На море в Гърция 2013 - V

• 88 853
  • 716
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Момичета, какви репеленти препоръчвахте? По спомени Аутан не вършеше много работа, както и гривните. Коментирахте някакви спирали и машинки, но за мазане какво беше най-добро?

Аутана става за мазане.Спирали на Раид запалвате и пак техни машинки в контакта , но не хапчета , а кръглите бурканчета.Купете си от тук лампа за ароматни масла с чаени свещи и по 10 мл. масла лавандула,цитронела и лимонова трева.Надвечер капвате по десетина капки и я палвате , хем гони комарите хем за аромат.Simple Smile

# 271
  • Пловдив
Моля за малко помощ. С куче сме в Гърция. Хазяите ни казаха, че май имало глоба за това че кучо се къпе в морето. Sad Моля споделете дали има такова нещо. Аз чувам за първи път, рових се по нета, но нищо не намерих.

На охраняемите плажове е забранено кучето да се къпе в морето, на нас това ни го каза спасителя, ако има такъв попитайте него.

Аз искам да помоля за инфо за Керамоти, ако има отпочиващи там да споделят водата става ли за къпане?

# 272
  • София
Времето Халкидики Не знам къде ми изчезнаха предишните прогнози? Да, така беше в Ставрос и ние като минахме, лошо, аз го написах. Вчера в Ханиоти не се дишаше, жегите започнаха. Плажовете бяха пълни, морето също, все пак беше събота. Очертава се и днес много топъл ден от сутринта, слънцето вече се показа. Вечер става малко хладно при разходките, но до няколко дена мисля, че няма да има вече никакви притеснения, така че спокойно. Тръгваме към Сарти......

# 273
  • София
Здравейте от Паралия Врасна. За тези, които ще идват насам няколко съвета - носете якета и чадъри (и двата вида - слънчеви и за дъжд). За два дена си вали когато си иска. За плажовете - има някаква неуредица между общината и държавата и няма изкаран нито един шезлонг или чадър в района на Неа Врасна, Паралия Врасна и Астровалта. Плажа е отвратителен -каманаци и боклуци.
На мен определено ми е студено. Моите се къпаха вчера в морето, но си е хладно. Sad

# 274
Някой от вас ми беше дал този прекрасен сайт за плажовете на ситония, при това на бг.
http://bg.sithoniagreece.com/halkidiki/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5% … 1%82%D0%B5%D0%BB/

Въпросът и е има ли такъв и за Касандра?? Не откривам в гоглето...

# 275
  • София

Въпросът и е има ли такъв и за Касандра?? Не откривам в гоглето...

Виж това дали ти върши работа http://www.halkidiki.com/english/kinfo_e.htm

# 276
Здравейте! Не сме почивали в Гърция с изключение на 2 пъти на Халкидики (Ханиоти, където не ни хареса) и като цяло не сме в час с местата в Гърция. Ще бъдем в БГ за съвсем кратко време и искаме да отскочим до Гърция на някое по-близко място, защото ще имаме 2 до 3 дни. Препоръчайте ми някое място с хубав плаж?
Благодаря предварително.

# 277
  • София
Здравейте! Не сме почивали в Гърция с изключение на 2 пъти на Халкидики (Ханиоти, където не ни хареса) и като цяло не сме в час с местата в Гърция. Ще бъдем в БГ за съвсем кратко време и искаме да отскочим до Гърция на някое по-близко място, защото ще имаме 2 до 3 дни. Препоръчайте ми някое място с хубав плаж?
Благодаря предварително.
Керамоти! Много хубав плаж, скучно и много спокойно селце и понякога доста комари. Зависи какви са ви приоритетите.

# 278
Забравих да кажа, че не искаме  да е скучно и забутано село. По тази причина и Ханиоти не ни хареса, но бяхме преди 10г.

# 279
Спокойна, мерси, но няма инфо за различние плажове, а на мен това ми трябва.

Ние заминаваме за Ханиоти  - гранд хотел Ханиоти на ОИ. Отзивите не са много добри за него, но гледаме да не се настройваме, защото важното е ,че е на хубав плаж и сред зеленина. Дано само времето е хубаво, пък ако и водата става за къпане (особено от деца и бременни) ще е бонус! Simple Smile  Praynig

# 280
  • с/у ОколоМръсТното
Да попитам и аз: - красивите плажове южно от Никити - лесно достъпни ли са с кола, възможно ли е колата да се паркира за няколко часа без проблем?

да и пак да.

Хубава почивка на плажуващите.

Браво на Блед   bouquet, че се включва директно с описания на плаж, температури и всичко наоколо.
С търсене се намират добри квартири на добри парици. Успех  Peace

The same myself - пристигате на място, виждате плажа и ако ви хареса, търсите квартира.

# 281
  • София
Забравих да кажа, че не искаме  да е скучно и забутано село. По тази причина и Ханиоти не ни хареса, но бяхме преди 10г.

Близо, с хубав плаж и забавления ... newsm78: може би трябва да търсите нещо в непосредствена близост до Кавала. Ако разполагате с повече средства - Порто Карас, Сани. Ако разполагате с по-малко средства - Аспровалта /има дискотеки, магазини и е доста голямо/, но плажът е гаден, има камъни в морето; Ставрос - не е лошо, пясъчен плаж, плажни барове, но тази година зимните бури са завъртяли камъни и натам и по дъното има доста. Иерисос: едрозърнест пясък на плажа, кръчми, плажни барчета, но по-малко градче от предишните две.

Bled, чета, че сме били в един и същ хотел  Flutter, да споделя за него, защото не си писала много: отдалечен от плажа, но много близо до планината и предлага добра гледка към нея, хубава градина с басейн, закуска - прилична. За мен беше най-доброто настаняване, което съм имала в района на този залив - големи стаи, хубаво обзавеждане, почистване всеки ден, много любезни собственици, на 5 минути пеша от центъра, но закътано.

# 282
Туцка, в Електра ли сте били? Какво е разстоянието до плажа,  за пешкомка питам  Grinning?

# 283
Туцка, благодаря за предложенията, започвам да гледам Peace
Шани, идеята да ходим за 2-3 дни и да търсим плажове и квартири не ми се струва много удачна.

# 284
  • София
Mur, около 10-тина минути, но ние ходехме с кола на по-южните плажове.

Общи условия

Активация на акаунт