ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 310
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Моето тримирене приключва днес, и освен, че устните ми са ужасно изпръхнали, други странични ефекти няма. Устата ми за сметка на това постоянно се пълни със слюнка, жажда усещам съвсем леко, само ако някой друг пие до мен, глад изобщо не усещам. Ходя до тоалетна и по голяма и по малка нужда Crazy

Утре започвам захранване с две чаши вода. Сигурно ще ми се стори най-сладкото нещо на света Heart Eyes

Кантарът доста дръпна надолу, но утре сутринта ще се претегля и премеря за окончателния резултат. Все пак аз си знам, че като почна да ям, ще кача поне 1 кг, но и на това съм доволна. Особено ако е както казват, че със сухия глад веднага започва разграждането на мастни клетки, не се свиват както с другите режими, а се разграждат. Ще видим Flutter

# 556
Да се лиши човек от храна е разбираемо и се прилага при здравословни и по медицински причини, но от вода... Много органи в организма на човека са заобиколени от вода, един вид както се казва 'живеят във вода'. Не случайно навсякъде се препоръчва дневната доза вода, а не дневната доза храна.
Не случайно този мазохизъм от едно време е определен за три дни, защото нормалното функциониране на организма без вода е точно толкова, след това настъпват необратими проблеми, а при някои хора е възможно и по-рано да се отключат отклоненията.

# 557
Разбира се, всеки има право на мнение Peace

Според това, което аз съм чела, сухото гладуване е много по-щадящо за организма от водното гладуване и по-ефективно за пречистване на организма. Аз съм правила и двете и мога да кажа, че моето предпочитание е за сухото гладуване и ако в бъдеще пак реша да правя, пак това ще избера Peace Ако беше толкова опасно, нямаше да е част от православната традиция Rolling Eyes

А колкото до липсата на вода, както тялото е способно да мине на ендогенно хранене, така е способно и да си произвежда ендогенна вода в краткосрочен период.

Който иска, има достатъчно източници да се информира и да научи повече по въпроса Peace

# 558
  • Кьолн
Здравейте! Аз си продължавам с интервалното хранене.Харесва ми! Бях чела някъде,че трябват две седмици за да свикне организма.Едната седмица вече почти свърши.свалила съм около кг,макар да очаквах цикъла си ,при всички режими и диети които съм правила до сега винаги съм качвала в този период.Много ми харесва режима.Продължавам напред!

# 559
От биологична и медицинска гледна точка нещата не стоят така и не са толкова прости. В Интернет има какво ли не. Православието от къде е дошло и кой го измислил, ако не обикновените хора, а не научни,образовани и медицински лица. Не,че има нещо лошо в предвид,че поста,но някои схващания са далеч от съвременната наука.
Форумът се чете и от непълнолетни хора, затова някои неща е добре да са обяснени с + и -, които носят със себе си.

# 560
От биологична и медицинска гледна точка нещата не стоят така и не са толкова прости.

Съгласна съм, интересно ми е обяснението от биологична и мед. точка. Може ли повече подробности моля?

# 561
Аз не бих стояла без вода, ако съм жадна. Ако не ми се пие, ок, ама иначе... с водата не е като с храната, щом организмът подава сигнали за нея, трябва да се консумира и да се набави липсата на течности.

# 562
  • Кьолн
Здравейте момичета! Аз си продължавам с интервалното и поста.Не знам от кое от двете е,но киселините ми изчезнаха.Толкова съм щастлива.Иначе всяка вечер страдах от киселини и болки от гастрита.

# 563
Мозила, това е страхотно Hug и аз продължавам с постите.

Всеки прави своя избор. На мен все още ми е интересно да прочета научно-обоснованата информация на Gifty Peace

Междувременно, ето тук съм прочела засега най-пълна информация за ефектите от сухото гладуване: http://gladuvane.com/author/admin/

# 564
Научно-обоснована информация може да се намери в научните студия и енциклопедии. В интернет безплатната информация е рядко качествена и достоверна.
Относно медицинското обяснение на това 'сухо гладуване' може да го даде само лекар,( аз съм в сферата на биологията, но не и в здравеопазването),  а ММ, който е лекар отказва да съдейства, след като не ставало въпрос за някакво заболяване, а за някаква прищявка да свали някой друг кг от суета.

# 565
Жалко Sad Все пак би било полезно да се про4ете пове4е информация по въпроса. Информацията в интернет може да бъде подкрепена и с литературни изто4ници, а темата за храненето е една от най-бързо променя6тите се Peace

И съм съгласна, 4е има хора, които гладуват с цел сваляне на кг и не е задължително всеки направил такъв избор да има такава цел Peace

# 566
Здравейте, момичета! Нямам думи да Ви опиша колко съм щастлива... Притеглих се най-накрая и съм свалила цели 7 килограма.
Вече свикнах с режима и никак не ми е трудно, особено като околните хвалят промяната ми.
Желая Ви хубава вечер и много минуси!  Mr. Green

# 567
Супер, как го правиш?

# 568
  • Кьолн
БадКарма,чудесен резултат! За колко време го постигнахте?
Аз съм вече четвърта седмица.Свикнах и ми е много леко

# 569
  • тук и там
Записвам се при вас. Прочетох всякакви мнения за това колко е вредно гладуването.При мен имаше само положителен ефект  докато прилагах воинската диета.Сега мисля да пробвам 36 часовият фаст.Не знам дали ще успея-до сега само 18-19 часов фаст съм прилагала,но имам желание да опитам и ще го направя!Връщам се да ви чета. Другата седмица ще фаствам!

Общи условия

Активация на акаунт