Отговори
# 615
Галка,честито и от мен!Много мило ми стана като те прочетох,няма по-хубаво от това.Няма да се плашиш,сигурна съм,че ще се справите.От сърце ти желая лека и безпроблемна бременност  bouquet
Честит имен ден на всички именници и ЧРД на щерката на Диони!
Блонди,как прие Камито жълтъка,хареса ли й?Ти колко даде за начало?

# 616
Бюти и аз бях олелеее...ама още по-дълго олеле...ама свикнах с мисълта Simple Smile

Тъкмо отслабнах и хайде пак наново.... Grinning Така че внимавайте с 90-дневната, води до бременност. ММ така се оправдава - не ми устоял...  Laughing

# 617
Галка, няма как да не пиша.... направо се изкефих много като те прочетох  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поздравления  Hug Hug Hug Декемврийче а? Може да е стрелче като мен хахахах  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Леко бременеене и хубав  щастлив финал  Hug
Сватеами, пазим си се както преди да решим, че искаме бебе, но не пия хапчета и не ползваме презервативи. Хм, ще я видим тая работа... за сега си мисля, че ще ми дойде, ама...  Crazy

# 618
  • софия
Ей Галка супер! Поздравления! Няма да ви е лесно, но ще се справите.

# 619
Така че внимавайте с 90-дневната, води до бременност. ММ така се оправдава - не ми устоял...  Laughing
 Joy Joy Joy
Сакън, недей  Mr. Green въпреки че аз си искам второ и даже не си представях породени, а сега бих се зарадвала, ама пусто му трябва първо да поработя и после  Crossing Arms
Екзо, то това вашто големо пазене  hahaha hahaha

# 620
Леле, Галкааа, направо  #Crazy #Crazy #Crazy Честито, страхотна новина, лека и безпроблемна  Hug. И да не ни изоставиш сега, като духнеш в друга отчетна  Heart EyesШех, закъсняте  Mr. Green

Ивка, добре, хапна си го, ама то сигурно не се усеща кой знае колко  Simple Smile По-малко от четвъртинка дадох. Намерих био яйца и вчера събирани  Simple Smile

Бюти, внимавай тогаз с 90-дневната  hahaha

Не мога да публикувам, Галкааа, разбуни темата като кошер  hahaha

# 621
  • Бургас
Галка, поздравления и от мен! Лека бременност

Така че внимавайте с 90-дневната, води до бременност. ММ така се оправдава - не ми устоял...  Laughing
Joy Joy Joy
Честит имен ден на всички именици! Елси,честито!

# 622
Сега началото на юни ще кажат дали ще имаме поредната принцеса или ММ най-накрая ще се сдобие с така желания син. Според мен ще е момиче, и се опитвам да му го набия в главата да спре да се надява, но не... - хайде залагайте. Моите приятелки са 4:3 в полза на момиче.

# 623
Елсън, слабост моя  Hug честит имен ден!

Галка, остави ме без думи, лека и безпроблемна бременност ти желая.

То какво да напише човек след такава хубава новина Simple Smile

Коралче, вие таковата нещо  Wink

# 624
ГАЛКАААА честито!!! Simple Smile))) ах, как се зарадвах!!! Simple Smile Много лека бременност и прекрасно бебче Simple Smile Ще се справиш и още как - то не бяха дипломни работи, колики и какво ли още не покрай Снежка Simple Smile третото ще ви талисманчето Simple Smile))

а аз кво зарязах 90-дневната, освен да взема да се върна на нея ли .... Joy Joy Joy Joy ама айде от мен да мине ще продължа с Руми, все пак се постарахме и двете, аз да правя упражнения и да ям по 5!!! пъти на ден, а тя да ми направи режим Simple Smile

Честито на всички Елени Simple Smile) Да сте живи и здрави! Simple Smile Елсън   bouquet, понеже само за теб се сещам и за Ели   bouquet на Захариева, която не е писала от панти века, че и от по-отдавна Simple Smile

ох, влязах само заради галка, отивам да правя Рошкови занимания - демек домакинстване Simple Smile

Блонди, ех тази Белгия, ама поне не умирате от жега Simple Smile

# 625
  • Варна
Гале,
честито и от мен, мила, лека и безпроблемна Hug Ще се справите Simple Smile

# 626
Ехааааа,страхотна новина,Галка  Hug Hug Hug Hug
Лека бременност и много хубав вързоп на финала  Hug

# 627
  • By the sea
Честито на именниците днес! Да са живи и здрави!Да ви почерпя и за моя именник  Heart Eyes
Скрит текст:

Галкаааа!! Честитоооо! Ето това е новина! И то каква! Много спокойствие и никакви проблеми ти желая и едно сладко декемврийче като попълнение на голямото ви семейство!  newsm07 bouquet Hug Hug

Диони, честито на дъщеричката ти!   bouquet

# 628
Галка чудесна новина  Hug Леко бременеене  Hug

Бюти честита годишнина, още дълги години да сте заедно да се обичате и уважавате с дърти Аргиров  Joy, да отгледате едни прекрасни дечица\пандички и да все да се радвате на добри приятели  Hug

Честито на всички празнуващи днес   bouquet

...а тъкмо си погледнах лентичката...Максимката става на 9 месеца днес, да ми е жив и здрав мамин сладък  baby_neutral

# 629
  • София
Хелоууу  Hug
Галка Честито  Hug Много се радвам за вас.Ще се справите.Най-важното е да сте живи и здрави,иначе аз залагам на момче  Rolling Eyes
Честито и на всички именници.Да са живи и здрави  Hug
Аз тъкмо днес видях едно малко бебче и се присетих колко си беше хубаво и как ми се иска пак малко бебе и ето,че вече има една бременна щастливка  Heart Eyes Да видим коя ще е следващата  Mr. Green
Момичета,искам да попитам за зъбките.Колко време горе долу им трябваха на вашите бебочета на зъбките когато избиха,че да станат големи зъбки  newsm78 На Емма от 10 дена прозира втория,първия е до никъде,съвсем скоро излезна цялата основа и е сигурно само 4-5мм висок и това за почти месец  newsm78 Да не би нещо да се окаже недостиг на калции,че толкова бавно да избиват и да растат тези нейни пусти зъби?Взех да се притеснявам наистина вече...
Вече със сигурност се знае,че от 30.05 ще сме в Поморие,така че ако някой има желание да се видим да пише сега или да звънне,че там не знам дали ще имам интернет и няма да мога да следя темата  Tired

Общи условия

Активация на акаунт