Парфюмни размисли и страсти - 172

• 52 225
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Атти, благодаря!  Hug Казвай кога да ти го покажа, и на мен ми е интересно как ще го усетиш  Flutter Мисля си, че на Калина и  на Лю би харесал също  Grinning

# 616
  • София
С удоволствие (чеша се по главата и мисля усилено в посока на следващата седмица) Simple Smile

# 617
  • на терасата
Днес разносвам J'adore edT... Хубав е, но туберозата пак се превърна в лекарство  Mr. Green Уж е малко, уж не се натрапва, пък усещам тази гадна лекарствена нотка, жалко за иначе стилния аромат.

# 618
Благодаря ви за отзивите. Точно защото не искам да попадна на менте се чудя дали цените в ЕЛ са ок?

# 619
Благодаря ви за отзивите. Точно защото не искам да попадна на менте се чудя дали цените в ЕЛ са ок?
Те са единствен вносителн за България и всичко им е ОК. Peace

# 620
И аз на сляпо поръчах една тоалетна вода на Annick Goutal - Grand Amour странен ми е , много е женствен, в началото  е цветен, а после става леко горчив аромата. Харесва ми, макар, че не съм влюбена в него Simple Smile

# 621
Pixie, на какво се спря? ЕДП или ПП? Със сигурност си направила правилния избор. Аз имам проблем с Cuir de Russie... Тоалетната вода много ми харесва, но истината е, че след около час става типичен skin scent. И никой не го усеща освен в наистина интимна близост. Коментарът беше, че определеният човек неустоимо харесва как ухае кожата ми. Е, беше всъщност Руската кожа, но какво от това. Simple Smile Определено крайно сексуален и привличащ аромат, бих си купил дори и ПП, но като няма как да го пробвам предпочитам да не рискувам.

Аз си поръчах Noir de Noir, тествъл съм го и ми харесва. В България могат ли да се купят (вкл. и Tobacco Vanille) от сериозно място разбира се и какви са цените? Зная, че и двата аромата в последно време твърде много се популяризираха, но ми харесват много.

Видях, че сте обсъждали Шалимар. Най-добрият ми приятел носи класическия вариант в ЕДП и му стои добре. Тествах го преди две седмици и ми хареса, но не до там, че да го купя. Не познавам фланкърите. Парфюмната вода е абсолютен унисекс или поне според модерните представи. Много ми прилича на Patchouli Imperial на Диор, който също е предназначен за мъже и жени, а до колкото си спомням пирамидите не си приличат. Не зная, със сигурност е субективно усещане. 

# 622
Аз си поръчах Noir de Noir, тествъл съм го и ми харесва. В България могат ли да се купят (вкл. и Tobacco Vanille) от сериозно място разбира се и какви са цените? Зная, че и двата аромата в последно време твърде много се популяризираха, но ми харесват много.
Noir de Noir не се продава в бутиците на ЕЛ, но Табако Ванил да, на цена около 350 лв.

# 623
densi, благодаря! Simple Smile 350 лв. за какъв обем?

# 624
Продават се в България само в 50 мл. Peace

# 625
Знаете ли от къде мога да си купя Armani Acqua Di Gio EDT тоалетна вода за жени? Аз съм от Стара Загора и в най-реномирания парфюмериен магазин тук ми казаха, че този парфюм вече не се произвежда. Дали е вярно и имам ли изобщо шанс да го намеря някъде?

# 626
# 627
Здравейте момиета.
Купих си Violet Blonde на Tom Ford 100мл.
След месец ми донесоха подарък същия парфюм. Питали мъжът ми дали го имам и той отговорил отрицателно. Сега имам 2 парфюма и двата са по 100мл.
Ако някой проявява интерес да пише на лични. В противен случй Коледа, ще е щастлива за някоя приятелка.

# 628
Момичета, получих фалшив email от Paypal. Не теглете прикачения файл.
Надявам се бубанка да не ме затрие бързо и да видят повече хора.
Хубаво би било и да го разпространите и в други теми.

# 629
  • виртуално
Момичета, получих фалшив email от Paypal. Не теглете прикачения файл.
Надявам се бубанка да не ме затрие бързо и да видят повече хора.
Хубаво би било и да го разпространите и в други теми.

Paypal винаги се обръщат по име, примерно....

Dear Mr. Ivan Ivanov

... всичко друго веднага се трие,не се отварят прикачечените файлове и не се цъка на линковете  Peace

Чета ви, но съм в тотален и идеален парфюмен застой.
Толкова ми е приятно да си ползвам наличното.
Сякаш наново преоткривам стари аромати и им се наслаждавам както никога досега.

Общи условия

Активация на акаунт