Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 991
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добре играе спор няма Йешим,но и в интервюто и в сериала е с прекалено самолюбие,но все пак тя е още дете,простено и е.

smile3521

А, да прилича Йешим в живота не е голям "+"  Tired И да се бори със зъби и нокти, когато другият човек не я иска, може да му причини само зло или най-малкото да го направи нещастен с подобно държание  Tired

# 541
  • Пловдив
Добре играе спор няма Йешим,но и в интервюто и в сериала е с прекалено самолюбие,но все пак тя е още дете,простено и е.

smile3521

А, да прилича Йешим в живота не е голям "+"  Tired И да се бори със зъби и нокти, когато другият човек не я иска, може да му причини само зло или най-малкото да го направи нещастен с подобно държание  Tired

За самолюбието - човек за да успее, трябва да го има. Иначе добрите мислещи за другите, просто биват стъпкани. Знам го от личен опит.
Относно зъби и нокти, може би трябваше да цитирам не само това изречение, а целия пасаж: "Аз никога не съм деляла любовта с никого, защото не съм срещала истинска такава. Но ако я срещна, бих правила точно като Йешим, за да я задържа. Ще се боря със зъби и нокти, за да я запазя. Ако е писано обаче."
Аз лично смятам, че в едно друго общество, Йешим и Чънар щяха да бъдат истински щастливи заедно. И за двамата това е силна връзка, друг е въпроса, че Чънар се спря заради пак техните измислени морални норми. После и той плаща цената за това, че тръгна сам срещу собствените си чувства. Така че, за мен първопричината за всичкия хаос е той. Което изобщо не значи, че одобрявам действията на Йешим особено сега, след като Чънар и Топрак се обичат истински. Щом вече там има любов, всяка борба е изгубена, и грешна. Точно както е написала missence 'да се бори със зъби и нокти, когато другият човек не я иска, може да му причини само зло или най-малкото да го направи нещастен с подобно държание'. Да се бориш е добре, но в правилния момент. За съжаление на Йешим просто не й оставиха такова време ...

# 542
  • София

smile3521

За самолюбието - човек за да успее, трябва да го има. Иначе добрите мислещи за другите, просто биват стъпкани. Знам го от личен опит.
.....

Е, да де, ама пък и прекаленото самочувствие не е добре. След една роля в сериал прецени коя актриса е добра, как се вдигнал рейтингът след напускането на същата и т.н. Малко ми идва в повече "колегиалното" й държание. И тя не блести с кой знае какъв нечуван талант (според мен), ама никой не си е позволил да я обижда като колежка. Хубаво е човек да знае, къде е границата. В този занаят е добре да знаеш, къде да спреш  Naughty

Малка е, още хвърчи в облаците, ще се научи като я поучука животът и занаятът най-вече Peace

# 543
  • Мюнхен
Ще ми е интересно да видя нашата Йешим в друга светлина. Явно в новият и филм ще играе доброто и сладко момиче.

# 544
  • Бургас
Тя и за Хазал Кая прави намек...Добре каза на Чинар,че все бяга,а тя пък си го преследваше,защото според мен нейното си беше точно преследване,замъкна го на яхтата,планирано преспа с него,защото си мислеше,че той ще се почувства длъжен да остане с нея,т.е. всичко прави с цел,на инат,щото тя е решила,че тоя мъж трябва да е с нея,без да съобразява с чувствата на другия.

# 545
Здравейте момичета! Hug
Днес е последният работен ден и после следва една изключително приятна есенна почивка от три дни! Peace Пожелавам ви приятни емоции и добро настроение1
Бях писала преди време,че в момента гледам Adanali и наистина ролята,която прави Серенай е много свежа.Слагам ви линк за колекцията на дизилер - там от 4 страница до 2 страница са епизодите с бг субтитри.За мое съжаление този забавен сериал повече не е превеждан,но сега са го подхванали руснаците.Дано стигнат докрая,все пак!

http://vbox7.com/collection:1597384

На мен пък интервюто със Серенай ми хареса-типично за възрастта й.Нормално е да се хвали с постиженията си,които наистина са чудесни за тази й възраст, и да не бърза с обвъързването - все пак е в началото на кариерата си.Ще я погледна с интерес в новият й проект,който надявам се ще бъде превеждан,предвид многото фенки на партньора й Peace

Снощи ми хареса как Йешим добре го изчеластри Чънар Crossing ArmsЗаслужаваше си това момче някой да го порастърси малко Thinking
Но... Naughty аз не вярвам,че той някога е бил влюбен в нея-да привързан беше към нея,но по-скоро като към близък приятел,с когото лудуваше и лекуваше скръбта си по Лале.
И на яхтата постъпи точно като безволеви мъж - след толкова месеци самота,намери утеха в прегръдките на жена. Tired Ама за тази си слабост с години ще плати тежка цена Crossing Arms

Аз понеже гледам сериите от третия сезон снощи бях много на кеф Peace ето защо
Скрит текст:
Тези двамата екземпляри - Чънар и Топрак два пъти се развеждат и три пъти се женят - ужас направо Mr. Green Та снощи след развода на Топрак с онзи Ахмед,с когото сключи брак от немай къде ,т.е. заради махленските клюки, Чънар направи страхотно обяснение в любов и предложение за женитба. В театъра,където вървеше може би Шекспирова пиеса/това не разбрах добре/, Чънар преоблечен и маскиран казва на актрисата на сцената,че обича друга,слиза от сцената,коленичи и прави най-романтичното предложение за брак на Топрак пред публиката.Така се провали планът на Зюмруд и Азра да го разделят с Топрак.Султанката Зюзи направо позеленя от злоба и безсилие Mr. Green Но сега двете вещици ще се опитат да провалят сватбата им...но.... и там ще ударят на дърво Peace

# 546
Меги Hugза филма.Специална тема,само за филма няма,но когато го излъчваха се превеждаше и коментираше в темата за Ииит Йозшенер.мисля,че там са архивирани и коментарните теми.Погледни на първата им страничка.
Скрит текст:
Оригиналното заглавие е SON.Аз го гледах със субтитри,когато го превеждаха Лакуна и Бланка от темата за Ииит Йозшенер и другите лоши момчета в турското кино.Сериалът е от 25 оригинални турски серии.Много нестандартен,с необичайно развитие на действието,с неочаквани развръзки.Трябва да се гледа внимателно,за да навържеш действието.Не знам дали ще се хареса на широката публика,но на мен ми беше интересен,защото видях и другата страна на турските сериали.При всички случаи няма нищо общо със сапунките.

Диме благодаря ти! smile3525
Скрит текст:
Сега ,като казваш как е оригиналното му име се сещам ,че сме го коментирали с една онлайн приятелка и тя също ми го препоръчваше още преди време!Аз си мислех ,че ще е някой стар филм , защото напоследък Диема Фемили се заля с турски сапунки от 2005г-2006г.,но този мисля ,че е от 2010г. newsm78 newsm78 newsm78Може и да греша newsm78 newsm78

# 547
Значи скоро няма да се кротне Йешим.

Охо-о-о - ще има да чакаме Close - тя тепърва ще се развихри afwitch afwitch afwitch
Ще се кротне когато се хвърли от скалата!!
Но пък тогава ще се развихри мама.... Mr. Green Mr. Green...,а знаем тя какво представлява , ...така ,че спокойствие за сем.Чанарови hahaha hahaha няма!!!

# 548
Цитат
После и той плаща цената за това, че тръгна сам срещу собствените си чувства. Така че, за мен първопричината за всичкия хаос е той.
Разбира се ,че той е основния виновник!
Той беше този , който даде слабост на Йешим още докато Леле беше жива.Ако още тогава я беше сложил на място , всичко щеше да е различно , но пък тогава вече одавна да бяхме забравили за филма и неговите 4 сезона hahaha hahaha hahaha hahaha
Разбира се не бива да се подминава с лека ръка комбинативността и острия ум на Йешим.Ако забелязвате в последните няколко серии, Чани два пъти отива да се кара с нея.Започва много нахакано , но  тя интерпретира всичко случващо се по неин начин,и обръща нещата на  180 градуса!!!
Само ,че сега се кефя максимално  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, защото стана "с нейните камани по нейната глава"!
Отвори очите на Чани и той ще се бори за любовта си!Тя обаче не разбра ,че си е вкарала автогол!! Mr. Green Mr. Green

# 549
Здравейте момичета! Hug
Днес е последният работен ден и после следва една изключително приятна есенна почивка от три дни! Peace Пожелавам ви приятни емоции и добро настроение1
Бях писала преди време,че в момента гледам Adanali и наистина ролята,която прави Серенай е много свежа.Слагам ви линк за колекцията на дизилер - там от 4 страница до 2 страница са епизодите с бг субтитри.За мое съжаление този забавен сериал повече не е превеждан,но сега са го подхванали руснаците.Дано стигнат докрая,все пак!

http://vbox7.com/collection:1597384

На мен пък интервюто със Серенай ми хареса-типично за възрастта й.Нормално е да се хвали с постиженията си,които наистина са чудесни за тази й възраст, и да не бърза с обвъързването - все пак е в началото на кариерата си.Ще я погледна с интерес в новият й проект,който надявам се ще бъде превеждан,предвид многото фенки на партньора й Peace

Снощи ми хареса как Йешим добре го изчеластри Чънар Crossing ArmsЗаслужаваше си това момче някой да го порастърси малко Thinking
Но... Naughty аз не вярвам,че той някога е бил влюбен в нея-да привързан беше към нея,но по-скоро като към близък приятел,с когото лудуваше и лекуваше скръбта си по Лале.
И на яхтата постъпи точно като безволеви мъж - след толкова месеци самота,намери утеха в прегръдките на жена. Tired Ама за тази си слабост с години ще плати тежка цена Crossing Arms

Аз понеже гледам сериите от третия сезон снощи бях много на кеф Peace ето защо
Скрит текст:
Тези двамата екземпляри - Чънар и Топрак два пъти се развеждат и три пъти се женят - ужас направо Mr. Green Та снощи след развода на Топрак с онзи Ахмед,с когото сключи брак от немай къде ,т.е. заради махленските клюки, Чънар направи страхотно обяснение в любов и предложение за женитба. В театъра,където вървеше може би Шекспирова пиеса/това не разбрах добре/, Чънар преоблечен и маскиран казва на актрисата на сцената,че обича друга,слиза от сцената,коленичи и прави най-романтичното предложение за брак на Топрак пред публиката.Така се провали планът на Зюмруд и Азра да го разделят с Топрак.Султанката Зюзи направо позеленя от злоба и безсилие Mr. Green Но сега двете вещици ще се опитат да провалят сватбата им...но.... и там ще ударят на дърво Peace
Скрит текст:
А на мене точно това обяснение ми се видя някак много преекспонирано и клоунско!Не ми хареса много! Stop StopАз съм привърженик на по реалните ситуации!

# 550
  • Бургас
Така е,за сега не е разбрала,нали дори се похвали на Султанката. Аз чакам куповача да отиде да разгледа къщата и да видя изражението на Зюмрут.

# 551
Меги, за онзи сериал - да,права си от 2010г.е!

Женското представяне на сем Ташкаран Crazy

Сватбата на мама Crossing Arms Thinking

# 552
Цитат
Диме,да ти кажа,като гледах първи сезон /защото аз започнах да следя филма от 50 епизод и после се върнах назад да гледам филм през цялото време си мислех ,че той има чувства едновременно към двете сестри!!!Въпреки ,че много страда за Леле не можа да ме убеди ,че не е имал чувства към Йешимката!!!!

# 553
  • Пловдив
Цитат
Диме,да ти кажа,като гледах първи сезон /защото аз започнах да следя филма от 50 епизод и после се върнах назад да гледам филм през цялото време си мислех ,че той има чувства едновременно към двете сестри!!!Въпреки ,че много страда за Леле не можа да ме убеди ,че не е имал чувства към Йешимката!!!!

И аз започнах сезона по средата, даже след нея - от 60 епизод някъде. Тогава Йешим ми беше адски несимпатична и даже я мислех за откачена. После изгледах и началните серии и по време на гледането чувствата ми се преобърнаха. Аз лично никак не харесвах Леле, и изобщо не мисля, че тя заслужаваше Чънар, все нещо й пречеше и се цупеше.
Относно това дали Чънар обича Йешим... е може ли някой само от вина да хариже цяла фирма и 10 000 000 долара?!!! Да не говорим за това, че той сам й каза, че е безумно влюбен в нея, когато я измъкна от бара докато тя танцуваше с друг.
На яхтата... виждах любов. Как я гледаше и как я докосваше... даже си мисля, че може би в този период когато са снимали епизода, е било когато те реално са били гаджета. Просто ми изглеждаше не игра, а истинска страст...

# 554
Меги,може и да имаш право Peace
Аз останах с усещането,че Йешим му беше интересна с това,че беше дръзка,различна от уравновесената Лале,която макар и със собствено мнение не се противопоставяше категорично на Чънар.
Йешим караше лудо колата си,облеклото й беше самото предизвикателство,а алкохола-верен приятел.Тя нарани не само себе си,като разкри,че друг е баща й,а не Ташкаран и въпреки това,продължи напред със същото самочувствие и дързост,докато Керем-брат й се срина.
Йешим противоречеше на Неджип-главата на семейство Илгаз,докато другите макар и несъгласни си мълчаха- изобщо тя беше различната.
Чънар преспа с нея само една нощ и така остана до края.Дори когато се ожени за нея не я пусна в леглото си.
И понеже съм гледала сериите напред,затова и изказах мнение,че се съмнявам в любовта му към нея.
Да-беше привлечен,но така като става обикновено между двама млади,свободни хора - за една нощ
Уф-ф-ф нета ми е ужасен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт