Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Какви са мненията за новата тема във форума?
Какви са мненията за детските градини и яслите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Отделението на Тина Киркова предлага стаи с различен брой легла, като обикновените стаи имат 3 или 5 легла, VIP стаите - 2 легла (40лв на вечер) и самостоятелна стая (75лв на вечер). Бебетата са при майките, освен ако родилката не желае да си почива, в който случай бебето се премества в педиатричното отделение. Над всяко легло има таблет (като телевизор), който се захранва с жетони и може да се използва за телевизия и интернет.
-
Какви са мненията за новата тема във форума?
-
Какви са мненията за детските градини и яслите?
-
Какви са мненията за здравето и болестите на децата?
-
Какви са мненията за качеството на медицинските услуги и компетентността на лекарите?

И БЕЛ е с прекрасен резултат (що да не кандидатства с нея, бре? Ся, за право няма да стигне, но за много други специалности си е супер!), но по английски направо се е представила блестящо! Зная, че матурата по анг. е традиционно много трудна, тъй че определено девойката има талант към езиците 
Гледам те аз, че си горе от известно време
ще ида до Вис Виталис и каквото има там. Почнах да стягам сака, остана само да си купя бабешки гащи и още някои дреболии.
Тука съм ама нещо нямам муза за писане. Тези дни ме е хванала някаква апатия и всичко и всички са ми криви.Всичко ме боли...не мога да спя...не мога да се завъртя нощно време.... Нервите ми са като струни направо.
браво на детето 
та нали и те трябвало да купят нещо...и аз й казвам, че досега всеки път им казвам, че ще купуваме еди какво си и че те ако са искали са щели да ни дадат пари
Е, не съм ли права? И си мислех, че ще каже: Еми тогава ще ви дадем пари за кошарката (220лв) ,тя да е от нас..." е да ама не... и ми казва"еми освен да ви дадем парите за спалния комплекти той да е от нас" (30лв)... е момичета щях да ревна от убида
как да кажа на ММ, че на моите родители им се е откъснало от сърцето да дадат само 30лв за първородното си внуче, ами свекитата като ме попитат
Офф , много ми е тежко и обидно вече... 

Но, да отбележа СУДОКРЕМ-а, на мен ми казаха, че е имало проблем с него, но вече не, зареждат си го, купих 1 опаковка.