъв период, даже и не мамосва - от устата му излизат само срички като де-де, да-да,те-те, та-та ...  newsm78 И само чака да го оставя и да ходи да пипа, където не трябва!  Crossing Arms
Муки, направо ме уби  Joy - ми да ама баш ц...те и г...за са ми най-големи, даже ако имаше XXL щеше да е още по-добре!  Joy И да, за една нощ се обезсолява сиренето!  Peace

Аз пък днес реших да го пробвам дребното с едно от тези пюрета с макаронки и парченца за след 8 месеца като си мислех, че никак няма да му се понрави ... да ама не, цялото бурканче си изяде диването. Ама то наистина не беше лошо, имаше вкус на спагети и макароните бяха много мекички - само като ги натиснеш с език и се разтапят. Така че, който иска може да опита!  Peace

# 437
Муки, моят пък ме видя веднъж, че купувам декоративни кутии за джунджурийки, от тези, дето си ги редиш я по секцийка, я по някоя мебел и ми вика:една кутия от обувки не можа ли да сложиш, че даваш пари за тези?  rotfImao Представям си да си редна кутиите от обувки по мебелите за красота hahaha

# 438
Муки, моят пък ме видя веднъж, че купувам декоративни кутии за джунджурийки, от тези, дето си ги редиш я по секцийка, я по някоя мебел и ми вика:една кутия от обувки не можа ли да сложиш, че даваш пари за тези?  rotfImao Представям си да си редна кутиите от обувки по мебелите за красота hahaha

Моя ако види всичко дето го редя сега по стени,рафтчета съвсем ще ме освидетелства  ooooh!

Усещам аз че свеката е изревала за хлебопекарна и нашия е подпалил моторетката  hahaha  Twisted Evil

# 439
  • София
Здравейте момичета, не съм ви чела няколко дни и тук се заформили скандали, драми и т.н. излишни неща. Извинявам се предварително, но ми е смешно като чета че някой заплашва да не пише повече в определена тема и останалите започват да му се молят, "сакън ... без теб не може, ти си форумно гуру и ако не пишеш ние простосмъртните ще измрем в невежество" - не ставайте смешни. Когато някой реши да не пише - просто спира да пише, без обяви, лозунги и драматизми. Край спирам по темата.

Еличка а ще търсите ли второ мнение? или директно отивате на рязане - страшно ме стресна. Замислих се дали не е време и аз да заведа бебока на преглед при специалист  newsm78

Шех  Peace много ми хареса изказването ти за партиите и обидчивостта  Peace Иначе и моят разбойник играе с всевъзможни неща, които не са за игра - в момента търкаля по пода две празни кутии от Фризопеп и като се джаснат някъде се радва, а аз вече едвам издържам - дрънчат ужаснооооо

Тайра Браво за листовките, успех на кормуването. Аз взех шоф.изпит на около 17 години и чаках да направя 18 за да ми дадат книжката, тогава даже имаше и полигон.
Относно триколките имаш ли възможност да вземеш от познати и да повозиш Ема вътре и тогава да прецениш дали и харесва и дали ще я ползваш. Имам позната, която купи триколка но синът и не иска и да чуе да седне в нея.

Гунди кой препоръча да не даваш глутен до 1 годинка и какви бяха доводите? Защото на мен ми се "накараха" че не съм въвела глутена при дете с АБКМ , АД и почти никакво захранване.

Относно очилата те за мен са здраве, а не моден аксесоар  Peace

Изчезвам, че зверчето пищиииии

# 440
Тайра, принципно до годинката не е проблем детето да е само на мляко, ако нещо го налага. А иначе до годинката около 85 процента от храната трябва да е мляко или млечна. Но парченце сирене в нещо немлечно не я прави такова. Принципно казвам, де, знам, че има деца, които не искат да пият АМ дълго време, така че всеки според детенцето си  Hug

Хриси, не, влачи се като войник на фронтовата линия и добре се справя, няма мераци за качествено пълзене  hahaha Пъзелът го вдига и скрибуца по него със зъбките си  Crossing Arms

Пейпър, ненйееее какво ще да е  Laughing Камелия е на фаза бър-бър с пръстчето по устничиките, боц и пляс-пляс  Grinning

За дебата М и Б съм на мнението на Мери Джейн  Hug В тази връзка, Диони, принципно си права за сръдните тип няма да пиша и молбите после. Ама само принципно. Защото хората сме различни. Някои са по-емоционални, други не толкова. Аз лично реагирам на момента, но после пък бързо ми минава. Колко пъти и на ММ заявявам, че никога повече няма да му проговоря, ама ей нà - говоря му  Mr. Green Така че ще увещавам аз лично М и Б да пишат пак, пък каквото ще да става  Crossing Arms Трябва обаче да се разберат коя ще е Лили Иванова и коя... Елисавета Багряна ли беше Муки, забравих  hahaha

Тайра, ама не й ли е рано на Емма за триколка  newsm78 Божкее, моето си е съвсем бебе, едвам се крепи за малко седнало, кандилка се в количката за пазар, какви триколки отсега  Crazy Иначе с Криско ползвах, ама на доста по-късна възраст и съм доволна. Васето, то това е тип колело все едно, ама за малки, нали? Какво общо има със заспиването това? В смисъл да те отказва  Thinking То не замества количката  Simple Smile Не става за дремки и дълги разходки, но според мен просто не е подходящо за толкова малко бебе все още.  Simple Smile

Васето, абе и Камелия яде такива за 8м, ябълки с овес, яде го, обаче бързо й писва и се отказва без да си е дояла  Rolling Eyes

Диони, никой не оспорва качествените очила и че са за здраве, но и не са нещо задължително или нещо, без което ще пострадаме. Имах предвид, че хубави очила могат да се купят и за някаква разумна сума, а тези за по 300или 600 евро (лева) и нагоре са не по-качествени откъм стъкло и защити (предполагам) а просто си плащат за марката, както е с дрехите например  Simple Smile

Рошле, не ми говори за диети, с тия гости само ям, не смея и да се кача на кантара. Поръчах пак рокля  Mr. Green (последен опит  Close), но ако не се взема в ръце, няма да се напъхам в нищо  Crossing Arms Вторник си тръгват нашите, плюскам до понеделник и край  Crossing Arms Надявам се  Embarassed

По тоя повод сега ще правя чийзкейк с малини, ама с печене, другото не струва  Rolling Eyes

Теф, Мъжо, зяпах снимки, леле, какъв си клечо  Whistling И Михи и нея ще я отвее вятъра, браво, момичета, аз такава фиданка никога не мога да се докарам, ако взема та стана, ще ми липсва само метлата и отлитам, честно  Joy afwitch

# 441
Васето много хубав бански
На мен ми дойде якенцето на Дизел, далаверата де Heart Eyes Страхотно е и ми става Simple Smile
Блонди я поръчай няколко вида и размери, какво е това по една рокля. После връщаш другите Peace
Еличка и на нас ни казаха, че сме за хирург. Стискам палци
Васето аз вчера исках да му взема спагети болонезе, но прочетох, че има сол и сега се чудя дали да купувам, но явно на тази възраст може по-малко, щом  са решили да сложат Thinking
Никой не ми каза давал ли е бъз?

http://www.hipp.de/fileadmin/redakteure/produkt/artikel_pdf/4406.pdf
А от череши може ли?
Чистене, аааххх, вече от 10 дена не съм, но чакам да ми дойде музата да си оправя китките на терасата и тогава, нали бяхме болни и мен нищо не ми се подхващаше Peace

# 442
Добър ден,момичета  bouquet
Тия дни само ви чета,не смогвам да се разпиша напоследък,все не ми стига времето,много неорганизирана съм станала  Sad
Тайра,браво за листовките,дано и кормуването го вземеш успешно.За триколката и аз мисля,че им е рано още,ама ти си знаеш.
Лино,честито ти якенце!
Еличка,успех при хирурга,стискам палци да мине леко всичко.
Блонди,дано улучиш роклята тоя път Hug
Рошке,и аз съм така с кръста,сутрин докато се раздвижа е много гадно.Казаха ми,че при проблеми с гърба и кръста трябвало да се спи на твърдо,една вечер пробвах,спах на земята и наистина сутринта се чувствах по-добре.Сега съм решила да сменям матрака,че нашия е много мек.Ти на доктор ходи ли?
За спора в темата-кофти ми стана като прочетох,защото и Бютиту,и Месечинката са ми безкрайно симпатични и много се надявам и на двете да им мине скоро и да се върнат в темата,защото на мен специално ще ми липсват.
Аз съм от тия,дето колкото и пари да имат,600 лв за очила няма да дам,нито 300.Имам някакви за 50 лв,от 2 години съм си с тях и засега проблеми нямам.Не са ми тръпка такива неща-чанти,обувки,очила,друга краста си имам аз-телефони,ако има лесно всеки месец ще ги сменям Laughing
За пюретата-аз напоследък я подкарах през просото,домързява ме да правя домашни и с купешки караме.И аз съм много доволна от Бебевита,много ги харесва Велито,и от пюретата на Слънчо съм приятно изненадана,вземам някои определени,дето са без захар,и тях ги одобрява.
Моята бухтичка е добре,по-спокойна е откакто излезе зъба,докога ли,сигурно до следващия LaughingИмаме някакъв режим вече,спи по два пъти на ден поне по час,ама вечер не заспива пред 12.Пълзи все по-добре,но още не се изправя и няма мераци да стъпва на краката си.С храненето блокирах вече,въртя едни и същи работи,изчерпах се и май се замислям за кухня и аз.
Хубав уикенд от мен и дано скоро липсващите мацки се завърнат  bouquet

# 443
Привет от нашата дружина. Не мога да си прибера душичката вкъщи от разходки, а вкъщи колко неща ме чакат да ги започвам и приключвам...Дори и в лек дъжд излизам с децата, цяла зима съм се застояла вкъщи, та сега не мога да наваксам.

Теглих вчера децата: Алекс - 8400гр, 74см ; Владо - 8100гр, 74см ; Дени - 13500гр, 106см. Каката както винаги изостава с теглото, тя е тип солета. А малките са си супер откъм мерките, на Алекс мини джоланчетата са много сладки.

Предната седмица им въведох риба сьомга на Гербер, хареса им много и за още питаха. Ще им правя скоро мусака като за тях и ще им пасирам, и почти всичко за възрастта си ще са хапвали.

Владо от 2-3 дни лази, вече и двамата си обикалят из вкъщи сами. Движат се след мен из стаите, достигат до все повече места и стават по-опасни за себе си. Навън като сме искат да ги хващам за ръцете да вървят, Алекс като цяло се справя по-добре от Владо с двигателните упражнения. И със зъбите ще е напред до 2-3 дена, слизат му горните централни резци.

# 444
Привет-мривет,
завърнахме се в циливилизацията Simple Smile отивам да чета Simple Smile
Значи Simple Smile стигнах до 22-ра страница, ще пиша да не забравя Simple Smile
Самимами, разби ме с тази цена на черешите 80лв  #Crazy това във Варна ли? Аз можах да сравня цените в три града тази седмица Simple Smile в Плевен бяха 12лв, в Севлиево 4.50, а в Трявна 2.80 Simple Smile съвсем поносимо (без 12-те лева, де) за черешомани като мен.
Ягоди ам и аз, изобщо не се притеснявам, даже се изкушавам от време на време да дам и на маймунката, в темата за ЗВБ дават, ама не мога да се престараша.

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 20:07 от иглуб

# 445
Иглуб, у дома са напълно безплатни черешите  Mr. Green Но пък аз имам някаква фобия да ги ям  Rolling Eyes Не помня да съм яла череша без червей вътре независимо купешка или домашна и изпитвам ужас при мисълта че ще ги ям с мезето.
Тези като първа реколта нямат и хапнах,но падна голямо чоплене  Laughing

# 446
Иглуб, у дома са напълно безплатни черешите  Mr. Green Но пък аз имам някаква фобия да ги ям  Rolling Eyes Не помня да съм яла череша без червей вътре независимо купешка или домашна и изпитвам ужас при мисълта че ще ги ям с мезето.
Тези като първа реколта нямат и хапнах,но падна голямо чоплене  Laughing
Еее. Муки, бива ли така, ти от най-хубавите череши ядеш, само си мечтая аз за едно мое черешово дърво и 1 месец да му се посветя  Grinning ни червей ме спира ни нищо, само да не виждам червеите, де  Crazy

# 447
  • До морето
Иглуб, тия цени да не са на 100 грама? Щото и на нашия пазар пишеше 8лв. ма се оказа за стограмка  Laughing

Муки, за памперсите се почесвах, да. Не съм ги чувала тия Прима, това пак на Памперс и пак бели така ли? Ще ровя след малко в гуглето.

Васето, какво е това пюре с макаронки, на коя марка е?

Тайра, рано е май за триколка, а и тъкмо щях да ти казвам, че в тая триколка няма как да се спи. За по- големи деца е, дето спят по един път на ден следобед- моето поне кога спи, кога яде, кога дреме, навън сме без режим!

Блонди, айде дано ти е таман тая рокля, ако не - докарай се по сутиен  Laughing Той нали ти пасна!

На мен днес ми е малко кривичко -  две приятелки заминават - едната за Англия, втората за Щатите. Първата ще се върне живот и здраве октомври, втората май й се остава в Америката. И на мен ми е толкова тъпо, досега се сбогуваха със Самито и си поплакахме Sad

# 448
Муки, за памперсите се почесвах, да. Не съм ги чувала тия Прима, това пак на Памперс и пак бели така ли? Ще ровя след малко в гуглето.
Да,да. Те са си памперс,но за турския пазар се казват прима и по мое мнение са по-качествени  Peace И най-вече по евтини.

# 449
Сами, на Гербер беше - пуешко със зеленчуци, но има и доматки вътре!  Peace Всъщност макаронките май са кус кус ...  newsm78
Лино, аз тук не съм виждала такива пюрета, явно при вас има по-голям асортимент (и в големите градове, де)!  Peace

И аз нападнах вече черешата на село. Черешите ги обичам повече от ягодите, особено едрите, хрупкавите ... и белите, но скоро не съм яла! Иначе и ягоди си ям спокойно, общо взето нищо от храната, която ям не ме притеснява за кърменето още от началото!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт