Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема72

• 34 276
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
 Здравейте, сладури,
   това голо тяло ще го видите още в първи епизод, първа част първите 5 минути....Йомер си има любовница - красива, по-голяма от него, казва се НАР, та......момчето ни ходи да спи при нея. Тя е вдовица и няма мъж, а има един син - тинейджър, който учи някъде другаде....така, че Нар е свободна жена.
      И....това голо и красиво тяло на нашия Йомер се явява на екрана, слизайки гол до кръста от голото тяло на Нар с гръм и трясък.....пада като торба, пълна с цимент.......И....след слизането от нея отива на мивката и се мие гол до кръста......снимките са много.....бърши се с кърпа, оглежда се в огледалото, харесва се......любовницата му става от спалнята полугола...отива до него....гали го....и най-накрая той вече си облича ризката.....разкопчава си колана....натъпка си ризката в панталона и си тръгва......Мечти..... щастлив.....щастлив.....

Още в понеделник в 21 часа и 05 минути.....Приятно гледане......

# 586
  • Велико Търново
Просто нямам думи...... ще чакам първа серия с затаен дъх,Еркан има едно излъчване,спокоен и очите му като те погледнат ти се подгъват краката   love001

# 587
  Момичета, много ме е яд нещо и ще го кажа....

Тази сутрин си купих вестник -" ТВ САГА "- купувам го - седмичник - в четвъртък излиза, за да съм в крак с новините.  И....какво си мислите чета.....На стр. 7 статията: 12 актьори от турските сериали в топ 25...
Добре....зачетох се....и какво пише: "ЕРКАН ПЕТЕККАЯ - ПОЗНАТ КАТО КАПИТАН АЛИ И КАТО ГАЛИП ОТ "ЛЮБОВ НА ЗАЕМ"....../продължавам да чета/
 ЕРКАН Е РОДЕН НА 11 ДЕКЕМВРИ 1971 ГОД.. ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО МУ ИЗЛЪЧВАНЕ ГО ПРЕВРЪЩА В ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ НА ТУРСКИЯ ЕКРАН.
      АКТЬОРЪТ НЕ ОБИЧА ДА КОМЕНТИРА ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ. ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ СЪС СЪПРУГАТА СИ СА ЩАСТЛИВО ЖЕНЕНИ ОТ БЛИЗО 10 ГОДИНИ И ИМАТ   =   Д В Е   =   ДЕЦА!!!!!"

Питам: "Кой глупак ги пише тия глупости". Не се научиха, че Еркан е роден на 12 декември 1970 година......кой знае пък,....да не би и аз да бъркам.....ама нали всяка година му честитим рождения ден....  на 12 декември...простотия отвсякъде. И...от къде му измислиха второто дете.....от небето ли???
     Аз ако съм редактор на този вестник направо ще ги уволня, който са го написали...
      Преди години бяха писали в Интернет - роден на 1 януари 1970 година в гр. Елазиг. Зодия "Козирог"
      Пак глупост......направо нямам думи.....

Най-отдолу пише: Невена Дякова, Наталия Александрова.....тия ли кокошки  пишат такива глупости....Никога България няма да се оправи....Никога....Не ги е срам - могат да вземат по 5 хиляди лева заплати, а не могат да се подготвят за една статия....
    Простете ми......ядосах се....

# 588
Сиси, както казва шопа, оти се косиш като, че ти мине  hahaha hahaha hahaha hahaha
Да ти кажа за актьорите има най-невероятни дати като рождените, с години разлики с месеци и дни. Всеки източник има претенции, че неговата дата е вярната. Толкова се обърках, че и да ме убиеш, не мога да ти кажа сега в момента без да направя справка на коя дата беше роден Еркан....
Как се казва докторката - приятелката на Омер  newsm78

# 589
Просто нямам думи...... ще чакам първа серия с затаен дъх,Еркан има едно излъчване,спокоен и очите му като те погледнат ти се подгъват краката   love001
Руми в тази тема на всички момичета краката са кашкавалени....  hahaha hahaha hahaha hahaha Така, че не се притеснявай - на точното място си  Peace

# 590
Сиси да те уведомя. Хванала съм се да правя нова тема за Памуковата принцеса. Аргументите са написани на предишната страница. Ще я пусна, ако има желаещи да пишат ОК...Ако няма ние продължаваме да си пишем в тази тема.
Започнах с актьорите. Направо е толкова объркващо...такъв голям актьорски състав сякаш до сега не съм виждала. Чудя се как ще им запомня имената. До сега направих 20 снимки с имената на актьори и герои, но има още толкова, може и повече да са....Но не знам кои са важни за началото на сериала кои се появяват по-късно. Например любовницата на Омер не съм я включила. В такъв случай трябва да включа още трима, но не зная кои.... Thinking

# 591
    Момичета, нощес гледах по руската телевизия Дила ханъм - 7 серия и какво прочетох от руския......

РЪЗА СЕ ОБРЪЩА С ЛЮБОВ КЪМ ДИЛА С ДУМИТЕ:

- НЕ УНИВАЙ, МОЯ ЛЮБОВ, НАПРАВИ СИ САЛ ОТ ДЪСКИТЕ НА ИСТИНАТА, НА ИСТИНСКАТА ВЯРНОСТ.....СВЪРЖИ, МОЯ ЛЮБОВ, ДВЕТЕ НИ СЪРЦА, ДВЕТЕ НИ ДУШИ ЗА ВЯРНОСТ.....ВЕРЕН ФАР ЩЕ НИ ВОДИ И...ДОБРАТА НАДЕЖДА.....СЪЩО ЩЕ НИ ОТВЕДЕ КЪМ БРЕГА НА ЛЮБОВТА НИ.....И.....НЕКА КОРМИЛОТО НА ЖИВОТА НИ ДА БЪДЕ МОЯТА СЛАБОСТ КЪМ ТЕБ...ЛЮБОВ МОЯ....ОТКЪСНИ ЧАСТ ОТ СЕБЕ СИ, МОЯ ЛЮБОВ, И СЕ СЛЕЙ В ДУШАТА НА ДИЛА ЗАВИНАГИ....ОСТАНИ ТАМ, ЗА ДА Й СВЕТИШ КАТО ЗОРНИЦА....

Любовта на Ръза към Дила наистина е трудна...пълна с...бодливи тръни..

ДУШАТА МУ СЕ МЯТА КАТО ПОТЪВАЩ КОРАБ, ЗАЩОТО ЛЮБОВТА МУ КАТО СВЕТКАВИЦА БЕЗПОЩАДНО И ФАТАЛНО Я ПРОНИЗА С ОСТРА СТРЕЛА....МЪДРО СЕ СВИВАТ ПЛАТНАТА НА НАДЕЖДАТА МУ...МЕЧТИТЕ ОТ ЧУВСТВА И СТУД СА...ЗАМРЪЗНАЛИ.....

ЕДИНСТВЕНО....САМО ТЯ МУ ОСТАНА.....МЪКАТА С ЦЕЛЕБНИЯ ПОЛЪХ НА ДЕЙСТВИЕТО....МЪКАТА С....ВКУС НА ГОРЧИВИ И ПЕЧАЛНИ И РАЗДИРАЩИ МИГОВЕ!!!???.......

НО.....ГЕНИЯ В ТАКИВА МИГОВЕ САМ СЕ ИЗПРАВЯ......И ЗАПОЧВА ОТ НАЧАЛО.....

ЛЮБОВТА МУ КЪМ ДИЛА Е ТОТАЛНО ПРЕДОПРЕДЕЛЕНА ОТ СТУДЕНИНАТА НА ДИЛА....

РЪЗА ПОКАЗВА НА ЗРИТЕЛИТЕ ЧУВСТВАТА СИ НА ОБИЧ, НА ПРЕДАНОСТ....НЕГОВАТА ЛЮБОВ...КАКТО ЗВЕЗДАТА, КОЯТО ИЗГРЯВА СТИГА СВОЯ АПОГЕЙ И....ПОСЛЕ.....ПОСЛЕ ЗАЛЯЗВА, ТАКА, КАКТО ОГЪНЯТ, КОЙТО ЛУМВА...ГОРИ.... И......ОГАСВА...НО  ПОСТИГА СЪВЪРШЕНСТВО НА ЧУВСТВАТА СИ....

ПЛЪТНОСТТА НА ЧУВСТВАТА МУ....МЪДРОСТТА НА УСЕТА МУ....ШИРОКАТА ПАСТЕЛНОСТ НА ДУШАТА МУ.....ТОВА СА ВСЕ НЕГОВИ КАЧЕСТВА, С КОИТО СЕ ИЗВИСЯВА НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ АКТЬОРИ......

ЕРКАН ПЕТЕККАЯ КАЗВА:"ЛЮБОВТА СИ Я ПРЕДСТАВЯМ КАТО....ПОСЛЕДНО....ПОСЛЕДНО ПРЕРЯЗВАНЕ НА ЕДНА ОТ ВЕНИТЕ МИ....ТАЗИ ВЕНА, ПО КОЯТО ТЕЧЕ ЖИВИТЕЛНАТА КРЪВ НА МОЕТО ОТДАВАНЕ....НА МОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ.....БЕЗНАЧАЛНО,....БЕЗКРАЙНО,.....БОЖЕСТВЕНО....И....СПИРАЛОВИДНО КОЛОРИТНО ВСЕ НАГОРЕ И НАГОРЕ....ДО НЕБЕТО......

ТОВА Е ЕРКАН ПЕТЕККАЯ.   ПОКЛОН ПРЕД СВЕТОВНИЯ МУ ТАЛАНТ.......ПОКЛОН ПРЕД ГЕНИЯ.....

# 592
Мамче, тази снимка да не е в самолета, когато пътуваше от Адана за Истанбул...нали беше водещ на награждаването...спомняш ли си, че не е имал време да се преоблече на земята и се е наложило да отиде в самолета в тоалетните и там да се преоблече....тя ли е????

# 593
Не Сиси, снимката не е от това пътуване. Мисля, че е от времето когато открива неговия пазар. Стара е, но днес той я е качил в нета....С мениджъра си бяха пътували.
Нищо не казваш за въпросите, които ти зададох....

# 594
Сиси как се казва момичето, което работи на полето с Джерен и момчето което слугува в конака Аслънбаш.....Които се влюбват....

# 595
Сиси, както казва шопа, оти се косиш като, че ти мине  hahaha hahaha hahaha hahaha
Да ти кажа за актьорите има най-невероятни дати като рождените, с години разлики с месеци и дни. Всеки източник има претенции, че неговата дата е вярната. Толкова се обърках, че и да ме убиеш, не мога да ти кажа сега в момента без да направя справка на коя дата беше роден Еркан....
Как се казва докторката - приятелката на Омер  newsm78
     Казва се Бахар - много красива....тя му е годеница....Йомер  и Джерен първо се женят...правят много пищна сватба...дето ти я рекламираш....ама ти казвам.....сватба мечта...После се развеждат. Джерен заминава за континента Австралия и цели три години нито са се виждали, нито са си писали, нито са се чували по телефоните.  През тези 3 години Йомер продържава да си има същата любовница - Нар, а Бахар не му е любовница. Тя му е годеница. Той й предложи брак...определиха сватбата си и ще се женят, но...техните приятели ще се женят и Джерен дойде чак от Австралия, за да  им кумува на сватбата.
       В деня на сватбата им...непосредствено преди подписването на гражданския брак се явява от Австралия Джерен с разкошна червена рокля...направо принцеса...и отива до масата, където ще е бракосъчетанието. Йомер е другият брачен свидетел и...../ Мамче,затаи дъх........не дишай/ Йомер седнал на единия стол...другия до него свободен и....Джерен се явява стига до него...най-любезно го прздравява, при което Йомер загуби... и дума.... и ума.... и глас.... и ръце.... и крака.....всичко загуби. Направо онемя, оглуша и се побърка. Джерен сяда до него...той я гледа и направо  съзнанието му се умопомрачи.
         В тази хилядна от секундата Йомер разбра, че безвъзвратно е влюбен в Джерен, колкото и да се мъчи да не си признава пред себе си.
        Страхотен момент......буря градоносна....хала непобедима.....торнадо, опустошаващо мозъка му.....
        В тази хилядна част от секундата Йомер разбра, че ще се бори за тази си любов с цената на всичко.....
        И....така стана.....
        Приятно гледане.  Ще е супер, че е на български....

# 596
  Руми, здравей, добре, че на теб само краката ти се подгъват,...защото аз пък ще се въплъщавам в едно 18 годишно девойче, за да мога да стигна до него....така, че  споко.....има и по-зле от теб.

# 597
Не Сиси, снимката не е от това пътуване. Мисля, че е от времето когато открива неговия пазар. Стара е, но днес той я е качил в нета....С мениджъра си бяха пътували.
Нищо не казваш за въпросите, които ти зададох....
   Забравих му името. То не е важна героиня - едно черничко, нали това...То работи като слугинче в  къщата /Руснаците й викат "ПОМЕСТЕ"/. И в останалото време работи на полето - сее памук, копае, бере домати, пипер и други. За Бахар и за Нар ти казах. Трябва да погледам някоя серийка и ще си спомня....

# 598
  • Велико Търново
sisi55 ако трябва да съм точна и аз бих те последвала за годинките и да се наредя на опашката за сърцето на Еркан  hahaha

# 599
sisi55 ако трябва да съм точна и аз бих те последвала за годинките и да се наредя на опашката за сърцето на Еркан  hahaha
Сега нямам време, защото отивам да гледам Ойлето, но после ще ти пиша коя тема и коя страница да прочетеш и да разбереш колко съм откачена по Еркан......Направо няма да повярваш.....

Общи условия

Активация на акаунт