Работа, CV-та, HR-и, съвети - 32-ра тема

• 81 594
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Днес се явих на интервю за работа. Казаха, че резултатите ще излязат в петък, но още от самото интервю останах с резерви.
От една страна искам да работя в София, знам, че ще имам повече успехи, но от друга не искам да изоставя семейстовото си. Не знам какво да правя. ooooh!

# 631
Много хубаво е човек да е оптимист. Peace Успех на всички в търсенето на работа. Hug

Незнам, аз съм си оптимист за една голяма част от нещата от живота, н за намиранет на рабта незнм, толкова интервюта и нищо , 6та година  Sad

# 632
Някой ходил ли е на интервю в Зара?

# 633
Много хубаво е човек да е оптимист. Peace Успех на всички в търсенето на работа. Hug

Незнам, аз съм си оптимист за една голяма част от нещата от живота, н за намиранет на рабта незнм, толкова интервюта и нищо , 6та година  Sad
Шест години си търси работа?  newsm78

# 634
2013 ми е шестата ,какво странно има. В действителнст е така.
на 28 год със сертификат за владеене на английски език,
инженерно и икономическо образование.

# 635
  • UK
Шест години стоиш без да си работила изобщо никаква работа или не можеш да намериш работа по специалностите ти и с удволетворителни условия? Предполагам това пита Янина, и аз. Simple Smile Че наистина звучи страшно и странно шест години да търсиш работа.

# 636
Някой ходил ли е на интервю в Зара?
Точно за Зара не съм (имам познати работили там), но за друг магазин на Индитекс да.

# 637
кикимото
Иска ми се да знам какво да очаквам от интервюто за Section Manager.

# 638
Така си е, изобщо не мога да намеря нищо, в областта на администрацията тъй като това си ме влече повече от това че съм завършила Мишинсторене и уредостроене, подспециалност Автоматизация и роботизация на производството. Страшно си е.  Sad

# 639
  • UK
Имам близка, която завърши първата ти специалност, с голямо желание и удоволствие учи, сега има страхотна и добре платена работа. Но ако не те влече и не си добра в професията, няма как. Успех ти желая.   Hug

# 640
кикимото
Иска ми се да знам какво да очаквам от интервюто за Section Manager.

При нас тази обява се върти всеки месец. По мое мнение- нищо не търсят.

Около мен почти всеки се оплаква от работата си. Включително и хора, които работят за големи фирми и в заводи. Някой от тях са добре платени на общия фон, но казват, че условията им труд и микроклимата са се влошили. Поради направените съкращения обема на работа се е увеличил, а заплащането не им е съразмерно и т.н. Всеки мрънка. ... ooooh!

# 641
Така си е, изобщо не мога да намеря нищо, в областта на администрацията тъй като това си ме влече повече от това че съм завършила Мишинсторене и уредостроене, подспециалност Автоматизация и роботизация на производството. Страшно си е.  Sad

В администрацията имаш ли някакъв опит?

Казваш, че си на 28, а от шест години не работиш  newsm78

Имам една приятелка, която е на 40-ет и няма нито един ден трудов стаж, защото цял живот не може да си намери работа по специалността. Ситуацията й става параграф 22, защото никой работодател няма да вземе човек в тази възраст без да е работил нищо. Тя се оплаква, че наемали 25- ет годишни, но не и нея, което за мен си е напълно резонно.

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 14:36 от Red_Hot

# 642
Red_Hot
Какво значи "при нас"?

# 643
Така си е, изобщо не мога да намеря нищо, в областта на администрацията тъй като това си ме влече повече от това че съм завършила Мишинсторене и уредостроене, подспециалност Автоматизация и роботизация на производството. Страшно си е.  Sad
Ситуацията й става параграф 22, защото никой работодател няма да вземе човек в тази възраст без да е работил нищо.

Абсолютно!
Dados, хубаво те влече администрацията, но за тези шест години, не ти ли е хрумвало да започнеш някаква по-различна работа, най-малкото за стаж, а в последствие да смениш позицията? Доста по-лесно би ти било, а и има много дейности, които ще са добра основа за последваща работа в администрацията, без да са конкретно свързани с нея.

# 644
Момичета здравейте, позволявам си да копирам от нашата варненска тема едно предложение , на някой може да  полезно;

"Варненски мами здравейте!:)) Ще ви разсея малко от мислите за плажовете, морето и питиетата с едно много добро предложение за работа.
Работата се подвизава под длъжността 'Асистент на изпълнителния Директор" .
Като изискване много добър Excel (за хора с обич към формулите и графичните диаграми), английски език (да не се притеснявате от свободен разговор) и опит с водене на документация.
Заплащането е над средното за Варна.

За всеки който не е на плажа и прояви интерес, можете да ми пратите ЛС тук или на e-mail varna@teamtime.bg "

Общи условия

Активация на акаунт