Бургаски майчета - 15 тема

• 43 604
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, препоръчайте ми някой добър лекар- диагностик, който да работи със ЗК в Бургас. И все пак ехографът му да не е от 1-вата Св. война, че още има такива.  Grinning

# 526
Мрианче,чвстито бебче! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!

# 527
Момичета,имам  въпрос към мамите ползвали Аптамил,само на мен ли ми мирише лошо или така си мирише?Искам да смения Нан Ха с Аптамил,смених го,малката го пие,но на мен ми мирише много неприятно,нормално ли е?

# 528
  • Бургас
miriana86, честито и тук , да ти е жива и здрава, всичко най-хубаво! Simple Smile Hug

Мярнах, че за пробиване на уши говорите, аз не харесвам малко бебче с обеци и не смятам да дупча ушите на малката, като поотрасне ако иска, няма никакъв проблем да се пробият.  Peace

# 529
Момичета,имам  въпрос към мамите ползвали Аптамил,само на мен ли ми мирише лошо или така си мирише?Искам да смения Нан Ха с Аптамил,смених го,малката го пие,но на мен ми мирише много неприятно,нормално ли е?
Майлин, Аптамила мирише малко по - различно от другите адаптирани млека. Докарва го малко на кисело. Това е от пребиотика вътре

# 530
  • Бургас

Майлин, Аптамила мирише малко по - различно от другите адаптирани млека. Докарва го малко на кисело. Това е от пребиотика вътре

Toва не е вярно, пробиотици има и Лактана Био, сигурно и други млека имат, не миришат гадно.

# 531
  • Близо до морето (200 м)
Мон.., пребиотика не е пробиотик.

Майлин, а Аптамила и той ли е ХА? От 2 приятелки знам, че е ужасен не само на мирис, но и на вкус  Rolling Eyes

# 532
  • Бургас
Не съм дочела правилно, че бебката мрънка и бързам да ставам, сори  Simple Smile

# 533
Аптамил Комфорт взех,да освен че мирише гадно,днес го опитах и на вкус е доста гаден,но Марая си го хапва с кеф,тя го яде от 1 ден де,ще видим занапред.Просто съм чувала,че е хубаво Ам и Комфорта конкретно се отразявал добре на бебешоците,но пак е много относително..

# 534
Аптамил ползвам след проблем с изхождането, който решихме с лекота откакто сме на това мляко. Около два месеца бяхме на ХИПП, не помня разлика дали имаше в мириса на млякото,но акото си мирише по добре с Аптамил.  Факт е, че бебето си харесва млякото. Не знам другите млека как миришат , но е вярно че не е вкусно, а бях чувала че са много вкусни АМ. Вече сме на Аптамил2 и е малко по вкусно и добре ароматизирано от Аптамил1.

# 535
Включвам се за малко ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към тези от вас, които посещават плажовете на Крайморие. Последните дни дебнат крадци на коли, за съжаление моите родители днес станаха поредната им жертва. Според полицаите само днес са обрани над 6 коли.  smile3511 За щастие документите им са били в тях, но щетите по колата ще им струват доста.

# 536
Aз точно с тази цел смених Нан с Аптамил,защото Марая ака на 2 дни веднъж и едно зелено ако вади,ужас...все още не сме видели резултат от Аптамила,надявам се да се нормализира всичко Peace

# 537
  • До морето :)
Включвам се за малко ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към тези от вас, които посещават плажовете на Крайморие. Последните дни дебнат крадци на коли, за съжаление моите родители днес станаха поредната им жертва. Според полицаите само днес са обрани над 6 коли.  smile3511 За щастие документите им са били в тях, но щетите по колата ще им струват доста.
Ужас! Благодаря за инфото, че ние го посещаваме. Нещастници!

# 538
  • Бургас
Лече,то твойто време дошло. Леко раждане Simple Smile

# 539
Аааа аз съм преди нея   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт