Ново правителство, нов късмет

• 940 558
  • 26 251
  •   1
Отговори
# 16 560
Питам се как така за 24 години разруха, кражби, мутри и т.н. виновни се оказват единствено ГЕРБ.
Във всеки случай ,"лидерът" им е продукт на тези 24 години разруха, кражби, мутри .
ГЕРБ е религиозна секта към един дебело врата , зле образована мутра наречена Боко Тиквата , маскирана като политическа партия.
И тези които се опитват пак да го пробутат до властта с квази-моралистични приказки , няма как да пожънат симпатии.
Сегашните лидери на БСП и ДПС на какво са продукт? Бойко поне не е бил доносник на ДС и храненик на номенклатурата. Не ми е симпатичен, не го защитавам, обаче с това разполагаме в НС в момента. ГЕРБ ако е секта, БСП и ДПС демократични партии ли са? Нещо електоралната им маса не ме навежда на такава мисъл.

# 16 561
Червените шайки отхвърлиха ветото и отпрашиха пак към морето да ваканцуват
 фйууу по магистралата и за 3 часа на моренцето
 и едно "благодаря" не рекоха на бате Бойко, а уж асфалт не ядяха

# 16 562
Защо никой не крещи по улиците "сини боклуци" или "герберски боклуци"?

Хубав въпрос .  Laughing
Явно да се биеш в гърдите колко си интелигентен и културен и в действителност да си такъв , са две различни неща .
Ахааа, знаех си аз, че така ще ми отговориш.
Кажи ми тогава, как не се намери един  „контрапротестиращ” от всичките  българи в чужбина, който да се обяви в подкрепа на това правителство?

# 16 563
Питам се как така за 24 години разруха, кражби, мутри и т.н. виновни се оказват единствено ГЕРБ.
Във всеки случай ,"лидерът" им е продукт на тези 24 години разруха, кражби, мутри .

Данчо като пряк участник в разрухата, кражбите и мутрите е многократно по-добър избор, нали? Или икономическите съветници на Виденов, които ни обясняват всеки ден от някоя телевизия колко нямало лошо да се взимат заеми?

Говорим за хора, управлявали по 15-20 години тази държава. Те с разрухата нещо общо да имат? Или за всичко Бойко е виновен. Simple Smile Бойко е новият Костов явно, трябва да е облекчение за втория за малко той да не е виновен за всичко в държавата.

Всъщност е парадоксално все виновни да са тези, управлявали най-малко...

# 16 564
 Тиквата  е виновен за това което направи през последните 4 години , и за факта че е мутра .
Да позволяваш на мутра да управлява държава е глупаво и опасно . Нищо повече .

# 16 565
Тиквата  е виновен за това което направи през последните 4 години , и за факта че е мутра .
Да, глупаво и опасно е мутри да управляват държавата. Съгласна съм. Обаче сега други мутри я управляват, ама ние даже не знаем кои са, щото са сложили Орешарски като транспарант. За справка - като ги питаха "Кой предложи Пеевски" те отвърнаха - "Този въпрос не е за публиката". Към поддръжниците на властта имам един въпрос - вас това отношение не ви ли обижда?
П.П. Към Чубака - стига с тая "Тиква", че не го харесваш разбрахме вече. Ние не наричаме Станишев и компания с обидни имена, въпреки че има с какви  Wink

# 16 566

Лозунги, лозунги... Simple Smile Ама като няма друго...

# 16 567

П.П. Към Чубака - стига с тая "Тиква", че не го харесваш разбрахме вече. Ние не наричаме Станишев и компания с обидни имена, въпреки че има с какви  Wink

Я пак ?  Shocked
 Само прочети тази тема отначало . Гея , бея ,змея ...
От самото начало протеста акцентираше на обиди и подигравки . Не на аргументи .

За Пеевски разбрахме най-вече че прилича на прасе .
Изобщо висок Ентелект на протестиращите .

За Тиквата вече обясних , това не е обида. В средите от които произхожда , човек се характеризира с прякор ,не с име.
Крушата , Тиквата , Пъпеша ,Компира , Пашата , Клюна , Очите , Ушите , Германеца , Китаеца и т.н.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 12:32 от Чубака

# 16 568
Добре де, ти нали си културен, защо копираш някого, когото не харесваш със същия подход  newsm78

# 16 569
Срам ме е! Но не ми е виновен Бойко Борисов! Днеска си играх да събера публичните данни, за чистата нетна печалба за 2012г на Нефтохим, М тел. Глобул, Вива ком, Уникредит Булбанк, Обб, Райфайзен, Пощенска банка, Метро Кеш енд кери, Билла, Кауфланд, Продадените два Тец-а, Продадените 2 златни находища в Пирдоп и Челопеч на Дънди прешън металс, Соффарма, Агро полихим, Химимпорт и Софийска вода, Чез, Ивиен, Соди Девня, Дзи, Булстрад. Общата нетна печалба само на тези няколко компании работещи в България е 70 милярда лева. Продадохме Българската иконоомика за 70 милярда чиста нетна печалба на година за да получим 1,5 милярда евро Европейско финансиране под строг контрол на година. Идиоти!!! Срам ме е, но не ми е виновен Бойко Борисов! Той само тегли ядовете на разпродажбата 1992г-2009г.от фб

# 16 570
  • Другата България

П.П. Към Чубака - стига с тая "Тиква", че не го харесваш разбрахме вече. Ние не наричаме Станишев и компания с обидни имена, въпреки че има с какви  Wink

Дали?

Цитат
Не мога да се побера в кожата си! Току що гледах онзи мръсник Станишев

Цитат
Лозунги, лозунги... Simple Smile Ама като няма друго...

Е да, има фейсбук, от който някои постоянно присъстващи в темата и дори регистрирали се заради нея ни заливат постоянно, без никъде да има изразено собствено мнение или позиция, копи-пейст, като на поточна линия, всяко написано във фейса "смислено" оплюване на правителството е копирано и тук, четете и се наслаждавайте на гениалност....

Наистина ние сме си виновни за хала, на който сме. Всички ние, без разлика на цвят, пол и възраст. Всеки сам може да си прецени как "ще се спаси". Дали с емиграция, дали с евакуация, дали с отстояване на гражданска позиция, но не тук във форум, в който услужливо си скрит зад анонимен ник, а където трябва.Дано наистина смислено пишещите тук, които вече ги няма както забелязвам четейки отгоре-отгоре,  да са го направили.Останалите си копирайте от фейса и си ръкопляскайте една на друга.Само че това няма да промени нищо никъде.

# 16 571
ББ не е бил мутра това беше само по книгите на Стоев.
. Ген. Кирил Радев: Бойко не е мутра. твърдо премиерът Бойко Борисов да е бил мутра през 90-те.

Виждал съм се многократно с него като шеф на охранителна фирма Ипон, никога не е бил разработван, декларира Радев по Всяка неделя на Кеворк Кеворкян.

На повторния въпрос на водещия - бил ли е мутра Борисов? - Радев, каза два пъти: не.

Кирил Радев отрече и тогавашния премиер Иван Костов да е искал Борисов да бъде разработван.

Самият той си отиде от службата под политически натиск от тогавашния кабинет малко преди края на мандата му.

Радев допусна, че още материали по ДОН Буда могат да се появят.

Една папка не се състои от 2 листа, заключи бившият шеф на антимафиотите по време на кабинета Костов. .

# 16 572
Мен ми омръзна да споделям моето мнение каквото съм мислела съм го споделяла.Не съм политолог специалист, икономист и тн. За това като видя из нета коментар койнж се доближава до мойто мнение го копи пейст какво толкова от повече мнения  глава не боли. Не съм обидила никой тук  нито се заяждам нападки личи пропускам.Ама пък защо ли се обяснявам

# 16 573
 Радев не ми с вижда като надежден источника на информация.
Тук се говори и за друг любимец Костов .

http://www.kevorkkevorkian.com/bg/publications&article_id=516.html

# 16 574
  • На земята, която е всъщност звезда.
Във всеки случай ,"лидерът" им е продукт на тези 24 години разруха, кражби, мутри .ГЕРБ е религиозна секта към един дебело врата , зле образована мутра наречена Боко Тиквата , маскирана като политическа партия.
И тези които се опитват пак да го пробутат до властта с квази-моралистични приказки , няма как да пожънат симпатии.

E, тяхна рожба са и Пеевски, и Сидеров, и половината депутати от тристранката. Но ти за тях нищо не пишеш, явно са ти симпатични.

Общи условия

Активация на акаунт