Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 950
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет пак от мен  Mr. Green

Скрит текст:

# 211
  • USA
Хехее Ася невероятен е и толкова артистичен.Лекси не е толкова кръшен,определено Тим има талант Heart Eyes
Тити браво на Андрюшата ,че те е оставил за малко и ти да разпуснеш!
С наказанията май имам успех за сега.Днес не е правил нито едно от изброените по-горе неща.Опитвам се да го награждавам и толерирам когато приближи нещото и не го пипа или блъска и така май му харесва.
Днес ходихме на погача на едно бебе и Лекси много се впечатли в началото,но бързо му доскуча,след като му викаше бебе,бебе,а то никаква реакция Simple Smile (Преди няколко дни едно по-голямо бебе много му се радваше като го закачаше и той му вика "хай ю" Laughing
От няколко дни Лекси като свърши №2 в памперса и идва при мен и се държи за памперса.Лшото е ,че го върши за секунди и нямам време за реакция,а и все го върши в различно време на деня по няколко пъти.Преди се хващаше само ако го питам дали има ,ако ми замириши.Искам да използвам това умение,но идея нямам как.
Иначе Лекси всеки ден казва повече и повече думички по предназначение макар и много неправилно,но много му се радвам и непрекъснато го питам и той ми ги сочи и бърбори по книжките.Със сигурност не е особено напреднал предвид момичетата негови набори,но за мен е голям напредък с говоренето.На луната казва "мна".На водата "бда" На слънцето "нани"(заради това,че в една книжка се скрива и си е затворило очите) На къпането казва "капи",а и страшни асоциации прави,заради тези книжки и ми е много забавен.Иначе го преобличам по 100 пъти на ден.Трябваше да купя повече чифтове бански за лятото вместо дрехи.Вчера бръкна в една локва от близкия фонтан до пясъчника и после естествено отиде да си поиграе в пясъка.В къщи много ми "помага" в градината ,а и много държи да се храни сам,което със супите си е проблем или пък ако не му дам лъжица не иска да ги яде от мен.За първи път от месец на сам вчера яде малко супа в градината му разреших да се "храни",защото в къщи с тоя килим #Crazy
Айде отивам да лягам,че се олях.
Приятен уикенд на всички!При нас въздуха се по изсуши и вече се диша на вън.

# 212
  • Калифорния, САЩ
  Скапана съм и само искам да кажа: страхотен танцьор Дзвер-Тим  Mr. Green; страхотен диноядач Йоан-Сладуран, невероятни бонбони са! А като чета Калалили, само мога да й завиждам (благородно) за интелигентния Лекси и да се надявам, че  скоро и Иван ще започне да говори малко по малко, а не само да "Ъ"-ка  Laughing.
   Аз днес изпрах цели 6 перални, ще ми се да оставя максимално чисто преди тръгване, но с допълнителното работно време на ММ в този отпускарски сезон и с вечно търсещият внимание Ванко, тези неща са мноооого трудни. Затова използвам всяка минута да свърша нещо, че и стягане на багаж ме чака  ooooh!. Все си мисля за Тити в тези моменти, идея си нямам как се справя с трима юнака, а и никога не се е оплакала. Днес успях дори да намеря малко време и за себе си - да се епилирам и боядисам, но сега едвам натискам клавишите от умора (10.24 вечерта е). Ще лягам, а тези дни ще гледам пак да се включа. В Бг. ще имам достъп до интернет, но не съм сигурна колко време ще имам и колко често ще пиша, така че от сега моля да бъда извинена  Hug.
    Лек и прохладен ден, че утре тук се очертават сериозни жеги!  Hug Hug Hug

# 213
  • София
Йоан, Тим, Лекси,  Hug  Heart Eyes  newsm76  Hug  Heart Eyes  newsm76
поставени сме пред сериозен избор на зетьове!  Thinking
Ванката и Стефко да не се срамуват, а бързо да се покажат и да ни зарадват със снимки и клипчета! Hug

Ирка, леко да се справиш с подготовката и да ви се получи прекрасна ваканцията!
Heart Eyes

# 214
Искам да използвам това умение,но идея нямам как.

това е началото. питаш постоянно дали има ако.
понякое време ще почне да ти казва преди да го е свършил.

# 215
Ние имахме малко стомашно-чревни проблеми през почивните дни и всички планове да излезем малко сред хора и природа пропаднаха, но ситуацията не беше страшна и вече сме ок. Днес пак ще и дам мляко, казаха докато не мине разстройството да не пие и вчера ходи из къщи и вика мама, мако! после пробва баща си и накрая изяде един банан като компенсация.
Ир, 6 перални пускам за 3 дни, къде го простря всичкото това? Simple Smile Лек път, дано всичко мине без проблеми и ще чакаме включване от бг!!
Брюксел, ние с колата не се осмелихме, Ники страшно се поти в столчето и не издържа дълъг път, щяхме да пътуваме поне два дни. Дано Йоан го поне се леко. И аз бях впечатлена колко дълго и блажено се излежава на дивана и си похапва.
Ася, голям сладур е танцьора, и нашето шило добре друса дупето, но няма как да я хвана в крачка, като е такъв манияк на тема камера и фотоапарат. Иначе и на мен ми се струва, че твърде много оставаш в яслата, но методи има различни за приспособяване. Като дойде и нашия ред кой знае как ще е. У нашите съседи например Ники като я събуя и сама е отпрашила към детската и почва да си играе, хич не ме търси.
Зели, и аз мога да те чета с часове и Вико определено е талант за щуротии Simple Smile Надявам се скоро да споделиш пак снимки, които винаги са страхотни.
Калалили, браво на Лекси, много неща знае. И е голям сладур, така миличко ти каза мама Simple Smile
Ники също увеличава речника всеки ден и то неочаквано. Думите не са цели и понякога само аз знам за какво става въпрос, но има много логика в това което прави и говори. Известно време ми трябваше да обясня на баща и, че ако иска да и забрани нещо, най добре става като и обясни защо. Тя наистина разбира и освен ако не се лигави и не прави нещо нарочно, обикновено спира. Иначе също прилагам отвличането на вниманието, но хитрушата понякога се прави на разсеяна докато не отвлече моето внимание и след малко пак е цъфнала на местопрестъплението.
Оставям ви засега, и снимки искам да кача ама сили и време не ми остава напоследък Simple Smile

# 216
У нашите съседи например Ники като я събуя и сама е отпрашила към детската и почва да си играе, хич не ме търси.

е то и Тим не ме търси като идем на гости в приятели  Rolling Eyes
в яслата е друго - има дисциплина и това не му харесва.

тук има някакъв берлински модел на свикване и карат по него. днес даже не го оставях сам, защото беше нон стоп залепен за мен и ме оставиха, за да може да яде после с децата. яде супер бавно  Tired все е последен на масата...не, че яде много. флегми се...

# 217
  • Калифорния, САЩ
Ир, 6 перални пускам за 3 дни, къде го простря всичкото това? Simple Smile Лек път, дано всичко мине без проблеми и ще чакаме включване от бг!!

А, ние не простираме  Wink. 40 мин. е програмата ъа пране, 40 мин. е тази за сушене = 1 час и 20 мин. Работят 6 перални наведнъж, ами за по-малко от час и половина и си готов  Party. Мерси за пожеланията, надявам се вече да сте добре и малката кукличка да няма вече такива проблеми.

Йоан, Тим, Лекси,  Hug  Heart Eyes  newsm76  Hug  Heart Eyes  newsm76
поставени сме пред сериозен избор на зетьове!  Thinking
Heart Eyes

Дани, мерси! А за зетьовете хич не го мисли, козичката си я взимаме тука, ако ни иска  Heart Eyes. Ще кача и аз скоро някоя снимка, нека ми остане време.

# 218
  • USA
Ир ако приемаш съвети,прането и дрехите ги остави за последния ден,а сега си направи списък какво ще ти е нужно и после по-бързо се подрежда и събира.Просто повечето неща човек ги ползва постоянно и не е удобно да ги прибереш от сега. Peace Ще чакаме снимки Simple Smile
Лумия радвам се ,че сте го преборили бързо тоя гаден вирус!При нас беше ад и ще чакаме снимки или клипчета ,че скоро не си ни показвала барборанка Simple Smile
Ася голяма мъка с тая ясла,но пък е хубаво,че можеш да си там колкото си искаш и не те ограничават.Дано свикне Тим бързо.Лекси и на гости не ме изпуска от поглед даже когато си мисля ,че не ме вижда и супер много се забавлява.Вчера ходихме на гости в едни приятели и те купили такъв надуваем замък за скачане.Лекси беше на върха на сладоледа и аз реших да отида до 00 сама,да ама не.В секундата която се скрих и ревна.
Иначе днес имаме прогрес с гърнето.Не бях го пробвала на него поне от месец и той забравил,че пищеше.Примъкнах любими книжки и в момента когато си помислих ,че ще върши нещо,го прикотках и го сложих.Ставаше ,сядаше занимаваше се с мъжката си гордост ,четохме,но така и нищо не свърши.После пак се пробвахме и като казах гърненце с кеф отиде да седне,но пак нищо.Аз го отчитам за успех въпреки,че резултат нямаше,но поне не рева и седеше поне за малко.Ще продължавам да опитвам,щом си казва,но надежди големи не възлагам Wink

# 219
  • Калифорния, САЩ
Ир ако приемаш съвети,прането и дрехите ги остави за последния ден,а сега си направи списък какво ще ти е нужно и после по-бързо се подрежда и събира.Просто повечето неща човек ги ползва постоянно и не е удобно да ги прибереш от сега. Peace

Калалили, ама аз изпрах тези перални, част от прането беше работните дрехи на ММ (той си ги облича и тази седмица), една с дрехи и чаршафи на Иван (неговият кош вече е наполовина пълен с "нови мръсни" дрехи, които ще бъдат изпрани в петък), две от пералните съдържаха нашите олекотени завивки и чаршафи (чаршафите ще се перат пак в петък), една - с едно одеало, което много ползвам, и една с мои дрехи и хавлии. Ей че станали шест  Wink. А в петък минимум още две ме чакат, мразя в последния момент да ги върша тези работи, но така се налага. А, и ще бъде вечерта, че ММ се прибира към 5, да му изпера неговите дрехи, а и на маймунчо. С него нищо не мога да изпера през деня, че за да стигна до пералното помещение трябва да сляза по стълби, а представи си ме с кош за пране, препарат, Иван, виснещ на мен и отивам да пера - ами не става. Ще чакам ММ да се прибере и да изкара Иван до парка, а аз ще си допирам и доприбирам.
   А с Лекси на гърнето - това, което си писала ми звучи като обнадеждаващо начало, а дано да е така!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 220
  • София
Йоан, Тим, Лекси,  Hug  Heart Eyes  newsm76  Hug  Heart Eyes  newsm76
поставени сме пред сериозен избор на зетьове!  Thinking
Heart Eyes

Дани, мерси! А за зетьовете хич не го мисли, козичката си я взимаме тука, ако ни иска  Heart Eyes. Ще кача и аз скоро някоя снимка, нека ми остане време.

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Kalalily, поздравления-и аз като Ирка мисля, че е постижение сядането на гърне!  Hug
Йоана преди 10-ина дни също не искаше да сяда на гърнето и ставаше пищяща.
Сега не го предлагам-ще опитам след няколко седмици почивка-дано поне седне.  Wink
Така, че отново поздравления-това си е прогрес.
За показването и казването-Ася е права, повтаряй му, скоро ще се получи.  Hug

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 09:29 от Danny Milanova

# 221
 Здравейте! 
Тук настанаха невероятни жеги, вьв всеки удобен момент гледаме да се топнем вьв водичката Simple Smile а преди няколко дни оставих Стефко да пьлни басейнчето, ха познайте дали се получи  Mr. Green

Калалили, браво за интереса кьм гьрнето, може да го използваш и да слагаш Лекси на всеки 30- 40 мин, в даден момент все ще има попадение Simple Smile фСтефко започна сьщо да казва след като свьршриработата, мисля си да му сложа гащи през уикенда, ооку втж се усетил за какво става вупрос като му примокри. ..

А за тези които се чудят защо работя нощем - работя в телефонен центьр (колцентьр) кьм една туристическа агенция и понеже работя отвкьщи сьм сьс разпокьсано работно време, сутрешна смяна 10.30 до 14.30 и вечерна от 19.00 до 22.30 , та като взема децата от градината имам време точно колкото да се навечеряме, което на тях никак не им харесва и напоследьк  малчо се вкопчва в мен и реве ужасно когато разбере че ги оставям   Sad Това е цената която плащам за да почивам през уикенда...

# 222
  • USA
Ооо аз за пишкането не бързам,а и той все още не го разбира и си пишка във ваната като го къпя.Лошото е ,че сме по цял ден на вън и го пробвам когато сме в къщи и го видя ,че има позиви иначе си е само фитнес за мен,а и не искам пак да го намрази това гърне.
Ирка и ти си се заела да изчистиш къщата основно преди да заминете Simple Smile Аз така я бях подхванала,че да си дойдем на чисто,но ни хвана стомашния вирус и пералните ми станаха 100 за отрицателно време.Дано вас ви прескочи тая гад! Иначе и моята пералня е в мазето и те разбирам  чудесно как е да переш с помощник.Лекси все иска да ми държи едната дръжка на чантата ,да бута коша за боклук като е ден за изваждане,да ми бута коша с прането,абе "помощници"дето ти връзват повече ръцете особено по стълбите Laughing

# 223
привет,

голямо лятно затишие е настанало тук.

при нас както нямаше пролет, така сега лятото е като в Бг. Тим е гол, на двора, пускам му вода и го оставям да се маже. ама той не маже ами вика: мама, мама  Twisted Evil
хич не върви в яслата. другата седмица идва ново дете  Tired
иначе иска да ходи, носи си обувките, ама и аз да стоя. а след 3.5 часа с 8 деца се уморявам... те децата свикнаха с мен и идват да си играем  Whistling

zana333
, много неприятно с това вкопчване. мъжът ти не си ли е у вас? или просто иска да е с теб? иначе те разбирам, Тим също е вкопчен в мен, като маймунче ми виси  Whistling

# 224
  • USA
Аз съм тук ама имам само да мрънкам и не ми се натоварва темата Rolling Eyes
Първо ходих на преглед за мен и глупавите акушерки сестри не знам как са ми мерили корема предния път,но излиза ,че не е пораснал и ми назначиха допълнителен скан.Не съм се притеснила особено,но колкото повече време минава започва да ме хваща параноята Tired
Второ Лекси вчера го хванах на сантиметри преди да го блъсне една кола.Ама изобщо не слуша понякога и когато му казвам спри ,все едно му казвам бягай.Такъв крос му ударих,че накрая само го подадох на мм и се разтреперих и разревах.Още ми е пред очите и сега е в домашен арест и само в задния двор.
Гърнето вчера го отчитам както моя грешка.Питах Лекси дали има нещо и дали иска да седне на гърнето ,че ми се стори ,че е готов,но тъй като готвех и бях омазана,не му обърнах внимание.Той обаче след малко ми носи книжката от банята и вече беше свършил работата,а като отидох да го мия ,видях ,че се е опитал и гърнето да ми донесе миличкия.И така попадение все още няма,но има надежда.
Ася лоша работа с тая ясла,за Тим май си е като някоя плей-група Rolling EyesИначе честито ви лято!При нас е ад и в 8 сутринта е 30 градуса и страшна влага.

Общи условия

Активация на акаунт