ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 337
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
И аз ги спрях 2013 година. Напълнях тогава с около 6 кг. Да не те плаша. Simple Smile После се опитвах д аги сваля, но забременях по това време... Simple Smile
Успех с отказването. Аз напълно съм ги отказала и е от нещата, с които се гордея. То си е постижение.

# 466
  • sofia
То си е за гордост, Кукумицина! 
Не се вторачвай в кантара. Дори, известно време не се мери, за да не се обезсърчаваш. Спазвай си прозореца и резултата ще се появи! Аз даже и не се ограничавах от определени храни. Просто упорито спазвах 4-те часа.

# 467
При мен за съжаление такъв режим в продължение на месец не е давал никакъв ефект. Явно си е до организъм също.

# 468
Аз последните събота и неделя не успях да устискам до 18 ч. Така че не ги броя и днес пак съм на линия. Промяна в теглото няма много, но то и кантара ми не е в ред. Трябва да си купя нов.

# 469
  • Велико Търново
Някой спазва ли този режим в момента, доста е стара темата, но реших да я побутна.

И на мен ми  е интересно дали има някой на този фаст в момента?  newsm78

Аз съм на този режим. Ям в 13 и 18 часа, храня се НВ-ВМ, но сега ще пробвам да махна В напълно за известно време.

# 470
Привет и аз съм от феновете на фастинга и понеже на първа страница видях информация само за един вид, пускам тази диаграма, а и не съм чела предишните коментари Blush, може на някой да му е от полза.

Колкото до мен, аз ям само вечер през седмицата и нормално 3-кратно ядене през уикенда.

# 471
Момичета, приемате ли нови?
Аз така или иначе се храня по сходен начин, та май вече ми е време да попрочета повечко информация за режима Peace

# 472
Добре дошла, Зизу  Hug

И аз се надявам да възобновим темата, защото ползите от периодичното гладуване са безбройни според това, което съм прочела по темата.

Аз лично до такава степен съм се адаптирала към еднократното хранене, че ми е неприятно и ми изглежда ненужно трикратното ядене уикенда, въпреки че количествата не са големи Rolling Eyes

# 473
Аз по три пъти съм яла рядко. По принцип ям по веднъж или два пъти, но в повечето случаи по различно време. Сега ще се пробвам да го правя по едно и също. Освен това лунувам (макар и не съвсем стриктно) всяка седмица Peace

# 474
То всъщност не е точно трикратно при мен, защото закуската е само мляко с нес кафе и го пия само защото събота и неделя като променя режима на хранене и отделителната ми система се обърква и не мога да ходя по голяма нужда Blush Но май ще пробвам да изкарам на чай до обяд този уикенд, да видя какъв ще е ефекта Thinking

# 475
Минавам само да споделя, че предната седмица заместих млякото с нес кафе с воден кефир събота и неделя и се чувствах много по-добре. Освен това се примирих, че при промяна на режима, т.е. от 1-кратно на 2-кратно хранене събота и неделя не мога да очаквам да съм редовна в тоалетната. Но това не трябва да го приемам като проблем, защото още в понеделник като мина на 1-кратно ядене и проблемът се решава от само себе си Peace

Пишете и вие, как върви вашият фаст Hug

# 476
Здравейте, четох част от темата, но все пак да попитам, извън 5 часовия прозорец какво може да се приема - плодове, кафе или чаша прясно мляко сутрин може ли ?

# 477
Здравейте, четох част от темата, но все пак да попитам, извън 5 часовия прозорец какво може да се приема - плодове, кафе или чаша прясно мляко сутрин може ли ?

Черил, това пише на първата страница: Единственото  важно условие на  Фаст-5  е  да  не  се излиза от 5-часовия прозорец  за хранене ! Консумирането на течности  с калории  не се  разрешава    по време на  гладния  19- часов период -  сокове , протеинови шейкове , подсладени   напитки  и т.н.   Разрешени  напитки  са  вода, може газирана , кафе без захар и чай без захар.

Аз не съм чак толкова стриктна, понякога пия чай, неподсладен, понякога пия кафе с мляко и захар и после чай неподсладен Peace Колкото хора, толкова варианти  Hug

# 478
  • София
Здравейте, зачетох се в темата и предполагам че и на вас ви е минавало през ума, това не противоречи ли на широко разпространеното мнение, че е нужно да се храним по малко начесто, точно заради това да не се забави метаболизма? Не е ли вярно, че ако гладуваш повече часове, приетата храна, калории и мазнини се стреми да се складира за резерв, винаги съм мислила че това е логично?  newsm78
Но от друга страна е логично и по-големите интервали глад да прочистват организма.

# 479
И двете неща са верни, но до голяма степен зависи от организма на човек.
Аз не мога да се храня повече от 2 пъти на ден - става ми тежко, подувам се и се чувствам изморена. Да не говорим, че и така по-лесно качвам, вместо да свалям, дори с броене на калории.
От друга страна свалям много по-лесно с едно хранене на ден, което в повечето случаи е малко като количество, а през другото време карам на течности като не спазвам винаги правилото за безкалорийните напитки Peace

Общи условия

Активация на акаунт