Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 909
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Честит рожден ден на Йоана и Давид,да растат живи здрави и жизнерадостно.Честит имен ден на всички който празнуваха със закъснение. Hug
Ние сме горе долу добре.Тим е със запушено носле,и са му много надути венците долу,бяхме на концултация в понеделник,пораснал е много ,вече тежи 9,900кг Shocked.Немога да повярвам как растат.Да са ни живи и здрави.Ази опитва по малко нови храни,което ме радва много.
ММ почна нова работа в понеделник,от която хич не бях доволна,и поради тази причина,се разрових и му намерих друга която почна вчера,много съм щастлива,вече работи нормално работно време,взима много добри пари,и ще може да прекарва повече време с нас.Надявам се от тук нататък нещата вече да се наредят.
Някой ме беше питал за прическата на Ази Laughing,много си му харесвам къдричките,и ми свиди да ги одрежа още,но щом се постопли и това ще стане.
Лек ден от мен

# 691
Здравейте и за много години!! Много благодарности за прекрасните пожелания. Имам много да черпя, и за рожденния ден на Ники и за моя имен ден на Ивановден, така че заповядайте виртуално от тортата на Ники Simple Smile
Малко да наваксам с пожеланията за именни и рожденни дни:
Скрит текст:
Мили мами и прекрасни дечица, бъдете здрави, усмихнати, позитивни, нека лошите неща ви подминават, а хубавите да идват по-често, нека се справяте с проблемите и това да ви прави по-силни и да се наслаждавате на приятните моменти напълно за да бъде и животът пълноценен!! Изключително съм щастлива, че сме виртуални приятелки и дано и реално пътищата ни да се срещнат някой ден, за мен ще е чест и удоволствие Hug Целувки и прегръдки от нас!!
Не искам да се оправдавам, но много време ми отнеха подготовките за Коледа и РД на Ники, дори тази събота и неделя ще идват пак приятели, защото на 5ти празнувахме само със словашките роднини. Правих си украса, макар не много и това иска време и така... След малко отивам да бъркам крем за тортата за утре. Празниците минаха супер, Ники получи прекалено много подаръци Simple Smile Голяма рода, какво да се прави. Ще ви пусна още малко снимки да не се задълбочавам само в приказки Simple Smile
Ирка, коледното парти беше супер, прибрах се в 3 и много щастлива Mr. Green снимка и от там:Дани, стискам палци, всяка връзка преминава през по-добри и по-лоши моменти. Не е хубаво от страна на партньора ти, че не се опитва да се закрепи и да започне да гради нещо след като вече сте се прибрали ами гледа пак навън, но ви желая да намерите компромис и решение Hug И надявам се да сте изкарали супер вчера! Целувки на малката русокоска!!
Калалили и на теб ти пращам позитивна енергия и дано скоро се уталожат нещата и да се подобрят отношенията. Като си останете пак 4мата вероятно ще е по-добре всичко.
Ася, прегръдки и на вас, да оздравяваш и хубаво празненство след завръщането на половинката да си направите!!
Щастливка, браво на теб, желая ви попътен вятър отсега нататък, да му върви на мъжо в новата работа!
Перегрина, още веднъж и на вас ЧРД на патеричка, да е жив и здрав и много щастлив рожденникът и хубаво празненство утре!

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 14:53 от Lumia

# 692
  • София
Момичета, благодаря за милите думи! Hug
Рождения ден на Йоана мина чудесно! Joy
Бях поканила 3 нейни връстничета и техните родители.
Малко ни беше тясно, но важното е, че децата искрено се забавляваха.
Разбира се, това беше целта!  Mr. Green
Малко снимчици от празника:

https://plus.google.com/u/0/photos/110081799022156320704/albums/ … 68404418093897041

# 693
  • USA
Браво Дани!Страхотно парти си спретнала и Йоана  истински щастлива!
Лумия и вашето парти е било страхотно!Браво много си се постарала!
Аз да се похваля,че вече сме без гости! Party
Все така уморена,но се надявам да се включа по-ведра тези дни Simple Smile Лекси ми вдигна еднократно т ,но се оказа зъб.Сетих се да проверя като му видях дупето.Той все ги вади с маймунско дупе.Андрей е много ревлив след първите ваксини и го прибрах в къщи по памперс.Първо успя да се наака да ушите ,а аз бях забравила приготвените дрехи,после си повърна ваксината върху връхната дреха на фонтан и накрая го увих в едно одеяло и бъндълчето на кар сиита и парното на 6 в колата. Rolling Eyes

# 694
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дани, голяма чаровница е Йоана!!!

мами, имам един малко тъп въпрос Blush
в петък поканих няколко деца на РД на Тим. сега се чудя - имаха ли децата отделна маса, на която стояха седнали и хапваха? ако да - тортата в началото или първо игри, после торта?
или да сложа дребни неща за  хапване на ниска маса, децата да си играят и да си взимат без да имат определено място за сядане? ама после как ще ядат тортата? newsm78

ако може някой да ми опише кое след кое е, защото аз досега РД не съм организирала. Embarassed

# 695
ох,страхотни снимки видях!!!И на сладката Ники,на русокоска Йоанка,на Йоан послушан,на Ази...абе страхотни дечица имаме в групичката ни!Момичета благодаря за споделените моменти и преживявания Hug

ася не ти е тъп въпроса Laughing
аз обикновенно като събирам деца правя шведска маса със снакс и напитки както за децата така и за родителите, децата си взимат от там.След това им организирвам разни игри4ки да се поизморят,после предлагам пица или там каквото си измислила за лънч и веднага след това е тортата,после пак играят и така:)Обикновенно приборите ми са пластмасови и хартиени:)

калалили,ех пак си е мир и затишие,сега ще се успокоиш.ама то гадното ти настроение може и от времето да е,незнам на мен зимата ми действа много подтискащо.Дано се оправи и Андрей с това ревтунене Hug

Мойта мама идва неделя,ихааа,чакам я с нетърпение.Много съм се затъжила за нея,не съм я виждала от година и половина,радвам се ,че завинаги ще остане сега:)мисля да я запиша на английски курсове в близкия колеж и да си намери нещо парт-тайм колкото да се социализира.Правим даже планове и малкият ми племенник да идва за лятото,който е на 7г. колкото Мони,та май ще пътува с екипажа на самолета...още го мъдрим.
Принас всичко е наред,децата са добре,щастливи играят.кайл е голям кудук,като излезем в парка и все търси кака си да играе с нея и все вика от дале4е"какуууу-какуууу"Ако тя си е намерила приятели да играят на криеница и той сяда до нея да брои,а ако се е скрила ходи и я издава hahahaМного се заиграват вече двамата,особенно когато се къпят-аз ве4е всяка неделя ги оставям във ваната заедно,голяма игра пада.Ве4ер преди лягане също голяма годеншка пада из стаите.Много се радвам 4е се разбират,ама това е ит от Мони,много е толерантна с него,той малко ме ядосва защото като види кака си че се е заиграла с някаква играчка и се тръшка,за сега Мони винаги я дава,въпреки че правя забележки на Кайл.
Хайде мами,разписах се и аз .приятна седмица от мен! Hug

# 696
  • Калифорния, САЩ
  В Бг. вече е 15 януари/а и при тити/, затова да поздравя Андрюшата по случай неговия втори рожден ден и да му пожелая здраве, много игри, забавни ситуации с батковците, слънчево детство и весело изкарване на деня!

# 697
  • София
Честит празник на Андрей и от мен!
Много здраве, късмет и безгрижно детство му желаем!
newsm59

Ася, и аз като Люци направих маса с хапки, ядки, бисквити и мъфини,
както за нас, така и за мъниците.
Около час играха и "прилапваха" и поднесох тортата.
Мъниците опитваха от парчетата на майките и пиеха покрай тях сокче със сламка.
Не са се заседявали, нямаха време от лудуване!
Mr. Green

# 698
честит рожден ден на Андрей!!!! да расте жизнен и весел и да лудува много покрай братята си!!!

благодаря за споделенето.
тук РД са с час - да кажем от 16.00 до 17.30  Thinking
и аз се чудя как точно да го направя, защото едната ни маса е висока и малчовците няма как да си взимат от нея, а другата е малка и няма място за всички.
явно ще махна голямата маса, за да има място за игра и ще слагам на малката.
Люци, при теб РД продължава май половин ден... Mr. Green

днес бях на контролен преглед на Тим при нов лекар. този до сега ми хареса най-много. Тим гък не каза, чак лекаря ме попита винаги ли е толкова мирен при преглед. явно и на него му допадна лекаря.
86см и 13кг., нисичък вървял  Mr. Green баща му е почти 2м... той на кой се е метнал тапичка, незнам  Crazy

# 699
Честит Рожден Ден на Андрей!Тити,да ви е жив и здрав,много да ви слуша и да се забавлява с батковците!Прекрасен ден да си искарате!

Асято след тортата ако остане време за игра Laughingиначе рд продължават горе долу към 4 4аса Mr. Green

# 700
благодаря ви, да ви се връща всичко хубаво!

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1526894_1 … _1895986553_n.jpg ей го.

ася, люцканова ти е обяснила добре, този начин е приложим почти навсякъде.
при нас също като цяло са с контролирано време. Всяко идващо дете питаме дали е гладно/жадно, те обикновено не са, или мушват едно сокче набързо, и се втурват да играят. Ако се забравят в игри, обявяваме снак тайм или тайм фор кейк....и се събират лесно.
Двегодишните не се управляват баш тъй, но те пък са си с родителите, та не носиш много грижа.

# 701
  • USA
Честит рожден ден на Андрей!Да е жив и здрав палав и игрив и дано по-малко се тръшка!На мама много търпение!
 newsm59
Ася аз бях сложила яденето на голямата ни маса като шведска маса,само я избутах до стената да не пречи.Лекси има малка дървена масичка с 4 стола.На нея не сложих ядене,защото всяка майка преценява какво да им даде.Децата бяха само 4 но така и не седнаха да ядат едновременно.До като играха от време на време хапваха и пийваха по нещо.После на масата на Лекси сложих тортата и всички деца се събраха и духаха свещичките поне 10 пъти  Mr. Green Нарязах тортата и пак кой ял кой играл.Накрая им сложих за в къщи,че у нас няма кой да я изяде.Поиграха още 10/15 мин и като си за тръгваха Лекси ги изпращаше с подаръче на вратата и така.

# 702
  • UK
Честит Рожден Ден и тук на Андрюшата! Голям чаровник е. Да е жив и здрав и много игри с батковците да падат  Hug

Нашето парти мина чудно. Имахме шведска маса - храната ставаше и за малки и за големи, която майка каквото прецени дава. Играеше се навсякъде и беше весело. И аз подготвих подаръчета за гостенчетата - и тук е такава традицията. Тортата си я направих аз - сурова шоколадова, обсипана с плодове. Вкусна и полезна. Мисля че се хареса, въпреки че на някои майки сигурно им се стори много "екзотична" идеята за сурова торта без грам захар и шоколад  Grinning
Снимки имам и ще метна линк само да се оправя с тоя дропбокс.

Весело парти на Тими  Peace

# 703
  • София
86см и 13кг., нисичък вървял  Mr. Green баща му е почти 2м... той на кой се е метнал тапичка, незнам  Crazy
Ася, и ММ е бил тапичка в детските си години, та и с прякор по този повод...
сега е 184 или 186см-изобщо не е нисък.
Тим няма как да е дребус с тези гени.  Wink
Племенницата ми вървеше от най-нисичките до 2г. и "дръпна" през 3-тата.  Mr. Green
Йоана пък е височка и ми е трудно с дрехите, израства ги за по-малко от сезон.
Успокоявам се, че активния растеж е първите 3години и после през пубертета.  Wink
Последните мерки са: 90см и 11,500кг (и то не разсъблечена).  Joy

# 704
Kalalily, добра идея е това, само столчета трябва да намеря, че нямам толкова.

Peregrina, браво за суровата торта...
тук рискувам сама да си я ям Mr. Green
мъжът ми нон стоп мърмори, че трябвало да яде зелении, а като чуе за сурово и му настръхват космите на врата  hahaha

споделете моля, вашите деца (особено момчетата) влезнаха ли във фазата да се грижат за кукла/играчка - хранене, поене, гледане дали има аки? Тим чак ми обяснява, че Тимон кашлял  Simple Smile
чуде се дали да му подаря кукла или да го оставя с Тимон, който скоро ще се счупи на две от стискане в кръста.

Общи условия

Активация на акаунт