На море в Гърция 2013 - V

• 88 721
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
Скопелос през погледа на Anna bel  Grinning

# 76
Ана Бел,
въпреки че за трети или четвърти път чета впечатленията ти, отново ме трогнаха и очароваха. Искам веднага да тръгна натам! Simple Smile

# 77
Давай да вървим двете,Параход! И аз пак искам!

# 78
Aз пък имам алергия от керемиди, напомня ми България, затова си седя тука на Парос. Гледам, че само за северна Гр пишете и имам чувството, че тук Бг не идват. Обиколката на острова е 42 км, и да искаш не можеш да се изгубиш, един път обикаля целия остров, и един напряко. Туристи сега предимно заблудени, идващи от други острови, всичко им харесва  Mr. Green. За редовните почиващи тук цял живот не говоря, те са запазена марка.Плажове бол, малки и уютни.На пръсти се броят тези със ситен пясък вътре в морето. Таралежи в изобилие, но ние ги ядем на всичкото отгоре  Laughing.  Има едно пристанище- Паркия- нищо и никакво, гъчкано с туристи. За младите и нощен живот е Науса, но там цените са в небето. Ако търсите спокойствие и уют, сега му е времето. Цените са ниски, няма гмеш от навалица извън пристанището, порциите са двойни, отстъпки бол.Времето е супер, водата чай ( да не ми вярвате, защото целогодишно се къпя в морето и ми е най- хубаво през януари и февруари Laughing) Най- неприятни са ми юли и август, горещо, комари, влага, сардели натъпкани по плажовете, тамам си се излегнал на шезлонга и от ляво едно бебе квичи ежечасно, от  дясно дърта италианка е полегнала и мъжът ѝ пили петите, да не дава пари за педикюр, малко по-встрани възмазен грък дъвче тост и смуче фрапе, жена му каканиже истерично дневните клюки, и ако имате късмет да нямате гей-двойка над главите си, обсъждайки снощния секс....... Mr. Green Пак казвам, изказвам мнение само и предимно са небългарски туристи. Но, ако дойдете сега, ще се чувствате като царе, очаквани, обичани, обгрижени и обслужени. През юли и август на никой не му пука за Вас, такива много, на конвейра, дай парите и чао! През септември пак ще Ви желаем и обичаме! Heart Eyes

Защо толкова дъвчете Блед, като не Ви харесва, просто подминавайте постовете ѝ. Каква е тази злоба? Все някой ще се възползва от инфото. Дали ѝ е работа  или не, какво ви бърка? Да можехте и Вие да сте толкова изчерпателни и търпеливи.

# 79
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,препоръчайте ми някое място за семейна почивка с малко дете-9 месеца  Praynig

# 80
Здравейте,момичета!Чета темите от доста време и искам да ви питам за отзиви за хотел Блу Долфин на Ситоня,ако има някой с "пресни" впечатления? Simple Smile

# 81
  • Варна
БРАВО ! БРАВО ! БРАВО ! БРАВО !
Ха дано повече такива писания Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 82
  • София
Anna bel, zorita  Hug

# 83
  • с/у ОколоМръсТното
... тамам си се излегнал на шезлонга и от ляво едно бебе квичи ежечасно, от  дясно дърта италианка е полегнала и мъжът ѝ пили петите, да не дава пари за педикюр, малко по-встрани възмазен грък дъвче тост и смуче фрапе, жена му каканиже истерично дневните клюки, и ако имате късмет да нямате гей-двойка над главите си, обсъждайки снощния секс....... Mr. Green

тази картинка си я представих цветна и с мирис, дори  Laughing
Мерси зорита   bouquet

# 84
Anna bel, много добре си ги описала!
И моите спомени от преди две години от Скиатос са още свежи  Heart Eyes

Сега се връщаме от обиколката на Пелопонес плюс плажовете около Парга за край на пътуването  Heart Eyes
Уморително пътуване, но възнаградено с невероятни гледки, история, прекрасни закътани или километрични плажове, романтичен остров, каменни църкви, къщи и кули, крепости, аромат на пресен хляб, хориатики, маслини, узо... Heart Eyes
Започнахме от древната Микена, продължихме през Толо, очарователния Нафплио, средновековна Мистра, скалата - крепост Монемвасияостров Елафонисос,  Плитра, Гитио, Ареополи-Мани, пещерите Дирос, Каламата, водопадите Полилимннио,... Разкошния  Voidokilia,  Пилос, Метони...
Накрая завършихме в района на Парга, където има разкошни километрични плажове или по-малки пясък и скали като Artolithia beach, "подковата" Ammoudia, Valtos и т.н.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 11:51 от phile

# 85
  • с/у ОколоМръсТното
aaaa, phile ... няма да се разберем така с теб...
Правиш невероятни кадри, а ни показваш такива от чичко Гугъл Wink

И добре завърнала се  Hug

# 86
  • София
Здравейте в тази хубава тема. Като ви чете човек и направо все едно си там - в Гърция. Миналата ходихме два пътии съм очарована. Сега се стягаме пак, този път без компания, само с децата. Търсим си нещо за 10-ти. То време не остана но нещата се измениха в последния момент. Единствено ни вълнува да е пясък и на сушата и във водата,че децата обувки не обуват а и те им дай да се ровят в него по цял ден. На Ситония така ли е? Търсим си нещо и с барбекю и да не е много далеч от плажа. Разгледах дадените линкове на първа страница но искам нещо изпробвано.
Благодаря предварително.

# 87
И аз да попитам, някой ходил ли е в Платамон ( Катерини) нужни ли са ми за там аква обувки
Задължително с обувки в морето, има много камъни.

# 88
Шани, благодаря, исках да ви ориентирам в местата,
иначе моите не знам кога ще успея да ги сваля  Wink

, нали вие бяхте резервирали Ionian Theoxenia Hotel  ?
Последната ни нощувка беше там - хотелът е чудесен  Peace
Блед, благодаря за идеята.

# 89
Phile,
аз също се нареждам на опашката са по-обстойни впечатления и снимков мат'риал Grinning За колко дни го направихте маршрута?

Зорита,
лесно е да се обясни защо не идват при вас Simple Smile От България полети няма, освен някой епизодичен чартър до Санторини, аз съм ходила на 4-5 цикладски острова (и на други), но дъщеря ми е на 4.5 години и до момента с нея не съм се наела на маршрута, който правех преди - самолет до Атина-пресичане на целия град до Пирея-ферибот до островите. С кола още по-дълго става, а цените на фериботите за автомобил са брутални. Та затуй Simple Smile иначе разказите ти дават много интересна гледна точка, вясвай се пак при нас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт