На море в Гърция 2013 - V

• 88 672
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ИРА, кой район те интересува?
Аз ползвам този сайт: http://www.yr.no/place/Greece/ Имат 10-дневна прогноза и за някои малки градчета. Напиши мястото, което те интересува, може и да излезе.

И аз ползвам този сайт. Най-точната прогноза дава според мен. (Не само за Гърция).

# 46
 Grinning Точно казано, след 20-август бомба пада, всички са натоварени по самолети и кораби, лудницата свършва изведнъж. Можете спокойно да се пазарите за цена.Юли и август не се диша от народ и горещина, но всеки си знае ......
На един му харесва едно, на друг - друго.
Миналата година бяхме на Санторини от 18.09 - цени народни дет се вика. В Периса - голяма стая с огромен креват, кухненски кът и веранда за 30Е - след като казахме, че няма да готвим, а искаме да се храним в прилежащата таверна ни намалиха цената на стаята и никога не платихме по цени от менюто. Коктейлите вместо по 7Е- 4Е, салатите по 4Е, вместо 5-6Е, закуска за двама, каквото и да поръчаме беше 10Е. Докараха ни на крака кола под наем, взеха ни от и ни закараха до пристанището с колата на собственичката. На изпроводяк си разменихме по 1 пакет визитки - на нейния обект и на обекта, където работя аз, с обещания за провождане на клиенти. Вече дойде една възрастна двойка италианци, изпратена от нея.
 Тази година ще повторим, но и на Миконос, защото спечелихме почивка там от игра на Карфур.

Приятни и слънчеви дни на всички!

# 47
Да, наистина хотели и курорти дал Господ. Въпроса е да намериш това, което ти трябва.
Ето току що намерих мястото където ще спрем след тръгване от Тасос, на път за Халкидики и Солун. Пренебрегваме магистралата, както винаги, там не е интересно и минаваме през Ставрос, имаше дори питане за там. Как да не показваш подобни оферти, нали хората трябва да ги видят, уникална цена от 15 евро на вечер/само закуската струва толкова/: http://www.booking.com/hotel/gr/electra-stavros.bg.html?aid=3395 … _sr_on_signout=1;
Много добри отзиви, паркинг, интернет, басейн и т.н. Какво повече, но трябва търсене...........

Забрави да споменеш, че тази цена е валидна само за 02.06.2013, а за всички останали дати си е на нормални нива над 100 лв.

# 48
  • Варна
Grinning Точно казано, след 20-август бомба пада, всички са натоварени по самолети и кораби, лудницата свършва изведнъж. Можете спокойно да се пазарите за цена.Юли и август не се диша от народ и горещина, но всеки си знае ......
На един му харесва едно, на друг - друго.
Миналата година бяхме на Санторини от 18.09 - цени народни дет се вика. В Периса - голяма стая с огромен креват, кухненски кът и веранда за 30Е - след като казахме, че няма да готвим, а искаме да се храним в прилежащата таверна ни намалиха цената на стаята и никога не платихме по цени от менюто. Коктейлите вместо по 7Е- 4Е, салатите по 4Е, вместо 5-6Е, закуска за двама, каквото и да поръчаме беше 10Е. Докараха ни на крака кола под наем, взеха ни от и ни закараха до пристанището с колата на собственичката. На изпроводяк си разменихме по 1 пакет визитки - на нейния обект и на обекта, където работя аз, с обещания за провождане на клиенти. Вече дойде една възрастна двойка италианци, изпратена от нея.
 Тази година ще повторим, но и на Миконос, защото спечелихме почивка там от игра на Карфур.

Приятни и слънчеви дни на всички!

МНОГО ТОЧНО
по спокойно , Гърция голяма , слънце и узо има са всички Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 49
Да, наистина хотели и курорти дал Господ. Въпроса е да намериш това, което ти трябва.
Ето току що намерих мястото където ще спрем след тръгване от Тасос, на път за Халкидики и Солун. Пренебрегваме магистралата, както винаги, там не е интересно и минаваме през Ставрос, имаше дори питане за там. Как да не показваш подобни оферти, нали хората трябва да ги видят, уникална цена от 15 евро на вечер/само закуската струва толкова/: http://www.booking.com/hotel/gr/electra-stavros.bg.html?aid=3395 … _sr_on_signout=1;
Много добри отзиви, паркинг, интернет, басейн и т.н. Какво повече, но трябва търсене...........

Извинявам се за спама, Блед, колко дни отпуск имаш годишно?

# 50
....

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 14:06 от Анонимен

# 51
  • София
Bliss Да, права си, но на нас точно този ден ни трябва, ние само минаваме. За 4 нощувки даваше 100 евро, сега дава 200, 15 след като резервирах, вече няма. Въпрос на търсене и намиране в момента. Сега пък има други по 17-20-25 евро и т.н. Мога да дам много примери от различни сайтове, но пак ще излезе реклама. Показвам само това, което ние резервираме. Поздрави.
Anna bel Некоректен въпрос, на който отговарям многократно, трябва да се чете. Bliss е права, отчасти това ми е работа, но не хотели, а забележителности. Хотелите ги пускам само за да бъдат във ваша полза. Сега ще бъдем в Гърция 18 дена/и това го казах вече/, и ви разказвам всичко когато имам време.
За да не се налага на Параход да пуска непрекъснато нови теми, което е прекрасно, нека не ги пълним с напълно излишни неща.
Подобни неща, питайте на лични, ще отговоря с удоволствие.

Времето в момента на Тасос: Сутринта беше доста облачно, силен вятър и малко вълни/затова съм още в стаята/. Вече почти се оправи, температурата се покачва бързо, плажовете започват да се пълнят и Ви очакват.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 11:22 от Bled

# 52
....

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 14:07 от Анонимен

# 53
  • София
Блед искам да ме разбереш правилно... в доста случаи даваш полезна информация....но в повечето време пускаш оферти от букинг, които са за конкретни дати и които обикновено на никой тук не вършат работа защото са за следващите 2 дни, максимум седмица. Ако имаш лични впечатления и отзиви ще е супер да ги споделиш, защото аз си запазвам такива хотели.... Но мисля всички тук списващи могат да работят с компютър и съответно могат да си намерят изгодната оферта в букинг за точния период който им трябва.

И за инфото за забележителностите, което даваш.... в повечето случаи е във вид на списък и на мен лично ми навява мисълта, че си го преписала от Интернет. Ако действително се занимаваш с популяризиране на забележителности - на всички ще ни е по-полезно освен списъка да драснеш и по два реда с описание и история на всяка една от тях. Ама не такава от Интернет (защото и аз се справям добре и с компютъра и с английския и обичам да се информирам за всичко преди да замина), а лични впечатления.

Иначе остава впечатлението, че рекламираш хотели и преписваш от Интернет.

Bliss нали се разбрахме подобни разговори да ги водим на лични. Не искам да ставам досадна с това, което ми е работа, защото ако говоря за забележителности, излиза че ги взимам от интернет, както ти казваш, а много често аз самата ги поставям там. Не мога да ги описвам любителски, когато това ми е работа.
Относно хотелите, след всеки поместен изгоден хотел ме засипват с въпроси и аз се измъчвам да повтарям едно и също по няколко пъти в лични, вместо да го напиша тук. Виждаш как се приема, било реклама, радвам се че ти вече не мислиш така.
Ти например доста пъти спомена Сани, но аз бях доволна от това, хубави спомени. Трябваше ли да те обвиня в реклама?
Вече се придържам изцяло към правилата, нека и другите да спрат да търсят под вола теле. Приятни почивки. Времето се оправи, отиваме на плаж..........

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 11:40 от Bled

# 54
  Това "засипване на лични"......де да знам....малко ме съмнява.

# 55
.....

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 14:11 от Анонимен

# 56
  • с/у ОколоМръсТното
П.С. Много моля модератора на темата да не трие горните постове.... въпреки всичко те са по темата......

Няма да стане.
Викам го и още сега ПАК ще ви зачисти писания, които НЕ засягат пряко темата.

zorita - ти се местиш от остров на остров... браво. Хубаво е, че в края на септ. цените са поносими, но с тези ученици, как да се включим.  Rolling Eyes
Разкажи ни нещо за твоя остров. Ще ми е интересно... Hug

# 57
....

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 14:08 от Анонимен

# 58
  • София
Стига вече. Не разваляйте темата ПАК.
Бан може да се наложи и за нарушаване на други правила на форума. Тези например:

"2. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани."

"10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. "

Абсолютно ненужно се създават интриги в тази тема.

# 59
С риск да бъда изтрита ще кажа, че ако Bled нямаше личен интерес от писането, отдавна вече нямаше да пише в темата(и в някои други теми).

Аз пиша в няколко теми в подфорум "На път" и няма друг такъв пишещ.

Общи условия

Активация на акаунт