Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
мерси много  Heart Eyes аз поразгледах в нета и добих някакво впечатление  newsm78 може би ако гледам и филма - ще имам повече муза  Blush

а по предходната тема - за кое червило говорите  Heart Eyes Heart Eyes

# 151
# 152

Темата за предизвикателството е Великия Гетсби/Флапър/1920те. Срок - 15ти Юни.

Скрит текст:

# 153
  • в 1001-та нощ
ау, значи яко черно  Shocked панда вариант   Rolling Eyes тъкмо повод да се очерня хубаво, но но си мисля, че за мене по-добре с нещо по-меко - може би кафяво  Rolling Eyes newsm78

мерси, много красив цвят  Peace и плътен  Blush bowuu

# 154
Въобще не съм се засягала нито съм обиждала, трябва също да разбирате че писането а по скоро разбирането на това писане е доста сложно, особено когато хората не се познават.
Трябва време хората да си свикнат, да се научат да четат другия и в това няма нищо такова което да накара някой да напусне темата, особено ако тази тема е интересна със своето съдържание.

# 155
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ауу, сега гледам Лейди Би по Нова ТВ, има заслепяващ грим  Joy

# 156
Добро утро и успешна седмица Simple SmileЕто рано-рано грим от мен:)

# 157
  • София

Денси Hug Hug И ти беше прекрасна в зелено и с това разкошно червило. Само на теб ти стоят такива цветове!

Гримът на Денси наистина беше прекрасен!  Sunglasses
Трайността на червилото ме впечатли. Каква марка и номер/име е?
Бях убедена, че няма жена на която да отива такъв цвят, опроверга ме!  Mr. Green Mr. Green
Откачена съм нали?! Mr. Green Червилото е на Мас от колекцията Арчита, серия Вероника. Сега в новата, лятна, кафява колекция има подобно червило. Нали се сещате какъв интерес има към него? Laughing
Това червило моето е наистина бетон, стои по цял ден буквално. Ако го избърша с кърпичка отдолу по устните остава пигмент и са много красиви, като малини, реално без никакво червило. Видяхте колко неща консумирам и не мърда.
После и Копче ме видя пак с него. Laughing
Откачена и нагоре! Mr. Green Grinning
Аз гледам винаги кожата, понеже това е най-важното за мен. Другото си го правя сама. Wink
Но ме впечатли с ефекта на на пудрата най-вече densi-то Hug. Много фин завършек на лицето- от Шанелското съкровище! Peace
Червилото стоеше плътно и гладко, но с тоя цвят аз лично не се виждам никога. Wink

# 158
Тя на Денси кожата и без тази пудра си е гладка и хубава. Не е продукт чудо определено.

Алена, няма нужда да са панда очи или изцяло в черно. Този грим може да се направи и с много леко опушване, само загатване за такова в лилаво, сиво, кафяво, винено, дори и синьо

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 10:44 от Jackie Lynne

# 159
  • София
Да ви се оплача.
Не съм доволна, направо съм разочарована от лилавата очна линия на MAC.
Никакво покритие, кожата ми прозира през нея, направо. Ни плътна линия и ни нищо. Яд ме е, понеже в първият ми опит с техните гел линии и това е катастрофа! Crossing Arms
Да, много гладка и фина консистенция в бурканчето и к'во от това?! #Cussing out #2gunfire
Ще ми се да бях чела по-рано коментарите за нея в Мейкъп Али. #2gunfire

# 160
Не я ли пробва в магазина? Аз отдавна съм на мнение, че техните очни линии не си заслужават парите. Черната на Есенс дето не струва и 10 лева е едно към едно с тази на MAC. A лилавата дори на снимките личи, че не е хубаво плътно лилаво.
Пробвай да си направиш първо черна линия и после мини с лилавото отгоре.

# 161
А Копче, пробвай с по твърда четка, най-добре заострен писец и повтори няколко пъти тънко линията. Напластява се. Онзи ден ти стоеше много добре. Ти си много нежна, аз ти казах и тогава и много добре ти отваря окото. Ти всъщност как стигна до лилавата, че аз нали разглеждах други неща, говорех си с мацките и не разбрах?

# 162
  • София
Не я ли пробва в магазина? Аз отдавна съм на мнение, че техните очни линии не си заслужават парите. Черната на Есенс дето не струва и 10 лева е едно към едно с тази на MAC.
В интерес на истината ме гримираха с нея в магазина, но ми се стори, че момичето не смее да натисне хубаво с четката и че аз си знам, как да си я нанеса в къщи.
Но след като и в къщи не ми се получи, ще сменя четката и ще пробвам, докато стане, ако не, ще си я ползвам като тату. Няма да и простя! Mr. Green Naughty
Апропо откирвам все повече, че ползвам четката от Нейкид палитрата като четка за очна линия. Особено за водната линия. Добре, че не я захвърлих навремето. Mr. Green

# 163
  • София
А Копче, пробвай с по твърда четка, най-добре заострен писец и повтори няколко пъти тънко линията. Напластява се. Онзи ден ти стоеше много добре. Ти си много нежна, аз ти казах и тогава и много добре ти отваря окото. Ти всъщност как стигна до лилавата, че аз нали разглеждах други неща, говорех си с мацките и не разбрах?
Ами виждаш ли, на! Grinning Изпусна ме ти тогава и глей к'ви ги върша! Mr. Green Laughing
'Ми аз нали бях тръгнала да си купувам синята на Мейбълн, та размислих, и реших, че ако ще купувам нещо-ще си взема тогава от МАК. Ама е много скучно да носиш черна очна линия и че под път и над път все черна очна линия се продава и искам да е тъмно, но, понеже кафяво си имам ....и от чудене, накрая ми показаха това и аз се влюбих мигновено в цвета в бурканчето Heart Eyes.
На окото е друго, обаче Wink. Искам си цвета от бурканчето, пък. Но ще пробвам и по начина, по който казваш. Peace Flutter

# 164
Koпче, ако искаш наистина много цветна и плътна очна линия погледни и при Инглот.
Teхните цветове са много наситени и трайни

Общи условия

Активация на акаунт