ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 27 014
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Ахи честит рожден ден
 newsm59

# 166
Марти като чета как за 2 часа си родила и двамата юнака, направо ми даваш надежда, дано всички родим толкова леко.

# 167
Здравейте,момичета!
М-тина,честити бебенца!Да сте живи и здрави,бързо наддаване на малчуганите,а на теб бързо възстановяване!
Ахи,Честит Рожден Ден!Бъди много щастлива и обичана!
Аз чак сега влизам и какво да видя-имаме си още един чифт бебенца,това е чудесно и то родени нормално,М-тина,поздравления!Вече все по-осезателно усещам,че наистина ще се ражда и то съвсем скоро.Ние днес нямахме ток до обед,профилактика някаква,после ме водиха на фризьор,та затова чак сега се появявам.Накрая се забих в една аптека и си напазарувах лигнин,превръзки,еднократни чаршафи,стерилни марлички,Судокрем,клечки за уши и спирт.Остават ми памперси,Топоцин,дрешки за изписване и няколко чифта чорапчета за новородено,че май нямам и това е.
Иве,бориш кръвното,браво,Весе,а твоето как е?Забравих да кажа,че понеже аптекарят ни е познат и ни предложи да ни измери кръвното,та моето беше 105/75 и пулс 78,бива.
Камелия,добре дошла в отбора!
Като тръгнаха да се раждат близначета и се сетих,че Глезотийка не е писала отдавна,но видях,че е била в темата за близнаци днес,оттук нататък чакаме Бихайнд да се похвали след 2-3 седмици.

# 168
Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 21:11 от Niki1

# 169
По Нешънъл Джиографик сега започва "В утробата - близнаци". Който иска да гледа Simple Smile
Мъхче? Татяна?  Simple Smile

# 170
Ахи честит рожден ден  много късмет и предстоящи радости, както и раждане максималко близо до термин Simple Smile

# 171
M-tina, честити бебета! Да сте живи и здрави, много щастие на цялото семейство!

Ахи, честит рожден ден! Много щастие!

Мъжа ми е болен от варицела  Tired Аз съм я карала - уж, предполага се. Вече нямам сили да се притеснявам. Няма да пиша много тия дни, щото си е вкъщи и се занимаваме заедно и за нет време не остава.

# 172
  • varna
Близначе, ти си като информационна агенция, бре  Laughing
Пина, бързо оправяне на мъжа ти, че е кофти на дърти години с такива болести  Hug
Баси дискриминацията с тия адреси, един вид бащата изобщо не е важен, само е осеменил и айде чао - хич не ми харесва тая система. Сега ща не ща пак ще трябва да сменям лк като намерим апартамента, че в Чайка няма грам какво да прави бебата  #2gunfire Всички актове за раждане от чужбина, които съм превеждала, си имат посочен адрес на бащата, адрес на майката и адрес на бебето, дори и трите да съвпадат - възмутена съм  Close

# 173
  • Assenovgrad
M-tina честита радост!   bouquet
Момичета искам да ви попитам какви матраци сте взели или смятате да взимате за бебешката кошара? Ние вчера поръчахме леглото, скрина и тъй като много ни похвалиха ортопедичния матрак на Дизайн Бейби решихме да поръчаме и него. Дано не сме прибързали много. Имате ли мнения за тях?

# 174
Който трябва да лежи - да полягва максимално много, а който няма такива заръки от докторите да не се изморява много в чистене, подреждане, ремонти и работа.

Много ми стана мъчно като ги видях малките ми в кувиозчета с тръбички и лепенки, с подаване на кислород, не можеш да ги пипнеш или гушнеш. Тъй като последния месец и половина почти не съм ставала от леглото, малко ме е яд, че не спрях преди това да се юркам по задачи и да работя. Дано бързо станат по-големи, по-тежки и здрави.

А вие - никакво раждане докато не наближат термините.

# 175
M-TINA, ЧЕСТИТИ РОЖБИ. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!  Hug Hug Hug

ЧРД АХИ, жива и здрава много обичана и щастлива
.   bouquet 

Днес бях на преглед, малката е добре, вс е в норма плацента и води, главично предлежание е.  Heart Eyes Направи ми измервания на таза и още нещо, но не запомних как го нарече, за него няма проблем за нормално раждане. Във вторник съм на последни изследвания от ЖК и след седмица ми издават документите за раждане и болничния (лелее то си дойде  Crazy).И след 2 седмици пак да пия желязо 15 дни и чаааааак в началото на юли ще се видим в б-цата за гинекологичен преглед ( да се види състоянието на шийката), УЗ и тонове.  Simple Smile

# 176
  • София
Марти, малките ще се оправят, но наистина ти съчувствам и за седмиците лежане в болницата, и за това, че сега са още неукрепнали и не можеш да ги нагушкаш. Но и този момент ще дойде Hug
На мен днес ми е адски нервно, но и си има защо. На моменти съжалявам, че не излязох в болничен преди време, ами като един Матросов изкарах до край, за кво.....
Мъж ми и той нещо ми лази по нервите и се чудя и аз, като Роската дали да не му напиша един мейл Laughing
Днес вуйчо ми е ходил да коси двора пре майка и баба /двора беше, като джунгла/ и е открил семейство ежко бежковци Heart Eyes

# 177
Мерси, близначе, Hug ама аз пак го изтървах това предаване, последна седмица ми е на работа, че рекох да се попресиля малко, белким я свърша цялата Mr. Green

# 178
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мартина радвам се че се появи с повече информация,че всички много ви мислихме!дано малките бързо да заякнат и да им се радваш вече Hug!
Джина аз доколкото знам там където има таралежи има и змии  newsm78!
Ахи  newsm59 много здраве и само положителни емоции ти пожелавам!
Май на всички времето ни наближава аз само за едно се моля от доста време вече(май от 5ти месец) бебо да си почака да влезна поне в 9ти месец и тогава вече да излиза,че с тези отворени канали ме стресираха много!

# 179
Аз пък друго съм чувала- там където има таралежи, няма змии! Ама може и да се бъркам, с тоя бременен мозък Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт