Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 392 009
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 425
Ако някой така ми каже, че съм грозна, не ми се мисли какво може да му се случи...

# 1 426
На мен ми звъняха днес да ми напомнят че на 7-ми май сме на обучение... Викам госпожо вие наистина ли си мислите, че ще дойда? Тя ми вика, какво ви спира? Казвам много добре знаете какво!!  И се започна едно оправдание, че нямали нищо общо с тази фирма която е в Студентски град.. И аз им казах, че мога да си направя 5 различни фирми, но продукта е един и отношението също! Приятен ден и им тряснах телефона... те майтап си мислят!

# 1 427
А мен пък ако тръгнат да ме разпитват къде работя, колко вадя, близките ми къде бачкат ще се заям с тях определено. На козмацефтична презентация ли съм или на разпит от Гестапо? Laughing Не им влиза в работата.
И други хора така са ме разпитвали и съм ги сецвала на момента.

# 1 428
  • София
Да ви кажа, имам чувството че в нашата страна единствените работещи
институции са БГ Мама и  Господари на ефира Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 17:43 от emona69

# 1 429
Тази вечер в Господарите май ще дават за тях. Поне за Де Шели се сетих от анонса.

Гледах предаването. Честно казано, не ми беше особено интересно. Доста оскъден беше репортажа, очаквах да покажат повече от споделеното от жената пред камера.
Просто всичко, което въпросната жената разказа, е споделяно, разказвано и описвано стотици пъти в настоящата тема.
Да, ясно ми е, че и самите Господари, колкото и да им се е искало, не са намерили начин да проникнат в козметичния център, камо ли да поискат обяснение или да заснемат козметична процедура...

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 10:57 от krem-karamel

# 1 430
  • Германия
Предполагам, че не си гледала втората и третата част на репортажа. Там нещата са казани в доста по-прав текст.

# 1 431
emona69 от Варна съм. 185 лв. , което беше повече от колкото очаквах ако трябва да си призная. По мойте изчисления трябваше да взема 170. Ама не съм им ги върнала де  Grinning Grinning

# 1 432
Когато телефонът ти не спира да звъни
и най-накрая вдигнеш ти,
и канят те на козметично приключение,
това от Дешели са без съмнение.
Тогава може хей така - поглеж,
със банков заем да се озовеш,
от който мъчно после ще се отървеш,
Специален бонус - рани и сърбеж.
След среща с тези ингредиенти,
предписват ти медикаменти,
а допира със тяхната агресия,
докарва ти почти депресия.
Да върнеш здравето оставено в залог
изискват заключение от дерматолог.
Макар това да е ефект страничен,
съвсем не ми е безразличен,
така че, гледай, и нащрек бъди,
когато "тет-а тет" си с Дешели.
Откриеш ли какъв е консерванта,
разбираш  и къде им е таланта,
по-евтино за тебе щеше да е днес,
да беше се намазала със грес,
ефектът също щеше да е романтичен,
но несравнимо по-икономичен.
За цялата луксозна галимация,
подписала си даже декларация,
а цялото това нелепо бреме,
допуснала си и да се заснеме.
Сега с лице от индианско племе
рекламен образ в тебе дреме:)

ЕВАЛА!   bouquet

# 1 433
Тази вечер в Господарите май ще дават за тях. Поне за Де Шели се сетих от анонса.

Гледах предаването. Честно казано, не ми беше особено интересно. Доста оскъден беше репортажа, очаквах да покажат повече от споделеното от жената пред камера.
Просто всичко, което въпросната жената разказа, е споделяно, разказвано и описвано стотици пъти в настоящата тема.
Да, ясно ми е, че и самите Господари, колкото и да им се е искало, не са намерили начин да проникнат в козметичния център, камо ли да поискат обяснение или да заснемат козметична процедура...
[/quoteПроникнаха,мила,но интересно защо не го излъчиха???Даже им предложихме да заснемат и питат жените,но те-не проявиха интерес!Защо ли?!Другото интересно нещо е,защо ли,бога ми въпросните ДАМИ се крият вгръб и не си показват лицата-нали казват истината?!А въпросната бивша служителка,която така охотно се изказва за бивши шефове,колеги и т.н. дължи пари на половината персонал.Нагла мърла!

# 1 434
# 1 435
  • София
от folk - народ, lore — мъдрост Simple Smile Фолклорът от столетия е бил, и е начин да се представя опит,
в народните песни, приказки, детски броилки, и т.н,  за да се сподели информация, когато
един народ няма достъп до  писменост, или не се чувства защитен от държавните механизми, институции, или пък е в робство... Според статистиката България е на 78 -мо място  в света по свобода на медиите:) Миналата година е била на 77-мо.

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 07:45 от emona69

# 1 436
 Вярно е че са анонимни,  но такива измамници,  не де знае какео можеш да очакваш,   на клинтите им взимат личните карти и съответно данните от твх.  На служителите също,  а и може би имат в договорите си клаузи за конфиденциалност.  Напълно съм за да се крият.

# 1 437
# 1 438
Налага се явно да се самоцитирам!

Силно ще помоля списващите тук да се придържат към изказване на лични мнения, впечатления и факти по темата за козметиката и отношенията на фирмата към клиентите, а не да се впускат в обсъждане на лични отношения, отношения между трети страни, както и в обсъждане на определени личности и даване на персонални оценки за хора.

Напомнянето се отнася за вече премахнати публикации и специално за потребител shoes.

# 1 439

това интевю е пьлна подигравка-били световно известни....в Русия обаче

Общи условия

Активация на акаунт