Ново правителство, нов късмет

• 940 574
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 545
Интересно интервю с Ицо Хазарта.

... "На първия ден се прибрах от турне. Не влизам през телефона често в интернет, затова помислих, че е майтап това назначение. Влязох при Иво Инджев, след това в "Дневник" и видях, че не е. Не знам как се почувствах. Видях, че има група за протестите, и реших да ида сам. Всички бяха много уморени, не исках да ги тормозя. Оказа се, че и други така са направили. Отидох до Партийния дом и видях, че се събират хора. Но мен ме знаят. Аз не искам да ходя да говоря по микрофони, за да не кажат, че си вадя дивиденти. От друга страна, не исках да седя тука, направо щях да полудея", размахва ръце той. Сложил качулка, за да не го познаят, поседял час и половина, видял, че се събират хора. "Имах нужда да съм там. После продължихме с участия. Майка ми и повечето ми приятели ходят.".. http://m.capital.bg/politika_i_ikonomika/obshtestvo/2013/08/16/2 … to_be_idiotcheta/

# 16 546
jp, мислиш ли, че толкова ми пука, та чак да  драматизирам?
Просто ми прави впечатление колко ви е невъзможно да приемете,
че може да има истина извън вашата. Също и мелодраматичното настървение, с което я браните.

Е, речникът ти изглежда емоционален - блеене, настървение, кръвопийци - все думи, които ти вкарваш,  преекспонирайки казаното от другите.

Единственото, което наистина няма да приема, е да се излива помия върху всичко различно и да се бранят "нашите", независимо какво сътворят. Което в по-мек вариант правиш често ти. Щото аз примерно гледам да съм обективна и към сините, и към Герб - макар и пристрастията ми да са натам.

А ти, при цялата ти претенция за обективност и ясна мисъл, най-много плахо да отрониш по отношение на БСП "може би не всичко е наред". Когато някои факти просто вонят.

Като вчерашната "спонтанна манифестация" и гледката на Данчо Ментата, къпещ се в народната любов и обещаващ да защитава пенсионерите (и циганите - щото бяха съществена част от публиката му) от монополите. Това, че този наш изявен финансов експерт има много общо с редица провали и ограбване като част от управлението на три партии досега, явно не смущава екзалтираните екскурзианти. Ето това е пошло и всъщност също не мога да го приема.

Но разбирам, че за теб и това е нормално и всяко посочване на абсурдността на ситуацията е "мелодраматично настървение". Simple Smile Тъй де - какво толкова е станало - да не би пенсионерите за първи път да ги използват.

Какви общи идеали могат да имат тия хора, дето "бесипету" и "община Марица" ги е довела, с Йордан Цонев? Или с Местан? Или със Станишев? Това просто не са техните представители, но тия хора едва ли го осъзнават - водени са от лоялност, втълпена им преди много време. Те ще бъдат червени даже ако за лидер на БСП бъде избрано магаре.

Тази истина можеш ли да я преглътнеш? Simple Smile

# 16 547
  • на брега на морето
Питам се как така за 24 години разруха, кражби, мутри и т.н. виновни се оказват единствено ГЕРБ.

# 16 548
Питам се как така за 24 години разруха, кражби, мутри и т.н. виновни се оказват единствено ГЕРБ.

Просто те в момента са заплаха за БСП и имат мнозинство в НС. Като влязат други десни, ще се почне и с тях, няма съмнение.  Засега сините са много слаби и не представляват интерес за управляващите. Как е възможно вчера протестът да се изтласка встрани, за да може 100 автобуса от ППО-тата в страната да изкажат народната си любов - то не бяха прегръдки, то не бяха целувки пред камерите, направо не мелодрама, ами трагикомедия. Искам да ги видя тия "лели Паци" зимата като дойде рецесията, пак ли Плевнелиев ще им е виновен че не могат да си платят тока и да си купят хляб? Или пак ББ ще е виновен, въпреки че от една година не управлява?

# 16 549
  • на брега на морето
Имам предвид госпожите във форума, които просто дъх не могат да си поемат.

# 16 550
 Laughing Фейсбук се подиграва с подкрепящите властта... Учи, мама, да не ходиш на контрапротест... http://www.dartsnews.bg/News/54233

# 16 551
Имам предвид госпожите във форума, които просто дъх не могат да си поемат.
Ами явно и те - щом такава е партийната повеля....

# 16 552
от фб... защо Левски е гениален? Защото е прозрял истината за България, а тя е, че ще ни вкарват постоянно в една и съща ситуация на грабеж, ако не осъзнаем какво става и не се противопоставим. Прочети предсмъртното му писмо...."Тоз който ни освободи, той ще ни и пороби."... Освободиха България от комунизма, за да я ограбят, освободиха нас от комунистическия режим, за да ограбят създаденото от две поколения българи, освободиха пазара на еленергия и го дадоха на чужди компании, за да поробят и децата ни с договори, в които гарантират жестоки печалби на чужди държави, печалби които плащаме ние, ще плащат и децата ни. Направиха го същите тези партийни другари и дадоха лостовете, с които да ни грабят и техните деца и внуци. Това не е "актуализация"! Това е поредния грабеж. Само пробват, вземат един млрд. заем, от който ще дадат мизерна част за УЖ социални плащания , ако не скочим ще вземат и друг заем, още по-голям. С този заем ще платят печалбата,която са гарантирали на чужди компании, за да "компенсират" 5% УЖ намаление на тока, а остатъка от заема ще откраднат. На тях ВЕЧЕ им е платено, за да ни поробят с договорите в енергетиката и няма да върнат платените пари. Ще ни накарат нас да платим, за това че ТЕ са престъпници! И ако ние се успокоим с 20-30 лв. увеличение на пенсии, минимална заплата и детски, ще вземат още заеми, защото тези хора са патологично болни от алчност и не могат да се спрат. Трябва ние да ги спрем иначе България я чакат много злини. Левси го е казал много добре:" Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение. Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана." Така че не става въпрос за актуализация на бюджет, става въпрос за поредното ограбване и поробване българския народ чрез ненужни заеми и ЛИХВИ по тях!

Много точно мнение. Дано повече хора го прочетат и осмислят.

# 16 553
  • Neverland
jp, мислиш ли, че толкова ми пука, та чак да  драматизирам?
Просто ми прави впечатление колко ви е невъзможно да приемете,
че може да има истина извън вашата. Също и мелодраматичното настървение, с което я браните.

plamenhk, не ми натрапвай проблемите на света на злите червени кръвопийци, в който живееш.
Не ме интересуват.                                        
newsm10
Жалко ,освирепяването не е само по площадите и улиците единствено .....Интересно е че т нар."протестиращи" искат власт на народа ,което ми намирисва на комунизъм  Laughing или имат други желания  newsm78 ....или желания на определени олигархични кръгове ,което е по вероятно Sunglasses

# 16 554
Е, гледайки в захлас Пеевската телевизия, собственост на  истински олигархичен кръг и слушайки демагозите на комсомолската олигархия, какво друго да ти се върти в главата освен олигархии и офшорки?! Дерзайте и викайте ПОБЕДА! Ще ми е интересно след една година каква песен ще запеете.... Mr. Green  Защото тогава може да настане истинско освирепяване, по-богат няма да стане електората на БСП-то.

# 16 555
Власт на народа  искаше февруарския протест.

# 16 556
Защо никой не крещи по улиците "сини боклуци" или "герберски боклуци"?

# 16 557
Във всеки случай ,"лидерът" им е продукт на тези 24 години разруха, кражби, мутри .
ГЕРБ е религиозна секта към един дебело врата , зле образована мутра наречена Боко Тиквата , маскирана като политическа партия.
И тези които се опитват пак да го пробутат до властта с квази-моралистични приказки , няма как да пожънат симпатии.

# 16 558
  • Русе
  И после, някой мрънка - колко злоба има в този форум . Питаш ли ни нас, които се излъжем да ти четем постовете.  Cry

# 16 559
Защо никой не крещи по улиците "сини боклуци" или "герберски боклуци"?

Хубав въпрос .  Laughing
Явно да се биеш в гърдите колко си интелигентен и културен и в действителност да си такъв , са две различни неща .

Общи условия

Активация на акаунт