Най-близката ми колежка даже и на стрелби ходи бременна в 3тия месец, след поредица от патрули през ден

Друга пък избра да дава дежурства по рота, вместо бойни такива

Трета сметна, че ще си дава нарядите, за които е там...
Преди този случай, командирът си позволяваше да си затваря очите, ако има желание от страна на бременната да работи... Поне докато започне сериозно да и личи...
Е, въпросната колежка избра да работи. Към края на 4тия месец стана белята... И мъжът и работеше при нас...
Към настоящия момент са мама и тати на чудесно 4 годишно момиченце, но за него минаха през ада...
Е, оттогава командира ни не позволява на бременни да са "в строя". Когато аз забременях с първото си дете, отчитайки факта, че сме на квартира и разходите ни ще скочат главоломно след раждането, решихме с благоверния, че ще говорим, да ме преместят в другия район, където СВЧ няма... Е да, ама не - категорично ми отказаха и ме пратиха до АГ-то за болничен

Точно това се опитах да обясня и аз

И пак ще се повторя = като толкова "плюете", ами заповядайте в армията, нали там жените вземат пари без да работят....Кой не желае да му е лесно и приятно и да е възнаграден
. И хайде сега, да не се започва с моралните отговори от рода: "Ама невъзмутимо е това" и т.н и т.н