ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 387
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Човек щом се е вторачил толкова в килограмите, значи няма други проблеми. От тук следва извода, че всичко ми е наред Party

Йес!!! Това е просто велико!  thumbsup
Наистина така изглежда  Joy

На мен лично мисленето за диети и несвалящи се кг ме спасява от другите проблеми  Embarassed

Русалунка, а ако направиш едно хубаво наяждане, дали няма да се размърдат нещата?

Йо, не съм си броила калориите да ти кажа честно, плюскам си като прасенце режимните неща и си се кефя  Blush
Но ям винаги голяяяма салата, просто искам да я ям и наистина от баш храната хапвам по-малко от предишните ми порции.
Примерно снощи изядох половин скумрия печена, като по принцип преди хапвах цяла  Embarassed
ужас, така като го написах, лошо ми стана,  Joy

Абе все тая, важното е, че вече имам раздвижване, разгеле  Laughing (пу-пу)

# 286
Само с ядене не става, трябва си и глад Laughing Голямо плюскане върви за размърдване, ама когато ядеш малко през другото време, пък аз си се храня стабилно, така, че трябва да  се разходя до другия край на летвата Sunglasses

Така е, Вив, когато си се вторачил в диетите, сякаш не искаш да обърнеш внимание на останалите неща/това за мен си го разсъждавам, не казвам, че при всички е така/. Едва ли не, нямаш други цели в живота. И това много пречи понякога, защото имам чувството, че сякаш сам си се саботираш подсъзнателно, за да си имаш един проблем. Това ти дава сигурност и спокойствие, щом е един и същ проблема, значи нещата са стабилни, спокойствието ти е уредено. Човек го е страх от промените много повече, отколкото го осъзнава...Брех философия голяма ooooh! Mr. Green

# 287
  • София
Баш си е правилна, да ти кажа  Mr. Green
Поне при мен  Blush
На мен лично мислите за диети и кг, храна и т.н ми действа като терапия, успокоява ме  Sunglasses

# 288
И това много пречи понякога, защото имам чувството, че сякаш сам си се саботираш подсъзнателно, за да си имаш един проблем. Това ти дава сигурност и спокойствие, щом е един и същ проблема, значи нещата са стабилни, спокойствието ти е уредено. Човек го е страх от промените много повече, отколкото го осъзнава...Брех философия голяма ooooh! Mr. Green

Ама си нацелила правилната философия ! Да не си завършила психология Simple Smile

Мен ме успокояват промените-това ми показва,че живея Simple Smile
Като имам сигурност и спокойствие /ама понякога много си ги обичам,де и си ги искам/, се чувствам,че тъптя на едно място и се загнездява едно неприятно усещане в душата ми. Confused

Та,в общи линии,да има промени,но да си имам и сигурно Laughing
И да се редуват. Интервално Heart Eyes

# 289
Добро утро.
Издържах  newsm44. Понеделник вечерта неможах и хапнах малко, ама снощ бях желязна и устисках.Даже линийката си местя Mr. Green

# 290
  • София
Еййй, Браво Бебок! Браво!!!   bouquet

36 часовия прави, нали?

# 291
Браво,Бебоче smile3501

# 292
Еййй, Браво Бебок! Браво!!!   bouquet

36 часовия прави, нали?
Не. Изместих си прозореца сутринта от 8 и 30 до 12 и 30. Обаче ме накара да се замисля за 36 часовия.

Благодаря. Дано и занапред е така.

# 293
Поздравления бебок  bouquet

Аз смятам малко да разнообразя режима, с кантара съм скарана, гледам го много лошо, защото и той лоши неща показва Crazy
Така че, ако не пиша, да не се чудите. Боря сега най-трудните килограми, на които не съм била години наред, може би 6-7 години.
Нека отслабването започне СЕГА  hahaha

Желая на всички много успешно свалени килограми и добро настроение  Hug

# 294
Да започва Laughing

Как ще разнообразиш режима,Русалуна?

# 295
здравейте и от мен,пак сам тук smile3503
А, и вече слънцето изгря  Nature Partly Sunny
 пфуу беше ни одавило от дъждове smile3549
много се обърках от начини за хранене теми за метаболизма и от инфото в нета.
Но сега реших твардо да си я карам на безваглехидратната 26 дни ,защото там разбрах от опит че при мен дава резултати , а такива ми трябват защото се прибираме в август  за морето  grinning039 и трябва да сам готина newsm47
ако има резултати ще пиша и поздравления за всички постигнали такива  newsm74
надявам се скоро и аз да мога да се похваля

# 296
а,само да допълня   love001
за мениута (пак букви липсват Whistling) няма да пиша че те се знаят месо и зеленчуци Rolling Eyes
абе момичета знаете ли колко позитивно ме зареди това слънце не е за вярване , а пък и вместо да се тъпча с неполезни неща цяла вечер Embarassed аз отделям голямо време и внимание на мениуто ми за утре. е,разбира се само от позволеното newsm10
Знаете ли какво си мисля newsm12 може и малко тъпо да ви прозвучи Blush ама защо не са измислили биберони за големи smile3504 ,че да ни са запушени устите та да не се тъпчим нон стоп 
ами май толкова от мен, че само простотий пиша rotfImbo

# 297
  • София
Сиси, НВХ ще съчетаеш с Интервалното ли? Че не разбрах  Blush

Слънчицето си е слънчице - няма нищо по-хубаво от него  Sunglasses

# 298
Искам си вечерния прозорец  newsm45
Сега ще пържа тиквички - ми как да не си взема няколко топли-топли. Къде ми беше акъла с тоя сутрешен прозорец не знам  doh Връщам си вечерния. По-лесно издържам гладна през деня, отколкото вечерта. Та днес закуска, обяд, че и вечеря ще има да мога да вляза в ритъм  Joy
И тук вече изпече - почти цял ден вали, все едно сме в Англия.

# 299
  • София
Хиххи, Бебок, как ме разсмя  Hug
Да сме живи и здрави, считай го днес за ритник на метаболизма!
Хапни си тиквички спокойно и от утре - вечерта дружно!

Общи условия

Активация на акаунт